Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Sabinas Residence Brancoveanu

Sabinas Residence Brancoveanu

Strada Boltei, Nr. 34, Progresul, Sector 4, București - Sud

Actualizat pe 2022-08-05
 10761 București

Prețuri Sabinas Residence Brancoveanu

Toate locuințele disponibile

Studio 38 mp Sabinas Residence Brancoveanu
Progresul Studio
38 mp 43.809,00 €

Compartimentare

1
1
1

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri departe
 • Mall departe
 • Doar magazine

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare sub 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

Apartament 3 camere 71 mp Sabinas Residence Brancoveanu
Progresul Apartament 3 camere
71 mp 84.476,00 €

Compartimentare

2
2
1

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri departe
 • Mall departe
 • Doar magazine

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

Apartament 2 camere 46 mp Sabinas Residence Brancoveanu
Progresul Apartament 2 camere
46 mp 52.857,00 €

Compartimentare

1
1
1

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri departe
 • Mall departe
 • Doar magazine

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

Apartament 2 camere 55 mp Sabinas Residence Brancoveanu
Progresul Apartament 2 camere
55 mp 64.666,00 €

Compartimentare

1
1
1

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri departe
 • Mall departe
 • Doar magazine

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Sabinas Residence Brancoveanu și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din BucureștiAnsamblul rezidențial 10761 din București

Sabinas Residence Brancoveanu Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Sabinas Residence Brancoveanu sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Sabinas Residence Brancoveanu a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Sabinas Residence Brancoveanu au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Sabinas Residence Brancoveanu Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Sabinas Residence Brancoveanu s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Sabinas Residence Brancoveanu sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Sabinas Residence Brancoveanu pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Sabinas Residence Brancoveanu Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Sabinas Residence Brancoveanu folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Sabinas Residence Brancoveanu a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Sabinas Residence Brancoveanu, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Sabinas Residence Brancoveanu Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Sabinas Residence Brancoveanu s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Sabinas Residence Brancoveanu nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Sabinas Residence Brancoveanu, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Sabinas Residence Brancoveanu Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Sabinas Residence Brancoveanu vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Sabinas Residence Brancoveanu sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Sabinas Residence Brancoveanu am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Sabinas Residence Brancoveanu Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Sabinas Residence Brancoveanu sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Sabinas Residence Brancoveanu, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Sabinas Residence Brancoveanu au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Sabinas Residence Brancoveanu Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Sabinas Residence Brancoveanu, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Sabinas Residence Brancoveanu au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Sabinas Residence Brancoveanu a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Sabinas Residence Brancoveanu.

Ramele ferestrelor sunt produse de Rehau și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Sabinas Residence Brancoveanu s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Sabinas Residence Brancoveanu Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Sabinas Residence Brancoveanu nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Sabinas Residence Brancoveanu, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Sabinas Residence Brancoveanu, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Sabinas Residence Brancoveanu. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Sabinas Residence Brancoveanu sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Sabinas Residence Brancoveanu, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Sabinas Residence Brancoveanu:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Sabinas Residence Brancoveanu, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Sabinas Residence Brancoveanu, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Sabinas Residence Brancoveanu:Educație

Găsești școala la câteva minute de Sabinas Residence Brancoveanu!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Sabinas Residence Brancoveanu nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Sabinas Residence Brancoveanu

Deși nu există grădiniță chiar în Sabinas Residence Brancoveanu, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Sabinas Residence Brancoveanu, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Sabinas Residence Brancoveanu:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Sabinas Residence Brancoveanu nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Sabinas Residence Brancoveanu și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Sabinas Residence Brancoveanu care să implice și copiii.

Sabinas Residence Brancoveanu:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Sabinas Residence Brancoveanu te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Sabinas Residence Brancoveanu nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Sabinas Residence Brancoveanu nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Sabinas Residence Brancoveanu:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Sabinas Residence Brancoveanu este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Sabinas Residence Brancoveanu sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Sabinas Residence Brancoveanu par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Sabinas Residence Brancoveanu:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Sabinas Residence Brancoveanu nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Sabinas Residence Brancoveanu, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 102,116,220,N103,N112. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 7,11,25.

Zonă liniștită și bine conectată

Sabinas Residence Brancoveanu se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Sabinas Residence Brancoveanu:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Sabinas Residence Brancoveanu ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Sabinas Residence Brancoveanu.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Sabinas Residence Brancoveanu va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Sabinas Residence Brancoveanu:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Sabinas Residence Brancoveanu pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Sabinas Residence Brancoveanu nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Sabinas Residence Brancoveanu și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Sabinas Residence Brancoveanu:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Sabinas Residence Brancoveanu nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Sabinas Residence Brancoveanu, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Sabinas Residence Brancoveanu nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Sabinas Residence Brancoveanu:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Sabinas Residence Brancoveanu sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Sabinas Residence Brancoveanu nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Sabinas Residence Brancoveanu nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Sabinas Residence Brancoveanu

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
McDonalds la 2 km - - - 2 locuri
Mega Image la 2 km - - - 2 locuri
EV-Mag la 4 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Sabinas Residence Brancoveanu nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Sabinas Residence Brancoveanu nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Sabinas Residence Brancoveanu nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Sabinas Residence Brancoveanu au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Sabinas Residence Brancoveanu:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Sabinas Residence Brancoveanu pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Sabinas Residence Brancoveanu există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Sabinas Residence Brancoveanu ai, în ofertă, cosmetică canină.

