OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
Alongside Unirii Fountains
Alongside Unirii Fountains

Alongside Unirii Fountains

Strada Justiției Nr. 57

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Alongside Unirii Fountains

Prețuri disponibile doar la cerere. Te rugăm să completezi formularul de contact pentru a-ți trimite oferta completă.

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 18 iulie 2023

CONTACT Alongside Unirii Fountains

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Alongside Unirii Fountains

 • Piață: Mini Piața Foișorului la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona centrală a Capitalei la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: 11 Iunie în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița nr. 192 (Pisicile aristocrate) în imediata apropiere
 • Școală: Asociația Academiei Elohim în imediata apropiere
 • Mall: Unirea Shopping Center în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Fabrica de Cățărat în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Gazelei în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: 11 Iunie în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Piața Unirii 1 la 0 minute de condus

Alongside Unirii Fountains Modele de locuințe

11 rezultate

Se afișează 1-11 din 11 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Alongside Unirii Fountains
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Alongside Unirii Fountains. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Pe Strada Justiției, în inima sectorului 3, se află Alongside Unirii Fountains, un ansamblu rezidențial ce promite mai mult decât un simplu acoperiș deasupra capului. Aici, trăiești într-un cartier vibrant și plin de viață, care îmbină perfect mediul urban cu atmosfera calmă a unui cămin.

Zona Piața Unirii și arterele adiacente ale Palatului Parlamentului definesc imaginea Bucureștilui și sunt unul dintre cartierele reprezentative. Istoria, arhitectura, dar amprenta modernismului se îmbină perfect și fac din acest areal bucureștean locul unde cultura, afacerile și spațiile de locuit se armonizează în mod ideal. Cafenele și restaurante cu personalitate, parcuri și spații verzi ample, acces la transport public și centre comerciale, școli și spitale, totul este la îndemână la doar câțiva pași distanță.

Unul dintre avantajele mari ale locuirii în Unirii este accesul facil la transportul public. Dat fiind faptul că este un nod important al rețelei de transport, ai la dispoziție metrou, autobuze și tramvaie care te pot duce rapid în oricare alt colț al orașului. Dacă lucrezi în centrul capitalei, ai putea ajunge la birou în doar câteva minute, evitând astfel stresul traficului de dimineață.

În ceea ce privește traficul, este de menționat faptul că în ciuda poziției ultracentrale, Unirii beneficiază de un trafic moderat, chiar și în orele de vârf. Acest lucru este un avantaj imens pentru cei care își doresc să locuiască într-o zonă centrală, dar fără zgomotul și aglomerația specifice acesteia. Cel mai aglomerat drum din zonă este Bulevardul Regina Maria, dar chiar și aici, traficul rămâne la un nivel acceptabil.

Astfel, a alege să locuiești la Alongside Unirii Fountains nu este doar o decizie imobiliară, ci și una de lifestyle. Aici, confortul și accesibilitatea se îmbină într-o manieră care îți va simplifica viața și îți va oferi timpul și spațiul de care ai nevoie pentru a te bucura de ea. Este locul ideal pentru cei care doresc să îmbine viața profesională cu cea personală, fără a face compromisuri cu niciuna dintre ele.

Transport

Alongside Unirii Fountains oferă o multitudine de opțiuni de transport public pentru cei care aleg să locuiască aici. În ceea ce privește transportul public, ansamblul se bucură de o poziționare excelentă. Stațiile de autobuz și tramvai de pe 11 Iunie sunt la doar câțiva pași distanță, fiind practic în imediata apropiere. Stația Piața Unirii 1 este la doar 10 minute de mers pe jos și oferă acces facil în toate punctele orașului, iar stația Piața Unirii 2, aflată la 15 minute de mers pe jos face rapid conexiunea cu zona de business a orașului.

Dacă ai mașină proprie, trebuie să știi că traficul în zonă este moderat, chiar și la orele de vârf. Astfel, te poți bucura de un drum liniștit spre locul de muncă sau alte destinații. Totuși, e bine să eviți Bulevardul Regina Maria, care tinde să fie ceva mai aglomerat, mai ales la tradiționalele ore de vârf.

