Marca Herastrau Residence
Marca Herastrau Residence

Marca Herastrau Residence

Intrarea Solzilor Nr. 14

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Marca Herastrau Residence

2 Camere de la 167.410 € fără TVA
199.218 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 212.659 € fără TVA
253.064 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: finalizare în 2023-T4

Actualizat la: 08 noiembrie 2023

CONTACT Marca Herastrau Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Marca Herastrau Residence

 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Aurel Vlaicu la 0 minute de condus
 • Stație de tramvai: Măguricea în imediata apropiere
 • Școală: Afterschool inGenius la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Șoseaua Pipera în imediata apropiere
 • Complex sportiv: AeroSquash Băneasa la 5 minute de condus
 • Supermarket: Carrefour Market în imediata apropiere
 • Mall: Promenada Mall în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Școala Herăstrău în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița Miniterra în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus

Marca Herastrau Residence Modele de locuințe

11 rezultate

Se afișează 1-11 din 11 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Marca Herastrau Residence Marca Herastrau Residence Marca Herastrau Residence Marca Herastrau Residence Marca Herastrau Residence Marca Herastrau Residence Marca Herastrau Residence Marca Herastrau Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Marca Herastrau Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Situat în cartierul Herăstrău, la periferia Bucureștiului și foarte aproape de Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău), ansamblul Marca Herăstrău Residence este o opțiune locativă cu facilități și avantaje importante. Aflat într-o zonă puternic dezvoltată urbanistic, dar cu străzi curate și liniștite, acest ansamblu rezidențial oferă acces facil la centrul orașului. Traficul este moderat chiar și în orele de vârf, ceea ce face ca deplasările să fie eficiente.

Herăstrău este un cartier care se distinge printr-o combinație armonioasă de spații verzi și arhitectură urbană și care reușește să combine confortul vieții rezidențiale cu accesibilitatea către zonele importante ale capitalei. În imediata apropiere se află Parcul Regele Mihai I, una dintre cele mai frumoase zone verzi ale Bucureștiului.

Marca Herăstrău Residence este un proiecte cu toate atributele contemporaneității care satisface pretențiile și necesitățile stilului de viață modern.
Marca Herăstrău Residence este un proiecte cu toate atributele contemporaneității care satisface pretențiile și necesitățile stilului de viață modern.

Șoseaua Pipera, deși cel mai aglomerat drum din zonă, facilitează accesul către principalele puncte de interes ale orașului. Traficul rămâne moderat, pe parcursul zilei, ușor aglomerat la orele de vârf, ca oriunde în altă parte în Capitală.

Cartierul are unele dintre cele mai bune restaurante din oraș și printre cele mai bine cotate grădinițe și școli internaționale, precum și clinici medicale și spitale de top. Este un loc ideal pentru familiile care caută un mediu educativ stimulativ, cu facilități de calitate.

Marca Herăstrău Residence se încadrează perfect în acest peisaj urban și cultural.Cu un regim de înălțime de S+P+2E+M, ansamblul, format din două blocuri de tip boutique, păstrează caracterul rezidențial al zonei, oferind în același timp o perspectivă modernă a vieții. Este o șansă unică de a locui într-un proiect contemporan, unde valorile clasice se recreează într-un context modern și atractiv.

A locui în Marca Herăstrău Residence îți va aduce confort și o experiență de viață îmbogățită. Marca Herăstrău Residence este locul unde te poți retrage în liniște după o zi agitată, dar și unde ai la îndemână toate facilitățile urbane care îți pot face viața mai ușoară și mai plăcută, dar și mai dinamică. Este alegerea perfectă pentru cei care lucrează în București și își doresc un echilibru armonios între viața profesională și cea personală.

Transport

Ansamblul Marca Herăstrău Residence este situat într-o zonă extrem de convenabilă pentru cei care depind de transportul public. La mai puțin de 15 minute de mers pe jos, ai acces la o varietate de mijloace de locomoție publice. Stațiile de metrou Aurel Vlaicu sunt la doar 15 minute distanță, oferind o conexiune rapidă cu restul orașului. Dacă preferi tramvaiul, stațiile Măguricea și Pasaj Băneasa sunt la 10 minute, și la fel de aproape sunt și stațiile de autobuz de la Șoseaua Pipera și Pasaj Băneasa.

Dacă ai mașină proprie, Marca Herăstrău Residence oferă acces facil către principalele zone de birouri din Casa Presei și Pipera, care sunt situate la doar 5 minute de condus. Este indicat să iei în calcul și aglomerația cotidiană, specifică metropolei.

În ceea ce privește parcarea, Marca Herăstrău Residence dispune de locuri de parcare în subsolul clădirilor, însă acestea trebuie plătite separat. Este un aspect de luat în considerare pentru proprietarii de mașini. Nu există stațiile de încărcare pentru mașinile electrice în interiorul ansamblului, dar astfel de facilități există în zonă.

