Cortina 126
Cortina 126

Cortina 126

Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Cortina 126

Studio de la 125.075 € fără TVA
148.839 cu TVA de 19% inclus

2 Camere de la 152.229 € fără TVA
181.153 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 211.046 € fără TVA
251.145 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 517.450 € fără TVA
615.766 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 18 septembrie 2023

CONTACT Cortina 126

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Cortina 126

 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Grădiniță: Echilibria 1 la 5 minute de condus
 • Mall: Jolie Ville Galleria în imediata apropiere
 • Parc: Grădina Zoologică Băneasa în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Apicola la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Jolie Ville Băneasa în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym la 5 minute de condus
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus
 • Școală: British School of Bucharest în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 10 minute de condus

Cortina 126 Modele de locuințe

34 rezultate

Se afișează 1-20 din 34 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Cortina 126 Cortina 126 Cortina 126 Cortina 126 Cortina 126 Cortina 126
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Cortina 126. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Cortina 126 este un ansamblu rezidențial situat pe Str. Erou Iancu Nicolae nr. 126F, în zona Pipera, un cartier în plină ascensiune și cu un potențial imens. Ansamblul este format din două blocuri, fiecare având 4 scări, 3 niveluri de subsol pentru parcare și 8 etaje. Zona în care se află ansamblul este una dintre cele mai căutate, datorită proximității față de centrele de afaceri, dar și a liniștii pe care o oferă.

Pipera este un cartier care a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani, devenind un hub pentru cei care lucrează în companii multinaționale. Este o zonă care îmbină modernul cu tradiționalul, oferind acces rapid către centrul orașului, dar și către zonele de agrement din nordul Capitalei.

În ceea ce privește organizarea ansamblului, Cortina 126 se distinge prin arhitectura modernă și facilitățile pe care le oferă. Locurile de parcare sunt plătite separat, cu prețuri care variază în funcție de nivelul la care se află în subsol. În plus, ansamblul oferă reduceri pentru plata cash, ceea ce poate fi un avantaj semnificativ pentru potențialii cumpărători.

Dacă ești în căutarea unui loc în care să îți începi o nouă etapă din viață, fie că ești tânăr profesionist sau ai deja copii, Cortina 126 ar putea fi răspunsul. Cu o gamă variată de tipologii de apartamente și cu o serie de facilități menite să îți ușureze viața, acest ansamblu rezidențial se prezintă ca o opțiune solidă pentru oricine dorește să investească într-o locuință.

Transport

Când vine vorba de transport, Cortina 126 oferă o gamă variată de opțiuni care pot satisface nevoile diferite ale locatarilor. Dacă ești dependent de transportul în comun, stația de autobuz Jolie Ville Băneasa este la doar 3 minute de mers pe jos. Aici ai acces la mai multe linii de autobuz care te pot duce în centrul orașului sau în alte zone de interes. În plus, stația de tramvai Piața Băneasa este la 8 minute de condus, oferindu-ți o altă opțiune viabilă pentru a te deplasa în oraș.

Pentru cei care preferă metroul, stația Pipera este la 12 minute de condus. Deși nu este chiar la doi pași, este o distanță rezonabilă, mai ales dacă te gândești să folosești metroul pentru a ajunge în zone mai îndepărtate ale orașului. Metroul este o opțiune excelentă pentru a evita aglomerația din trafic, mai ales în orele de vârf.

Dacă ai mașină personală, Cortina 126 oferă locuri de parcare la subsol, dar acestea sunt plătite separat. Prețurile variază în funcție de nivelul la care alegi să îți parchezi mașina: 20.000 EUR + TVA pentru subsolul 3, 22.000 EUR + TVA pentru subsolul 2 și 25.000 EUR + TVA pentru subsolul 1. În plus, există planuri pentru instalarea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice în viitor, ceea ce este un plus dacă te gândești să treci la un vehicul electric.

În ceea ce privește soluțiile de finanțare pentru locurile de parcare, ansamblul oferă reduceri pentru plata cash, ceea ce poate fi un avantaj dacă ai disponibilitatea financiară. Acest aspect poate fi un factor decisiv pentru cei care sunt în căutarea unui loc de parcare sigur și accesibil.

În concluzie, Cortina 126 oferă o serie de opțiuni de transport care pot satisface nevoile celor mai mulți locatari. Cu toate acestea, distanța până la stația de metrou ar putea fi un dezavantaj pentru cei care folosesc acest mod de transport în mod regulat. De asemenea, costul locurilor de parcare poate fi un factor de descurajare pentru unii. În ansamblu, aș acorda un rating de 4 din 5 pentru această secțiune. Opțiunile sunt variate și bine gândite, dar accesul la metrou și costul locurilor de parcare lasă puțin de dorit.

