Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Decebal Boutique Apartments

Locuințe și prețuri Decebal Boutique Apartments

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Decebal Boutique Apartments

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Decebal Boutique Apartments împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Decebal Boutique Apartments alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Decebal Boutique Apartments

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Decebal Boutique Apartments, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Decebal Boutique Apartments

Decebal Boutique Apartments Lifestyle

Magazinele sunt departe
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Decebal Boutique Apartments

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Decebal Boutique Apartments, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Decebal Boutique Apartments satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Decebal Boutique Apartments!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Decebal Boutique Apartments este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Decebal Boutique Apartments!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Decebal Boutique Apartments

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Decebal Boutique Apartments. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Decebal Boutique Apartments Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Decebal Boutique Apartments:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Decebal Boutique Apartments, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Decebal Boutique Apartments vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Decebal Boutique Apartments, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Decebal Boutique Apartments:Educație

Găsești școala la câteva minute de Decebal Boutique Apartments!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Decebal Boutique Apartments nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Decebal Boutique Apartments

Deși nu există grădiniță chiar în Decebal Boutique Apartments, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Decebal Boutique Apartments, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Decebal Boutique Apartments:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Decebal Boutique Apartments, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă vrei ca cel mic să-și consume energia în aer liber și într-un loc potrivit, este bine să știi că în cadrul ansamblului Decebal Boutique Apartments există un loc de joacă perfect amenajat.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Decebal Boutique Apartments care să implice și copiii.

Decebal Boutique Apartments:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Decebal Boutique Apartments te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Decebal Boutique Apartments nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Decebal Boutique Apartments nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Decebal Boutique Apartments:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Decebal Boutique Apartments este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Decebal Boutique Apartments nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Decebal Boutique Apartments Tineri

Metrou M1 aproape
Puține variante de divertisment
Parc mare în apropiere

Decebal Boutique Apartments:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Decebal Boutique Apartments este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Decebal Boutique Apartments, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135,330,331,N103,N104. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,40.

Zonă liniștită și bine conectată

Decebal Boutique Apartments se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Decebal Boutique Apartments:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Decebal Boutique Apartments ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Decebal Boutique Apartments sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Decebal Boutique Apartments va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Decebal Boutique Apartments:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Decebal Boutique Apartments pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Decebal Boutique Apartments nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Decebal Boutique Apartments vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Decebal Boutique Apartments Persoane cu dizabilități

În evaluare

Decebal Boutique Apartments:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Decebal Boutique Apartments nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Decebal Boutique Apartments.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Decebal Boutique Apartments sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Decebal Boutique Apartments:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Decebal Boutique Apartments sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Decebal Boutique Apartments privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Decebal Boutique Apartments nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Decebal Boutique Apartments Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
MOL la 3 km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 5 km - - - 4 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Decebal Boutique Apartments sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Decebal Boutique Apartments au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Decebal Boutique Apartments au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Decebal Boutique Apartments Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Decebal Boutique Apartments:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Decebal Boutique Apartments de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Decebal Boutique Apartments nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Decebal Boutique Apartments ai, în ofertă, cosmetică canină.

Decebal Boutique Apartments:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Decebal Boutique Apartments nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Decebal Boutique Apartments, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Decebal Boutique Apartments

Departe de centru
Densitate mare
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Decebal Boutique Apartments pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Decebal Boutique Apartments nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Decebal Boutique Apartments de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Decebal Boutique Apartments

Poziționare București - Est
Administrație Sector 3
Cartier Muncii

Despre Muncii

Cartierul Muncii este un cartier foarte apreciat pentru modul în care sunt construite locuințele de aici, pentru accesul la bulevarde mari, precum Mihai Bravu și Basarab și pentru mobilitatea pe care o oferă.

Este o zonă a Bucureștiului în care poți găsi numeroase linii de transport în comun, metrou, locuri destinate relaxării și entertainmentului, restaurante, cafenele, grădinițe de stat și particulare, școli și centre destinate sănătății.

Viața de zi cu zi în Muncii

Unul dintre principalele puncte de interes ale acestui cartier este Stadionul Național. Există și alte puncte interesante și atractive, care transformă această zonă a Bucureștiului într-una numai bună pentru locuit.

