EnVogue Residence Iuliu Maniu
EnVogue Residence Iuliu Maniu

EnVogue Residence Iuliu Maniu

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 586

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc EnVogue Residence Iuliu Maniu

Studio de la 53.800 € fără TVA
56.490 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 60.000 € fără TVA
63.000 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 114.400 € fără TVA
120.120 cu TVA de 5% inclus

4 Camere de la 198.000 € fără TVA
235.620 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 07 octombrie 2023

CONTACT EnVogue Residence Iuliu Maniu

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de EnVogue Residence Iuliu Maniu

 • Piață: Piața Veteranilor la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Preciziei la 0 minute de condus
 • Stație de autobuz: Grup Școlar Auto în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Carpatic Escaladă & Bouldering la 10 minute de condus
 • Supermarket: Cora Urban Avangarde City în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Policlinicii Cetatea Histria la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Depoul Militari în imediata apropiere
 • Mall: Militari Shopping în imediata apropiere
 • Școală: Școala nr.158 Liceul Tehnologic "Doamna Chiajna" la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Parcul industrial de pe A1 la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița nr. 217 "Fluturașul" la 5 minute de condus

EnVogue Residence Iuliu Maniu Modele de locuințe

23 rezultate

Se afișează 1-20 din 23 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
EnVogue Residence Iuliu Maniu EnVogue Residence Iuliu Maniu EnVogue Residence Iuliu Maniu EnVogue Residence Iuliu Maniu
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a EnVogue Residence Iuliu Maniu. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Militari, cartierul în care se află EnVogue Residence Iuliu Maniu, este una dintre cele mai dezvoltate zone ale Capitalei, fiind situat în partea de vest. Zona are o densitate mare, formată în majoritate din blocuri, dar și din câteva zone verzi unde poți să te relaxezi sau să te plimbi cu familia. Traficul este moderat, atât în orele normale, cât și în orele de vârf, ceea ce înseamnă că nu te vei confrunta cu aglomerație excesivă.

Pe Bulevardul Iuliu Maniu, una dintre arterele principale ale cartierului, găsești o varietate de magazine, cafenele și restaurante. Este și cea mai aglomerată stradă din zonă, dar traficul rămâne moderat. În plus, cartierul beneficiază de o bună conectivitate cu transportul public, inclusiv metrou și autobuze, făcând deplasarea către centrul orașului sau alte zone o experiență cât mai plăcută.

Militari oferă o gamă largă de facilități, de la centre comerciale la școli și grădinițe. Este un cartier foarte potrivit pentru familii, oferind acces la diverse activități recreative și educaționale. Dacă ești pasionat de shopping, ai la dispoziție Cora, Auchan și Plaza România, unde găsești tot ce ai nevoie pentru o zi de cumpărături reușită.

Pentru cei care lucrează în București, poziționarea în Militari are mai multe avantaje. Fiind situat în partea de vest a orașului, ai acces rapid la autostrada A1 și Șoseaua de Centură. De asemenea, dacă locul tău de muncă este într-una dintre zonele industriale din vestul Bucureștiului, drumul către serviciu va fi foarte scurt.

Acum, haide să vorbim despre EnVogue Residence Iuliu Maniu. Situat pe Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 586, acest ansamblu rezidențial aduce un plus de calitate în oferta de locuințe din Militari. Cu un dezvoltator de renume care a finalizat deja 5 proiecte rezidențiale, EnVogue Residence Iuliu Maniu promite să îți ofere nu doar un "acoperiș deasupra capului", ci un adevărat cămin. Cu panouri fotovoltaice montate pe blocuri, îți garantează un consum eficient de energie, iar densitatea moderată a traficului din zonă îți va face viața mai ușoară, indiferent dacă te deplasezi cu mașina sau cu transportul în comun.

Transport

La EnVogue Residence Iuliu Maniu, transportul public este la îndemână. Ai opțiuni multiple, de la metrou la tramvai și autobuz. Stația de metrou "Preciziei" este la aproximativ 15 minute de mers pe jos, în timp ce stația "Păcii" este un pic mai departe, la aproximativ 30 de minute. Dacă preferi tramvaiul, stația "Depoul Militari" este în imediata apropiere, la numai 10 minute de mers pe jos. Pentru autobuz, "Grup Școlar Auto" este cea mai apropiată stație, practic la un pas de ansamblu.