Cumpărături

Când vine vorba de cumpărături, Cortina 126 se află într-o zonă privilegiată, oferindu-ți acces la o varietate de opțiuni pentru a-ți satisface nevoile zilnice. Începând cu supermarketurile, ai Mega Image la doar 5 minute de mers pe jos, ideal pentru cumpărăturile de zi cu zi. Dacă preferi o alternativă, Profi este la 8 minute de mers pe jos, iar Lidl la 12 minute. Fiecare dintre aceste supermarketuri oferă o gamă largă de produse, de la alimente până la articole pentru casă.

Pentru o experiență de cumpărături mai extinsă, ai la dispoziție două mall-uri în apropiere. Jolie Ville Galleria este la 5 minute de mers pe jos, oferind nu doar magazine, ci și locuri unde poți lua masa sau te poți relaxa. Băneasa Shopping City este la 5 minute de condus și este unul dintre cele mai mari centre comerciale din București, cu o varietate impresionantă de magazine, restaurante și chiar un cinematograf.

Dacă ești în căutarea unor produse mai specifice, ai la dispoziție magazine de specialitate în apropiere. La Ardeleni, un magazin de produse culinare cu specific ardelenesc, este la 3 minute de mers pe jos. Dacă ești un fan al bucătăriei franțuzești, La Fourchette, un magazin de specialități culinare franțuzești, este la 15 minute de mers pe jos.

În concluzie, Cortina 126 oferă o gamă largă de opțiuni pentru cumpărături, fie că ești în căutarea unui supermarket pentru necesitățile zilnice sau dorești o experiență de shopping mai luxoasă într-un mall. Accesul facil la aceste locații este un mare plus, economisind timp și efort. Totuși, ar fi fost ideal să existe și o piață în apropiere pentru produse proaspete. Aș acorda un rating de 4,5 din 5 pentru această secțiune, deoarece oferă aproape tot ce ai putea dori în materie de cumpărături, dar lipsește o piață pentru produse proaspete.

Familii

Dacă ești părinte, Cortina 126 îți oferă o gamă variată de opțiuni educaționale pentru cei mici. În imediata apropiere, la doar 5 minute de mers pe jos, se află grădinița La Maison Bleue, iar la 10 minute de mers pe jos, ai opțiunea Grădiniței Butterfly. Dacă preferi o abordare mai tradițională, Grădinița Pipera - Olga Gudyn este la 15 minute de mers pe jos.

Școlile nu sunt mai prejos. Mark Twain International School este la 7 minute de mers pe jos, iar Little London International Academy la 15 minute. Dacă preferi o instituție de învățământ românească, Școala Gimnazială nr. 3 Pipera este la doar 7 minute de condus.

Pentru activități extrașcolare, ai la dispoziție Gradinița Alphabet și After Cool Activities, la 3, respectiv 8 minute de condus. Acestea oferă o varietate de activități care încurajează dezvoltarea copiilor într-un mediu sigur și stimulativ.

În ceea ce privește locurile de joacă, ansamblul nu dispune de unul propriu, dar în apropiere se află Jolie Kids House și Universe VR, la 3 minute și respectiv 10 minute de condus. Pentru zilele însorite, Kinder Village Playground este o opțiune excelentă la 10 minute de condus.

În materie de parcuri, ai la dispoziție Grădina Zoologică București și Pădurea Băneasa, la 15 minute de mers pe jos și 4 minute de condus, respectiv. Parcul Regele Mihai I este la 15 minute de condus, oferind o oază de liniște și spații verzi pentru întreaga familie.

Securitatea este un alt aspect bine gândit în Cortina 126. Accesul în ansamblu este restricționat prin firmă de securitate și cartelă. În plus, pe fiecare palier există hidranți, extinctoare, semnalizare pentru evacuare, butoane de panică și detectoare de fum.

În concluzie, pentru familiile cu copii, Cortina 126 oferă un mediu sigur și facilități educaționale de calitate în apropiere. Totuși, lipsa unui loc de joacă în incinta ansamblului poate fi un dezavantaj. Aș acorda un rating de 4.5 din 5 pentru această secțiune, deoarece oferă aproape tot ce ai putea dori pentru o viață de familie echilibrată, dar există și câteva aspecte care ar putea fi îmbunătățite, cum ar fi prezența unui loc de joacă pentru copii sau a unui parc în ansamblu.

Tineri

Dacă ești tânăr și în căutarea unui loc unde să te simți în elementul tău, Cortina 126 oferă o gamă variată de opțiuni pentru petrecerea timpului liber. Începem cu cafenele și restaurante, care sunt esențiale pentru orice ieșire cu prietenii sau pentru o întâlnire de afaceri. Delicatese Florescu și Jolie Cafe sunt la doar 3 minute de mers pe jos, oferind un mediu relaxant și o selecție variată de băuturi și gustări. Dacă ești în mood pentru ceva mai sofisticat, Oliveto Ristorante este la 5 minute de mers pe jos și oferă o experiență culinară italiană autentică.

