Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Eden Concept Premium Apartments

Eden Concept Premium Apartments

str. Drumul Jilavei 34 A, zona Breceni, sector 4, București

Actualizat pe 2022-06-23 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Eden Concept Premium Apartments.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Eden Concept Premium Apartments din BucureștiAnsamblul rezidențial Eden Concept Premium Apartments din BucureștiAnsamblul rezidențial Eden Concept Premium Apartments din BucureștiAnsamblul rezidențial Eden Concept Premium Apartments din BucureștiAnsamblul rezidențial Eden Concept Premium Apartments din BucureștiAnsamblul rezidențial Eden Concept Premium Apartments din București

Păreri Eden Concept Premium Apartments

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Eden Concept Premium Apartments

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Eden Concept Premium Apartments

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 10559. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Eden Concept Premium Apartments Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Eden Concept Premium Apartments fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Eden Concept Premium Apartments au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Eden Concept Premium Apartments. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Eden Concept Premium Apartments Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Eden Concept Premium Apartments. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Eden Concept Premium Apartments, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Eden Concept Premium Apartments pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Eden Concept Premium Apartments Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Eden Concept Premium Apartments, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Eden Concept Premium Apartments însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Eden Concept Premium Apartments.

Eden Concept Premium Apartments Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Eden Concept Premium Apartments dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Eden Concept Premium Apartments s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Eden Concept Premium Apartments este să verificăm pe teren.

Eden Concept Premium Apartments Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Eden Concept Premium Apartments vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Eden Concept Premium Apartments sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Eden Concept Premium Apartments, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Eden Concept Premium Apartments Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Eden Concept Premium Apartments sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 15cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Eden Concept Premium Apartments. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Eden Concept Premium Apartments - simple (termopan) sau triple (tripan).

Eden Concept Premium Apartments Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Eden Concept Premium Apartments, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Eden Concept Premium Apartments.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Eden Concept Premium Apartments s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Eden Concept Premium Apartments Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Eden Concept Premium Apartments nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Eden Concept Premium Apartments, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Eden Concept Premium Apartments, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Eden Concept Premium Apartments, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Eden Concept Premium Apartments, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Eden Concept Premium Apartments fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Eden Concept Premium Apartments Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Eden Concept Premium Apartments

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Eden Concept Premium Apartments. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Eden Concept Premium Apartments:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Eden Concept Premium Apartments, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Eden Concept Premium Apartments, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Eden Concept Premium Apartments:Educație

Găsești școala la câteva minute de Eden Concept Premium Apartments!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Eden Concept Premium Apartments nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Eden Concept Premium Apartments

Deși nu există grădiniță chiar în Eden Concept Premium Apartments, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Eden Concept Premium Apartments, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Eden Concept Premium Apartments:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul Eden Concept Premium Apartments, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Eden Concept Premium Apartments, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Eden Concept Premium Apartments care să implice și copiii.

Eden Concept Premium Apartments:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Eden Concept Premium Apartments fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Eden Concept Premium Apartments, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Eden Concept Premium Apartments sunt sau nu împrejmuite.

Eden Concept Premium Apartments:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Eden Concept Premium Apartments:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Eden Concept Premium Apartments este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Eden Concept Premium Apartments, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,125,216,232,312,313,381,N103,N105,N106,N112,N124,R438,R475. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,10.

Zonă liniștită și bine conectată

Eden Concept Premium Apartments se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Eden Concept Premium Apartments:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Eden Concept Premium Apartments ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Eden Concept Premium Apartments.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Eden Concept Premium Apartments are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Eden Concept Premium Apartments:Sport

În evaluare
Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Eden Concept Premium Apartments pentru a ajunge la ea.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Eden Concept Premium Apartments și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Eden Concept Premium Apartments:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Eden Concept Premium Apartments.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Eden Concept Premium Apartments.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Eden Concept Premium Apartments informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Eden Concept Premium Apartments:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Eden Concept Premium Apartments sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Eden Concept Premium Apartments privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Eden Concept Premium Apartments sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Eden Concept Premium Apartments

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Eden Concept Premium Apartments.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Eden Concept Premium Apartments:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Eden Concept Premium Apartments pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Eden Concept Premium Apartments există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Eden Concept Premium Apartments ai, în ofertă, cosmetică canină.

