OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
The Ivy
The Ivy

The Ivy

Strada Jandarmeriei Nr. 9A

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc The Ivy

2 Camere de la 138.000 € fără TVA
164.220 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 191.200 € fără TVA
227.528 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 313.250 € fără TVA
372.768 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 12 septembrie 2023

CONTACT The Ivy

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de The Ivy

 • Complex sportiv: Wellness Club by Greenfield la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: INMH în imediata apropiere
 • Mall: Băneasa Shopping City în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Casa Albă în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița 238 București la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Laminorului la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 10 minute de condus
 • Școală: International School for Primary Education la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Piața Băneasa la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 10 minute de condus

The Ivy Modele de locuințe

4 rezultate

Se afișează 1-4 din 4 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
The Ivy The Ivy The Ivy The Ivy The Ivy The Ivy The Ivy
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a The Ivy. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Ansamblul rezidențial The Ivy este situat în nordul Bucureștiului, în cartierul Băneasa, pe o latură a Pădurii Băneasa. Poziția oferă locuitorilor aer mai curat și zgomot urban atenuat. Cartierul Băneasa și The Ivy sunt combinația perfectă dintre viața de oraș și calmul periferiei, la liziera pădurii. Proximitatea orașului, a Aeroportul Internațional Henri Coandă și Băneasa, precum și a unor zone comerciale valoroase fac din ansamblul The Ivy locul perfect.

Băneasa este un cartier cu o istorie bogată, unde vechiul se îmbină cu noua arhitectură modernă. Fiecare stradă are o poveste de spus, fiecare clădire are o istorie. Pădurea, Muzeu Satului și Lacul Băneasa sunt puncte de reper ale zonei.

Remarcabilă rămâne vecinătatea Pădurii Băneasa, zone verde care se întinde pe sute de hectare, oferind un refugiu natural pentru relaxare și plimbări lungi. Probabil unul dintre cele mai frumoase locuri din București, Pădurea Băneasa este un privilegiu de te poți bucura la orice oră a zilei, dacă locuiești în vecinătate.

Regimul mic de înălțime și ambianța generală din jurul ansamblului oferă locuitorilor un sentiment confortabil și relaxat.
Regimul mic de înălțime și ambianța generală din jurul ansamblului oferă locuitorilor un sentiment confortabil și relaxat.

The Ivy este un proiect rezidențial dezvoltat de Speedwell, care oferă un spațiu de locuit unic. Avantajele în The Ivy sunt numeroase - de la conexiunea cu natura, până la sentimentul de bine și autenticitate. Plus proximitatea față de centrul orașului și zona de afaceri, care permite celor care lucrează în București să ajungă la birou într-un timp scurt. The Ivy este conectat excelent la rețeaua de transport public, un beneficiu pentru deplasările în și din oraș.

Rezultat al muncii unui dezvoltator de prestigiu - Speedwell, The Ivy este construit pentru a răspunde la cele mai exigențe gusturi, indiferent de stilul de viață. În The Ivy, vei găsi locul care a fost construit în jurul nevoilor tale. Este mai mult decât un simplu complex rezidențial, este un mod de viață.

Ansamblul va avea 800 de apartamente cu două, trei și patru camere, cu un regim de înălțime limitat la P+6, cu ultimul nivel retras.

Transport

The Ivy, ansamblul rezidențial situat în partea de nord a Bucureștiului, în zona Median, oferă câteva opțiuni eficiente de transport pentru rezidenți.

În ceea ce privește transportul public, cele mai apropiate stații sunt cea de autobuz „Institutul Meteorologic”, și cea de tramvai „Piața Băneasa”. Ambele sunt situate la o distanță de aproximativ 2 km de ansamblu, ceea ce înseamnă că rezidenții vor avea nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a merge pe jos până la ele. Stația de metrou Laminorului este la o distanță de circa 3.5 km.

Pentru cei care folosesc mașina proprie, trebuie să țină cont că zona de Nord a Bucureștiului este destul de aglomerată, mai ales la orele de vârf. De asemenea, dat fiind că ansamblul este situat în apropiere de două importante zone de birouri, Casa Presei și Pipera, traficul poate fi dens în aceste zone.

The Ivy este certificat Green Homes si BREEAM Excellent. Ambele certificări sunt axate pe reducerea impactului asupra mediului, dar și pe eficiență energetică, sporirea sănătății, confortului și siguranței rezidenților.
The Ivy este certificat Green Homes si BREEAM Excellent. Ambele certificări sunt axate pe reducerea impactului asupra mediului, dar și pe eficiență energetică, sporirea sănătății, confortului și siguranței rezidenților.