Pentru cei care țin la formă fizică, există opțiuni de fitness în apropiere. World Class Jolie Ville este la 4 minute de mers pe jos și oferă o gamă largă de echipamente și clase de grup. Dacă preferi un mediu mai puțin corporatist, Fitness Non Stop Pipera este la 8 minute de condus și oferă un program mai flexibil.

Divertismentul nu este neglijat. Archery School este la 5 minute de condus, oferindu-ți ocazia de a încerca ceva nou și interesant. Dacă preferi sporturile acvatice, Complexul Sportiv Splash Academy, cu piscina sa acoperită, este la 3 minute de condus. Și nu în ultimul rând, pentru cei pasionați de tenis, One Tenis Club este la 5 minute de condus, oferind terenuri de calitate și instructori profesioniști.

În concluzie, Cortina 126 este un loc excelent pentru tineri, oferind o varietate de opțiuni pentru petrecerea timpului liber, de la cafenele și restaurante până la centre de fitness și locuri de divertisment. Totuși, ar fi fost ideal să existe și un cinema sau un teatru în apropiere pentru o ofertă culturală completă. Aș acorda un rating de 4.5 din 5 pentru această secțiune, deoarece, deși oferă multe opțiuni, lipsește un pic de diversitate culturală.

Persoane cu handicap

Accesibilitatea este un aspect crucial în alegerea unei locuințe, și Cortina 126 nu dezamăgește în acest sens, având în vedere nevoile persoanelor cu dizabilități. Începem cu ascensoarele, care sunt dotate cu semnalizare acustică, facilitând astfel utilizarea lor de către persoanele cu deficiențe de vedere. În plus, rampele de acces pentru cărucioare la intrarea în clădiri asigură o trecere lină din exterior spre interior.

Ușile de acces în locuință și clădire sunt mai largi de 90 cm, ceea ce este esențial pentru persoanele care folosesc un scaun cu rotile. De asemenea, ușile sunt la nivel cu podeaua, eliminând astfel orice obstacol care ar putea îngreuna accesul. Coridoarele pe holurile comune sunt suficient de largi pentru a permite o deplasare facilă.

Deși nu sunt menționate în detaliile ansamblului, ar fi un plus dacă panourile de control ale liftului ar include și scris Braille pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

În concluzie, Cortina 126 a făcut eforturi semnificative pentru a fi un ansamblu accesibil. Cu toate acestea, există încă loc pentru unele îmbunătățiri, cum ar fi introducerea de panouri Braille în lifturi. În ansamblu, aș acorda un rating de 3 din 5 pentru accesibilitate. Ansamblul a luat în considerare majoritatea nevoilor esențiale, dar câteva adăugiri ar putea face experiența completă pentru toți rezidenții.

Concluzie

După o analiză detaliată a ansamblului Cortina 126, putem spune că acesta oferă o gamă largă de facilități și avantaje care pot satisface nevoile diversificate ale locatarilor. De la accesibilitatea în transport și proximitatea față de magazine, până la opțiunile variate pentru familii și tineri, ansamblul se prezintă ca o opțiune solidă pentru cei care își caută o nouă casă.

În ceea ce privește transportul, ansamblul se bucură de o poziționare strategică, având în apropiere atât stații de autobuz, cât și de tramvai. Deși metroul nu este la o distanță foarte mică, opțiunile de parcare la subsol sunt un plus. În zona de cumpărături, rezidenții au la dispoziție o varietate de supermarketuri și magazine de specialitate, ceea ce face viața de zi cu zi mai ușoară.

Pentru familiile cu copii, ansamblul este aproape de numeroase grădinițe și școli, dar și de parcuri și locuri de joacă. În plus, securitatea este un punct forte, cu multiple măsuri implementate în întregul ansamblu. Tinerii au și ei parte de o gamă variată de opțiuni pentru petrecerea timpului liber, de la săli de fitness la cafenele și restaurante.

În ceea ce privește accesibilitatea, ansamblul a făcut pași importanți pentru a fi inclusiv, oferind facilități precum rampe de acces și uși largi, deși ar putea îmbunătăți anumite aspecte, cum ar fi introducerea de panouri Braille în lifturi.

În concluzie, Cortina 126 este un ansamblu rezidențial care îmbină cu succes utilitatea cu confortul, fără a neglija aspecte precum securitatea și accesibilitatea. Cu toate acestea, câteva îmbunătățiri minore ar putea face experiența și mai plăcută. Aș acorda ansamblului un rating general de 4,5 din 5, deoarece oferă aproape tot ce și-ar putea dori un locatar, dar lasă loc pentru câteva îmbunătățiri.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Cortina 126;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Cortina 126;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Cortina 126;
 • Sisteme de climatizare folosite în Cortina 126;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Cortina 126;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de Cortina 126;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Cortina 126;
 • Analiză comparativă a Cortina 126 față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€