Park Avenue 96
Park Avenue 96

Park Avenue 96

Șoseaua Nordului Nr. 96T

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Park Avenue 96

2 Camere de la 175.220 € fără TVA
208.512 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 07 septembrie 2023

CONTACT Park Avenue 96

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Park Avenue 96

 • Mall: Promenada Mall în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Aurel Vlaicu la 0 minute de condus
 • Școală: Afterschool inGenius la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: AeroSquash Băneasa la 5 minute de condus
 • Supermarket: Carrefour Market în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Ștefan Burileanu în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 5 minute de condus
 • Parc: Parcul Școala Herăstrău în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Pasaj Băneasa în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița Miniterra în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus

Park Avenue 96 Modele de locuințe

9 rezultate

Se afișează 1-9 din 9 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Park Avenue 96 Park Avenue 96 Park Avenue 96 Park Avenue 96 Park Avenue 96 Park Avenue 96 Park Avenue 96 Park Avenue 96 Park Avenue 96 Park Avenue 96
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Park Avenue 96. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Situat în zona nordică a Bucureștiului, în cartierul Băneasa, Park Avenue 96 promite o experiență rezidențială de top, într-o poziție care combină eleganța și rafinamentul cu accesibilitatea. Imobilul cuprinde 36 de apartamente spaţioase, regimul de înălțime, S+P+4E. Această zonă periferică oferă o atmosferă liniștită, departe de aglomerația din centrul orașului, fără a compromite conexiunea cu punctele cheie ale capitalei.

Băneasa este un cartier ce se remarcă prin densitatea blocurilor și străzile largi, oferind o circulație liberă în orele normale și moderată în orele de vârf. Șoseaua Nordului, cel mai aglomerat drum din zonă, conectează rapid cartierul cu alte zone importante, facilitând călătoriile zilnice.

Proiectul Park Avenue 96 așa cum va arăta la final în viziunea dezvoltatorului Rivergate Rating Group.
Proiectul Park Avenue 96 așa cum va arăta la final în viziunea dezvoltatorului Rivergate Rating Group.

Aproape de Parcul Regele Mihai I (fostul Parc Herăstrău), Băneasa oferă oportunități de recreere și relaxare pentru toți membrii familiei. Fie că dorești o plimbare în parc sau o vizită la mall, această zonă îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru un stil de viață activ și plăcut.

Park Avenue 96 vine să completeze frumusețea cartierului cu un design modern și finisaje de înaltă calitate. Integrarea naturală în comunitatea cu stil de viață premium face din acest ansamblu o destinație de reședință ideală, oferind spații generoase și diverse pentru nevoile fiecărui locatar

Accesul facil la mijloacele de transport în comun, supermarketuri, parcuri și restaurante transformă Park Avenue 96 în alegerea perfectă pentru cei care își doresc confort, dar și o conectare rapidă cu restul orașului. Poziționarea excelentă și facilitățile oferite sunt doar câteva dintre argumentele care îți vor ușura decizia de a face din acest ansamblu noua ta casă.

Transport

Pentru locatari ai Park Avenue 96, opțiunile de transport sunt variate și convenabile. Cei care preferă transportul public vor avea acces la mai multe stații în apropiere. Stația de autobuz Ștefan Burileanu este chiar în imediata apropiere. Stația Aurel Vlaicu se află la 15 minute de mers pe jos, asigurând o conexiune rapidă cu restul orașului.

Pentru cei care optează pentru propriul automobil, Park Avenue 96 oferă acces facil către zonele de birouri de la Casa Presei și Pipera, ambele la doar 5 minute de condus. Zona beneficiază de trafic liber în orele normale, cu un volum moderat în orele de vârf. Totuși, este bine de evitat Șoseaua Nordului în perioadele aglomerate, deoarece poate deveni cea mai congestionată arteră din zonă.