Locuitorii ansamblului care dețin o mașină vor trebui să plătească separat pentru un loc de parcare, acestea fiind disponibile în subsolul clădirilor. Este important de menționat că ansamblul dispune de stații de încărcare pentru mașinile electrice. Cei care dețin o astfel de mașină ar trebui să ia în considerare acest aspect favorabil, dacă aleg să locuiască în The Ivy.

În concluzie, date fiind opțiunile de transport ansamblul The Ivy primește 3.5 puncte pe o scală de la 1 la 5. Deși există acces la transportul public și la parcări, distanțele până la stațiile de transport public sunt destul de mari, iar costul suplimentar pentru parcarea mașinii poate fi un dezavantaj.

Cumpărături

Pentru viitorii rezidenți ai ansamblului The Ivy, cumpărăturile zilnice nu sunt o problemă, deoarece în cadrul ansamblului există un minimarket. Aceasta oferă avantajul confortului și comodității, permițând locatarilor să-și achiziționeze bunurile de bază fără a fi nevoiți să părăsească ansamblul.

În plus, în proximitate se găsesc două supermarketuri de renume: Mega Image și Carrefour, ambele la doar 1-1.5 km distanță, ceea ce înseamnă că rezidenții pot ajunge cu mașina, în doar câteva minute.

Parcarea este subterană, iar accesul în ansamblu se face controlat.
Parcarea este subterană, iar accesul în ansamblu se face controlat.

Rezidenții interesați de produsele bio au ocazia să le cumpere de la numeroși producători locali. De asemenea, Piața Agroalimentară Pipera se află la o distanță de 5 km, fiind accesibilă în aproximativ 10 minute de mers cu mașina și bine aprovizionată tot timpul anului.

Deși în The Ivy există un minimarket, ansamblul nu dispune de alte magazine specializate. Totuși, zona înconjurătoare oferă o mulțime de astfel de magazine, care pot satisface nevoile rezidenților.

În ceea ce privește shopping-ul în mall, ansamblul se bucură de o poziție excelentă, fiind situat la o distanță scurtă de două mall-uri importante: Băneasa Shopping City și Jolie Ville Galleria, ambele la o distanță de 1.5-3.5 km, accesibile în aproximativ 10 minute de mers cu mașina condus.

Ansamblul The Ivy oferă o serie de avantaje în ceea ce privește opțiunile de cumpărături, având în vedere proximitatea față de supermarketuri, piețe și centre comerciale. Pe o scală de la 1 la 5, primește 4 puncte pentru opțiunile existente în jurul ansamblului, oferta din interior fiind limitată la produse uzuale, de bază.

Familii

The Ivy, situat în București - Nord, are numeroase avantaje pentru familiile care-și doresc o locuință nouă. Unul dintre cele mai mari beneficii este faptul că există o grădiniță chiar în interiorul ansamblului, care oferă un mediu sigur și de calitate pentru educația timpurie a copiilor. Fiind în vecinătate, părinții economisesc timp și este eliminat stresul călătoriei pentru copii. În plus, cea mai apropiată grădiniță externă este Grădinița 238 București, situată la doar 2.5 km distanță, un alt avantaj pentru locatari.

În interiorul ansamblului este o grădiniță. Unități pentru educație timpurie sunt și în vecinătățile complexului rezidențial.
În interiorul ansamblului este o grădiniță. Unități pentru educație timpurie sunt și în vecinătățile complexului rezidențial.

Nu există o școală direct în interiorul ansamblului, dar în apropiere se află International School for Primary Education la o distanță de doar 2 km. Acest lucru oferă acces rapid și convenabil la învățământul de calitate pentru copiii mai mari. Parcurile din The Ivy oferă o oportunitate excelentă de socializare pentru locatari. Un parc bine îngrijit, cu zone verzi extinse și coșuri de gunoi în toate spațiile publice, creează un mediu prietenos și curat pentru activități recreative.

În The Ivy, locurile de joacă pentru copii sunt o altă caracteristică atractivă. Acestea sunt echipate cu accesoriile adecvate și permit copiilor să se joace aproape de casă. În plus, familiile pot beneficia de opțiunile de catering. Ansamblul are un restaurant în perimetru interior, dar există restaurante, precum Tóan's și Trattoria Buongiorno, în exteriorul complexului rezidențial, la 20 de minute de mers pe jos. Se adaugă și Băneasa Shopping City, cu o ofertă variată de alimentație publică, aflat la 1.5 km distanță.

Securitatea în The Ivy este garantată prin accesul restricționat cu ajutorul cartelelor, monitorizarea de către o firmă de securitate specializată și iluminatul public nocturn adecvat. În ceea ce privește siguranța la incendiu, există hidrate în ansamblu, iar ușile de acces în clădiri se deschid în interior.

