Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

The Level Apartments 2

The Level Apartments 2

str. Intrarea Străulești, 17-23, zona Pajura, sector 1, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul The Level Apartments 2 și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din The Level Apartments 2.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial The Level Apartments 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial The Level Apartments 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial The Level Apartments 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial The Level Apartments 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial The Level Apartments 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial The Level Apartments 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial The Level Apartments 2 din București

Păreri The Level Apartments 2

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al The Level Apartments 2

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e The Level Apartments 2

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 10487. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

The Level Apartments 2 Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La The Level Apartments 2 fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din The Level Apartments 2 au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din The Level Apartments 2. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

The Level Apartments 2 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în The Level Apartments 2. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul The Level Apartments 2, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul The Level Apartments 2 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

The Level Apartments 2 Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în The Level Apartments 2, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind The Level Apartments 2 însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul The Level Apartments 2.

The Level Apartments 2 Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în The Level Apartments 2 dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în The Level Apartments 2 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în The Level Apartments 2 este să verificăm pe teren.

The Level Apartments 2 Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii The Level Apartments 2 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din The Level Apartments 2 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din The Level Apartments 2, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

The Level Apartments 2 Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în The Level Apartments 2 sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 15cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în The Level Apartments 2. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în The Level Apartments 2 - simple (termopan) sau triple (tripan).

The Level Apartments 2 Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din The Level Apartments 2, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din The Level Apartments 2.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În The Level Apartments 2 s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

The Level Apartments 2 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre The Level Apartments 2 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din The Level Apartments 2, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din The Level Apartments 2, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din The Level Apartments 2, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția The Level Apartments 2, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din The Level Apartments 2 fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

The Level Apartments 2 Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în The Level Apartments 2

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit The Level Apartments 2. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

The Level Apartments 2:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara The Level Apartments 2, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află The Level Apartments 2 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de The Level Apartments 2.

The Level Apartments 2:Educație

Găsești școala la câteva minute de The Level Apartments 2!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul The Level Apartments 2 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de The Level Apartments 2

Deși nu există grădiniță chiar în The Level Apartments 2, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de The Level Apartments 2, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

The Level Apartments 2:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul The Level Apartments 2, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în The Level Apartments 2, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din The Level Apartments 2 care să implice și copiii.

The Level Apartments 2:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în The Level Apartments 2 fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în The Level Apartments 2, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea The Level Apartments 2 sunt sau nu împrejmuite.

The Level Apartments 2:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

The Level Apartments 2:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M4 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul The Level Apartments 2 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M4.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în The Level Apartments 2, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,331,N117,T5. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 24.

Zonă liniștită și bine conectată

The Level Apartments 2 se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

The Level Apartments 2:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, The Level Apartments 2 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul The Level Apartments 2.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în The Level Apartments 2 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

The Level Apartments 2:Sport

În evaluare
Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din The Level Apartments 2 pentru a ajunge la ea.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în The Level Apartments 2 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

The Level Apartments 2:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din The Level Apartments 2.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în The Level Apartments 2.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul The Level Apartments 2 informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

The Level Apartments 2:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din The Level Apartments 2 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la The Level Apartments 2 privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul The Level Apartments 2 sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă The Level Apartments 2

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul The Level Apartments 2.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

The Level Apartments 2:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în The Level Apartments 2 pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de The Level Apartments 2 există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din The Level Apartments 2 ai, în ofertă, cosmetică canină.

The Level Apartments 2:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci The Level Apartments 2 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă The Level Apartments 2 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi The Level Apartments 2 pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

The Level Apartments 2 Contact Dezvoltator
44,4876666752716 26.063603728355037

Harta The Level Apartments 2

Click pe buton pentru a vedea unde se află The Level Apartments 2

Despre Pajura

Cartierul Pajura este un cartier din sectorul 1 al Bucureștiului, întins pe 72 de hectare și delimitat de strada Jiului și bulevardele Poligrafiei și Bucureștii Noi. Este un cartier populat cu blocuri construite în anii 80 care are transportul către centrul Bucureștiului asigurat atât printr-o linie de metrou, cât și prin autobuze, troleibuze sau tramvaie. În interiorul cartierului se regăsesc 11 străzi care fac față foarte bine provocărilor de trafic.

Locuitorii din cartierul Pajura beneficiază de două școli generale, două grădinițe de stat și de numeroase centre comerciale. Cei care doresc să se mute aici au la dispoziție atât blocuri vechi, cât și câteva proiecte rezidențiale noi.

Viața de zi cu zi în Pajura

Cartierul Pajura se află la doar 1 km de Piața Presei Libere și foarte aproape de Parcul Regele Mihai I ( Fostul Herăstrău ) sau de diverse alte puncte de interes.

Magazine în Pajura
 • Kaufland
 • Piața Pajura
 • Penny
Învățământ în Pajura
 • Liceul Teoretic Constantin Brâncoveanu
 • Grădinița nr. 146
 • Școala Gimnazială Nr 178
Recreere în Pajura
 • Parcul Regele Mihai I
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
 • Parcul Bazilescu
Transport public în Pajura
 • Stația de metrou Jiului
 • Liniile de autobuz 112, 331, N117, T5
 • Liniile de troleibuz 65, 86, 97

Rata criminalității în Pajura

Administrativ, Pajura, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Pajura o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Pajura

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în The Level Apartments 2, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Pajura. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Pajura. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Momentan nu avem date despre densitatea acestei zone și traficul din jurul The Level Apartments 2, te rugăm să revii pentru a găsi aceste informații.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din The Level Apartments 2 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M4.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de The Level Apartments 2 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,331,N117,T5 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 24.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de The Level Apartments 2, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face The Level Apartments 2 un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M4 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de The Level Apartments 2, la care ajung liniile 112,331,N117,T5. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în The Level Apartments 2 vor avea acces și la liniile de tramvai 24, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, The Level Apartments 2 beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

Fiind la periferia orașului, locuitorii din The Level Apartments 2 au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi The Level Apartments 2 și să explorezi zona din jurul ansamblului:

The Level Apartments 2 Contact Dezvoltator

Cartierul Pajura face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Pajura nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Pajura, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 415 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 950 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1168 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1460 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Pajura sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Pajura atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Pajura
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din The Level Apartments 2 față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, The Level Apartments 2 se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, The Level Apartments 2 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, The Level Apartments 2 rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în The Level Apartments 2 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

The Level Apartments 2 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în The Level Apartments 2 se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul The Level Apartments 2 oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din The Level Apartments 2.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul The Level Apartments 2 să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

The Level Apartments 2 Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în The Level Apartments 2?

Momentan colectăm, de la The Level Apartments 2, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află The Level Apartments 2 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial The Level Apartments 2 este situat în cartierul Pajura din nordul capitalei. Pentru a ajunge la The Level Apartments 2 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona The Level Apartments 2?

Încă nu avem informații privitoare la traficul din această zonă, te rugăm să revii.

Ce facilități oferă The Level Apartments 2 locuitorilor săi?

Locuitorii din The Level Apartments 2 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

The Level Apartments 2 Contact Dezvoltator