Ansamblul Marca Herăstrău Residence oferă o varietate excelentă de opțiuni de transport, fie că vorbim de transport public sau de deplasare cu mașina proprie. Accesul rapid la metrou, tramvai, autobuz și proximitatea zonelor de birouri sunt avantaje majore. Cu toate acestea, costul separat al locurilor de parcare și lipsa unor facilități pentru mașinile electrice sunt aspecte de care am ținut seama la evaluare. Pentru această secțiune ansamblul primește 4 puncte din 5, reflectând echilibrul între accesibilitate și marcând elementele care pot beneficia de îmbunătățire.

Cumpărături

Marca Herăstrău Residence beneficiază de o poziție excelentă în ceea ce privește punctele comerciale învecinatei. Pentru cumpărăturile zilnice, există două supermarketuri Carrefour Market în imediată apropiere, la o distanță de doar 200-500 de metri. Acestea oferă o gamă largă de produse alimentare și nealimentare, asigurând confort și eficiență pentru locatari.

Pentru cei interesați de produsele bio, Piața Agroalimentară Floreasca este cea mai apropiată, dar produse naturale pot fi achiziționate și de la mici producători locali din zonă - avantajul poziției periferice își spune cuvântul.

Deși ansamblul nu dispune de magazine specializate, există numeroase astfel de magazine în apropierea ansamblului Marca Herăstrău Residence, astfel cî ai acces facil la tot ceea ce ai nevoie.

În ceea ce privește mall-urile, Promenada Mall și Băneasa Shopping City, ambele la o distanță convenabilă de 1 și, respectiv, 3 km. Aceste centre comerciale oferă o varietate de magazine, restaurante și facilități de divertisment, potrivite pentru o zi de shopping relaxantă sau pentru o ieșire în familie.

În concluzie, ansamblul Marca Herăstrău Residence oferă o poziție excelentă pentru cumpărături, indiferent de nevoi și preferințe. Fie că e vorba de cumpărături zilnice, produse bio, magazine specializate sau mall-uri, ai acces rapid și diversificat la tot ce ai nevoie. Pentru aceste beneficii ansamblul primește 5 puncte din 5, ceea ce reflectă varietatea și accesibilitatea la capitolul cumpărături.

Familii

Ansamblul Marca Herăstrău Residence oferă condiții ideale pentru familiile care caută un echilibru între viața urbană și cea familială. Familiile cu copii au în apropiere grădinițe: La Petite Maternelle la 260 m, Școala Montessori Orizonturi Libere la 450 m, Grădinița Mary Poppins la circa 700 m și Grădinița Bergman 2 la un și jumătate distanță.

Pentru părinții copiilor care merg la școală există opțiuni: Școala Greacă și Școala Acorns Nursery sunt la 200 și respectiv la circa 600 de metri. O altă opțiune este Școala Gimnazială Herăstrău (la puțin peste un kilometru distanță, Școala Internațională Verita (1,8 km). În vecinătate sunt și două licee (Tehnologic Constantin Brâncuși și Colegiul Tehnic Edmond Nicolau).

Parcul Regele Mihai I este în imediata apropiere, ideal pentru socializare și plimbări în familie. De asemenea, Parcul Elisabeta Rizea este la 20 de minute de mers pe jos, oferind un spațiu suplimentar pentru relaxare.

Pentru copiii activi, există locuri de joacă la doar 10 minute de mers pe jos. Aceste spații sunt echipate cu accesorii pentru joacă și gropi de nisip, oferind un mediu sigur și distractiv pentru copii.

Familiile ocupate se pot bucura de restaurante precum Manhattan și La Plăcinte la câteva minute de mers pe jos și mall-ul Promenada, care oferă o varietate de opțiuni culinare. În ceea ce privește securitatea, complexul are instalat sistem de alarmă și sistem de supraveghere video. Nu sunt disponibile detalii privind măsurile de siguranță la incendiu, fapt care necesită o atenție suplimentară din partea potențialilor locatari.

Animalele de companie sunt binevenite, cu două cabinete veterinare la doar 1 km distanță și parcuri în apropiere pentru plimbări. Facilitățile pentru animalele de companie reflectă o abordare prietenoasă și considerată față de nevoile familiei moderne.

Marca Herăstrău Residence se prezintă ca o alegere solidă pentru familiile care caută o viață echilibrată în București. Cu acces ușor la grădinițe, școli, parcuri, locuri de joacă și opțiuni culinare, ansamblul oferă confort și comoditate. Punctajul pentru aceste facilități este de 4 din 5 posibile.

Tineri

Ansamblul Marca Herăstrău Residence, reprezintă o destinație atrăgătoare pentru tineri, oferind o varietate de opțiuni pentru divertisment și activități fizice. În proximitatea ansamblului se găsesc baruri și cafenele ca Simbis, Bar Raka, Isoletta și Wonders, la o distanță de 15-20 de minute de mers pe jos. Aceste locuri oferă un spațiu ideal pentru socializare și relaxare după o zi aglomerată.

