OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
Hils Brauner Apartments
Hils Brauner Apartments
Hils Brauner Apartments

Hils Brauner Apartments

Strada Victor Brauner Nr. 40

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Hils Brauner Apartments

Studio de la 56.000 € fără TVA
58.800 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 74.000 € fără TVA
77.700 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 94.000 € fără TVA
98.700 cu TVA de 5% inclus

4 Camere de la 219.000 € fără TVA
260.610 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: finalizare în 2023-T3

Actualizat la: 04 octombrie 2023

CONTACT Hils Brauner Apartments

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Hils Brauner Apartments

 • Parc: Parcul Teilor în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Nicolae Teclu la 0 minute de condus
 • Piață: Piata 1 Decembrie 1918 la 5 minute de condus
 • Școală: Liceul Teoretic Internațional de Informatică în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Chimopar în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Complexul Sportiv Trapezului la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona centrală a Capitalei la 15 minute de condus
 • Grădiniță: Magic Land în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Nicolae Teclu în imediata apropiere
 • Mall: Centrul Comercial Auchan Titan la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere

Hils Brauner Apartments Modele de locuințe

50 rezultate

Se afișează 1-20 din 50 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments Hils Brauner Apartments
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Hils Brauner Apartments. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

În Sectorul 3 al Bucureștiului, într-o zonă vibrantă, în plină dezvoltare, se află ansamblul rezidențial HILS Brauner (situat pe strada Victor Brauner). Înconjurat de o infrastructură avansată și având în vecinătate diverse facilități, acesta oferă combinația perfectă dintre locuire confortabilă și un cadru urban dinamic.

Sectorul 3 este unul dintre cele mai populare cartiere ale Bucureștiului din estul Capitalei. Fie că vorbim de o istorie bogată, de arhitectura impresionantă a blocurilor sau de spațiile verzi bine reprezentate și îngrijite, acest cartier are câte ceva de oferit pentru toți locuitorii. Prin diversitatea sa și prin ritmul său de viață, sectorul 3 poate fi locul ideal pentru a începe un nou capitol, mai bun, alegând să locuiești în HILS Brauner.

Ansamblul HILS Brauner oferă un mix ideal de confort și facilități urbane adaptate la stilul modern de viață.
Ansamblul HILS Brauner oferă un mix ideal de confort și facilități urbane adaptate la stilul modern de viață.

Sectorul 3 are beneficiul unui trafic mediu la ore normale, care poate deveni la orele de vârf de intensitate mai crescută, rămânând însă fluid. Acest lucru reprezintă un mare plus, întrucât Bucureștiul este bine cunoscut pentru aglomerația sa, mai ales la orele critice. În plus, dacă te afli în apropiere de Bulevardul Theodor Pallady, cea mai aglomerată arteră din zonă, vei fi surprins să descoperi că traficul rămâne mereu în parametri normali pentru un oraș de amplitudinea Bucureștiului.

HILS Brauner se află într-o zonă de blocuri, cu o comunitate diversă. Drumurile principale sunt de tip bulevard, ceea ce facilitează accesul rapid către diferitele puncte de interes ale orașului. Ansamblul are în componență 8 blocuri, cu un total de 1336 de apartamente și 1363 locuri de parcare. Structura este formată din studiouri, garsoniere, apartamente cu două și trei camere și duplexuri.

Este un avantaj proximitatea față de centrul orașului, chiar dacă HILS Brauner se află în partea de est a capitalei, accesul către zona centrală este facil și rapid, fie că optezi pentru mașină sau pentru transportul în comun.

Dezvoltatorului HILS Development, poate cel mai mare din București, s-a făcut remarcat prin realizarea proiectului HILS Pallady, ceea ce este o garanție suplimentară pentru cei care aleg varianta Brauner, pentru calitatea și durabilitatea construcției, precum și pentru profesionalismul echipei implicate în proiect.

Dacă ești în căutarea unui ansamblu rezidențial care să combine eleganța, facilitățile, siguranța și confortul, într-o zonă plină de viață și cu acces ușor către centrul orașului, HILS Brauner este locul pe care îl cauți. Aici, vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți acasă.

