EMBASSY RESIDENCE
EMBASSY RESIDENCE

EMBASSY RESIDENCE

Strada General Stefan Holban Nr. 22

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc EMBASSY RESIDENCE

2 Camere de la 135.000 € fără TVA
160.650 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 17 iulie 2023

CONTACT EMBASSY RESIDENCE

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de EMBASSY RESIDENCE

 • Complex sportiv: AeroSquash Băneasa la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Piața Băneasa în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Drumul Mătăsii în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Aurel Vlaicu la 5 minute de condus
 • Mall: Băneasa Shopping City în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Casa Albă în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița 238 București la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 5 minute de condus
 • Școală: International School for Primary Education la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus

EMBASSY RESIDENCE Modele de locuințe

6 rezultate

Se afișează 1-6 din 6 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
EMBASSY RESIDENCE EMBASSY RESIDENCE EMBASSY RESIDENCE
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a EMBASSY RESIDENCE. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Îți prezint Băneasa, în nordul Bucureștiului, este una dintre cele mai căutate zone din capitală. Beneficiul unui aer mai curat este un avantaj major. În plus ambianța este una în care casele individuale mai vechi sau mai noi se armonizează cu imobilele dezvoltate pe verticală care aduc elementul de modernitate urbană. Tot cartierul Băneasa este unul cu o densitate scăzută a clădirilor și cu străzi în general libere, chiar și în orele de vârf.

Proximitatea Pădurii Băneasa adaugă un aer rustic. În plus, ești la un pas de Parcul Casa Albă și de Grădina Zoologică, locuri ideale pentru plimbări și relaxare. De asemenea, pentru cei pasionați de shopping, Băneasa Shopping Center, IKEA sau Decathlon, sunt la doar câteva minute de mers cu mașina.

Imobilul este situat pe str. General Ștefan Holban 22, zona Băneasa, sector 1, București
Imobilul este situat pe str. General Ștefan Holban 22, zona Băneasa, sector 1, București

Străzile sunt bine întreținute și oferă acces rapid la Șoseaua București-Ploiești și DN1, facilitând deplasarea spre centrul orașului și spre Aeroportul Otopeni. Dacă ești o persoană activă, vei aprecia proximitatea sălilor de fitness și piscinelor din Stejarii Country Club sau World Class Atlantis, la care ajungi în maxim 10 minute cu trotineta electrică și în 30, pe jos.

În acest cadru este Embassy Residence, un ansamblu rezidențial premium care îți oferă avantajele sunt multiple, mai ales dacă lucrezi în București, pentru că beneficiezi de un trai de calitate într-o zonă liniștită, rămânând însă foarte aproape de arterele importante ale orașului. Complexul locativ Embassy Residence este format dintr-o clădire rezidențială cu arhitectură contemporană formată din subsol, parter și 5 etaje, ultimul retras, un total de 38 de apartamente și 46 de locuri de parcare pentru a face loc unor terase generoase.

Poziția, vecinătățile, căile de acces, facilități în apropiere, transformă Embassy Residence într-o alegere inspirată pentru oricine își dorește o viață confortabilă și modernă la periferie, cu toata avantajele orașului la dispoziție.

Transport

Transportul public în zona în care se află Embassy Residence este relativ accesibil. Cele mai apropiate stații de autobuz sunt INMH, Complex Comercial Băneasa și Institutul Meteorologic, toate la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Dacă preferi tramvaiul, stația Piața Băneasa este la 20 de minute de mers pe jos, iar până la Apicola faci 30 de minute. Stația de metrou Aurel Vlaicu este puțin mai departe, la aproximativ 50 de minute de mers pe jos, dar poți ajunge aici cu transportul public de suprafață.

Dacă ai mașină proprie, vei fi încântat să afli că densitatea traficului este redusă în această zonă, chiar și în orele de vârf. Totuși, dacă dorești să eviți aglomerația, Șoseaua București-Ploiești poate deveni mai aglomerată, așa că e bine să iei în calcul rute alternative.