Dacă ai mașină proprie, trebuie să știi că densitatea traficului în zona Militari este moderată. Bulevardul Iuliu Maniu este cea mai aglomerată arteră, dar și aici traficul rămâne moderat în general. La orele de vârf, încă poți circula fără prea multe bătăi de cap.

În ceea ce privește parcările, la EnVogue Residence Iuliu Maniu există locuri de parcare în subsolul clădirilor. Deși nu am informații concrete despre cost, e posibil să fie un cost separat pentru locul de parcare.

Pentru posesorii de mașini electrice, nu pot confirma dacă există stații de încărcare în interiorul ansamblului. Însă având în vedere tendințele actuale, e foarte posibil să se instaleze în viitorul apropiat.

Să vorbim și despre naveta către locul de muncă. Dacă lucrezi în Parcul industrial de pe A1, ai nevoie de doar 5 minute de condus. Zona de birouri de la Grozăvești și Casa Presei sunt, de asemenea, relativ accesibile, la 20 respectiv 30 de minute de condus.

În concluzie, pentru aspectul transportului, aș acorda un calificativ de 4,5 din 5. Având în vedere proximitatea stațiilor de transport public și traficul moderat, viitorii rezidenți vor avea mai multe opțiuni pentru deplasare. Sunt mici îmbunătățiri care pot fi făcute, dar în general, oferta este foarte solidă.

Cumpărături

La EnVogue Residence Iuliu Maniu, îți este foarte la îndemână să faci cumpărăturile zilnice, având o varietate mare de magazine din care poți alege. Ansamblul dispune de un minimarket chiar în incintă, oferindu-ți acces rapid la produsele de bază. Nu trebuie să te îngrijorezi de drumuri lungi până la supermarket atunci când ai nevoie de lapte sau pâine. Dar dacă vrei o gamă mai largă de produse, ai Mega Image și Cora Urban Avangarde City la doar un kilometru distanță, accesibile foarte ușor cu mașina sau pe jos.

Pentru iubitorii de produse bio, zona periferică în care se află EnVogue Residence Iuliu Maniu este un mare avantaj. Există numeroși producători locali în zonă de unde poți cumpăra produse ca ouă, carne sau legume crescută fără pesticide. Cea mai apropiată piață este Piața Veteranilor, la doar 5 minute de condus.

În ceea ce privește magazinele specializate, deși ansamblul nu dispune de astfel de opțiuni, zona îți oferă acces la o varietate de magazine de specialitate în imediata apropiere. Aici te poți aproviziona cu produse specifice, de la ingrediente pentru bucătărie până la articole pentru hobby-uri.

Dacă ai chef de o sesiune de shopping, ai la dispoziție mai multe mall-uri în apropiere. Militari Shopping este la doar jumătate de kilometru distanță, în timp ce Fashion House și Plaza România sunt la 10 și, respectiv, 15 minute de condus. Aici vei găsi o gamă largă de branduri, restaurante și opțiuni de divertisment.

În concluzie, pentru opțiunile de cumpărături, aș da un calificativ de 5 din 5. Faptul că ai un minimarket chiar în incinta ansamblului, plus accesul facil la supermarketuri, piețe și mall-uri, face ca EnVogue Residence Iuliu Maniu să fie extrem de convenabil pentru orice nevoie de cumpărături ai avea.

Familii

Deși nu există o grădiniță în incinta ansamblului, în EnVogue Residence Iuliu Maniu, accesul la grădinițe este ușor, cea mai apropiată, Grădinița nr. 217 "Fluturașul", aflându-se la doar 10 minute de condus.

Cea mai apropiată școală este Școala Generală nr. 169, la 5 minute de condus. Acest lucru economisește timp și efort pentru părinți și copii.

Parcul din EnVogue Residence Iuliu Maniu este un loc ideal pentru socializare și relaxare. Zona verde extinsă și coșurile de gunoi fac parcul bine îngrijit. Există limitatoare de viteză pe străzi, asigurând un mediu sigur pentru copii. Alte opțiuni de parcuri nu se află totuși în imediata apropiere și necesită transportul cu un mijloc de transport, nefiind accesibile pe jos.