Transport

Rezidenții HILS Brauner beneficiază de multiple opțiuni de transport public, dat fiind că ansamblul este situat la mai puțin de 15 minute de cele mai apropiate stații de transport. Pentru cei care preferă metroul, stația Nicolae Teclu este la aproximativ 10 minute de mers pe jos, în timp ce stația Anghel Saligny este la 15 minute distanță. Cei care preferă tramvaiul vor găsi în imediata apropiere stația Chimopar și Complex Comercial Titan, ambele la doar 10 minute de mers pe jos. În plus, la aceeași distanță, de 10 minute, se află și stația de autobuz Nicolae Teclu.

Acesta este aspectul final pe care-l va avea ansamblul fa finalul lucrărilor.
Acesta este aspectul final pe care-l va avea ansamblul fa finalul lucrărilor.

În ceea ce privește transportul cu mașina proprie, Bucureștiul este un oraș cunoscut pentru traficul său intens, în special în orele de vârf. Totuși, rezidenții ai HILS Brauner vor avea avantajul poziției în partea estică a orașului, o zonă ceva mai liniștită în comparație cu centrul aglomerat. Totuși, este recomandabil să se evite anumite artere de circulație în orele de vârf, așa cum este Șoseaua Mihai Bravu.

În ceea ce privește parcările, acestea sunt disponibile în cadrul unui parc auto privat supraetajat situat în apropierea complexului. Cu toate acestea, trebuie menționat că locurile de parcare sunt plătite separat și nu sunt incluse în prețul locuinței.

În final, pentru posesorii de mașini electrice, HILS Brauner Apartments dispune de una sau mai multe stații publice de încărcare pentru mașini electrice, instalate în zonele comune ale ansamblului. Acest aspect aduce un plus de valoare, oferind un serviciu util și necesar în contextul creșterii numărului de mașini electrice.

HILS Brauner oferă un pachet de servicii de transport convenabil și bine gândit, făcând naveta zilnică mai ușoară pentru rezidenți.

Luând în considerare toate aceste aspecte, ansamblul HILS Brauner primește 4 puncte din 5. Un plus, pe lângă accesul facil la transportul public și prezența stației de încărcare pentru mașini electrice, îl constituie poziția față de principalele puncte de interes din oraș. Un minus ar fi necesitatea plății separate pentru parcările disponibile.

Cumpărături

Pentru viitorii rezidenți ai HILS Brauner, există numeroase opțiuni pentru cumpărăturile zilnice. În proximitatea ansamblului se găsesc două supermarketuri, Carrefour Market și Profi. Acestea sunt situate chiar în imediata apropiere a complexului, ceea ce face ca accesul la produsele zilnice să fie foarte facil.

Salvezi timp prețios atunci când sesiunea de cumpărături se desfășoară mai aproape de acasă. Hypermarketuri, magazine de bricolaj, mobilier sau decorațiuni, dar și bănci sau farmacii, pe toate le găsești în proximitatea HILS Brauner. În plus, cea mai apropiată piață este Piața 1 Decembrie 1918, situată la aproximativ 5 minute de mers cu mașina.

În ceea ce privește accesul la magazine specializate, în apropierea ansamblului sunt o varietate de astfel de magazine, cu profile și oferte variate de produse alimentare și nealimentare.

Pentru iubitorii de shopping, HILS Brauner este situat la doar 5 minute de mers cu mașina (circa 15 minute de mers pe jos) de două dintre cele mai mari centre comerciale din zona estică a Bucureștiului - Centrul Comercial Auchan Titan și Centrul Comercial Esplanada. Acestea oferă o gamă variată de magazine, locuri de divertisment, cinematografe și restaurante.

În concluzie, HILS Brauner are un calificativ de 5 din 5 pentru accesul facil la opțiuni de cumpărături variate. Supermarketurile sunt în imediata apropiere, există o piață la doar câteva minute distanță, iar centrele comerciale sunt foarte accesibile. Toate acestea, combinate, oferă rezidenților toate facilitățile de care au nevoie pentru a face cumpărăturile ocazionale, zilnice sau săptămânale și pentru a avea o experiență de shopping agreabilă.