În ceea ce privește parcarea, locurile sunt disponibile în subsolul clădirilor din Embassy Residence, însă acestea se plătesc separat. Posesorii de mașini electrice nu au stație de încărcat în interiorul ansamblului. Există însă în imediata apropiere.

În concluzie, Embassy Residence oferă un echilibru bun între accesibilitate și liniște. Dacă ai mașină proprie, lucrurile sunt mai simple, dar și transportul public este o opțiune viabilă, deși cu un pic de mers pe jos. Calificativul zonei este de 4 puncte din 5 pentru opțiunile de transport, datorită proximității la diverse modalități de transport, dar și pentru traficul redus, care îți va ușura naveta zilnică, cu un minus pentru suplimentul de distanță.

Cumpărături

Viitorii locatari ai Embassy Residence au la dispoziție mai multe opțiuni. În apropiere se găsesc supermarketurile Mega Image și Carrefour, la doar 0.5 km și respectiv 1 km distanță. În doar câteva minute cu mașina, poți ajunge să-ți faci cumpărăturile, ceea ce e extrem de convenabil.

Cea mai apropiată piață agroalimentară este Piața Băneasa, unde poți să găsești numeroși producători locali de la care poți cumpăra carne, brânză, legume și fructe cultivate sau crescute fără pesticide și hormoni. În plus, Piața Agroalimentară Pipera e la doar 20 de minute de mers cu mașina. Nu există magazine specializate în imediata vecinătate, dar datorită poziției sale ai acces la o mulțime de magazine de specialitate în apropiere.

Pentru cei interesați de shopping, galeriile comerciale nu lipsesc. Băneasa Shopping City, Ikea și Jolie Ville Galleria sunt la o distanță de maxim 5 minute cu mașina. Lor lși se adaugă METRO Băneasa la circa 15 minute de mers pe jos. Aici poți găsi nu doar magazine de îmbrăcăminte sau tehnologie, dar și locuri unde poți să te relaxezi sau să mănânci.

În concluzie, Embassy Residence oferă un acces foarte bun la multiple opțiuni de cumpărături, de la supermarketuri la produse bio și magazine specializate. Calificativul este de 4 puncte din 5. Poziția privilegiată și marile centre comerciale din apropiere compensează absența unor magazine de specialitate în proximitate.

Familii

Familia modernă va găsi în Embassy Residence un spațiu cu multiple facilități, deși neajunsurile nu pot fi omise. În ceea ce privește grădinițele, cele mai apropiate sunt la doar 5 minute de mers cu mașina. O asemenea proximitate înseamnă mai puțin timp pierdut în trafic și mai mult timp petrecut cu cei mici.

Școlile sunt, de asemenea, la o distanță accesibilă, la aproximativ 5 minute de condus. Acest lucru poate fi un avantaj pentru familiile cu copii mai mari, oferindu-le mai mult timp pentru activități extracurriculare sau studiu.

Din păcate, Embassy Residence nu oferă zone verzi proprii, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru familiile ce doresc să petreacă timp în aer liber. Există totuși parcuri la 20-40 de minute de mers pe jos, precum Parcul Casa Albă și Grădina Zoologică Băneasa. Există și cabinete veterinare la aproximativ 5 minute de condus.

Pentru cei mici, există locuri de joacă la 15 minute de mers pe jos. Într-un oraș aglomerat ca București, acest aspect nu trebuie neglijat. Accesul facil la aceste locuri de joacă înseamnă că părinții pot fi mai relaxați când vine vorba de petrecerea timpului liber al copiilor.

Pentru familiile care sunt mereu în mișcare, există numeroase opțiuni de mâncare livrată. Restaurante ca Tóans și Argentine sunt la aproximativ 15 minute de mers pe jos. Mai mult, Băneasa Shopping City e chiar la 1 km distanță, oferind multiple opțiuni culinare.

