Bamse Residence Chitilei 391
Bamse Residence Chitilei 391
Bamse Residence Chitilei 391

Bamse Residence Chitilei 391

Șoseaua Chitilei Nr. 391

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Bamse Residence Chitilei 391

3 Camere de la 103.000 € fără TVA
108.150 cu TVA de 5% inclus

Case de la 131.000 € fără TVA
155.890 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 14 septembrie 2023

CONTACT Bamse Residence Chitilei 391

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Bamse Residence Chitilei 391

 • Piață: Piața Crângași la 10 minute de condus
 • Stație de autobuz: Cpt. Radu Dragoș în imediata apropiere
 • Supermarket: Carrefour în imediata apropiere
 • Mall: Colosseum în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Mezeș în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Zumbaala Wake Park la 5 minute de condus
 • Școală: Școala 181 în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Depou Străulești la 5 minute de condus
 • Parc: Parcul Bazilescu la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița Ursuletu la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 10 minute de condus

Bamse Residence Chitilei 391 Modele de locuințe

2 rezultate

Se afișează 1-2 din 2 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Bamse Residence Chitilei 391 Bamse Residence Chitilei 391 Bamse Residence Chitilei 391 Bamse Residence Chitilei 391
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Bamse Residence Chitilei 391. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Bamse Residence Chitilei 391 este situat în Chitila, cu acces direct pe Șoseaua Chitilei la numărul 391. Este un imobil de tipul boutique, cu un regim de înălțime de P+5 compus din 10 apartamente de 2 si 3 camere, cu terase şi balcoane generoase, locuri de parcare individualizate. Imobilul se încadrează armonios în zonă, definită de o îmbinare dintre stilul urban modern și clasicul rural.

Chitila are acest avantaj de a îmbina tradiția cu actualitatea arhitecturală, atmosfera generală fiind una ideală pentru cei care își doresc un stil de viață echilibrat, nu foarte departe de ritmul Bucureștiului, dar la o distanță suficientă pentru un bonus de liniște și confort.

Localitatea satelit a Bucureștiului se bucură de o densitate mixtă, având atât zone rezidențiale moderne, cât și spații verzi. Drumurile principale sunt bine întreținute, iar traficul este, în general, liber, cu excepția orelor de vârf, când Șoseaua Chitilei se aglomerează.

Dacă ești genul care consideră că a locui aproape de natură este ideal, Chitila cu zonele verzi generoase și parcuri este locul perfect. Există facilități bune pentru copiii preșcolari și școlari, precum și acces la magazine și centre comerciale, Centrul Comercial Colosseum fiind în imediata vecinătate. Nu poate fi omis beneficiul de a avea o stație de metrou în proximitate. Stația de metroul Jiului este la doar 3 km distanță.

Imobilul este situat pe Șoseaua Chitilei, în imediata apropiere a Complexului Comercial Colosseum şi a Hipermarketului Carrefour, Leroy Merlin precum şi a noului Mall Colosseum.
Imobilul este situat pe Șoseaua Chitilei, în imediata apropiere a Complexului Comercial Colosseum şi a Hipermarketului Carrefour, Leroy Merlin precum şi a noului Mall Colosseum.

Tot un beneficiu este și faptul că ești la un pas de capitală, într-o zonă cu costuri totale mai mici decât în București, unde calitatea vieții este superioară. Bamse Residence Chitilei 391 se află într-o zonă mixtă, ceea ce înseamnă că ai tot ce îți trebuie la îndemână: magazine, școli și spații de relaxare.

Șoseaua Chitilei, drumul cel mai aglomerat din localitate, este practic artera ta de legătură cu Bucureștiul și chiar dacă traficul poate fi mai intens la orele de vârf, deplasarea rămâne în limite normale și, mai ales, accesibile.

În concluzie, dacă îți dorești un loc în care să te bucuri de liniște dar fără a fi complet izolat de București, Chitila și blocul boutique Bamse Residence Chitilei 391, sunt opțiuni ideale. Îmbină confortul modern cu o poziție strategică, care îți permite să te bucuri de tot ce are de oferit capitala, fără a renunța la o viață liniștită și echilibrată.

Transport

A locui în suburbii impune atenție transportul spre și dinspre capitală. Dacă locuiești în Bamse Residence Chitilei 391, nu ai o soluție de transport de tip shuttle, dar ai la dispoziție stația de autobuz Cpt. Radu Dragoș în imediata apropiere. Alte stații de autobuz sunt Soldat Adrian Pătru și o altă stație Cpt. Radu Dragoș sunt la doar 5-10 minute de mers pe jos. Este vorba despre liniile preorășenești 470, 476, 112, care ajung inclusiv la stația de metrou Jiului și la liniile de tramvai (stația Mezeș) 3 și 45.

Dacă ai mașină proprie, e bine să știi că zona are o densitate mixtă și traficul este în general fluent, cu mențiunea că Șoseaua Chitilei se aglomerează la orele de vârf. Dezvoltatorul oferă rezidenților locuri de parcare, dar acestea trebuie achiziționate separat.

Nu există stație pentru încărcarea mașinilor electrice, dar cea mai apropiată stație de încărcare ar putea fi în zona metropolitană a Bucureștiului, la o distanță rezonabilă.

În concluzie, din perspectiva transportului, Bamse Residence Chitilei 391 are multiple beneficii. Primește 4 puncte din 5, pentru că, deși nu oferă un shuttle gratuit și parcările se plătesc separat, ai acces la multiple forme de transport public și stații de autobuz foarte aproape. Plus, dacă ai mașină, ajungi rapid în zone de interes ca zona de birouri de la Casa Presei sau Grozăvești. Distanța este un compromis acceptabil pentru confortul oferit și gradul de mobilitate.

Cumpărături

Pentru cumpărăturile zilnice, locatarii Bamse Residence Chitilei 391 au acces la supermarketuri în imediata apropiere, cum ar fi Carrefour, la doar 0.5 km distanță, adică un traseu de câteva minute cu mașina și cel mult 10 de mers pe jos. Acest lucru este ideal pentru cei care preferă să își realizeze cumpărăturile rapid, fără să piardă prea mult timp pe drum.

Cea mai apropiată piață este Piața 10 februarie, la 10 minute de mers cu mașina sau 30 pe jos, unde poți găsi o gamă variată de produse, inclusiv de la producătorii locali. Există diverse magazine specializate în vecinătate.

În ceea ce privește mall-urile, Colosseum este la doar 900 m distanță, practic la o aruncătură de băț. Alte opțiuni sunt Grant Shopping Center și Militari Shopping, ambele la aproximativ 10 minute de mers cu mașina, oferind o varietate de magazine, restaurante și zone de divertisment.

În concluzie, Bamse Residence Chitilei 391 oferă o varietate de opțiuni pentru cumpărături, de la supermarketuri în apropiere la mall-uri și piețe cu produse locale. Primește un calificativ de 4 puncte din 5, deoarece oferă acces rapid la multiple facilități comerciale, ceea ce este un mare avantaj pentru viitorii locatari.

Familii

Pentru familiile cu copii din Bamse Residence Chitilei 391 cea mai apropiată grădiniță este Grădinița Ursulețu, la doar 5 minute de mers cu mașina. Este o distanță convenabilă pentru părinții care își duc copiii la grădiniță înainte de mers la serviciu. La capitolul școli, Școala 181 se află la o distanță de doar 5 minute de condus.

Imobilul nu are zonă verde, parc sau spațiu de joacă pentru copii, dar Parcul Bazilescu este la 35 de minute de mers pe jos, oferind o alternativă pentru activități în aer liber. Cel mai apropiat loc de joacă este Fun Planet, la 15 minute de mers pe jos.

Pentru familiile ocupate, există opțiuni de mâncare livrată în zonă. De exemplu, Pizza Bonita și Mesopotamia sunt la 10 minute de mers pe jos. În plus, Colosseum Mall, oferă multiple opțiuni gastronomice.

Securitatea în ansamblu este asigurată prin acces restricționat cu ajutorul cartelelor de acces. Cu toate acestea, iluminatul public este limitat, ceea ce poate ridica anumite preocupări. În privința siguranței la incendiu, ansamblul nu dispune de măsuri de siguranță precum extinctoare, hidranți sau detectoare de fum, ceea ce este îngrijorător.

Animalele de companie devin din ce în ce mai prezente în familiile moderne. Cel mai apropiat cabinet veterinar, Heras Vet, este la 5 minute de condus.

În concluzie, Bamse Residence Chitilei 391 prezintă anumite avantaje, dar și limitări. Accesul facil la școli și grădinițe este un plus, dar lipsa facilităților pentru recreere și măsurile de siguranță limitate sunt dezavantaje majore. Calificativul este de 2 puncte din 5. Acest ansamblu ar putea fi o opțiune pentru cei care prioritizează proximitatea față de școli și grădinițe, dar este departe de a fi ideal pentru o viață de familie completă și sigură.

Tineri

Bamse Residence Chitilei 391 este aproape de Loco Pub și Vibe Cafe sunt la doar 25 și 15 minute de mers pe jos, respectiv. De asemenea, Colosseum Mall se află la o distanță foarte mică, oferind o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber, de la cumpărături până la cinema.

Stay Fit Gym și Clever Fit sunt opțiuni bune pentru fitness, fiind situate la 10 și 30 de minute de mers pe jos, fiind dotate cu o gamă largă de echipamente și cursuri pentru a răspunde nevoilor tinerilor activi.

Parcul Bazilescu este perfect pentru jogging, oferind și alte facilități pentru activități în aer liber.

În concluzie, Bamse Residence Chitilei 391 are câteva atuuri pentru tineri, în special în ceea ce privește proximitatea față de locuri de divertisment și opțiuni pentru fitness, dar lipsesc alte opțiuni. Calificativul este de 3 din 5, deoarece, accesul la diverse activități în zonă este relativ facil.

Persoane cu handicap

Din păcate, Bamse Residence Chitilei 391 lasă mult de dorit când vine vorba de facilități pentru persoanele cu handicap. Nu există semnalizare acustică sau indicatoare Braille pentru persoanele cu handicap vizual, ceea ce face dificilă orientarea în spațiu. În ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap locomotor, situația este similară: nu există rampe de acces, nici căsuțe poștale la înălțime accesibilă, și nici locuri de parcare special rezervate.

Pe partea de locuințe, ușile nu au o lățime de peste 90 cm care să permită accesul facil cu un cărucior cu rotile. Singurul aspect pozitiv este prezența trecerilor la nivel cu podeaua în toate locuințele, care facilitează deplasarea cu căruciorul cu rotile.

În concluzie, imobilul are doar un punct din 5, pentru lipsa aproape totală de facilități ceea ce face ca ansamblul să nu fie deloc prietenos pentru persoanele cu nevoi speciale.

Concluzie

În ceea ce privește Bamse Residence Chitilei 391, ansamblul rezidențial prezintă un amestec de avantaje și dezavantaje. Pe de o parte, localizarea în Chitila oferă un echilibru între viața urbană și cea rurală, cu acces relativ facil la transport, școli și magazine. Asta ar putea fi atrăgător pentru familiile tinere și pentru cei care lucrează în București dar își doresc un mediu mai liniștit.

Totuși, există lacune semnificative. În primul rând, absența facilităților pentru copii și a spațiilor verzi este o omisiune importantă pentru familiile cu copii. În al doilea rând, măsurile de siguranță sunt insuficiente, mai ales în ceea ce privește prevenirea incendiilor. A treia problemă majoră este lipsa aproape totală de accesibilitate pentru persoanele cu handicap, ceea ce este inacceptabil într-o societate modernă.

Bamse Residence Chitilei 391 primește un calificativ general de 3 puncte din 5. Deși oferă anumite avantaje în ceea ce privește localizarea și accesul la anumite servicii, numeroasele dezavantaje, în special lipsa facilităților pentru familiile cu copii și pentru persoanele cu handicap, trag în jos nota finală. Este un ansamblu care ar putea fi mult mai mult, dar așa cum stă situația acum, lasă mult de dorit.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Bamse Residence Chitilei 391;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Bamse Residence Chitilei 391;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Bamse Residence Chitilei 391;
 • Sisteme de climatizare folosite în Bamse Residence Chitilei 391;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Bamse Residence Chitilei 391;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Bucureștii Noi și randamentul estimativ oferit de Bamse Residence Chitilei 391;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Bamse Residence Chitilei 391;
 • Analiză comparativă a Bamse Residence Chitilei 391 față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Bucureștii Noi

Ansamblul rezidențial Atria Urban Resort din Bucureștii Noi, București - Nord
Ansamblul rezidențial Atria Urban Resort din Bucureștii Noi, București - Nord

Atria Urban Resort

Livrare: Finalizat Șoseaua Chitilei Nr. 242, Bucureștii Noi, Sector 1

Prețuri Atria Urban Resort

 • Studio
  75.390€
 • 2 Camere
  89.775€
 • 3 Camere
  152.677€
 • 4 Camere
  179.333€
Ansamblul rezidențial MetroCity din Bucureștii Noi, București - Nord
Ansamblul rezidențial MetroCity din Bucureștii Noi, București - Nord

MetroCity

Livrare: Finalizat Strada Ariei Nr. 12, Bucureștii Noi, Sector 1

Prețuri MetroCity

 • Studio
  69.195€
 • 2 Camere
  80.745€
 • 3 Camere
  113.295€
Ansamblul rezidențial Bamse Residence Chitilei 391 din Bucureștii Noi, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bamse Residence Chitilei 391 din Bucureștii Noi, București - Nord

Bamse Residence Chitilei 391

Livrare: Necunoscut Șoseaua Chitilei Nr. 391, Bucureștii Noi, Sector 1

Prețuri Bamse Residence Chitilei 391

 • 3 Camere
  108.150€
 • Case
  155.890€
Ansamblul rezidențial The Meadows din Bucureștii Noi, București - Nord
Ansamblul rezidențial The Meadows din Bucureștii Noi, București - Nord

The Meadows

Livrare: Necunoscut Strada Fabrica de Cărămidă Nr. 3, Bucureștii Noi, Sector 1

Prețuri The Meadows