0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Complex Pallady Towers Residence

Complex Pallady Towers Residence
Complex Pallady Towers Residence
Complex Pallady Towers Residence

Bulevardul Theodor Pallady, nr. 30, București - Sector 3

Actualizat pe 2021-11-22

Vizitează Complex Pallady Towers Residence

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Complex Pallady Towers Residence.

Descoperă Complex Pallady Towers Residence!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Complex Pallady Towers Residence! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Harta Complex Pallady Towers Residence

Complex Pallady Towers Residence Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Restaurante în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Complex Pallady Towers Residence

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Complex Pallady Towers Residence, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Complex Pallady Towers Residence satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Complex Pallady Towers Residence!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Complex Pallady Towers Residence pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Complex Pallady Towers Residence!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Complex Pallady Towers Residence

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Complex Pallady Towers Residence. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Complex Pallady Towers Residence Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Complex Pallady Towers Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Complex Pallady Towers Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Complex Pallady Towers Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Complex Pallady Towers Residence.

Complex Pallady Towers Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Complex Pallady Towers Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Complex Pallady Towers Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Complex Pallady Towers Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Complex Pallady Towers Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Complex Pallady Towers Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Complex Pallady Towers Residence:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Complex Pallady Towers Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Complex Pallady Towers Residence există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Complex Pallady Towers Residence care să implice și copiii.

Complex Pallady Towers Residence:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Complex Pallady Towers Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Complex Pallady Towers Residence nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Complex Pallady Towers Residence sunt sau nu împrejmuite.

Complex Pallady Towers Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Complex Pallady Towers Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Complex Pallady Towers Residence sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Complex Pallady Towers Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Complex Pallady Towers Residence Tineri

Metrou M3 aproape
Puține variante de divertisment
Nu ai unde să faci sport

Complex Pallady Towers Residence:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Complex Pallady Towers Residence este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M3, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Complex Pallady Towers Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz N111. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19,27,40.

Stai departe de centru

Complex Pallady Towers Residence este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Complex Pallady Towers Residence:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Complex Pallady Towers Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Complex Pallady Towers Residence nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Complex Pallady Towers Residence va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Complex Pallady Towers Residence:Sport

În evaluare

Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Complex Pallady Towers Residence.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Complex Pallady Towers Residence nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Complex Pallady Towers Residence și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Complex Pallady Towers Residence Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap senzorial

Complex Pallady Towers Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu știm dacă există rampe de acces

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Complex Pallady Towers Residence, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Complex Pallady Towers Residence nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Complex Pallady Towers Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Complex Pallady Towers Residence nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Complex Pallady Towers Residence nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Complex Pallady Towers Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Complex Pallady Towers Residence Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Complex Pallady Towers Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Penny la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Dedeman la 2 km - - - 4 locuri
BCR la 2 km - - - 6 locuri

Facilități Complex Pallady Towers Residence Animale de companie

În evaluare
Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Complex Pallady Towers Residence:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Complex Pallady Towers Residence sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Complex Pallady Towers Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Complex Pallady Towers Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

Complex Pallady Towers Residence:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Complex Pallady Towers Residence nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Complex Pallady Towers Residence are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Complex Pallady Towers Residence nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Complex Pallady Towers Residence

La periferia capitalei
Densitate mare
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Complex Pallady Towers Residence pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Complex Pallady Towers Residence este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Bronz Conectivitate

Destul de izolat

Complex Pallady Towers Residence nu este foarte aproape de niciun drum important și nici nu are acces la transportul public.

Detalii

Zonă și împrejurimi Complex Pallady Towers Residence

Poziționare București - Est
Administrație Sector 3
Cartier Ozana

Despre Ozana

Cartierul Ozana este un cartier mic, dar populat din estul Bucureștiului. Deservit de stația de metrou 1 Decembrie 1918, precum și de mijloace de alte mijloace de transport în comun, oferă acces rapid către centru. Este un cartier în care majoritatea blocurilor au regim mic de înălțime ( P+4), ceea ce oferă senzația de spațiu și poate să asigure suficient de multe locuri de parcare pentru toată lumea.

Printre punctele convingătoare ale acestui cartier se numără zonele pline de verdeață, liniștea și numeroasele magazine mai mici, sau mai mari, aflate în imediată apropiere.

