OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
Mogosoaia Lilium Residence
Mogosoaia Lilium Residence
Mogosoaia Lilium Residence

Mogosoaia Lilium Residence

Strada Crinului Nr. 5

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Mogosoaia Lilium Residence

Case de la 184.874 € fără TVA
220.000 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 22 august 2023

CONTACT Mogosoaia Lilium Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Mogosoaia Lilium Residence

 • Parc: Parcul Bazilescu la 10 minute de condus
 • Piață: Piața Studioului la 10 minute de condus
 • Grădiniță: Grădiniță la 5 minute de condus
 • Școală: Școala Mogoșoaia la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Zumbaala Wake Park la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Mezeș la 10 minute de condus
 • Mall: Colosseum la 10 minute de condus
 • Stație de metrou: Depou Străulești la 10 minute de condus
 • Supermarket: Vadrion la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 20 minute de condus
 • Stație de autobuz: Stadion FRF în imediata apropiere

Mogosoaia Lilium Residence Modele de locuințe

3 rezultate

Se afișează 1-3 din 3 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence Mogosoaia Lilium Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Mogosoaia Lilium Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Mogoșoaia, o localitate liniștită, oferă un ambient generos, departe de aglomerația urbană. Aflată în imediata apropiere a Bucureștiului, este un loc bogat în istorie – ca să amintim doar Palatul Mogoșoaia, unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură românească – și zone verzi întinse. Marea majoritate a locuințelor sunt case individuale, ceea ce conferă localității un farmec special.

În Mogoșoaia se realizează echilibrul perfect între viața de la țară și accesul facil la oportunitățile orașului și este locul ideal pentru cei care lucrează în București, dar își doresc o locuință în suburbiile orașului. Traficul este moderat, chiar și în orele de vârf, iar în pofida proximității față de capitală, ritmul vieții este relaxat și liniștit. Șoseaua București - Târgoviște este principala cale de legătură cu Bucureștiul, asigurând conexiunea rapidă și eficientă cu orașul.

Intrarea în Mogoșoaia Lilium Residence de pe strada Crinului
Intrarea în Mogoșoaia Lilium Residence de pe strada Crinului

Acesta este arealul unde se află Mogoșoaia Lilium Residence, un ansamblu rezidențial format din 34 de vile de lux, construite pe malului lacului, oferind nu doar o locuință, ci un stil de viață la un standard superior, în armonie cu natura, dar și cu toate avantajele necesare omului modern.

Să locuiești în Mogoșoaia Lilium Residence este o sursă de echilibru și liniștite, într-o comunitate selectă, înconjurată de frumusețea naturii, cu acces rapid oriunde în București.

Transport

Deși ansamblul Mogoșoaia Lilium Residence este situat în zona periferică a capitalei, accesul către diverse puncte de interes este relativ facil.

La circa 300 metro de ansamblu este stația liniei preorășenești R470 care face legătura cu metroul la stația Străulești. În ceea ce privește transportul public, cele mai apropiate sunt stațiile de autobuz „Sticlăriei" și „Agricultori", la aproximativ 15 minute de mers pe jos. Stațiile de metrou cele mai apropiate sunt „Depou Străulești" și „Parc Bazilescu", la 6,8 și, respectiv, 7,9 kilometri. De asemenea, pentru iubitorii de tramvai, stațiile „Mezeș" și „Marmurei" la circa 10 kilometri distanță. Cu mașina aceste puncte pot fi atinse în 10-15 minute.

La Aeroportul Otopeni, se poate ajunge în circa 20 de minute de mers cu mașina, distanța până la Piața Presei Libere este de 13 km, la Piața Victoriei 16 km, iar până la Piața Chibrit 12 km.

Pentru cei care preferă să se deplaseze cu mașina personală, traficul în zonă este moderat, chiar și în orele de vârf. Cu toate acestea, Șoseaua București - Târgoviște poate fi aglomerată în anumite intervale, astfel că este bine să îți organizezi traseul în funcție de acest aspect.

În ceea ce privește parcarea, fiecare vilă are incluse două locuri de parcare, cu posibilitatea de adăugare a celui de al treilea. Parcarea este inclusă în prețul locuințelor din Mogoșoaia Lilium Residence.

La predarea la cheie a vilelor, acestea nu au montată stație de încărcare electrică și nici în ansamblu nu se află astfel de facilități publice. Cu toate acestea, dat fiind ritmul în care tehnologia avansează și interesul tot mai mare pentru vehiculele electrice, este foarte posibil a astfel de utilități să fie implementate de dezvoltator.