Tot mai multe familii aleg să aibă un animal de companie, iar The Ivy este un loc prietenos pentru aceștia. Există un cabinet veterinar, Daisy Vet, la o distanță de numai 2.5 km, ceea ce este convenabil pentru îngrijirea animalelor de companie. Nu există un parc special destinat pentru câini în ansamblu, dar este unul la o distanță de 9.5 km, care poate fi accesat cu mașina.

În concluzie, The Ivy primește un calificativ de 4 puncte din 5. Deși oferă multe beneficii, cum ar fi grădinița internă, parcul amenajat, locurile de joacă pentru copii și măsurile stricte de securitate, există câteva limitări, cum ar fi lipsa unei școli în interiorul ansamblului și lipsa unor facilități specifice pentru animalele de companie. Cu toate acestea, The Ivy rămâne o opțiune atractivă pentru familiile care caută o locuință nouă.

Tineri

The Ivy, situat în zona de nord a Bucureștiului, pare să fie locul ideal pentru tineri datorită varietății facilităților pe care le oferă. Unul dintre acestea este piscina, un loc de relaxare dar și de întâlnire cu alți locatari, având potențialul de a crea o comunitate solidă în cadrul ansamblului.

În plus, un aspect ce nu poate fi trecut cu vederea este diversitatea de opțiuni pentru petrecerea timpului liber, chiar în interiorul ansamblului. Există cel puțin un restaurant în cadrul The Ivy. În apropiere se găsesc și alte opțiuni de divertisment, cum ar fi Draft Pub Ursus sau Bar, ambele la doar 20-30 de minute de mers pe jos. Băneasa Shopping City – cu toate opțiunile de divertisment pe care le include – este la doar 1,5 km distanță, ceea ce înseamnă un timp de deplasare cu mașina de câteva minute.

Fie că preferi un antrenament de rezistență sau unul de cardio, sala de fitness a ansamblului este echipată pentru a satisface toate nevoile tinerilor. Echipamentele specializate, greutățile, presele, cablurile, benzile de alergat și bicicletele eliptice asigură o varietate de opțiuni. În plus, există și un bazin de înot, oferind un plus de versatilitate pentru cei care preferă exercițiile acvatice.

Deși ansamblul nu dispune de alei de jogging proprii, tinerii rezidenți se pot bucura de proximitatea Parcului Casa Albă, situat la doar 20 de minute de mers pe jos. Parcul este un loc ideal pentru jogging, plimbări sau doar pentru relaxare în mijlocul naturii.

Luând în considerare toate aceste facilități, punctajul este de 4,5 din 5 pentru The Ivy. Ansamblul oferă multe opțiuni de divertisment și sport, plus o comunitate vie și vibrantă de tineri. Ansamblul pierde pentru că nu are un teren de sport, dar chiar și fără acesta, The Ivy rămâne o opțiune foarte atractivă pentru tineri.

Persoane cu handicap

Din păcate, în audit nu s-au furnizat date concrete privind gradul de pregătire al ansamblului The Ivy pentru persoanele cu dizabilități, fie locomotorii sau senzoriale. Lipsa acestor informații ne împiedică să oferim o descriere adecvată a accesibilității în spațiile publice sau a facilităților din locuințe. Ne dorim ca astfel de detalii esențiale să fie întotdeauna puse în evidență, având în vedere importanța lor pentru un segment considerabil al populației.

Datele care există arată că ansamblul The Ivy oferă facilități persoanelor cu dizabilități locomotorii, există rampe de acces și ușile de intrare în apartamente au o lățime mai mare de 90 cm. Este greu de crezut că, date fiind calificativele obținute ansamblul nu oferă facilitățile necesare persoanelor cu dizabilități motorii sau vizuale.

Concluzionând, în absența datelor, acordăm ansamblului The Ivy un punct de oficiu, din 5, în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap. Această evaluare reflectă nevoia imperativă de transparență în privința adaptărilor pentru persoanele cu dizabilități în cadrul ansamblurilor rezidențiale. Sperăm ca în viitor, The Ivy să ofere aceste informații vitale.

Concluzie

The Ivy, ansamblul rezidențial din București - Nord, prezintă o serie de beneficii semnificative atât pentru familii, cât și pentru tineri, oferind o gamă variată de facilități și o localizare favorabilă. Pentru familiile cu copii, avantajele sunt reprezentate de prezența unei grădinițe în incinta complexului, locurile de joacă și proximitatea față de diverse instituții de învățământ. Tinerii vor aprecia piscina, sala de fitness și accesul ușor la opțiuni de divertisment și cumpărături. În plus, aspectele de securitate par să fie bine gestionate, ceea ce este benefic pentru toți rezidenții.