Familii

HILS Brauner este un ansamblu care oferă multe facilități familiei moderne. Având în vedere proximitatea grădinițelor, copiii mici beneficiază de o educație de calitate aproape de casă. În plus, Grădinița Magic Land este chiar în ansamblu, ceea ce este un mare avantaj pentru familii, pentru că reduce la minimum timpul de tranzit și asigură un mediu mai sigur. Cea mai apropiată grădiniță în afara ansamblului este Grădinița nr. 231 A, la o distanță de doar 5 minute cu mașina.

Amplasarea HILS Brauner oferă oportunități multiple pentru familiile cu copii.
Amplasarea HILS Brauner oferă oportunități multiple pentru familiile cu copii.

Școlile sunt, de asemenea, la o distanță accesibilă. Liceul Teoretic Internațional de Informatică se îm vecinătatea imediată, iar în apropiere, la o distanță de doar 5 minute de mers cu mașina, este Școala Generală nr. 20 „Simion Mehedinți”, unitate foarte bine cotată.

Ansamblul are parcuri interioare, care oferă o oportunitate excelentă de socializare și relaxare. Parcul este un spațiu prietenos inclusiv pentru posesorii de animale de companie, regula fiind aceea de a-i ține în lesă (este util de știut că în vecinătate este un cabinet veterinar „Tazy vet", iar un parc cu acces pentru căței este la 45 de minute de mers pe jos). În zona apropiată este Parcul Teilor la o distanță de doar 15 minute de mers pe jos.

Locurile de joacă din ansamblu sunt dotate cu mobilierul adecvat care respectă standarde de siguranță și sunt împrejmuite, reducând astfel orice risc.

Pentru familiile ocupate, există numeroase opțiuni de mâncare livrată acasă și multe restaurante diverse în zonă, inclusiv Restaurant IKEA și Johnny's New York Pizza, ambele la o distanță de doar 10 și respectiv 25 de minute de mers pe jos. În plus, Centrul Comercial Auchan Titan este la o distanță de doar 5 minute cu mașina.

Securitatea în HILS Brauner este asigurată prin acces restricționat, monitorizare video și patrule, toate acestea fiind asigurate de o firmă de securitate specializată. Iluminatul public asigură un mediu sigur pentru locatari.

În ceea ce privește siguranța la incendiu, ansamblul este echipat cu extinctoare, detectoare de fum și semnalizare pentru evacuare, toate acestea fiind disponibile doar la parter. Nu există aspersoare automate.

HILS Brauner este un ansamblu prietenos pentru familii, cu multe facilități, de la educație, recreere și până la servicii pentru animale de companie. Cu toate acestea, ar putea exista îmbunătățiri în ceea ce privește măsurile de siguranță la incendiu. Pentru toate acestea ansamblul primește 4 puncte din 5.

Tineri

În materie de divertisment, HILS Brauner nu dispune de propriul bar sau cafenea în incintă, dar tinerii rezidenți vor avea o multitudine de opțiuni la doar câteva minute distanță. „La Bodega”, un bar cu atmosferă prietenoasă este la doar 35 de minute de mers pe jos. Un alt loc pentru petrecere este „Gnome Bar”, aflat la 40 de minute de plimbare. În plus, pentru iubitorii de cafea, cafeneaua „5 to go” este la o distanță de doar 5 minute de mers pe jos, oferind o selecție de cafele gustoase și mici gustări.

Nu se menționează existența unui restaurant în ansamblu sau în imediata vecinătate, la mai puțin de 20 de minute de condus. Cu toate acestea, rezidenții se pot bucura de o varietate de opțiuni de cumpărături și de alimentație la Centrul Comercial Auchan Titan și la Centrul Comercial Esplanada, din vecinătate. Aceste centre comerciale oferă nu doar opțiuni de shopping diversificate, ci și locuri de luat masa, cinematografe și alte facilități recreative.

