Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Mogosoaia Lilium Residence
T1R2C1031 | BUCPROSPECT

Mogosoaia Lilium Residence

Strada Crinului, Nr. 5, Mogoșoaia, Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Mogosoaia Lilium Residence din București

Locuințe disponibile în Mogosoaia Lilium Residence

Toate locuințele disponibile

Casă individuală cu un etaj 164 mp Mogosoaia Lilium Residence
Mogoșoaia Vila individuala
T1R2C1031A001
164 mp 250.000,00 €

Compartimentare

4
3
0

Localizare

 • Periferic
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Fermieri locali

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

Vila duplex cu un etaj 167 mp Mogosoaia Lilium Residence
Mogoșoaia Vila duplex
T1R2C1031A002
167 mp 220.000,00 €

Compartimentare

4
3
3

Localizare

 • Periferic
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Fermieri locali

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Ansamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11310 din București

Mogosoaia Lilium Residence Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Mogosoaia Lilium Residence fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Mogosoaia Lilium Residence au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Mogosoaia Lilium Residence. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Mogosoaia Lilium Residence Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Mogosoaia Lilium Residence. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Mogosoaia Lilium Residence, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Mogosoaia Lilium Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Mogosoaia Lilium Residence Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Mogosoaia Lilium Residence, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Mogosoaia Lilium Residence însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Mogosoaia Lilium Residence.

Mogosoaia Lilium Residence Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Mogosoaia Lilium Residence dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Mogosoaia Lilium Residence s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Mogosoaia Lilium Residence este să verificăm pe teren.

Mogosoaia Lilium Residence Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Mogosoaia Lilium Residence dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Mogosoaia Lilium Residence, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Mogosoaia Lilium Residence, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Mogosoaia Lilium Residence Izolația fonică

În evaluare
Nu știm cât de bună este izolația fonică

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Mogosoaia Lilium Residence, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Mogosoaia Lilium Residence. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Mogosoaia Lilium Residence - simple (termopan) sau triple (tripan).

Mogosoaia Lilium Residence Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Mogosoaia Lilium Residence, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Mogosoaia Lilium Residence.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Mogosoaia Lilium Residence încă nu avem această informație.

Mogosoaia Lilium Residence Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Mogosoaia Lilium Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Mogosoaia Lilium Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Mogosoaia Lilium Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Mogosoaia Lilium Residence, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Mogosoaia Lilium Residence, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Mogosoaia Lilium Residence fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Mogosoaia Lilium Residence:Cumpărături

În evaluare
Nu știm dacă există supermarket sau minimarket în ansamblu

Nu avem date despre cele mai apropiate magazine față de Mogosoaia Lilium Residence, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Mogosoaia Lilium Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu știm clar unde se află cel mai apropiat centru comercial

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Mogosoaia Lilium Residence.

Mogosoaia Lilium Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Mogosoaia Lilium Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Mogosoaia Lilium Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Mogosoaia Lilium Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Mogosoaia Lilium Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Mogosoaia Lilium Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Mogosoaia Lilium Residence:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Mogosoaia Lilium Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Mogosoaia Lilium Residence, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Mogosoaia Lilium Residence care să implice și copiii.

Mogosoaia Lilium Residence:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Mogosoaia Lilium Residence fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Mogosoaia Lilium Residence, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Mogosoaia Lilium Residence sunt sau nu împrejmuite.

Mogosoaia Lilium Residence:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Mogosoaia Lilium Residence:Transport public

În evaluare

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Mogosoaia Lilium Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 436.

Stai departe de centru

Mogosoaia Lilium Residence este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Mogosoaia Lilium Residence:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Mogosoaia Lilium Residence privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Mogosoaia Lilium Residence sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Mogosoaia Lilium Residence va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Mogosoaia Lilium Residence:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Mogosoaia Lilium Residence.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Mogosoaia Lilium Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Mogosoaia Lilium Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Mogosoaia Lilium Residence.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Mogosoaia Lilium Residence.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Mogosoaia Lilium Residence informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Mogosoaia Lilium Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Mogosoaia Lilium Residence sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Mogosoaia Lilium Residence

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Mogosoaia Lilium Residence.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Mogosoaia Lilium Residence sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Mogosoaia Lilium Residence au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Mogosoaia Lilium Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Mogosoaia Lilium Residence:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Mogosoaia Lilium Residence de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Mogosoaia Lilium Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Mogosoaia Lilium Residence, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Mogosoaia Lilium Residence:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Mogosoaia Lilium Residence are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Mogosoaia Lilium Residence deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,5311830336321 25,9745827460348

Harta Mogosoaia Lilium Residence

Click pe buton pentru a vedea unde se află Mogosoaia Lilium Residence

Despre Mogoșoaia

Situată în județul Ilfov, la doar 10 km de București, Mogoșoaia este una dintre cele mai atractive localități din jurul capitalei. Este o localitate cu o istorie de peste 300 de ani, în care atât localnicii, cât și turiștii se pot bucura de o plimbare în uriașul parc de pe malul lacului și pot admira Palatul Mogoșoaia.