Cu toate acestea, există și câteva aspecte care necesită îmbunătățire. Lipsa unei școli în incinta complexului și lipsa unor facilități pentru animalele de companie pot fi văzute ca dezavantaje pentru familiile cu copii mai mari și pentru proprietarii de animale de companie. Pentru tineri, lipsa unui teren de sport este un dezavantaj, compensată de prezenta unui bazin de înot.

Un punct de preocupare major este lipsa de informații despre accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități. Într-un ansamblu rezidențial modern, aceste detalii ar trebui să fie evidente și transparente pentru a asigura că toți potențialii rezidenți pot beneficia de facilitățile oferite.

În ansamblu, The Ivy are un calificativ de 3,5 din 5. În timp ce ansamblul oferă o serie de facilități și beneficii atractive, lipsa anumitor aspecte esențiale și lipsa de transparență în privința accesibilității pentru persoanele cu dizabilități pot limita atractivitatea sa pentru anumite grupuri de potențiali rezidenți.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din The Ivy;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din The Ivy;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din The Ivy;
 • Sisteme de climatizare folosite în The Ivy;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul The Ivy;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Băneasa și randamentul estimativ oferit de The Ivy;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul The Ivy;
 • Analiză comparativă a The Ivy față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Băneasa

Ansamblul rezidențial Greenfield Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Greenfield Residence din Băneasa, București - Nord

Greenfield Residence

Livrare: Finalizat Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, Băneasa, Sector 1

Prețuri Greenfield Residence

 • Studio
  103.635€
 • 2 Camere
  120.032€
 • 3 Camere
  174.778€
Ansamblul rezidențial Forest On Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Forest On Residence din Băneasa, București - Nord

Forest On Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Lăpuș Nr. 121, Băneasa, Sector 1

Prețuri Forest On Residence

Ansamblul rezidențial Agatului 66 din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Agatului 66 din Băneasa, București - Nord

Agatului 66

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Agatului Nr. 66, Băneasa, Sector 1

Prețuri Agatului 66

 • 2 Camere
  89.775€
 • 3 Camere
  191.352€
Ansamblul rezidențial Volo Lake din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Volo Lake din Băneasa, București - Nord

Volo Lake

Livrare: Necunoscut Strada Constantin Dobrogeanu-Gherea Nr. 61, Băneasa, Sector 1

Prețuri Volo Lake

Ansamblul rezidențial The Ivy din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial The Ivy din Băneasa, București - Nord

The Ivy

Livrare: Necunoscut Strada Jandarmeriei Nr. 9A, Băneasa, Sector 1

Prețuri The Ivy

 • 2 Camere
  164.220€
 • 3 Camere
  227.528€
 • 4 Camere
  372.768€
Ansamblul rezidențial EMBASSY RESIDENCE din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial EMBASSY RESIDENCE din Băneasa, București - Nord

EMBASSY RESIDENCE

Livrare: Necunoscut Strada General Stefan Holban Nr. 22, Băneasa, Sector 1

Prețuri EMBASSY RESIDENCE

 • 2 Camere
  186.830€
Ansamblul rezidențial Northview Residence Baneasa din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Northview Residence Baneasa din Băneasa, București - Nord

Northview Residence Baneasa

Livrare: Necunoscut Drumul Nisipoasa Nr. 47, Băneasa, Sector 1

Prețuri Northview Residence Baneasa

 • Studio
  80.120€
 • 2 Camere
  102.923€
 • 3 Camere
  170.819€
 • 4 Camere
  313.420€
Ansamblul rezidențial UpNorth Boutique Apartments din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial UpNorth Boutique Apartments din Băneasa, București - Nord

UpNorth Boutique Apartments

Livrare: Necunoscut Aleea Meteorologiei Nr. 17, Băneasa, Sector 1

Prețuri UpNorth Boutique Apartments

Ansamblul rezidențial Premium Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Premium Residence din Băneasa, București - Nord

Premium Residence

Livrare: Finalizat Bulevardul Apicultorilor Nr. 44, Băneasa, Sector 1

Prețuri Premium Residence

 • 2 Camere
  109.391€
 • 3 Camere
  237.584€
 • 4 Camere
  344.388€
Ansamblul rezidențial Pines Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pines Residence din Băneasa, București - Nord

Pines Residence

Livrare: 2023-T4 Strada Jandarmeriei Nr. 2i, Băneasa, Sector 1

Prețuri Pines Residence

 • 2 Camere
  258.230€
 • 3 Camere
  490.280€
 • 4 Camere
  794.920€