Locurile de joacă din ansamblu sunt un mare plus. Sunt împrejmuite pentru a preveni accesul copiilor spre stradă, adăugând un nivel suplimentar de securitate.

Pentru familiile ocupate, există opțiuni de mâncare livrată, cu restaurante ca Pizza Bonita și West Gate Restaurant la 10-15 minute de mers pe jos. Militari Shopping, cel mai apropiat mall, este la doar jumătate de kilometru distanță.

Securitatea este o prioritate în EnVogue Residence Iuliu Maniu. Accesul este monitorizat, iar iluminarea publică îmbunătățește vizibilitatea. Măsurile anti-incendiu includ hidrante și aspersoare la parter, plus uși de protecție.

Familia modernă adoră animalele de companie. Ansamblul este prietenos cu animalele, deși nu există facilități speciale. Cel mai apropiat cabinet veterinar este la 5 minute de condus.

În concluzie, EnVogue Residence Iuliu Maniu oferă un mediu propice pentru familii, cu accent pe securitate și accesibilitate. Aș da un calificativ de 4 din 5. Deși nu există facilități educaționale interne, proximitatea la diverse servicii și focusul pe securitate îl fac atractiv pentru familiile cu copii.

Tineri

În EnVogue Residence Iuliu Maniu, tinerii au la dispoziție o varietate de opțiuni pentru divertisment. Deși ansamblul nu dispune de baruri sau cafenele proprii, în apropiere se găsesc locații cum ar fi Starbucks, KFC, Uncle John’s - aflate in incinta Militari Shopping.

Din păcate, ansamblul nu oferă o sală de fitness internă, dar în zonă există câteva opțiuni - World Class Militari se află în cadrul Militari Shopping și este o sală de fitness modernă, dotată cu toate echipamentele de fitness de care ai putea avea nevoie. Oferă de asemenea și ore de aerobic și fitness de grup.

În concluzie, EnVogue Residence Iuliu Maniu este destul de potrivit pentru tineri, având în vedere proximitatea față de diverse locații de divertisment și sport. Aș acorda un calificativ de 3 din 5, deoarece, deși există multe opțiuni în apropiere, ansamblul însuși ar beneficia de mai multe facilități interne dedicate tinerilor.

Persoane cu handicap

EnVogue Residence Iuliu Maniu pune un accent deosebit pe accesibilitatea pentru persoanele cu handicap locomotor. În toate zonele ansamblului, există locuri de parcare rezervate special pentru aceste persoane, facilitând astfel accesul la locuințe și la spațiile publice. În plus, rampele de acces electrice din ansamblu oferă o mobilitate sporită, eliminând barierele arhitecturale care pot fi o problemă în alte locații.

Pentru a ușura și mai mult viața rezidenților, căsuțele poștale sunt poziționate la o înălțime accesibilă din scaunul cu rotile, în toate clădirile ansamblului. Aceasta înseamnă că primirea corespondenței nu va fi o sarcină dificilă.

În ceea ce privește locuințele, ușile de intrare au o lățime de peste 90 cm, permitând accesul facil cu cărucioarele cu rotile. Aceasta este o caracteristică esențială care contribuie la autonomia și confortul persoanelor cu dizabilități locomotorii.

În concluzie, EnVogue Residence Iuliu Maniu se dovedește a fi un ansamblu rezidențial bine gândit pentru persoanele cu handicap locomotor. Aș acorda un calificativ de 4 din 5, deoarece, deși sunt luate măsuri importante pentru accesibilitate, există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri, cum ar fi semnalizarea acustică sau indicatoarele Braille.

Concluzie

EnVogue Residence Iuliu Maniu pare să fie o opțiune echilibrată pentru diverse categorii de persoane care caută o locuință în București. Amplasat în cartierul Militari, ansamblul beneficiază de un trafic moderat și o bună conectivitate cu transportul public. Familii cu copii vor aprecia proximitatea la grădinițe și școli, dar și prezența parcului și locurilor de joacă din incinta ansamblului. De asemenea, măsurile de securitate adaugă un plus de siguranță și liniște familiilor cu copii mici.