În localitate există grădinițe, școli și planuri mari de investiții. În ultimii ani s-au dezvoltat numeroase proiecte imobiliare iar acest lucru a atras și investitori în centre comerciale sau clădiri de business.

Viața de zi cu zi în Mogoșoaia

Unul dintre principalele puncte de interes ale localității Mogoșoaia este parcul, în care se regăsesc o mulțime de specii de plante deosebite și un uriaș lac ideal pentru sporturi acvatice. Locuitorii Mogoșoaiei au acces rapid către orice altă atracție din București și din jurul acestuia.

Magazine în Mogoșoaia
 • Profi City
 • Mega Image
 • Lidl
Învățământ în Mogoșoaia
 • Grădinița Zori de Zi
 • Școala Gimnazială Numărul 1
 • Grădinița Domnească
Recreere în Mogoșoaia
 • Parcul Mogoșoaia
 • Palatul Mogoșoaia
 • Fortul II Mogoșoaia
Transport public în Mogoșoaia
 • Liniile de autobuz R436, R474
 • Gara Parc Mogoșoaia

Rata criminalității în Mogoșoaia

Administrativ, Mogoșoaia, face parte din zona de acoperire a Mogoșoaia iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Mogoșoaia însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Mogoșoaia
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Mogoșoaia

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Mogosoaia Lilium Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Mogoșoaia. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Mogoșoaia. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Fiind amplasat într-o zonă în care predomină casele, traficul din jurul Mogosoaia Lilium Residence nu se aglomerează niciodată cât să genereze întârzieri însă rămâne destul de încărcat indiferent de oră.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Mogosoaia Lilium Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 436 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Mogosoaia Lilium Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Mogosoaia Lilium Residence se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Șoseaua București - Târgoviște, în special dimineața și după-amiaza.

Faptul că Mogosoaia Lilium Residence este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Mogosoaia Lilium Residence și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Mogosoaia Lilium Residence, la care ajung liniile 436.

Mogosoaia Lilium Residence se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Mogosoaia Lilium Residence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Localitatea Mogoșoaia se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Mogoșoaia tind să fie cu aproximativ 3procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Mogoșoaia, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 235 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 950 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile duplex: 1168 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1460 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Mogoșoaia sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Mogoșoaia atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Mogoșoaia
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț mare în comparație cu media din Ilfov - Nord

Având un preț minim de 220000€, acest acest tip de unități sunt mai scumpe decât media locală de 147500€ înregistrată în Ilfov - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Mogosoaia Lilium Residence este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Mogosoaia Lilium Residence este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Mogosoaia Lilium Residence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Mogosoaia Lilium Residence rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 4.61% pentru o vilă duplex

Dacă cumperi o vilă duplex în Mogosoaia Lilium Residence, vei putea încasa o chirie de aproximativ 950 EUR pe lună și vei plăti minim 220000 EUR pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să ții vila închiriată non-stop timp de 15 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 12614 EUR pe an și vei plăti cam 450 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 2018 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 4% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Mogosoaia Lilium Residence.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Mogosoaia Lilium Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Mogosoaia Lilium Residence se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Mogosoaia Lilium Residence oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Mogosoaia Lilium Residence.

Cât costă o locuință în Mogosoaia Lilium Residence?

Din datele noastre, prețurile din Mogosoaia Lilium Residence încep de la 220000€, pentru vilele de tip duplex.

Unde se află Mogosoaia Lilium Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Mogosoaia Lilium Residence este situat în localitateaMogoșoaia , la nord de București. Poți ajunge la Mogosoaia Lilium Residence folosind autobuzul, ai liniile 436 aproape de casă.

Cum este traficul din zona Mogosoaia Lilium Residence?

Locuind în Mogosoaia Lilium Residence nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Șoseaua București - Târgoviște.

Ce facilități oferă Mogosoaia Lilium Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Mogosoaia Lilium Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Mogosoaia Lilium Residence și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vanzari , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România