Pentru cei interesați de shopping și cinematograf, Promenada Mall și Băneasa Shopping City sunt ușor accesibile. Aici, tinerii pot găsi o gamă variată de magazine și opțiuni de divertisment.

În ceea ce privește fitnessul, două săli sunt situate în apropiere, World Class și Fit4You, la 10-15 minute de mers pe jos. Aceste centre oferă facilități moderne pentru antrenamentele de rezistență și cardio, oferind o experiență completă pentru iubitorii de sport.

Pentru cei pasionați de jogging, Parcul Herăstrău este chiar lângă ansamblu, oferind alei amenajate pentru alergare. Acesta reprezintă un loc perfect pentru mișcare în aer liber și pentru a te bucura de natură în mijlocul orașului.

În plus, tinerii interesați de sporturile de echipă au la dispoziție AeroSquash Băneasa și Academia de Fotbal Sport Team, la doar 5 minute de mers cu mașina. Acest lucru încurajează activitățile sportive în grup și dezvoltarea unui stil de viață activ și sănătos.

În concluzie, Marca Herăstrău Residence oferă un mediu dinamic și versatil pentru tineri, cu o gamă largă de opțiuni pentru divertisment, sport și relaxare. Punctajul este de 4 din 5 maximum posibile. Depunctarea este efectul distanței necesar a fi parcurse până la locurile de interes.

Persoane cu handicap

Dezvoltatorul ansamblului Marca Herăstrău Residence nu a acordat suficientă atenție accesibilității pentru persoanele cu handicap locomotor sau senzorial. Spațiile publice ale ansamblului nu dispun de semnalizare acustică, indicatoare Braille, rampe de acces sau alte facilități speciale care să faciliteze mobilitatea și orientarea persoanelor cu dizabilități.

La fel de dezamăgitor este și faptul că locuințele din Marca Herăstrău Residence nu au fost adaptate pentru a răspunde nevoilor acestor persoane. Lipsesc ușile late de minimum 90 cm și trecerile la nivel cu pardoseala, ceea ce afectează viața de zi cu zi a celor cu dizabilități.

În concluzie, Marca Herăstrău Residence nu se ridică la înălțimea așteptărilor în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap, ratând ocazia de a crea un mediu prietenos și inclusiv. Punctajul este 1 din 5, ceea ce reflectă lipsa de considerație pentru nevoile speciale ale acestor persoane.

Concluzie

Ansamblul Marca Herăstrău Residence se încadrează în peisajul urban al Bucureștiului, oferind un echilibru între confortul urban și atracțiile vieții moderne. Proximitatea față de grădinițe, școli, parcuri, locuri de joacă și opțiuni culinare, oferă un mediu propice pentru familiile cu copii. Tinerii vor aprecia accesul la mall-uri și facilități sportive. În privința transportului și cumpărăturilor, ansamblul oferă opțiuni variate și convenabile.

Cu toate acestea, Marca Herăstrău Residence prezintă lacune în ceea ce privește măsurile anti-incendiu și accesibilitatea persoanelor cu handicap. Pentru acestea din urmă ansamblul este neprietenos.

În concluzie, Marca Herăstrău Residence este o alegere solidă pentru familiile și tinerii activi, reflectând un stil de viață urban și dinamic. Pentru facilități și opțiunile limitrofe primește 3 din 5 puncte. Este recomandată o evaluare atentă a aspectelor legate de securitate și accesibilitate înainte de a lua o decizie de cumpărare.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Marca Herastrau Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Marca Herastrau Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Marca Herastrau Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Marca Herastrau Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Marca Herastrau Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Herăstrău și randamentul estimativ oferit de Marca Herastrau Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Marca Herastrau Residence;
 • Analiză comparativă a Marca Herastrau Residence față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Herăstrău

Ansamblul rezidențial Green Park Herastrau Residence din Herăstrău, București - Nord
Ansamblul rezidențial Green Park Herastrau Residence din Herăstrău, București - Nord

Green Park Herastrau Residence

Livrare: Necunoscut Strada Barajul Argeș Nr. 8, Herăstrău, Sector 1

Prețuri Green Park Herastrau Residence

Ansamblul rezidențial Marca Herastrau Residence din Herăstrău, București - Nord
Ansamblul rezidențial Marca Herastrau Residence din Herăstrău, București - Nord

Marca Herastrau Residence

Livrare: 2023-T4 Intrarea Solzilor Nr. 14, Herăstrău, Sector 1

Prețuri Marca Herastrau Residence

 • 2 Camere
  205.870€
 • 3 Camere
  235.620€
Ansamblul rezidențial Park Avenue 96 din Herăstrău, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Avenue 96 din Herăstrău, București - Nord

Park Avenue 96

Livrare: Finalizat Șoseaua Nordului Nr. 96T, Herăstrău, Sector 1

Prețuri Park Avenue 96

 • 2 Camere
  208.512€