În ceea ce privește parcarea, Alongside Unirii Fountains dispune de locuri de parcare în subsolul clădirilor, iar acestea sunt incluse în costul apartamentelor. Este un aspect pozitiv important, de luat în considerare, dacă ai mașină. Nu există stație pentru încărcarea mașinilor electrice, dar dată fiind zona, acest aspect nu reprezintă o problemă reală.

Alongside Unirii Fountains oferă o varietate mare de opțiuni de transport, fie că ești dependent de transportul public sau ai mașină proprie.Calificativul este de 4 puncte din 5, deoarece, deși oferă accesibilitate excelentă către multiple forme de transport, absența unei stații de încărcare pentru mașini electrice poate fi un impediment.

Cumpărături

Pentru cumpărăturile zilnice, locuitorii din Alongside Unirii Fountains au la dispoziție mai multe supermarketuri în apropiere. Profi și Shop&Go sunt la doar jumătate de km distanță, ceea ce înseamnă că ajungi acolo în câteva minute cu mașina. Mini Piața Foișorului și Piața Orizont sunt la o distanță de 2.5 km și 3.5 km, respectiv, accesibile în aproximativ 5 minute cu mașina.

Pentru cei care preferă magazinele specializate, centrul Bucureștiului oferă o gamă largă de astfel de magazine în imediata apropiere. De la brutării până la magazine de vinuri fine, opțiunile sunt variate.

În ceea ce privește mall-urile, ești într-o poziție excelentă. Unirea Shopping Center și Cocor sunt la doar 1 km distanță, accesibile imediat cu mașina. Dacă vrei să explorezi mai mult, Liberty Center este la doar 1.5 km distanță.

În concluzie, Alongside Unirii Fountains beneficiază de o poziție centrală care îți oferă acces la o varietate de opțiuni pentru cumpărături, de la supermarketuri la mall-uri și piețe locale. Pentru toate acestea punctajul este maxim de 5 din 5, deoarece oferă practic tot ce ai putea avea nevoie pentru o viață confortabilă în ceea ce privește cumpărăturile, și toate acestea la o distanță foarte mică.

Familii

Dacă aveți copii mici, Alongside Unirii Fountains vă oferă acces rapid la grădinițe precum Grădinița Prikindel sau Grădinița nr. 192, ambele la o distanță de jumătate de km, accesibile în câteva minute cu mașina. În ceea ce privește școlile, în apropiere școli ca Asociația Academiei Elohim și Centrul Educațional IBSEN, la distanțe de sub 1.5 km.

Despre spații verzi, ansamblul nu dispune de parcuri sau zone verzi. Totuși, Parcul Gazelei este la doar 10 minute de mers pe jos, iar Parcul Izvol la 15. Acesta din urmă oferă variate locuri de joacă amenajate special pentru copii.

Familiile ocupate au la îndemână opțiuni de mâncare precum Haute Pepper și Jariștea, la o cel mult 10 minute distanță de mers pe jos. Unirea Shopping Center, la 1 km distanță, completează oferta gastronomică și de cumpărături. Pentru familii cu animale de companie, cel mai apropiat cabinet veterinar este la 1 km distanță.

În materie de securitate, accesul în ansamblu este restricționat și există iluminat public. Un minus sunt măsurile de siguranță la incendiu, pe care le calificăm ca fiind precare, fără extinctoare sau detectoare de fum.

Alongside Unirii Fountains prezintă un mix de avantaje și dezavantaje pentru familiile moderne. Avantajul major este localizarea centrală, cu acces rapid la școli, grădinițe și magazine. Pentru beneficii primește 3 puncte din 5, fiind un ansamblu potrivit pentru familiile care pun accent pe proximitatea față de puncte de interes, dar care accepta compromisuri în ceea ce privește spațiile verzi.