În ceea ce privește securitatea, Embassy Residence oferă un nivel bun, cu acces restricționat, pază nocturnă și iluminat public concentrat pe zona de acces în imobil. Parcarea subterană este dotată cu senzori, aspersoare și extinctoarelor și are un sistem de ventilație propriu.

În concluzie, Embassy Residence este un ansamblu care oferă un nivel decent de confort și accesibilitate, dar există câteva lipsuri notabile, mai ales în ceea ce privește spațiile verzi și măsurile de siguranță la incendiu. În acest context, are primește 3 puncte din 5. Este un mediu decent pentru familiile moderne, dar cu spațiu de îmbunătățire în anumite domenii esențiale.

Tineri

Tinerii care aleg să locuiască în Embassy Residence vor descoperi că zona are o ofertă generoasă de divertisment. Lla 15 minute de mers pe jos se află câteva opțiuni atrăgătoare, cum ar fi Starbucks sau Manufaktura Băneasa. Pentru cineva care preferă să socializeze peste o cafea sau un cocktail, acestea sunt opțiuni excelente. Totuși, pentru cei pasionați de sport, la 40-50 de minute de mers pe jos se află sălile World Class, bine dotate și parte dintr-o rețea națională.

Parcul Casa Albă este la doar 20 de minute de mers pe jos, oferind o alternativă pentru cei care preferă alergatul în aer liber.

În concluzie, Embassy Residence oferă un echilibru între confort și acces la facilități pentru tineri, deși în vecinătatea ansamblului nu există niciun fel de facilități. Calificativul este 3 puncte din 5. Zona este propice pentru socializare și activități outdoor, dar lipsa unor facilități sportive în ansamblu poate fi un dezavantaj pentru cei mai activi.

Persoane cu handicap

Embassy Residence nu oferă facilități pentru persoanele cu dizabilități motorii sau senzoriale. Nu există rampe de acces, căsuțe poștale la o înălțime accesibilă sau locuri de parcare rezervate. De asemenea, ușile de intrare în locuințe nu sunt mai late de 90 cm, limitând astfel accesul cu căruciorul cu rotile.

Singura caracteristică pozitivă este prezența trecerilor la nivel cu podeaua în toate locuințele, care facilitează deplasarea cu căruciorul cu rotile.

În concluzie, Embassy Residence primește un 1 punct din 5 în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități. Lipsa aproape totală de facilități face ansamblul nepotrivit pentru această categorie de locatari.

Concluzie

Embassy Residence se prezintă ca o opțiune atractivă pentru diferite categorii de locatari, însă cu câteva neajunsuri care nu pot fi trecute cu vederea. Situat în zona Băneasa, ansamblul rezidențial beneficiază de o poziție geografică de invidiat, oferind acces la o varietate de servicii, de la grădinițe și școli la spații comerciale și de divertisment.

Familiile vor găsi aici proximitatea la instituțiile educaționale un mare plus, dar lipsa spațiilor verzi și a măsurilor la incendiu pot fi dezavantaje notabile. Pentru tineri, oferta de divertisment este generoasă în zona înconjurătoare, dar lipsa unor facilități sportive în ansamblu poate reprezenta un dezavantaj.

Cu toate acestea, cel mai mare neajuns îl reprezintă lipsa de facilități pentru persoanele cu dizabilități. Faptul că ansamblul nu dispune de semnalizare acustică, rampe de acces sau locuri de parcare rezervate este un semnal de alarmă major în ceea ce privește incluziunea și accesibilitatea.