Locurile de parcare sunt disponibile în subsolul clădirilor din Park Avenue 96 și pot fi achiziționate separat. Această opțiune adaugă un strat suplimentar de comoditate pentru proprietarii de mașini, permițându-le să își păstreze vehiculele într-un loc sigur și accesibil.

Nu sunt disponibile stațiile de încărcare pentru mașinile electrice în interiorul ansamblului. Cu toate acestea, viitorii proprietari ai unor astfel de vehicule vor trebui să își identifice cele mai apropiate stații de încărcare din zonă, pentru a se asigura că au acces la facilitățile necesare.

În concluzie, Park Avenue 96 oferă o varietate de opțiuni de transport care pot satisface nevoile majorității viitorilor locatari. Având în vedere proximitatea stațiilor de autobuz și metrou, accesul facil la zonele de birouri și disponibilitatea parcărilor, aș oferi un calificativ de 4 din 5. Reducerea unui punct se datorează lipsei de informații despre facilitățile pentru mașinile electrice, care ar fi adăugat un plus de valoare pentru un segment din ce în ce mai important al pieței.

Cumpărături

Park Avenue 96 ia în calcul amenajarea unor zone comerciale care să ofere viitorilor locatari acces convenabil și rapid la produse de bază, facilități care aduc un plus de confort și economie de timp.

Dacă ești în căutare de produse mai specifice, Carrefour Market se află în imediata apropiere, la fel și un supermarket Lidl și Mega Image. Piața Agroalimentară Pipera și Piața Crângași sunt, de asemenea, opțiuni bune, situate la 5, respectiv 10 minute de mers cu mașina.

Accesul la galerii comerciale și mall-uri este asigurat prin proximitatea față de Promenada Mall și Băneasa Shopping City, ambele la o distanță rezonabilă (15-20 de minute) de mers cu mașina. Aceste centre comerciale oferă o selecție largă de magazine, restaurante și facilități de divertisment.

Park Avenue 96 poate reprezenta o alegere excelentă pentru cei care își doresc o varietate de opțiuni de cumpărături în apropiere și acces facil la mall-uri și piețe, ansamblul merită un calificativ de 5 din 5. Aceste facilități creează un mediu de viață practic și plăcut, care oferă confort și aduce importante economii de timp.

Familii

Familia ta va găsi în Park Avenue 96 un mediu ideal pentru creșterea copilului. Grădinița Miniterra este o opțiune excelentă și situată la doar 0,5 km distanță, pentru copiii de vârstă preșcolară. I se adaugă grădinițele Bergman 2 și Waldorf Lampio.

Elevii pot merge la Școala Gimnazială „Herăstrău”, Colegiul Tehnologic „Viaceslav Harnaj”, Școala Grecească „Athena”, Școala privată „MEA”, Școala „Luca”, toate situate la distanțe mici și medii și ușor accesibile din punct de vedere al traficului.

Familiile ocupate vor găsi numeroase opțiuni de mâncare livrată, iar cel mai apropiat mall, Promenada, oferă opțiuni variate pentru cumpărături și mese în oraș.

Securitatea este asigurată prin acces restricționat, cu barieră și interfon și iluminat stradal public, oferind un mediu sigur pentru toți locatarii. Totodată, detaliile privind măsurile de siguranță anti-incendiu conferă un plus de liniște.

În ceea ce privește animalele de companie, ansamblul este primitor, dar nu oferă facilități speciale, ci doar acces ușor la veterinar și numeroase pet-shop-uri în zonă.

În concluzie, Park Avenue 96 se profilează ca un loc ideal pentru familii, cu o combinație excelentă de facilități educaționale, recreative, de securitate și pentru animale de companie. Calificativul de 5 din 5 reflectă mediu armonios, practic și sigur pentru toate familiile.

Tineri

Park Avenue 96 este un spațiu atrăgător pentru tineri datorită facilităților de agrement și sportive. În apropiere se găsesc baruri și cafenele precum Simbis (15 minute de mers pe jos), Bar Raka (20 de minute de mers pe jos), și cafeneaua One Minute chiar în vecinătate.

