Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Vivando Unirii

Vivando Unirii

Strada 11 Iunie, Nr. 51, Unirii, Sector 3, București - Central

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Vivando Unirii din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Vivando Unirii!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Vivando Unirii și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vânzări , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 11171 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11171 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11171 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11171 din București

Vivando Unirii Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Vivando Unirii fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Vivando Unirii au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Vivando Unirii. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Vivando Unirii Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Vivando Unirii. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Vivando Unirii, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Vivando Unirii pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Vivando Unirii Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Vivando Unirii, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Vivando Unirii însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Vivando Unirii.

Vivando Unirii Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Vivando Unirii dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Vivando Unirii s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Vivando Unirii este să verificăm pe teren.

Vivando Unirii Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Vivando Unirii dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Vivando Unirii, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Vivando Unirii, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Vivando Unirii Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Vivando Unirii sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 15cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Vivando Unirii. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Vivando Unirii - simple (termopan) sau triple (tripan).

Vivando Unirii Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Vivando Unirii, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Vivando Unirii.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Vivando Unirii s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Vivando Unirii Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Vivando Unirii nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Vivando Unirii, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Vivando Unirii, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Vivando Unirii, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Vivando Unirii, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Vivando Unirii fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vivando Unirii:Cumpărături

În evaluare
Nu știm dacă există supermarket sau minimarket în ansamblu

Nu avem date despre cele mai apropiate magazine față de Vivando Unirii, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Vivando Unirii.

Vivando Unirii:Educație

Găsești școala la câteva minute de Vivando Unirii!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Vivando Unirii nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Vivando Unirii

Deși nu există grădiniță chiar în Vivando Unirii, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Vivando Unirii, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Vivando Unirii:Recreere

În evaluare
Te poți plimba cu cel mic în parcul din ansamblu!

Este necesar pentru starea generală de sănătate să petreci timp în natură, indiferent de vârstă, dar mai ales pentru cei mici. În Vivando Unirii ai o gamă foarte bogată de opțiuni. Te vei putea plimba atât prin parcul din ansamblul, cât și prin parcurile din jurul complexului rezidențial, iar cei mici au la dispoziție locuri de joacă special amenajate pentru ei.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Vivando Unirii, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Vivando Unirii care să implice și copiii.

Vivando Unirii:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Vivando Unirii fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Vivando Unirii, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Vivando Unirii sunt sau nu împrejmuite.

Vivando Unirii:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Vivando Unirii:Transport public

În evaluare
Găsești o stație de metrou pentru M1, M2, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Vivando Unirii este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M2, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Vivando Unirii, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 104,123,385,N104,N105,N106,N107,N109,N111,N112. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 7,27,32,47.

Stai chiar în centru

Vivando Unirii este pus chiar în buricul târgului, deci ai acces imediat la toată diversitatea culturală pe care o poate oferi capitala.

Vivando Unirii:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Vivando Unirii privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Vivando Unirii.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Vivando Unirii are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Vivando Unirii:Sport

În evaluare
Sala de fitness este chiar în ansamblu!

Ții la sănătatea ta și mergi des la sală? Atunci află că în Vivando Unirii vei găsi o sală de forță în imediata apropiere a casei. Mai mult, este una foarte modernă și bine dotată.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Vivando Unirii vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Vivando Unirii:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Vivando Unirii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Vivando Unirii.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Vivando Unirii informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Vivando Unirii:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Vivando Unirii sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Vivando Unirii privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Vivando Unirii sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Vivando Unirii

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Vivando Unirii.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Vivando Unirii:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Vivando Unirii pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Vivando Unirii există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Vivando Unirii ai, în ofertă, cosmetică canină.

Vivando Unirii:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Vivando Unirii nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Vivando Unirii nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,4208428199204 26,095681651773

Harta Vivando Unirii

Click pe buton pentru a vedea unde se află Vivando Unirii

Despre Unirii

Zona Unirii este una dintre zonele centrale ale Bucureștiului, desfășurată în jurul Bulevardului Unirii. Această zonă este împărțită de sectoarele 3 și 5 și este cea mai circulată din oraș. Nu este tocmai un cartier, deoarece lipsesc dotări pentru sănătate și învățământ, însă se află foarte aproape de astfel de dotări furnizate de zonele învecinate.

În zona Unirii se regăsesc mai multe blocuri de locuințe cu regim de înălțime P+10 și foarte multe oportunități pentru cei care doresc să își petreacă timpul liber în cafenele, teatre sau centre comerciale mari.

Viața de zi cu zi în Unirii

Principalul punct de interes al zonei este Piața Unirii, unde se găsește unul dintre cele mai vechi centre comerciale din țară, un parc, un nod care unește mai multe linii de metrou, precum și instituții importante.

Magazine în Unirii
 • Centrul Comercial Unirea
 • Centrul Comercial Cocor
 • Carrefour Unirea
Învățământ în Unirii
 • Colegiul Național Ion Creangă
 • Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti
 • Complexul Educațional Laude-Reut
Recreere în Unirii
 • Parcul Unirii
 • Centrul Vechi
 • Teatrul Național București
Transport public în Unirii
 • Stațiile de metrou Piața Unirii 1, Piața Unirii 2
 • Liniile de tramvai 7, 27, 32, 47
 • Liniile de autobuz 104, 123, 385, N104, N105, N106, N107, N109, N111, N112

Rata criminalității în Unirii

Administrativ, Unirii, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Unirii se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Unirii

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Vivando Unirii, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Unirii. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Unirii. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Faptul că se află într-o zonă cu densitate relativ scăzută, în care predomină blocurile cu maxim 6 etaje, Vivando Unirii se bucură de trafic lejer indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Vivando Unirii au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M2, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Vivando Unirii există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 104,123,385,N104,N105,N106,N107,N109,N111,N112 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 7,27,32,47.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Vivando Unirii, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Faptul că ansamblul Vivando Unirii este înconjurat de bulevarde mari și late face ca zona să fie liberă indiferent de oră. Cu toate acestea, îți recomandăm să eviți Bulevardul Mărășești dacă se poate.

Poziția ultracentrală a Vivando Unirii îl face ideal pentru cei care vor să locuiască ”în buricul târgului” și să fie aproape de lumea bună a capitalei. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M2, M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Vivando Unirii, la care ajung liniile 104,123,385,N104,N105,N106,N107,N109,N111,N112. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Vivando Unirii vor avea acces și la liniile de tramvai 7,27,32,47, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Vivando Unirii se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Cartierul Unirii face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Unirii tind să fie cu aproximativ 3procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Unirii, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 310 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 475 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 605 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 875 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1232 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1540 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Unirii sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Unirii atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Unirii
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Vivando Unirii față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Vivando Unirii se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Vivando Unirii se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Vivando Unirii este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Vivando Unirii rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Vivando Unirii se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Vivando Unirii va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Vivando Unirii se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Vivando Unirii oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Vivando Unirii.

Cât costă o locuință în Vivando Unirii?

Momentan colectăm, de la Vivando Unirii, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Vivando Unirii și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Vivando Unirii este situat în cartierul Unirii din centrul capitalei. Poți ajunge ușor la Vivando Unirii folosind metrou M1, M2, M3. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Vivando Unirii?

Traficul din jurul Vivando Unirii este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Bulevardul Mărășești.

Ce facilități oferă Vivando Unirii locuitorilor săi?

Locuitorii din Vivando Unirii au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), sală de forță (în ansamblu), parcuri (în ansamblu), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România