Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Astoria Nord
T1R2C721 | BUCPROSPECT

Astoria Nord

Strada Teilor , Nr. 1, Giulești, Sector 6, București - Vest

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Astoria Nord din București

Locuințe disponibile în Astoria Nord

Toate locuințele disponibile

Casă individuală parter 107 mp Astoria Nord
Giulești Vila individuala
T1R2C721A001
107 mp 94.000,00 €

Compartimentare

3
2
1

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M1
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • Astoria Nord

  Astoria Nord

  Standard
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Ansamblul rezidențial 10489 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10489 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10489 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10489 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10489 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10489 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10489 din București

Astoria Nord Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Astoria Nord fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Astoria Nord au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Astoria Nord. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Astoria Nord Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Astoria Nord. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Astoria Nord, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Astoria Nord pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Astoria Nord Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Astoria Nord, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Astoria Nord însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Astoria Nord.

Astoria Nord Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Astoria Nord dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Astoria Nord s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Astoria Nord este să verificăm pe teren.

Astoria Nord Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Astoria Nord vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Astoria Nord sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Astoria Nord, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Astoria Nord Izolația fonică

În evaluare
Nu știm cât de bună este izolația fonică

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Astoria Nord, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Astoria Nord. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Astoria Nord - simple (termopan) sau triple (tripan).

Astoria Nord Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Astoria Nord, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Astoria Nord.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Astoria Nord încă nu avem această informație.

Astoria Nord Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Astoria Nord nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Astoria Nord, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Astoria Nord, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Astoria Nord, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Astoria Nord, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Astoria Nord fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Astoria Nord:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Astoria Nord, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Astoria Nord vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Astoria Nord, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Astoria Nord:Educație

Găsești școala la câteva minute de Astoria Nord!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Astoria Nord nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Astoria Nord

Deși nu există grădiniță chiar în Astoria Nord, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Astoria Nord, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Astoria Nord:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Astoria Nord, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Astoria Nord, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Astoria Nord care să implice și copiii.

Astoria Nord:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Astoria Nord fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Astoria Nord, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Astoria Nord sunt sau nu împrejmuite.

Astoria Nord:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Astoria Nord:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Astoria Nord este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Astoria Nord, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 162,163,178,601,N110,T7. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 11,41,44.

Zonă liniștită și bine conectată

Astoria Nord se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Astoria Nord:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Astoria Nord ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Astoria Nord.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Astoria Nord are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Astoria Nord:Sport

În evaluare
Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Astoria Nord pentru a ajunge la ea.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Astoria Nord vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Astoria Nord:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Astoria Nord.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Astoria Nord.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Astoria Nord informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Astoria Nord:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Astoria Nord sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Astoria Nord

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Astoria Nord.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Astoria Nord sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Astoria Nord au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Astoria Nord au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Astoria Nord:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Astoria Nord pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Astoria Nord există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Astoria Nord ai, în ofertă, cosmetică canină.

Astoria Nord:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Astoria Nord nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Astoria Nord deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,5215413049457 25.892781667594633

Harta Astoria Nord

Click pe buton pentru a vedea unde se află Astoria Nord

Despre Giulești

Cartierul Giulești este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului și este adesea asociat cu echipa de fotbal Rapid București sau cu zona de administrare CFR. Întins pe o suprafață mare, cartierul este împărțit în două zone: una cu un puternic caracter rural și alta mult mai urbanizată. Pentru cei care doresc să locuiască într-o zonă cu iz rural, însă își doresc să fie cât mai aproape de centru, acest cartier este perfect.

Nu este un cartier foarte evoluat din punct de vedere al infrastructurii, existând încă o mulțime de străzi neasfaltate sau cu un asfalt prost realizat. Totuși, în ultimii ani au existat numeroase proiecte de dezvoltare iar loturile de teren libere au fost exploatate de investitorii imobiliari.

Viața de zi cu zi în Giulești

În cartierul Giulești există stații de transport în comun suprateran, un parc, un stadion și chiar și un spital care deservește rezidenții. De asemenea, cei care locuiesc aici au acces la o serie de alte obiective interesante:

Magazine în Giulești
 • Complexul Agroalimentar Crângași
 • Carrefour Market
 • Mega Image Shop & Go
Învățământ în Giulești
 • Grădinița Numărul 40
 • Colegiul Tehnic Carol I
 • Grădinița Alegra
Recreere în Giulești
 • Parcul Crângași
 • Clubul Sportiv Sportul Studențesc
 • Parcul 9 Mai
Transport public în Giulești
 • Stația de metrou Crângași
 • Liniile de tramvai 11, 41, 44
 • Liniile de autobuz 162, 163, 178, 601, N110, T7

Rata criminalității în Giulești

Administrativ, Giulești, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Giulești este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Giulești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Astoria Nord, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Giulești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Giulești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Astoria Nord rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Astoria Nord au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Astoria Nord există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 162,163,178,601,N110,T7 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 11,41,44.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Astoria Nord, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Astoria Nord se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită DN7 și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Astoria Nord un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Astoria Nord, la care ajung liniile 162,163,178,601,N110,T7. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Astoria Nord vor avea acces și la liniile de tramvai 11,41,44, existând cel puțin o stație în cartier.

Cartierul Giulești face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Giulești tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Giulești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 290 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 520 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 668 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 835 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Giulești sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Giulești atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Giulești
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț bun în comparație cu media din București - Vest

Vilele individuale din Astoria Nord pot fi achiziționate la un preț mai mic decât cel normal al pieței din București - Vest, acestea începând de la 94000€ în condițiile în care prețul mediu al zonei este de 139000€.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Astoria Nord nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Astoria Nord este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Astoria Nord rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 8.98% pentru o vilă single

Dacă cumperi o vilă duplex în Astoria Nord, vei putea încasa o chirie de aproximativ 835 EUR pe lună și vei plăti minim 94000 EUR pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să ții vila închiriată non-stop timp de 7 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 10821 EUR pe an și vei plăti cam 650 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1731 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 8% pe an.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Astoria Nord se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Astoria Nord va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Astoria Nord se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Astoria Nord oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Astoria Nord.

Cât costă o locuință în Astoria Nord?

Din datele noastre, prețurile din Astoria Nord încep de la 94000€, pentru vilele individuale.

Unde se află Astoria Nord și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Astoria Nord este situat în cartierul Giulești din vestul Bucureștiului. Poți ajunge ușor la Astoria Nord folosind metrou M1. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Astoria Nord?

Traficul din jurul Astoria Nord este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este DN7.

Ce facilități oferă Astoria Nord locuitorilor săi?

Locuitorii din Astoria Nord au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Astoria Nord și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România