Embassy Residence ar putea fi o opțiune decentă pentru familiile moderne și pentru tineri activi, dar are nevoie de îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește spațiile verzi, măsurile de siguranță și, cel mai important, facilitățile pentru persoanele cu dizabilități. Ansamblul are un punctaj general de 3 din 5, subliniind că, deși oferă multiple avantaje, are și lacune care necesită atenție imediată pentru a deveni cu adevărat un spațiu rezidențial inclusiv și modern.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din EMBASSY RESIDENCE;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din EMBASSY RESIDENCE;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din EMBASSY RESIDENCE;
 • Sisteme de climatizare folosite în EMBASSY RESIDENCE;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul EMBASSY RESIDENCE;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Băneasa și randamentul estimativ oferit de EMBASSY RESIDENCE;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul EMBASSY RESIDENCE;
 • Analiză comparativă a EMBASSY RESIDENCE față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Băneasa

Ansamblul rezidențial Greenfield Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Greenfield Residence din Băneasa, București - Nord

Greenfield Residence

Livrare: Finalizat Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, Băneasa, Sector 1

Prețuri Greenfield Residence

 • Studio
  103.635€
 • 2 Camere
  120.032€
 • 3 Camere
  174.778€
Ansamblul rezidențial Forest On Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Forest On Residence din Băneasa, București - Nord

Forest On Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Lăpuș Nr. 121, Băneasa, Sector 1

Prețuri Forest On Residence

Ansamblul rezidențial Agatului 66 din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Agatului 66 din Băneasa, București - Nord

Agatului 66

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Agatului Nr. 66, Băneasa, Sector 1

Prețuri Agatului 66

 • 2 Camere
  89.775€
 • 3 Camere
  191.352€
Ansamblul rezidențial Volo Lake din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Volo Lake din Băneasa, București - Nord

Volo Lake

Livrare: Necunoscut Strada Constantin Dobrogeanu-Gherea Nr. 61, Băneasa, Sector 1

Prețuri Volo Lake

Ansamblul rezidențial The Ivy din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial The Ivy din Băneasa, București - Nord

The Ivy

Livrare: Necunoscut Strada Jandarmeriei Nr. 9A, Băneasa, Sector 1

Prețuri The Ivy

 • 2 Camere
  164.220€
 • 3 Camere
  227.528€
 • 4 Camere
  372.768€
Ansamblul rezidențial EMBASSY RESIDENCE din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial EMBASSY RESIDENCE din Băneasa, București - Nord

EMBASSY RESIDENCE

Livrare: Necunoscut Strada General Stefan Holban Nr. 22, Băneasa, Sector 1

Prețuri EMBASSY RESIDENCE

 • 2 Camere
  186.830€
Ansamblul rezidențial Northview Residence Baneasa din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Northview Residence Baneasa din Băneasa, București - Nord

Northview Residence Baneasa

Livrare: Necunoscut Drumul Nisipoasa Nr. 47, Băneasa, Sector 1

Prețuri Northview Residence Baneasa

 • Studio
  80.120€
 • 2 Camere
  102.923€
 • 3 Camere
  170.819€
 • 4 Camere
  313.420€
Ansamblul rezidențial UpNorth Boutique Apartments din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial UpNorth Boutique Apartments din Băneasa, București - Nord

UpNorth Boutique Apartments

Livrare: Necunoscut Aleea Meteorologiei Nr. 17, Băneasa, Sector 1

Prețuri UpNorth Boutique Apartments

Ansamblul rezidențial Premium Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Premium Residence din Băneasa, București - Nord

Premium Residence

Livrare: Finalizat Bulevardul Apicultorilor Nr. 44, Băneasa, Sector 1

Prețuri Premium Residence

 • 2 Camere
  109.391€
 • 3 Camere
  237.584€
 • 4 Camere
  344.388€
Ansamblul rezidențial Pines Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pines Residence din Băneasa, București - Nord

Pines Residence

Livrare: 2023-T4 Strada Jandarmeriei Nr. 2i, Băneasa, Sector 1

Prețuri Pines Residence

 • 2 Camere
  258.230€
 • 3 Camere
  490.280€
 • 4 Camere
  794.920€