Eden Concept Premium Apartments:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Eden Concept Premium Apartments nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Eden Concept Premium Apartments nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Eden Concept Premium Apartments pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Eden Concept Premium Apartments Contact Dezvoltator
44,3740546160011 26.13030087911944

Harta Eden Concept Premium Apartments

Click pe buton pentru a vedea unde se află Eden Concept Premium Apartments

Despre Berceni

Cartierul Berceni este un cartier din sectorul 4 al capitalei, care se întinde pe o suprafață de 570 de hectare. Este unul dintre cele mai mari cartiere ale Bucureștiului, aici avându-și reședința nu mai puțin de 120 000 de locuitori.

Dat fiind numărul mare de locuitori, cartierul este foarte bine dotat în ceea ce privește utilitățile sau instituțiile de învățământ și de sănătate. Cele mai multe locuințe de aici sunt sub formă de apartamente, însă există și câteva case.

Viața de zi cu zi în Berceni

Locuitorii cartierului Berceni au acces la toate utiltățile de care au nevoie, de la magazine și centre comerciale mari până la școli, grădinițe, centre de sănătate și înfrumusețare, etc.

Magazine în Berceni
 • Mall Sun Plaza
 • Piața Agroalimentară Berceni-Olteniței
 • Profi
Învățământ în Berceni
 • Colegiul Național Octav Onicescu
 • Școala Gimnazială Nr. 194
 • Școala Gimnazială Nr. 190
Recreere în Berceni
 • Parcul Natural Văcărești
 • Cinema City
 • Parcul Tineretului
Transport public în Berceni
 • Stațiile de metrou Piața Sudului, Constantin Brâncoveanu
 • Liniile de autobuz 102, 125, 216, 232, 312, 313, 381, N103,N105, N106, N112, N124, R438, R475
 • Liniile de troleibuz 73, 74, 76

Rata criminalității în Berceni

Administrativ, Berceni, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Berceni o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Berceni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Eden Concept Premium Apartments, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Berceni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Berceni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Momentan nu avem date despre densitatea acestei zone și traficul din jurul Eden Concept Premium Apartments, te rugăm să revii pentru a găsi aceste informații.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Eden Concept Premium Apartments au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Eden Concept Premium Apartments există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,125,216,232,312,313,381,N103,N105,N106,N112,N124,R438,R475 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,10.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Eden Concept Premium Apartments, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Eden Concept Premium Apartments un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Eden Concept Premium Apartments, la care ajung liniile 102,125,216,232,312,313,381,N103,N105,N106,N112,N124,R438,R475. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Eden Concept Premium Apartments vor avea acces și la liniile de tramvai 1,10, existând cel puțin o stație în cartier.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Eden Concept Premium Apartments și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Eden Concept Premium Apartments Contact Dezvoltator

Cartierul Berceni face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Berceni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Berceni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Berceni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Berceni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Berceni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț mare în comparație cu media din București - Sud

Prețurile apartamentelor cu două camere din Eden Concept Premium Apartments se situează peste media zonei, acestea fiind de aproximativ 71333€ în comparație cu prețul mediu al pieței din București - Sud, situat pe la 53330€.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Eden Concept Premium Apartments nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Eden Concept Premium Apartments este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Eden Concept Premium Apartments rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 4.55% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Eden Concept Premium Apartments, vei putea încasa o chirie de aproximativ 330 EUR pe lună și vei plăti minim 71333 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 15 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 4276 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 684 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 4% pe an.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Eden Concept Premium Apartments se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Eden Concept Premium Apartments va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Eden Concept Premium Apartments se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Eden Concept Premium Apartments oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Eden Concept Premium Apartments.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Eden Concept Premium Apartments să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Eden Concept Premium Apartments Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Eden Concept Premium Apartments?

Din datele noastre, prețurile din Eden Concept Premium Apartments încep de la 71333€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Eden Concept Premium Apartments și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Eden Concept Premium Apartments este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la Eden Concept Premium Apartments depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Eden Concept Premium Apartments?

Încă nu avem informații privitoare la traficul din această zonă, te rugăm să revii.

Ce facilități oferă Eden Concept Premium Apartments locuitorilor săi?

Locuitorii din Eden Concept Premium Apartments au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Eden Concept Premium Apartments Contact Dezvoltator