Pentru tineri, ansamblul este potrivit, dar cu anumite limitări. Deși nu există facilități de divertisment sau sport interne, în apropiere sunt cafenele, baruri și săli de fitness. Cu toate acestea, o sală de sport sau alei de jogging în incintă ar aduce un plus de atractivitate.

În ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap locomotor, EnVogue Residence Iuliu Maniu face eforturi notabile. Rampele electrice, locurile de parcare special rezervate și ușile largi facilitează viața rezidenților cu dizabilități, deși încă există loc pentru îmbunătățiri.

În concluzie, EnVogue Residence Iuliu Maniu oferă un echilibru între confort, accesibilitate și facilități, adaptându-se nevoilor diverse ale locuitorilor săi. Aș acorda un calificativ general de 4 din 5. Ansamblul se descurcă bine în majoritatea aspectelor esențiale pentru o viață de calitate, dar există încă loc pentru îmbunătățiri, în special în ceea ce privește facilitățile interne pentru tineri și persoanele cu dizabilități.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din EnVogue Residence Iuliu Maniu;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din EnVogue Residence Iuliu Maniu;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din EnVogue Residence Iuliu Maniu;
 • Sisteme de climatizare folosite în EnVogue Residence Iuliu Maniu;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul EnVogue Residence Iuliu Maniu;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Militari și randamentul estimativ oferit de EnVogue Residence Iuliu Maniu;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul EnVogue Residence Iuliu Maniu;
 • Analiză comparativă a EnVogue Residence Iuliu Maniu față de alte ansambluri din București - Vest.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Militari

Ansamblul rezidențial Panorama City din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Panorama City din Militari, București - Vest

Panorama City

Livrare: Necunoscut Drumul Ciorogârla Nr. 291, Militari, Sector 6

Prețuri Panorama City

 • Studio
  56.700€
 • 2 Camere
  75.600€
 • 3 Camere
  100.800€
Ansamblul rezidențial Magic Residence Militari din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Magic Residence Militari din Militari, București - Vest

Magic Residence Militari

Livrare: Finalizat Drumul Osiei Nr. 68, Militari, Sector 6

Prețuri Magic Residence Militari

 • 3 Camere
  82.000€
Ansamblul rezidențial Insignia Residence Militari din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Insignia Residence Militari din Militari, București - Vest

Insignia Residence Militari

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Belşugului Nr. 49U, Militari, Sector 6

Prețuri Insignia Residence Militari

Ansamblul rezidențial Lake House 2 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Lake House 2 din Militari, București - Vest

Lake House 2

Livrare: Finalizat Strada Amilcar C. Săndulescu Nr. 6, Militari, Sector 6

Prețuri Lake House 2

Ansamblul rezidențial Rezervelor87 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Rezervelor87 din Militari, București - Vest

Rezervelor87

Livrare: Necunoscut Strada Rezervelor Nr. 87, Militari, Sector 6

Prețuri Rezervelor87

 • Studio
  32.000€
 • 2 Camere
  44.000€
Ansamblul rezidențial IN Rezidential 2 Militari din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial IN Rezidential 2 Militari din Militari, București - Vest

IN Rezidential 2 Militari

Livrare: Finalizat Strada Iuliu Maniu Nr. 405, Militari, Sector 6

Prețuri IN Rezidential 2 Militari

 • Studio
  54.495€
 • 2 Camere
  88.095€
 • 3 Camere
  113.925€
 • 4 Camere
  169.575€
Ansamblul rezidențial New World Militari din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial New World Militari din Militari, București - Vest

New World Militari

Livrare: Necunoscut Strada Osiei Nr. 18, Militari, Sector 6

Prețuri New World Militari

Ansamblul rezidențial EnVogue Residence Iuliu Maniu din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial EnVogue Residence Iuliu Maniu din Militari, București - Vest

EnVogue Residence Iuliu Maniu

Livrare: Finalizat Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 586, Militari, Sector 6

