Avrig Rezidential IV
Avrig Rezidential IV

Avrig Rezidential IV

Zona: Baicului, București - EstAdresă: Strada Avrig 8, nr. 100A, București - Sector 2Informații actualizate la: 9 / 3 / 2021
Ai întrebări despre Avrig Rezidential IV?

Află tot ce trebuie să știi despre Avrig Rezidential IV de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

Avrig Rezidential IV Vedere Generală

Avrig Rezidential IV Avantaje Principale

Momentan lucrăm la avantajele acestui ansamblu rezidențial. Te rugăm să revii!

Avrig Rezidential IV Siguranță

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansamblului că locuitorii pot dormi liniștiți.

Avrig Rezidential IV Accesibilitate

Persoanele cu dizabilități vor găsi în această secțiune informații despre cât de bine este pregăti acest ansamblu să le primească.

Avrig Rezidential IV Animale de companie

Ai un câine și vrei să știi dacă acest ansamblu este pregătit pentru tine? Aici vei găsi informații special alese pentru iubitorii de animale pricing facilitățile pe care le oferă ansamblul celor care își plimbă des câinele pe afară.

Avrig Rezidential IV Acces și transport

Află din această secțiune cât de bine este conectat ansamblul rezidențial la mijloace de transport în comun și la principalele artere ale capitalei.

Avrig Rezidential IV Galerie foto

Aici vei găsi în curând zeci de imagini realizate de echipele noastre în acest ansamblu rezidențial.

Avrig Rezidential IV Localizare

  • Adresa exactă: Strada Avrig 8, nr. 100A, București - Sector 2
  • Cartier: Baicului
  • Sector sau localitate:Sector 2
  • Zona:București - Est

Avrig Rezidential IV Construcție și arhitectură

Avrig Rezidential IV Structură de rezistență

Grosimea pereților dintre locuințe
Imagine de la șantier

Grosimea pereților dintre locuințe

Pereții dintre locuințele ansamblului rezidențial Avrig Rezidential IV au sub 30 cm grosime iar acest lucru poate duce la disconfortul locatarilor din cauza zgomotului de la vecini.

Avrig Rezidential IV Instalații și eficiență energetică

Grosimea izolației pereților exteriori
Imagine de la șantier

Grosimea izolației pereților exteriori

Pereții exteriori ai clădirilor din ansamblul rezidențial Avrig Rezidential IV au un strat de izolație mai mic de 15cm, nu foarte gros însă destul cât să ofere o eficiență energetică bună.

Avrig Rezidential IV Finisaje și tâmplărie

În curând, aici vei putea citi despre finisajele alese de dezvoltator, precum și despre modelul de uși de interior și ferestre.

Avrig Rezidential IV Păreri și forum

Mai jos vei găsi o sinteză a părerilor publicate pe Facebook și Google de cei care locuiesc aici. Pe lângă acestea, vei putea citi și o analiză a experților eDezvoltator despre acest ansamblu.

Avrig Rezidential IV Întrebări frecvente

Lucrăm la o listă cu cele mai frecvente întrebări puse de utilizatorii noștri pentru acest ansamblu, ea va fi gata în scurt timp. Dacă ai o întrebare la care dorești răspuns, folosește chat-ul de pe site (butonul cu semnul întrebării din dreapta jos) pentru a ne-o trimite. Îți vom răspunde pe loc și vom publica apoi întrebarea și răspunsul în această secțiune.

Subcategorii
Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală