Apartamente de vanzare Cartierul Francez

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Cartierul Francez

Cartierul Francez este un cartier mic, de case și blocuri cu regim mic de înălțime, situat în nordul Bucureștiului. Este considerat un cartier de lux datorită poziționării sale excelente, a comunității liniștite și a unei organizări urbanistice foarte atractive. Cei care locuiesc în Cartierul Francez au acces rapid către parcul Herăstrău și se pot bucura de numeroase utilițăți în imediată apropiere: restaurante, grădinițe, școli, spitale sau magazine. Deși străzile de aici sunt destul de înguste, acestea sunt destul de lipsite de trafic.

Puncte de interes Zona Cartierul Francez

În cartierul Francez există foarte multe puncte atractive, începând cu unul dintre cele mai mari parcuri ale Bucureștiului și terminând cu numeroase restaurante, săli de sport și alte spații care oferă servicii destinate confortului.

Obiective Turistice în Zona Cartierul Francez
Obiective Turistice în Zona Cartierul Francez

Recreere și agrement Zona Cartierul Francez

Școli și alte unități de învățământ în Zona Cartierul Francez
Școli și alte unități de învățământ în Zona Cartierul Francez

Grădinițe, Școli și Licee Zona Cartierul Francez

Magazine și Piețe în Zona Cartierul Francez
Magazine și Piețe în Zona Cartierul Francez

Magazine și Piețe Zona Cartierul Francez

Linii de Transport Public în Zona Cartierul Francez
Linii de Transport Public în Zona Cartierul Francez

Rata criminalității în Cartierul Francez

Administrativ, Cartierul Francez, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Cartierul Francez o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cartierul Francez

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cartierul Francez. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cartierul Francez. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Cartierul Francez?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Cartierul Francez încep de la:

  • Garsoniere - 470 €;
  • Apartamente cu două camere - 720 €;
  • Apartamente cu trei camere - 1130 €;
  • Apartamente cu patru camere - 1250 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 2000 €;
  • Case individuale - 2500 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Cartierul Francez?

Da, cei care locuiesc în Zona Cartierul Francez au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Aurel Vlaicu, Liniile de autobuz 112, 301, T8, T9, T10 și Stație de taxi Promenada

Ce școli pot găsi în Zona Cartierul Francez?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Cartierul Francez, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădiniţa Mary Poppins, Școala Greacă Athena și Grădinița lui David.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Cartierul Francez?

Cei care locuiesc în Zona Cartierul Francez, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Promenada Mall, Mega Image și Lidl.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Cartierul Francez?

Locuitorii din Zona Cartierul Francez, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Regele Mihai I, Parcul Bordei și Muzeul Satului Dimitrie Gusti.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România