Există facilitățile sportive în vecinătatea Park Avenue 96: sala de fitness este dotată pentru antrenamente de rezistență și cardio, incluzând aparate specializate, greutăți, benzi de alergat și biciclete eliptice și bazin de înot.

AeroSquash Băneasa, un complex sportiv situat la 5 minute de condus, oferă posibilitatea de a explora sporturi diverse.

În concluzie, Park Avenue 96 se adresează tinerilor activi și dinamici, oferind o gamă variată de facilități pentru sport și divertisment. Calificativul de 4 din 5 reflectă oferta atrăgătoare.

Persoane cu handicap

Ansamblul are rampă de acces și facilități pentru persoanele cu dizabilități locomotorii și locuri de parcare rezervate. Din păcate, informațiile furnizate sunt minime și nu se poate face o imagine completă referitoare la accesibilitatea persoanelor cu deficiențe motorii sau senzoriale.

În concluzie, pe baza informațiilor disponibile, ansamblul Park Avenue 96 primește un calificativ de 1 din 5 în ceea ce privește pregătirea pentru persoanele cu handicap. Lipsa de informații și de facilități evidente indică o neglijare a acestui aspect vital în planificarea și dezvoltarea ansamblului.

Concluzie

Park Avenue 96, situat în cartierul Băneasa din București, se profilează ca un ansamblu rezidențial ce promite un mediu rafinat, cu o conexiune rapidă cu restul orașului. Fie că este vorba despre familii, tineri activi sau persoane în căutarea confortului zilnic, ansamblul vine cu o ofertă variată de facilități. Educația, divertismentul, sportul și cumpărăturile sunt toate accesibile.

Accesul facil la transport, opțiunile de cumpărături, facilitățile pentru familii și tineri, și designul modern sunt puncte forte ale Park Avenue 96. Un minus îl reprezintă atenția la facilitățile persoanelor cu dizabilități motorii sau senzoriale.

În concluzie, Park Avenue 96 se remarcă prin multe aspecte pozitive, dar cu anumite lacune care nu pot fi trecute cu vederea. Cu o evaluare cuprinzătoare, ansamblul merită un calificativ de 3 din 5. Această notă reflectă o ofertă solidă pentru majoritatea locatarilor, dar cu oportunități evidente de îmbunătățire în privința accesibilității și diversității facilităților.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Park Avenue 96;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Park Avenue 96;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Park Avenue 96;
 • Sisteme de climatizare folosite în Park Avenue 96;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Park Avenue 96;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Herăstrău și randamentul estimativ oferit de Park Avenue 96;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Park Avenue 96;
 • Analiză comparativă a Park Avenue 96 față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Herăstrău

Ansamblul rezidențial Green Park Herastrau Residence din Herăstrău, București - Nord
Ansamblul rezidențial Green Park Herastrau Residence din Herăstrău, București - Nord

Green Park Herastrau Residence

Livrare: Necunoscut Strada Barajul Argeș Nr. 8, Herăstrău, Sector 1

Prețuri Green Park Herastrau Residence

Ansamblul rezidențial Marca Herastrau Residence din Herăstrău, București - Nord
Ansamblul rezidențial Marca Herastrau Residence din Herăstrău, București - Nord

Marca Herastrau Residence

Livrare: 2023-T4 Intrarea Solzilor Nr. 14, Herăstrău, Sector 1

Prețuri Marca Herastrau Residence

 • 2 Camere
  205.870€
 • 3 Camere
  235.620€
Ansamblul rezidențial Park Avenue 96 din Herăstrău, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Avenue 96 din Herăstrău, București - Nord

Park Avenue 96

Livrare: Finalizat Șoseaua Nordului Nr. 96T, Herăstrău, Sector 1

Prețuri Park Avenue 96

 • 2 Camere
  208.512€