Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Alesi Nord Residence

Locuințe și prețuri Alesi Nord Residence

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Alesi Nord Residence

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Alesi Nord Residence împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Alesi Nord Residence alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Alesi Nord Residence

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Alesi Nord Residence, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Alesi Nord Residence

Alesi Nord Residence Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Alei de jogging

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Alesi Nord Residence

Argint Familii cu copii

Potrivit pentru familia ta

Alesi Nord Residence este un locul ideal pentru a-ți întemeia o familie. Dar, cum nicăieri nu este totul absolut perfect, are și unele minusuri pe care le poți afla din cele de mai jos.

Detalii
bronz Tineri

Interesant dar nu fabulos

Alesi Nord Residence este gândit ca un complex rezidențial ce oferă mai mult decât facilitățile de bază. Cu toate acestea tinerii dornici de o viață socială activă și locuri de distracție, vor considera că există multe lipsuri.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Alesi Nord Residence!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Alesi Nord Residence este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
argint Animale de companie

Un loc bun pentru noi!

În Alesi Nord Residence animalul tău va avea parte de majoritate facilităților de care are nevoie.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Alesi Nord Residence

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Alesi Nord Residence. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Alesi Nord Residence Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Alesi Nord Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Alesi Nord Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Alesi Nord Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Alesi Nord Residence, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Alesi Nord Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Alesi Nord Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Alesi Nord Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Alesi Nord Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Alesi Nord Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Alesi Nord Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Alesi Nord Residence:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Alesi Nord Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Alesi Nord Residence care să implice și copiii.

Alesi Nord Residence:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Alesi Nord Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Sunt instalate limitatoare de viteză

Copiii sunt în siguranță în Alesi Nord Residence, chiar și în situația în care ar ajunge pe stradă. În Alesi Nord Residence mașinile circulă cu viteză redusă datorită limitatoarelor de viteză instalate pe drumurile principale.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Alesi Nord Residence sunt sau nu împrejmuite.

Alesi Nord Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Alesi Nord Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Alesi Nord Residence nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Alesi Nord Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Alesi Nord Residence Tineri

Stație STB
Aproape de mall
Alei de jogging

Alesi Nord Residence:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Alesi Nord Residence nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Alesi Nord Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477.

Zonă liniștită și bine conectată

Alesi Nord Residence se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Alesi Nord Residence:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Alesi Nord Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Alesi Nord Residence.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Alesi Nord Residence are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Alesi Nord Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Alesi Nord Residence pentru a ajunge la ea.

Poți face jogging pe lângă casă

Dacă îți place să faci câte o repriză de alergare dimineața sau seara, Alesi Nord Residence este perfect pentru tine deoarece există alei de jogging chiar în interiorul ansamblului.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Alesi Nord Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Alesi Nord Residence Persoane cu dizabilități

În evaluare

Alesi Nord Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Alesi Nord Residence nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Alesi Nord Residence.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Alesi Nord Residence nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Alesi Nord Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Alesi Nord Residence sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Alesi Nord Residence privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Alesi Nord Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Alesi Nord Residence Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Alesi Nord Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Mega Image la km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 4 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 5 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Alesi Nord Residence sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Alesi Nord Residence au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Alesi Nord Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Alesi Nord Residence Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe

Alesi Nord Residence:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Alesi Nord Residence, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Alesi Nord Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Alesi Nord Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

Alesi Nord Residence:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Alesi Nord Residence are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Alesi Nord Residence, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Alesi Nord Residence

Departe de centru
Densitate redusă
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Alesi Nord Residence pentru localizarea sa

Bronz Trafic

Uneori bară la bară

Despre traficul din zona Alesi Nord Residence se poate spune că este frecvent aglomerat.

Detalii
Bronz Conectivitate

Destul de izolat

Alesi Nord Residence nu este foarte aproape de niciun drum important și nici nu are acces la transportul public.

Detalii

Zonă și împrejurimi Alesi Nord Residence

Poziționare București - Nord
Administrație Sector 1
Cartier Băneasa

Despre Băneasa

Cartierul Băneasa este un cartier din sectorul 1 al Bucureștiului, cu o importanță strategică mare datorită Aeroportului Băneasa, a accesului rapid către Aeroportul Otopeni și a șoselei București – Ploiești. Dacă inițial Băneasa era populată de case cu un singur nivel, din 1980-1985 acestea au fost înlocuite cu blocuri de 4 etaje.

Locuitorii din Băneasa beneficiază de toate utilitățile, de unele dintre cele mai bune spitale din țară, de restaurante, săli de fitness și o mulțime de modalități pentru petrecerea timpului liber, precum și de acces facil către centrul orașului. În ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte imobiliare foarte atractive pentru cei în căutare de locuință.