Sabinas Residence Brancoveanu:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Sabinas Residence Brancoveanu nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Sabinas Residence Brancoveanu are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Sabinas Residence Brancoveanu nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,3722984654878 26,1031953849952

Harta Sabinas Residence Brancoveanu

Click pe buton pentru a vedea unde se află Sabinas Residence Brancoveanu

Despre Progresul

Cartierul Progresul este unul dintre cartierele bucureștene foarte bine organizate. Gândit inițial ca o zonă strict industrială, acesta a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe zone cu case sau blocuri cu regim mic de înălțime.

Este un cartier destul de verde, cu mai multe stații de transport în comun suprateran aflate pe Șoseaua Giurgiului, cu supermarket-uri și magazine de cartier și cu o zonă industrială bine dezvoltată, care oferă destul de multe locuri de muncă.

Viața de zi cu zi în Progresul

Cartierul Progresul poate fi un o zonă rezidențială convingătoare pentru cei care sunt în căutarea unui loc din care să ajungă ușor la magazine sau să beneficieze de diverse alte servicii. Iată câteva dintre cele mai atractive puncte.

Magazine în Progresul
 • Piața Reșița
 • Penny
 • Mega Image
Învățământ în Progresul
 • Școala Gimnazială nr 165
 • Grădinița Numărul 167
 • Gradinita Prikindel
Recreere în Progresul
 • Clubul Sportiv Temerarii
 • Parcul Natural Văcărești (20 min)
 • Parcul Tineretului (20 min)
Transport public în Progresul
 • Liniile de autobuz 102, 116, 220, N103, N112
 • Liniile de tramvai 7, 11, 25
 • Stație de taxi Șoseaua Giurgiului

Rata criminalității în Progresul

Administrativ, Progresul, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Progresul o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Progresul

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Sabinas Residence Brancoveanu, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Progresul. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Progresul. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Deși este înconjurat de case, deci se află într-o zonă cu densitate redusă, traficul din jurul Sabinas Residence Brancoveanu se aglomerează la ore de vârf, dar nu generează blocaje și nici întârzieri semnificative. În afara intervalelor orare cu trafic intens, se circulă fluent pe toate arterele învecinate.

Din păcate, locuitorii Sabinas Residence Brancoveanu nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Sabinas Residence Brancoveanu există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 102,116,220,N103,N112 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 7,11,25.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Sabinas Residence Brancoveanu, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Sabinas Residence Brancoveanu se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Strada Orăștie, în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Sabinas Residence Brancoveanu un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Nu există niciun fel de conexiune între Sabinas Residence Brancoveanu și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Sabinas Residence Brancoveanu, la care ajung liniile 102,116,220,N103,N112. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Sabinas Residence Brancoveanu vor avea acces și la liniile de tramvai 7,11,25, existând cel puțin o stație în cartier.

Cartierul Progresul face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Progresul nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Progresul, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 250 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 315 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Progresul sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Progresul atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Progresul
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț normal în comparație cu media din București - Sud

Prețurile apartamentelor din Sabinas Residence Brancoveanu se mențin normale, raportate la media zonei. Astfel, un apartament cu două camere începe de la 52857€ în condițiile în care acestui tip de locuință în București - Sud este de 57300€.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Sabinas Residence Brancoveanu nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Sabinas Residence Brancoveanu este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Sabinas Residence Brancoveanu rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 4.06% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Sabinas Residence Brancoveanu, vei putea încasa o chirie de aproximativ 250 EUR pe lună și vei plăti minim 52857 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 16 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 2970 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 475 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 4% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Sabinas Residence Brancoveanu.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Sabinas Residence Brancoveanu va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Sabinas Residence Brancoveanu nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Sabinas Residence Brancoveanu nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Sabinas Residence Brancoveanu nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Sabinas Residence Brancoveanu?

Din datele noastre, prețurile din Sabinas Residence Brancoveanu încep de la 43809€, pentru studio-uri (garsoniere). Apartamentele cu două camere încep de la 52857€.

Unde se află Sabinas Residence Brancoveanu și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Sabinas Residence Brancoveanu este situat în localitateaSector 4 . Pentru a ajunge la Sabinas Residence Brancoveanu depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Sabinas Residence Brancoveanu?

Locuind în Sabinas Residence Brancoveanu nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Strada Orăștie.

Ce facilități oferă Sabinas Residence Brancoveanu locuitorilor săi?

Locuitorii din Sabinas Residence Brancoveanu au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România