În ceea ce privește facilitățile sportive, HILS Brauner nu dispune de propria sală de fitness dar, în apropiere se găsesc două săli de fitness foarte populare și cu standard foarte ridicat: World Class și World Gym, la doar 5, respectiv 10 minute de mers cu mașina. Există dotări moderne, variate opțiuni de antrenamente și posibilitatea de a participa la diverse cursuri de fitness.

Pentru cei pasionați de jogging, în apropiere Parcul Teilor, la doar 15 minute de mers pe jos, un loc perfect pentru a rămâne activi și a se bucura de natură.

HILS Brauner este o alegere bună pentru tineri, și primește 3,5 puncte din 5. Proximitatea barurilor, cafenelelor, centrelor comerciale și sălilor de fitness compensează lipsa anumitor facilități în ansamblu. În plus, accesul facil la un parc în apropiere adaugă un plus de valoare pentru cei care preferă activitățile în aer liber.

Persoane cu handicap

HILS Brauner s-a dedicat creării unui mediu prietenos și accesibil pentru toți locatarii săi, inclusiv pentru persoanele cu handicap. Ansamblul rezidențial include facilități care atenuează dificultățile cu care se confruntă persoanele cu deficiențe de vedere sau locomotorii. O facilitate notabilă este utilizarea indicatorilor Braille la ascensoare, care oferă autonomie persoanelor cu deficiențe de vedere, permițându-le să se deplaseze în siguranță și independent.

În ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap locomotor, HILS Brauner a implementat rampe de acces atât în clădiri, cât și pe străzi. Acest lucru facilitează mișcarea și reduce semnificativ obstacolele care pot fi întâmpinate de persoanele care folosesc dispozitive de asistență pentru mobilitate, precum scaunele cu rotile. Mai mult, ansamblul rezidențial a alocat locuri de parcare rezervate în toate zonele, asigurându-se că locatarii cu deficiențe locomotorii au acces la parcări apropiate de locuința lor.

HILS Brauner nu a furnizat informații detaliate despre accesibilitatea în cadrul locuințelor individuale, inclusiv dacă sunt disponibile caracteristici precum uși largi sau treceri la nivel cu pardoseala. Cu toate acestea, atenția generală acordată accesibilității în spațiile publice sugerează un angajament solid în a oferi o experiență de viață confortabilă și accesibilă pentru toți locatarii.

Având în vedere facilitățile descrise, ansamblul primește 4 din 5 puncte. Deși există eforturi evidente pentru a facilita accesibilitatea în spațiile publice, informațiile disponibile despre adaptările din cadrul locuințelor individuale sunt limitate. O descriere mai detaliată a caracteristicilor accesibile ale locuințelor ar putea îmbunătăți încrederea potențialilor locatari cu deficiențe în privința alegerea acestui ansamblu rezidențial.

Concluzie

HILS Brauner reprezintă o opțiune atractivă pentru o gamă diversă de locatari, punând accentul pe facilitățile prietenoase pentru familii și pe accesibilitatea pentru persoanele cu deficiențe. În ceea ce privește familiile, ansamblul beneficiază de o proximitate convenabilă față de instituțiile educaționale, parcuri interioare și locuri de joacă sigure, totul completat de opțiunile variate pentru cumpărături diverse și distracție.

Deși nu dispune de propriile facilități de divertisment și sport, tinerii rezidenți au la dispoziție numeroase opțiuni în vecinătate, inclusiv săli de fitness și centre comerciale. În plus, ansamblul se distinge prin eforturile sale de a asigura accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități.