Magazine în Muncii
 • Kaufland
 • Mega Mall
 • Mega Image
Învățământ în Muncii
 • Școala Gimnazială Cezar Bolliac
 • Liceul Teoretic Hyperion
 • Grădinița Diana
Recreere în Muncii
 • Parcul Lia Manoliu
 • Amfiteatrul Mihai Eminescu
 • Parcul Gheorghe Petrașcu
Transport public în Muncii
 • Stația de metrou Piața Muncii
 • Liniile de tramvai 1, 40
 • Liniile de autobuz 135, 330, 331, N103, N104

Rata criminalității în Muncii

Administrativ, Muncii, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Muncii se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Muncii

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Decebal Boutique Apartments, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Muncii. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Muncii. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Decebal Boutique Apartments

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Faptul că ansamblul rezidențial Decebal Boutique Apartments se află într-o zonă cu densitate mare, duce la o aglomerare moderată indiferent de ora zilei, dar nu ajunge să producă ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Decebal Boutique Apartments au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Decebal Boutique Apartments există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135,330,331,N103,N104 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,40.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Decebal Boutique Apartments, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Decebal Boutique Apartments se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Calea Călărași, în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Decebal Boutique Apartments un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Decebal Boutique Apartments, la care ajung liniile 135,330,331,N103,N104. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Decebal Boutique Apartments vor avea acces și la liniile de tramvai 1,40, existând cel puțin o stație în cartier.

Construcție Decebal Boutique Apartments

Distincții eDezvoltator acordate Decebal Boutique Apartments pentru calitatea construcției sale

Aur Finisaje

Lucrat cu talent!

Lucrările din Decebal Boutique Apartments au fost executate de muncitori calificați și sunt foarte atent realizate.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Decebal Boutique Apartments sunt calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Decebal Boutique Apartments, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Decebal Boutique Apartments duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Decebal Boutique Apartments

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 113. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Decebal Boutique Apartments

Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn masiv - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Decebal Boutique Apartments

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Decebal Boutique Apartments sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Decebal Boutique Apartments a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din lemn masiv

În Decebal Boutique Apartments au fost instalate uși de interior din lemn masiv, un detaliu interesant, care denotă interesul dezvoltatorului pentru calitatea materialelor folosite.

Gresie, faianță și parchet Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Decebal Boutique Apartments a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din Decebal Boutique Apartments este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Decebal Boutique Apartments pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Decebal Boutique Apartments

Termică Încălzire prin pardoseală

Instalație termică Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Decebal Boutique Apartments folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Decebal Boutique Apartments s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Decebal Boutique Apartments.

Instalație electrică Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Decebal Boutique Apartments dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Decebal Boutique Apartments s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Decebal Boutique Apartments, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Decebal Boutique Apartments vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Decebal Boutique Apartments sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Decebal Boutique Apartments, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Decebal Boutique Apartments

Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Decebal Boutique Apartments

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Decebal Boutique Apartments sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Decebal Boutique Apartments, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Decebal Boutique Apartments a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Decebal Boutique Apartments, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Decebal Boutique Apartments au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Decebal Boutique Apartments a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Decebal Boutique Apartments.

Ramele ferestrelor au 7 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Decebal Boutique Apartments s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Decebal Boutique Apartments nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Decebal Boutique Apartments, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Decebal Boutique Apartments, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Decebal Boutique Apartments

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Decebal Boutique Apartments. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Decebal Boutique Apartments sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Decebal Boutique Apartments, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Decebal Boutique Apartments Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Decebal Boutique Apartments pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Decebal Boutique Apartments nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Decebal Boutique Apartments pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Decebal Boutique Apartments nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Muncii ca investiție

Chirie Studio 310€
Chirie 2 camere 430€
Chirie 3 camere 600€

Cartierul Muncii face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Muncii nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Muncii, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 310 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 635 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 808 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1010 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Muncii sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Muncii atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Muncii
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Decebal Boutique Apartments față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Decebal Boutique Apartments este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Decebal Boutique Apartments este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Decebal Boutique Apartments rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Decebal Boutique Apartments

Chiria medie 7.8€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Decebal Boutique Apartments.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Decebal Boutique Apartments va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Decebal Boutique Apartments

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Decebal Boutique Apartments nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Decebal Boutique Apartments oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Decebal Boutique Apartments nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Decebal Boutique Apartments Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Decebal Boutique Apartments?

Momentan colectăm, de la Decebal Boutique Apartments, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Decebal Boutique Apartments și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Decebal Boutique Apartments este situat în cartierul Muncii din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Decebal Boutique Apartments depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Decebal Boutique Apartments?

Locuind în Decebal Boutique Apartments nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Calea Călărași.

Ce facilități oferă Decebal Boutique Apartments locuitorilor săi?

Locuitorii din Decebal Boutique Apartments au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Decebal Boutique Apartments?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!