Tineri

Dacă ești tânăr și cauți o locație centrală, Alongside Unirii Fountains poate fi o opțiune atractivă. În materie de divertisment, barurile Abel's Wine Bar, Encore Club și Fabrica sunt la doar 10 minute de mers pe jos. În plus, centre comerciale precum Unirea Shopping Center și Cocor sunt la o distanță de 1 km, oferind o varietate de opțiuni de cumpărături și petrecere a timpului liber. Vecinătatea Centrului VEchi cu tot ofertele lui este un bonus.

Pentru cei interesați de fitness, avem în apropiere sălile Magic Dance și Lady Fit, fiecare la o distanță de 15 minute de mers pe jos. În ceea ce privește sportul în aer liber, Parcul Gazelei este la 10 minute de mers pe jos, ideal pentru jogging sau relaxare.

În concluzie, Alongside Unirii Fountains are un pachet mixt pentru tineri. Localizarea centrală și accesul la baruri, cafenele și centre comerciale sunt un plus major, care poate compensa lipsa unor facilități sportive în imediata vecinătate. Calificativul este de 3 puncte din 5 și marchează beneficiile și lipsurile.

Persoane cu handicap

În ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap, Alongside Unirii Fountains prezintă un peisaj mixt. În mod pozitiv, ansamblul are rampe de acces pe stradă, facilitând circulația pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. De asemenea, toate locuințele din ansamblu au treceri la nivel cu podeaua, care facilitează deplasarea cu căruciorul cu rotile.

Cu toate acestea, ansamblul nu oferă semnalizare acustică sau indicatoare tactile Braille pentru persoanele cu dizabilități vizuale, ceea ce ar putea face navigarea prin ansamblu dificilă. Mai mult, nu există locuri de parcare special rezervate persoanelor cu handicap și nici uși de intrare în locuințe mai late de 90 cm. Căsuțele poștale nu sunt instalate la o înălțime accesibilă din scaunul cu rotile, ceea ce ar putea reprezenta un obstacol în viața de zi cu zi a unei persoane cu handicap.

În concluzie, dat fiind numărul limitat de facilități oferite pentru persoanele cu handicap, are 2 puncte din 5 posibile. Ansamblul are câteva avantaje pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, dar ignoră în mare măsură nevoile celor cu dizabilități senzoriale și nu oferă o accesibilitate completă.

Concluzie

În inima cartierului Unirii, Alongside Unirii Fountains se profilează ca o opțiune de locuire cu multiple fațete. Pentru familiile cu copii, avantajul major îl reprezintă proximitatea față de grădinițe și școli, dar ansamblul pierde puncte când vine vorba de amenități pentru timpul liber și măsuri de siguranță. Tinerii vor aprecia în mod deosebit accesul rapid la baruri, cafenele și centre comerciale.

În ceea ce privește persoanele cu handicap, situația este mixtă. Pe de o parte, rampele de acces și trecerile la nivel cu podeaua sunt un plus. Pe de altă parte, lipsa unor facilități precum semnalizare acustică, indicatoare Braille sau locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități sunt aspecte ce nu pot fi ignorate.

În materie de transport și cumpărături, ansamblul stă bine. Accesul la transportul public este excelent, iar magazinele și mall-urile din apropiere adaugă strălucire la un pachet deja atractiv. Cu toate acestea, costurile suplimentare pentru parcare pot fi un impediment pentru unii.

Alongside Unirii Fountains oferă un pachet variat ce ar putea fi ideal pentru anumite categorii de locatari, dar care include și compromisuri. Având în vedere toate acestea, calificativul general este de 3 din 5. Este un ansamblu ce se distinge prin localizare și accesibilitate, dar care necesită îmbunătățiri în materie de facilități și servicii.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Alongside Unirii Fountains;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Alongside Unirii Fountains;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Alongside Unirii Fountains;
 • Sisteme de climatizare folosite în Alongside Unirii Fountains;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Alongside Unirii Fountains;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Unirii și randamentul estimativ oferit de Alongside Unirii Fountains;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Alongside Unirii Fountains;
 • Analiză comparativă a Alongside Unirii Fountains față de alte ansambluri din București - Central.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Unirii