HILS Brauner merită un calificativ general de 4 din 5, prin experiență de locuire plăcută. Minime îmbunătățiri pot crește cota acestui ansamblu la nivelul maxim.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Hils Brauner Apartments;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Hils Brauner Apartments;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Hils Brauner Apartments;
 • Sisteme de climatizare folosite în Hils Brauner Apartments;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Hils Brauner Apartments;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Ozana și randamentul estimativ oferit de Hils Brauner Apartments;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Hils Brauner Apartments;
 • Analiză comparativă a Hils Brauner Apartments față de alte ansambluri din București - Est.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Ozana

Ansamblul rezidențial Vegas Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Vegas Residence din Ozana, București - Est

Vegas Residence

Livrare: Necunoscut Strada Victor Brauner Nr. 34, Ozana, Sector 3

Prețuri Vegas Residence

 • 3 Camere
  115.000€
Ansamblul rezidențial Titan Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan Apartments din Ozana, București - Est

Titan Apartments

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Gura Putnei Nr. 143, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan Apartments

 • Studio
  57.091€
 • 2 Camere
  83.202€
Ansamblul rezidențial Poem Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Poem Residence din Ozana, București - Est

Poem Residence

Livrare: Finalizat Drumul Gura Putnei Nr. 45E, Ozana, Sector 3

Prețuri Poem Residence

 • 2 Camere
  77.700€
 • 3 Camere
  115.500€
Ansamblul rezidențial Astorium My Home din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Astorium My Home din Ozana, București - Est

Astorium My Home

Livrare: Finalizat Drumul Gura Arieșului Nr. 47, Ozana, Sector 3

Prețuri Astorium My Home

 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  181.475€
 • 4 Camere
  193.894€
Ansamblul rezidențial Codrea Estate din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Codrea Estate din Ozana, București - Est

Codrea Estate

Livrare: Finalizat Drumul Gura Arieșului Nr. 77, Ozana, Sector 3

Prețuri Codrea Estate

 • Studio
  50.732€
 • 2 Camere
  76.135€
 • 3 Camere
  96.715€
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 7 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 7 din Ozana, București - Est

Titan Sun Park 7

Livrare: Finalizat Strada Gura Căliței Nr. 26, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan Sun Park 7

 • 2 Camere
  94.990€
 • 3 Camere
  89.490€
Ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments din Ozana, București - Est

HILS Pallady Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Theodor Pallady Nr. 66, Ozana, Sector 3

Prețuri HILS Pallady Apartments

 • Studio
  65.100€
 • 2 Camere
  78.750€
 • 3 Camere
  100.800€
Ansamblul rezidențial Color Pallady Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Color Pallady Residence din Ozana, București - Est

Color Pallady Residence

Livrare: Finalizat Drumul Gura Caliței Nr. 13, Ozana, Sector 3

Prețuri Color Pallady Residence

 • 2 Camere
  100.000€
 • 3 Camere
  141.000€
 • 4 Camere
  149.000€
Ansamblul rezidențial Greenport Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Greenport Residence din Ozana, București - Est

Greenport Residence

Livrare: Necunoscut Strada Gura Putnei Nr. 82, Ozana, Sector 3

Prețuri Greenport Residence

 • Studio
  42.262€
 • 2 Camere
  53.196€
 • 3 Camere
  94.590€
Ansamblul rezidențial Estoria City Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Estoria City Residence din Ozana, București - Est

Estoria City Residence

Livrare: 2025-T4 Strada Victor Brauner Nr. 30, Ozana, Sector 3

Prețuri Estoria City Residence

 • Studio
  61.520€
 • 2 Camere
  75.679€
 • 3 Camere
  113.274€
 • 4 Camere
  161.579€
Ansamblul rezidențial Lemon Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Lemon Residence din Ozana, București - Est

Lemon Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Gura Putnei Nr. 77, Ozana, Sector 3

Prețuri Lemon Residence

 • 2 Camere
  67.500€
Ansamblul rezidențial Caisului Residence 3 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Caisului Residence 3 din Ozana, București - Est

Caisului Residence 3

Livrare: 2023-T4 Strada Gura Arieșului Nr. 10, Ozana, Sector 3

Prețuri Caisului Residence 3

 • Studio
  58.275€
 • 2 Camere
  83.475€
 • 3 Camere
  107.100€
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 6 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 6 din Ozana, București - Est