Calificativul este de 4 puncte din 5 maximum posibile, pentru accesibilitate și conexiuni de transport. Am reținut un punct datorită lipsei unei stații publice de încărcare pentru mașinile electrice.

Cumpărături

Mogoșoaia Lilium Residence are în imediata apropiere a ansamblului, la o distanță de doar 1 km, două supermarketuri - Mega Image și Great Market. Aici poți găsi o varietate largă de produse, de la produse alimentare, până la produse de curățenie sau cosmetice.

În plus, oferta producătorilor locali este foarte variată. De la aceștia se pot cumpăra ouă, carne, brânză, legume și fructe de sezon. Demersul este util inclusiv pentru economia locală. Rezidenții au acces foarte ușor la toate piețele din Buftea, situate la 10-15 minute de mers cu mașina, unde vor găsi o gamă largă de produse proaspete.

În imediata vecinătate la maximum 10 minute de mers cu mașina sunt supermarketurile Kaufland, Lidl, Pepco și stația de combustibil MOL.

Pentru iubitorii de shopping, există și câteva mall-uri în proximitate. La doar 20 de minute de condus se află Colosseum și Grant Shopping Center, oferind o varietate de magazine, restaurante și alte facilități, precum cinematografe și locuri de joacă pentru copii.

Locuitorii Mogoșoaia Lilium Residence au acces la magazine care să acopere necesitățile zilnice, cât și pe cele ocazionale. Ansamblul primește 5 puncte, datorită proximității supermarketurilor, piețelor locale și mall-urilor, precum și pentru varietatea de produse disponibile.

Familii

Să locuiești în Mogoșoaia Lilium Residence este o experiență ideală pentru familiile cu copii. În primul rând, există acces la unitățile de învățământ în apropiere. Școala 181 și Școala Mogoșoaia sunt situate la doar 5 minute de mers cu mașina. În plus, există și grădinițe în proximitate, una dintre ele fiind Grădinița nr. 5, Buftea, iar o alta este situată la doar câteva sute de metri de ieșită din ansamblu.

În ceea ce privește activitățile în aer liber, Mogoșoaia Lilium Residence este un adevărat paradis pentru copii. Ansamblul este înconjurat de zone verzi extinse, iar fiecare dintre vile are o curte proprie. Ansamblul are stradă lată, pavată și trotuare și este complet închis astfel că cei mici se pot juca în voie.

Fiecare vilă are o zonă proprie de grădină, amenajată de dezvoltator (imaginea este din timpul lucrărilor de construcție și amenajare).
Fiecare vilă are o zonă proprie de grădină, amenajată de dezvoltator (imaginea este din timpul lucrărilor de construcție și amenajare).

La circa 20 de minute de mers cu mașina este Parcul Bazilescu și Parcul Corbeanca sunt în proximitate, oferind posibilitatea petrecerii unui timp de calitate în natură. La mică distanță de mers pe jos, sunt restaurantele La Casolare și Casa Vânătorească. În plus, Colosseum și Grant Shopping Center, din apropiere (circa 20 de minute de mers cu mașina), oferă o gamă largă de opțiuni culinare.

Siguranța este un alt aspect important pentru familiile cu copii. Accesul în ansamblu este restricționat prin intermediul unor cartele de acces, ceea ce înseamnă că doar locatarii și invitații acestora pot intra în ansamblu. Toate zonele publice sunt iluminate permanent, asigurând o vizibilitate bună indiferent de oră.

Dacă familia ta include și un patruped, vei fi încântat să afli că Mogoșoaia Lilium Residence este prietenoasă cu animalele de companie. În plus, există cabinete veterinare în apropiere, cum ar fi Hera's Vet și Centrul Veterinar Non Stop Vetservice, la doar 5 minute de condus.

În concluzie, Mogoșoaia Lilium Residence este un loc ideal pentru familiile cu copii, oferind acces ușor la școli și grădinițe, spații verzi și locuri de joacă, precum și o serie de facilități pentru animalele de companie.

Calificativul este de 4 puncte din 5, datorită avantajelor multiple pe care le oferă, dar și a necesității de a aborda mai strict problemele de siguranță, inclusiv cele la incendiu (nu există hidranți în vecinătate).

Tineri

Mogoșoaia Lilium Residence reprezintă un loc de trai atractiv pentru tineri, oferindu-le acces la o varietate de facilități și activități recreative. Pentru cei pasionați de fitness, există două săli de sport în apropiere. Stay Fit Gym și Clever Fit care oferă o gamă largă de echipamente pentru antrenamente de rezistență și cardio și sunt situate la doar 5 minute de mers cu mașina.

