Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Evocasa Armonia

Evocasa Armonia

Aleea Ion Agârbiceanu , Nr. 3, Titan, Sector 3, București - Est

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Evocasa Armonia din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Evocasa Armonia!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Evocasa Armonia și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vanzari , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 11166 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11166 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11166 din București

Evocasa Armonia Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Evocasa Armonia fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Evocasa Armonia au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Evocasa Armonia. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Evocasa Armonia Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Evocasa Armonia. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Evocasa Armonia, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Evocasa Armonia pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Evocasa Armonia Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Evocasa Armonia, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Evocasa Armonia însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Evocasa Armonia.

Evocasa Armonia Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Evocasa Armonia dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Evocasa Armonia s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Evocasa Armonia este să verificăm pe teren.

Evocasa Armonia Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Evocasa Armonia dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Evocasa Armonia, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Evocasa Armonia, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Evocasa Armonia Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Evocasa Armonia sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 15cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Evocasa Armonia. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Evocasa Armonia - simple (termopan) sau triple (tripan).

Evocasa Armonia Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Evocasa Armonia, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Evocasa Armonia.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Evocasa Armonia s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Evocasa Armonia Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Evocasa Armonia nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Evocasa Armonia, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Evocasa Armonia, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Evocasa Armonia, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Evocasa Armonia, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Evocasa Armonia fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Evocasa Armonia:Cumpărături

În evaluare
Nu știm dacă există supermarket sau minimarket în ansamblu

Nu avem date despre cele mai apropiate magazine față de Evocasa Armonia, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Evocasa Armonia vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Evocasa Armonia.

Evocasa Armonia:Educație

Găsești școala la câteva minute de Evocasa Armonia!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Evocasa Armonia nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Evocasa Armonia

Deși nu există grădiniță chiar în Evocasa Armonia, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Evocasa Armonia, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Evocasa Armonia:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Evocasa Armonia, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Evocasa Armonia, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Evocasa Armonia care să implice și copiii.

Evocasa Armonia:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Evocasa Armonia fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Evocasa Armonia, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Evocasa Armonia sunt sau nu împrejmuite.

Evocasa Armonia:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Evocasa Armonia:Transport public

În evaluare
Găsești o stație de metrou pentru M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Evocasa Armonia este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Evocasa Armonia, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 101,102,202,253,311,330,335,N104,N111,T1,T2,T3. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 27,40,10,23.

Zonă liniștită și bine conectată

Evocasa Armonia se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Evocasa Armonia:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Evocasa Armonia privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Evocasa Armonia.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Evocasa Armonia are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Evocasa Armonia:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Evocasa Armonia.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Evocasa Armonia vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Evocasa Armonia:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Evocasa Armonia.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Evocasa Armonia.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Evocasa Armonia informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Evocasa Armonia:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Evocasa Armonia sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Evocasa Armonia privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Evocasa Armonia sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Evocasa Armonia

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Evocasa Armonia.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Evocasa Armonia:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Evocasa Armonia pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Evocasa Armonia există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Evocasa Armonia ai, în ofertă, cosmetică canină.

Evocasa Armonia:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Evocasa Armonia nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Evocasa Armonia, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,4233654211415 26,1717774317178

Harta Evocasa Armonia

Click pe buton pentru a vedea unde se află Evocasa Armonia

Despre Titan

Cartierul Titan este unul dintre cele mai căutate cartiere din București. Deși este destul de nou (acesta a început să prindă contur în anii 50-’60), a reușit să devină reprezentativ pentru capitală prin străzile pline de verdeață, prin parcul Titan amenajat pe locul unei vechi fabrici de cărămizi și prin dezvoltarea constantă.

Arhitectura cartierului este formată din blocuri cu patru și 8 etaje construite la începutul anilor 70, dar și din blocuri mai înalte, construite după anii’ 80. Există și blocuri noi, însă nu foarte multe. Pe lista punctelor foarte atractive în acest cartier se numără și deschiderea către autostrada Soarelui.

Viața de zi cu zi în Titan

Locuitorii cartierului Titan se bucură de foarte multe oportunități în ceea ce privește viața socială și petrecerea timpului liber. Au la dispoziție parcuri, supermarket-uri și hypermarket-uri, clinici medicale și spitale, precum și numeroase alte servicii aflate la distanță de mers pe jos de orice punct al zonei.

Magazine în Titan
 • Centrul Comercial Park Lake
 • Auchan
 • Piața Miniș
Învățământ în Titan
 • Școala Gimnazială Nr.195 (Hamburg)
 • Școala Gimnazială Nr. 92
 • Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza
Recreere în Titan
 • Parcul Alexandru Ioan Cuza
 • Parcul Romulus
 • Parcul Cara
Transport public în Titan
 • Stațiile de metrou Titan, Costin Georgian, Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie 1918
 • Liniile de autobuz 101, 102, 202, 253, 311, 330, 335, N104, N111, T1, T2, T3
 • Liniile de troleibuz 70, 79

Rata criminalității în Titan

Administrativ, Titan, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Titan se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Titan

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Evocasa Armonia, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Titan. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Titan. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Traficul din jurul ansamblului rezidențial Evocasa Armonia este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Evocasa Armonia au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Evocasa Armonia există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 101,102,202,253,311,330,335,N104,N111,T1,T2,T3 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 27,40,10,23.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Evocasa Armonia, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Evocasa Armonia are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Strada Liviu Rebreanu.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Evocasa Armonia un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Evocasa Armonia, la care ajung liniile 101,102,202,253,311,330,335,N104,N111,T1,T2,T3. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Evocasa Armonia vor avea acces și la liniile de tramvai 27,40,10,23, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Evocasa Armonia se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Cartierul Titan face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Titan nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Titan, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 370 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 435 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 1440 Euro pe lună, cu 3 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1800 Euro pe lună, cu 4 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Titan sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Titan atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Titan
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Evocasa Armonia față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Evocasa Armonia este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Evocasa Armonia este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Evocasa Armonia rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Evocasa Armonia se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Evocasa Armonia va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Evocasa Armonia se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Evocasa Armonia oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Evocasa Armonia.

Cât costă o locuință în Evocasa Armonia?

Momentan colectăm, de la Evocasa Armonia, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Evocasa Armonia și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Evocasa Armonia este situat în cartierul Titan din zona estică a Bucureștiului . Poți ajunge ușor la Evocasa Armonia folosind metrou M3. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Evocasa Armonia?

Locuind în Evocasa Armonia nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Strada Liviu Rebreanu.

Ce facilități oferă Evocasa Armonia locuitorilor săi?

Locuitorii din Evocasa Armonia au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România