Viața de zi cu zi în Ozana

Cei care aleg să locuiască în cartierul Ozana au acces la toate punctele de interes utile unei familii: grădinițe, școli, magazine, clinici medicale, lăcașe de cult, etc. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea:

Magazine în Ozana
 • Lidl
 • Penny
 • Piața Trapezului
Învățământ în Ozana
 • Școala Gimnazială Nr. 149
 • Grădinița Numărul 160
 • Liceul tehnic Costin D. Nenițescu
Recreere în Ozana
 • Parcul Cara
 • Cineplexx
 • Parcul Alexandru Ioan Cuza (15 min)
Transport public în Ozana
 • Stația de metrou 1 Decembrie 1918
 • Liniile de tramvai 19, 27, 40
 • Linia de autobuz N111

Rata criminalității în Ozana

Administrativ, Ozana, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Ozana se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Ozana

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Complex Pallady Towers Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Ozana. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Ozana. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Complex Pallady Towers Residence

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Faptul că ansamblul rezidențial Complex Pallady Towers Residence se află într-o zonă cu densitate mare, duce la o aglomerare moderată indiferent de ora zilei, dar nu ajunge să producă ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Complex Pallady Towers Residence au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Complex Pallady Towers Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile N111 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19,27,40.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Complex Pallady Towers Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Complex Pallady Towers Residence are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Drumul Între Tarlale.

Transport public și conectivitate Complex Pallady Towers Residence

Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Acces rapid A2

Poziționarea periferică a Complex Pallady Towers Residence este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M3 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Complex Pallady Towers Residence, la care ajung liniile N111. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Complex Pallady Towers Residence vor avea acces și la liniile de tramvai 19,27,40, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Complex Pallady Towers Residence.

În jurul Complex Pallady Towers Residence se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Poziția estică a Complex Pallady Towers Residence asigură o bună conectivitate cu Autostrada 2 (București - Constanța), ideal pentru cei care ajung des pe litoral. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Complex Pallady Towers Residence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Complex Pallady Towers Residence

Distincții eDezvoltator acordate Complex Pallady Towers Residence pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Complex Pallady Towers Residence pentru finisaje!

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Complex Pallady Towers Residence sunt calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Complex Pallady Towers Residence, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Complex Pallady Towers Residence duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Complex Pallady Towers Residence

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 110. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Complex Pallady Towers Residence

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Complex Pallady Towers Residence

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Complex Pallady Towers Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Complex Pallady Towers Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Complex Pallady Towers Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Complex Pallady Towers Residence

În evaluare
Gresie lucioasă

În Complex Pallady Towers Residence s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Complex Pallady Towers Residence sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Complex Pallady Towers Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Complex Pallady Towers Residence

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Ariston
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Complex Pallady Towers Residence

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Complex Pallady Towers Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Complex Pallady Towers Residence a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Complex Pallady Towers Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Complex Pallady Towers Residence

Siguranțe cu protecție la curentare

În Complex Pallady Towers Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Complex Pallady Towers Residence nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Complex Pallady Towers Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Complex Pallady Towers Residence

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Complex Pallady Towers Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Complex Pallady Towers Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Complex Pallady Towers Residence am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Complex Pallady Towers Residence

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Complex Pallady Towers Residence

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Complex Pallady Towers Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Complex Pallady Towers Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Complex Pallady Towers Residence au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Complex Pallady Towers Residence

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 38 cm grosime, din care 8 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Complex Pallady Towers Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Complex Pallady Towers Residence au o grosime de 38 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Complex Pallady Towers Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 8 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Complex Pallady Towers Residence.

Ramele ferestrelor sunt produse de Klass și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Complex Pallady Towers Residence s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Complex Pallady Towers Residence

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Complex Pallady Towers Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Complex Pallady Towers Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Complex Pallady Towers Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Complex Pallady Towers Residence

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Complex Pallady Towers Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Complex Pallady Towers Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Complex Pallady Towers Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Complex Pallady Towers Residence Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Complex Pallady Towers Residence pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Complex Pallady Towers Residence nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Complex Pallady Towers Residence pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Complex Pallady Towers Residence investitorii?

Detalii

Ozana ca investiție

Chirie Studio 260€
Chirie 2 camere 375€
Chirie 3 camere 430€

Cartierul Ozana face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Ozana tind să fie cu aproximativ 8procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Ozana, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 375 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 435 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Ozana sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Ozana atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Ozana
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Complex Pallady Towers Residence

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Complex Pallady Towers Residence față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Complex Pallady Towers Residence este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Cunoscut pe piață

Ca și notorietate în piață, Complex Pallady Towers Residence nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Complex Pallady Towers Residence

Chiria medie 6.8€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Complex Pallady Towers Residence.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Complex Pallady Towers Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Complex Pallady Towers Residence

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Complex Pallady Towers Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Complex Pallady Towers Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Complex Pallady Towers Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Complex Pallady Towers Residence Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Complex Pallady Towers Residence?

Momentan colectăm, de la Complex Pallady Towers Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Complex Pallady Towers Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Complex Pallady Towers Residence este situat în cartierul Ozana din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Complex Pallady Towers Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Complex Pallady Towers Residence?

Locuind în Complex Pallady Towers Residence nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Drumul Între Tarlale.

Ce facilități oferă Complex Pallady Towers Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Complex Pallady Towers Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Complex Pallady Towers Residence?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Complex Pallady Towers Residence Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Complex Pallady Towers Residence și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.