Accesul la spații de cumpărături este și el foarte facil. Colosseum și Grant Shopping Center sunt situate la circa 20 de minute de condus. Aceste mall-uri oferă o varietate de magazine și servicii, satisfăcând orice nevoie de cumpărături sau de petrecere a timpului liber.

Vile finalizate în Mogoșoaia Lilium Residence.
Vile finalizate în Mogoșoaia Lilium Residence .

În ceea ce privește activitățile în aer liber, Parcul Bazilescu și Parcul Corbeanca sunt la o distanță rezonabilă, oferind tinerilor posibilitatea de a se bucura de natură și de a face jogging sau alte activități fizice în aer liber.

Mogoșoaia Lilium Residence oferă un echilibru ideal între viața de oraș și natură, cu acces facil la facilități moderne și spații de recreere.Lipsesc unele facilități sportive în cadrul ansamblului precum piscină sau teren de sport, compensat în parte de spațiile verzi individuale și de accesul facil la săli de gimnastică. Ansamblul primește 4 puncte din 5, considerând că ansamblul oferă un mediu de viață foarte atractiv pentru tineri, cu multe opțiuni de divertisment și fitness în apropiere.

Persoane cu handicap

Mogoșoaia Lilium Residence, din păcate, pare a fi un ansamblu rezidențial nepregătit pentru a oferi facilități necesare persoanelor cu handicap locomotor sau senzorial. Nu există semnalizare acustică sau indicatoare Braille, nu există rampe de acces, iar ușile de intrare în locuințe nu sunt suficient de late pentru a permite accesul facil cu căruciorul. În plus, nu există treceri la nivel cu podeaua care să faciliteze deplasarea cu căruciorul cu rotile.

În concluzie, ansamblul Mogoșoaia Lilium Residence nu pare să fie adaptat pentru nevoile persoanelor cu handicap. În acest context, ansamblu este notat cu u1 punct din 5 pentru aceste facilități.

Concluzie

Mogoșoaia Lilium Residence reprezintă un refugiu de liniște și confort pentru cei care caută echilibrul între viața aglomerată a orașului și serenitatea vieții la țară. Ansamblul este situat într-o zonă cu istorie bogată, oferind rezidenților acces ușor la școală, grădinițe, magazine, restaurante, săli de fitness și spații verzi.

Accesul la transportul public este facil, iar pentru cei care preferă vehiculul personal, traficul este moderat, iar parcarea nu este o problemă.

Ansamblul nu este adaptat la cerințele minime ale persoanelor di dizabilități vizuale sau locomotorii.

Per total, consider că Mogoșoaia Lilium Residence oferă un mediu de viață plăcut și confortabil pentru majoritatea rezidenților, însă există încă loc pentru îmbunătățiri semnificative, în special în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap. Pe baza acestor aspecte, ansamblului are un punctaj general de 3.5 din 5. Acest scor reflectă calitatea bună a vieții oferită de ansamblu pentru majoritatea rezidenților, dar și nevoia urgentă de a face îmbunătățiri în ceea ce privește facilitățile pentru persoanele cu handicap.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Mogosoaia Lilium Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Mogosoaia Lilium Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Mogosoaia Lilium Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Mogosoaia Lilium Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Mogosoaia Lilium Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Mogoșoaia și randamentul estimativ oferit de Mogosoaia Lilium Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Mogosoaia Lilium Residence;
 • Analiză comparativă a Mogosoaia Lilium Residence față de alte ansambluri din Ilfov - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Mogoșoaia

Ansamblul rezidențial Arbo Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Arbo Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Arbo Residence

Livrare: Finalizat Strada Morii Nr. 15, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Arbo Residence

 • Studio
  62.598€
 • 2 Camere
  96.555€
 • 3 Camere
  97.395€
 • 4 Camere
  205.421€
Ansamblul rezidențial Hestia Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Hestia Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Hestia Residence

Livrare: Necunoscut Strada Livezilor Nr. 41, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Hestia Residence

Ansamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Vânătorilor Acasă

Livrare: 2023-T4 Strada Vânătorilor Nr. 17a, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Vânătorilor Acasă

 • Case
  239.000€
Ansamblul rezidențial Mogosoaia Lilium Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Mogosoaia Lilium Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Mogosoaia Lilium Residence

Livrare: Necunoscut Strada Crinului Nr. 5, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Mogosoaia Lilium Residence

 • Case
  220.000€
Ansamblul rezidențial Macro Nord Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Macro Nord Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Macro Nord Residence

Livrare: Necunoscut Șoseaua București - Târgoviște Nr. 38, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Macro Nord Residence