Sofia Residence 6

Livrare: 2024-T2 Drumul Gura Putnei Nr. 48, Ozana, Sector 3

Prețuri Sofia Residence 6

 • Studio
  44.168€
 • 2 Camere
  56.980€
 • 3 Camere
  102.070€
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 7 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 7 din Ozana, București - Est

Sofia Residence 7

Livrare: 2024-T2 Strada Drumul Gura Căliței Nr. 64, Ozana, Sector 3

Prețuri Sofia Residence 7

 • Studio
  55.536€
 • 2 Camere
  67.509€
 • 3 Camere
  109.670€
 • 4 Camere
  175.552€
Ansamblul rezidențial Titan 4 Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan 4 Residence din Ozana, București - Est

Titan 4 Residence

Livrare: Necunoscut Strada Gura Căliței Nr. 158, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan 4 Residence

 • 2 Camere
  72.345€
 • 3 Camere
  117.600€
Ansamblul rezidențial Hils Brauner Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Hils Brauner Apartments din Ozana, București - Est

Hils Brauner Apartments

Livrare: 2023-T3 Strada Victor Brauner Nr. 40, Ozana, Sector 3

Prețuri Hils Brauner Apartments

 • Studio
  57.750€
 • 2 Camere
  72.450€
 • 3 Camere
  95.025€
 • 4 Camere
  248.710€
Ansamblul rezidențial Primus Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Primus Residence din Ozana, București - Est

Primus Residence

Livrare: Finalizat Drumul Gura Caliței Nr. 73, Ozana, Sector 3

Prețuri Primus Residence

Ansamblul rezidențial Titan District din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan District din Ozana, București - Est

Titan District

Livrare: Finalizat Strada Drumul Căliței Nr. 50, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan District

 • Studio
  47.500€
 • 2 Camere
  78.501€
Ansamblul rezidențial Park View Residence Titan din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Park View Residence Titan din Ozana, București - Est

Park View Residence Titan

Livrare: Finalizat Strada Poștașului Nr. 31A, Ozana, Sector 3

Prețuri Park View Residence Titan

 • 3 Camere
  87.045€
 • 4 Camere
  230.521€
Ansamblul rezidențial Jasmine Residence Pallady din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Jasmine Residence Pallady din Ozana, București - Est

Jasmine Residence Pallady

Livrare: Finalizat Drumul Gura Putnei Nr. 25, Ozana, Sector 3

Prețuri Jasmine Residence Pallady

 • 2 Camere
  62.400€
 • 3 Camere
  71.500€
Ansamblul rezidențial Romco Rezidential IV din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Romco Rezidential IV din Ozana, București - Est

Romco Rezidential IV

Livrare: Finalizat Drumul Gura Caliței Nr. 100, Ozana, Sector 3

Prețuri Romco Rezidential IV

 • 2 Camere
  148.631€
 • 3 Camere
  165.410€
 • 4 Camere
  186.711€
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 8 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 8 din Ozana, București - Est

Titan Sun Park 8

Livrare: Finalizat Str. Drumul Gura Crivatului Nr. 17, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan Sun Park 8

 • 2 Camere
  64.600€
 • 3 Camere
  85.430€
 • 4 Camere
  92.845€
Ansamblul rezidențial Drumul Gura Siriului 22 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Drumul Gura Siriului 22 din Ozana, București - Est

Drumul Gura Siriului 22

Livrare: Finalizat Drumul Gura Siriului Nr. 26, Ozana, Sector 3

Prețuri Drumul Gura Siriului 22

 • Case
  275.000€
Ansamblul rezidențial Sungate Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Sungate Apartments din Ozana, București - Est

Sungate Apartments

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Gura Caliței Nr. 5, Ozana, Sector 3

Prețuri Sungate Apartments

Ansamblul rezidențial Astorium Garden din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Astorium Garden din Ozana, București - Est

Astorium Garden

Livrare: Necunoscut Drumul Gura Caliței Nr. 159, Ozana, Sector 3

Prețuri Astorium Garden

 • 2 Camere
  96.128€
 • 3 Camere
  116.550€
 • 4 Camere
  219.793€