Viața de zi cu zi în Băneasa

Cei care locuiesc în cartierul Băneasa au acces facil către cele două aeroporturi mari din zonă, către supermarket-uri, hypermarket-uri și diverse alte servicii care asigură confort.

Magazine în Băneasa
 • Piața Băneasa
 • Băneasa Shopping City
 • Selgros
Învățământ în Băneasa
 • Colegiul Tehnologic Viaceslav Harnaj
 • Școala Gimnazială Numărul 6
 • Școala Gimnazială Numărul 7
Recreere în Băneasa
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Bordei
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
Transport public în Băneasa
 • Liniile de autobuz 112, 131, 205, 261, 301, 304, 335, 361, 605, 783, N103, N123, T3, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477
 • Stație de taxi Bd. Aerogării
 • Stație de taxi Aeroportul Aurel Vlaicu

Rata criminalității în Băneasa

Administrativ, Băneasa, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Băneasa o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Băneasa

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Alesi Nord Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Băneasa. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Băneasa. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Alesi Nord Residence

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate relativ redusă, traficul din jurul Alesi Nord Residence se aglomerează indiferent de oră. Cauza probabilă este absența unor drumuri mai late care să permită un trafic fluent.

Din păcate, locuitorii Alesi Nord Residence nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Alesi Nord Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Alesi Nord Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Alesi Nord Residence este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Bulevardul Aerogării.

Transport public și conectivitate Alesi Nord Residence

Transport public Autobuz
Aeroport Acces rapid
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Alesi Nord Residence un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Nu există niciun fel de conexiune între Alesi Nord Residence și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Alesi Nord Residence, la care ajung liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477.

Alesi Nord Residence se află în imediata apropiere a aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Alesi Nord Residence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Alesi Nord Residence

Distincții eDezvoltator acordate Alesi Nord Residence pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Alesi Nord Residence sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Alesi Nord Residence s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Alesi Nord Residence, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Alesi Nord Residence duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Alesi Nord Residence

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 111. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Alesi Nord Residence

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Alesi Nord Residence

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Alesi Nord Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Alesi Nord Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Alesi Nord Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Alesi Nord Residence

În evaluare
Gresie lucioasă

În Alesi Nord Residence s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Alesi Nord Residence sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Alesi Nord Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Alesi Nord Residence

Termică Încălzire prin pardoseală
centrală Viessmann

Instalație termică Alesi Nord Residence

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Alesi Nord Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Alesi Nord Residence s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Alesi Nord Residence.

Instalație electrică Alesi Nord Residence

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Alesi Nord Residence dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Alesi Nord Residence s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Alesi Nord Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Alesi Nord Residence

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Alesi Nord Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Alesi Nord Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Alesi Nord Residence trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație Alesi Nord Residence

Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Alesi Nord Residence

Pereții dintre locuințe au aproximativ 20cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Alesi Nord Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 20cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Alesi Nord Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Alesi Nord Residence a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Alesi Nord Residence

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 30 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Alesi Nord Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Alesi Nord Residence au o grosime de 30 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Alesi Nord Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Alesi Nord Residence.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 7 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Alesi Nord Residence s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Alesi Nord Residence

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Alesi Nord Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Alesi Nord Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Alesi Nord Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Alesi Nord Residence

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Alesi Nord Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Alesi Nord Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Alesi Nord Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Alesi Nord Residence Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Alesi Nord Residence pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Alesi Nord Residence nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Alesi Nord Residence pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Alesi Nord Residence nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Băneasa ca investiție

Chirie Studio 340€
Chirie 2 camere 490€
Chirie 3 camere 650€

Cartierul Băneasa face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Băneasa nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Băneasa, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 340 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 490 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 650 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 870 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 1368 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1710 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Băneasa sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Băneasa atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Băneasa
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Alesi Nord Residence

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Alesi Nord Residence față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Alesi Nord Residence se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Alesi Nord Residence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Alesi Nord Residence rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Alesi Nord Residence

Chiria medie 8.9€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Alesi Nord Residence.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Alesi Nord Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Alesi Nord Residence

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Alesi Nord Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Alesi Nord Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Alesi Nord Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Alesi Nord Residence Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Alesi Nord Residence?

Momentan colectăm, de la Alesi Nord Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Alesi Nord Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Alesi Nord Residence este situat în cartierul Băneasa din nordul capitalei. Pentru a ajunge la Alesi Nord Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Alesi Nord Residence?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Alesi Nord Residence este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Aerogării.

Ce facilități oferă Alesi Nord Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Alesi Nord Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Alesi Nord Residence?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!