Prețuri EnVogue Residence Iuliu Maniu

 • Studio
  53.800€
 • 2 Camere
  69.900€
 • 3 Camere
  112.500€
Ansamblul rezidențial Rotar Park 2 Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Rotar Park 2 Residence din Militari, București - Vest

Rotar Park 2 Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Osiei Nr. 18, Militari, Sector 6

Prețuri Rotar Park 2 Residence

Ansamblul rezidențial NOVUM Păcii din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial NOVUM Păcii din Militari, București - Vest

NOVUM Păcii

Livrare: Necunoscut Strada Piscul Crăsani Nr. 15, Militari, Sector 6

Prețuri NOVUM Păcii

 • Studio
  66.045€
 • 2 Camere
  82.845€
 • 3 Camere
  118.545€
Ansamblul rezidențial Maniu 141 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Maniu 141 din Militari, București - Vest

Maniu 141

Livrare: Necunoscut Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 141, Militari, Sector 6

Prețuri Maniu 141

 • Studio
  65.939€
 • 2 Camere
  80.677€
 • 3 Camere
  143.847€
Ansamblul rezidențial NOVUM 56 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial NOVUM 56 din Militari, București - Vest

NOVUM 56

Livrare: Finalizat Bulevardul Timișoara Nr. 56, Militari, Sector 6

Prețuri NOVUM 56

 • Studio
  62.895€
 • 2 Camere
  83.895€
 • 3 Camere
  115.395€
Ansamblul rezidențial Rezervelor 60 View Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Rezervelor 60 View Residence din Militari, București - Vest

Rezervelor 60 View Residence

Livrare: Necunoscut Strada Rezervelor Nr. 60B, Militari, Sector 6

Prețuri Rezervelor 60 View Residence

 • Studio
  33.700€
 • 2 Camere
  52.500€
 • 3 Camere
  71.150€
Ansamblul rezidențial La Cittadella Garden din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial La Cittadella Garden din Militari, București - Vest

La Cittadella Garden

Livrare: Necunoscut Strada Apeductului Nr. 1, Militari, Sector 6

Prețuri La Cittadella Garden

Ansamblul rezidențial The Building 72 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial The Building 72 din Militari, București - Vest

The Building 72

Livrare: Finalizat Strada Valea Cascadelor Nr. 3, Militari, Sector 6

Prețuri The Building 72

Ansamblul rezidențial The Building 74 din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial The Building 74 din Militari, București - Vest

The Building 74

Livrare: Finalizat Strada Cărăbușului Nr. 39, Militari, Sector 6

Prețuri The Building 74

 • 2 Camere
  84.000€
Ansamblul rezidențial WestPoint Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial WestPoint Residence din Militari, București - Vest

WestPoint Residence

Livrare: Finalizat Strada Bârsănești Nr. 40, Militari, Sector 6

Prețuri WestPoint Residence

 • 2 Camere
  90.999€
 • 3 Camere
  120.000€
Ansamblul rezidențial Nicole Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Nicole Residence din Militari, București - Vest

Nicole Residence

Livrare: Finalizat Drumul Osiei Nr. 70B, Militari, Sector 6

Prețuri Nicole Residence

 • 2 Camere
  71.400€
 • 3 Camere
  87.150€
Ansamblul rezidențial Residence Romania din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Residence Romania din Militari, București - Vest

Residence Romania

Livrare: Finalizat Strada Tineretului Nr. 45, Militari, Sector 6

Prețuri Residence Romania

 • Case
  250.000€
Ansamblul rezidențial Ajustorului Park Residence din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Ajustorului Park Residence din Militari, București - Vest

Ajustorului Park Residence

Livrare: Necunoscut Strada Ajustorului Nr. 2, Militari, Sector 6

Prețuri Ajustorului Park Residence

 • Studio
  45.000€
 • 2 Camere
  68.500€
 • 3 Camere
  93.500€
 • 4 Camere
  125.700€
Ansamblul rezidențial Nuferilor din Militari, București - Vest
Ansamblul rezidențial Nuferilor din Militari, București - Vest

Nuferilor

Livrare: Finalizat Strada Stupca Nr. 25, Militari, Sector 6

Prețuri Nuferilor

 • Studio
  52.500€
 • 2 Camere
  68.250€
 • 3 Camere
  115.500€