Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Bonavita Rezidential

Bonavita Rezidential

Strada Putna, Nr. 18, Otopeni, Otopeni, Ilfov - Nord

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Bonavita Rezidential din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Bonavita Rezidential!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Bonavita Rezidential și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vanzari , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 11326 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11326 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11326 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11326 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11326 din București

Bonavita Rezidential Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Bonavita Rezidential fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Bonavita Rezidential au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Bonavita Rezidential. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Bonavita Rezidential Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Bonavita Rezidential. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Bonavita Rezidential, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Bonavita Rezidential pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Bonavita Rezidential Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Bonavita Rezidential, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Bonavita Rezidential însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Bonavita Rezidential.

Bonavita Rezidential Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Bonavita Rezidential dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Bonavita Rezidential s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Bonavita Rezidential este să verificăm pe teren.

Bonavita Rezidential Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Bonavita Rezidential dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Bonavita Rezidential, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Bonavita Rezidential, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Bonavita Rezidential Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Bonavita Rezidential sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 15cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Bonavita Rezidential. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Bonavita Rezidential - simple (termopan) sau triple (tripan).

Bonavita Rezidential Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Bonavita Rezidential, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Bonavita Rezidential.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Bonavita Rezidential s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Bonavita Rezidential Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Bonavita Rezidential nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Bonavita Rezidential, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Bonavita Rezidential, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Bonavita Rezidential, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Bonavita Rezidential, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Bonavita Rezidential fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Bonavita Rezidential:Cumpărături

În evaluare
Nu știm dacă există supermarket sau minimarket în ansamblu

Nu avem date despre cele mai apropiate magazine față de Bonavita Rezidential, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Bonavita Rezidential vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu știm clar unde se află cel mai apropiat centru comercial

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Bonavita Rezidential.

Bonavita Rezidential:Educație

Găsești școala la câteva minute de Bonavita Rezidential!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Bonavita Rezidential nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Bonavita Rezidential

Deși nu există grădiniță chiar în Bonavita Rezidential, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Bonavita Rezidential, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Bonavita Rezidential:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Bonavita Rezidential, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Bonavita Rezidential, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Bonavita Rezidential care să implice și copiii.

Bonavita Rezidential:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Bonavita Rezidential fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Bonavita Rezidential, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Bonavita Rezidential sunt sau nu împrejmuite.

Bonavita Rezidential:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Bonavita Rezidential:Transport public

În evaluare

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Bonavita Rezidential, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 447B,477,448,447,446,444,443.442.

Stai departe de centru

Bonavita Rezidential este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Bonavita Rezidential:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Bonavita Rezidential privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Bonavita Rezidential sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Bonavita Rezidential va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Bonavita Rezidential:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Bonavita Rezidential.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Bonavita Rezidential vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Bonavita Rezidential:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Bonavita Rezidential.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Bonavita Rezidential.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Bonavita Rezidential informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Bonavita Rezidential:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Bonavita Rezidential sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Bonavita Rezidential

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Bonavita Rezidential.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Bonavita Rezidential sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Bonavita Rezidential au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Bonavita Rezidential au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Bonavita Rezidential:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Bonavita Rezidential de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Bonavita Rezidential nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Bonavita Rezidential, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Bonavita Rezidential:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Bonavita Rezidential are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Bonavita Rezidential nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44.55719881 26.1087457

Harta Bonavita Rezidential

Click pe buton pentru a vedea unde se află Bonavita Rezidential

Despre Otopeni

Orașul Otopeni este una dintre cele mai dezvoltate localități din jurul Bucureștiului. Motivul principal al dezvoltării sale este aeroportul internațional Henri Coandă, care a atras o mulțime de investitori și de oameni în căutarea flexibilității de mișcare.

Locuitorii orașului au la dispoziție mai multe gradinițe, școli și licee, o mulțime de magazine, supermarket-uri și hypermarket-uri, precum și foarte multe sedii ale unor importante companii românești și străine, cum ar fi Peugeot, BMW, BCR sau Mc Donalds. De asemenea, sunt bine conectați cu Bucureștiul prin străzi largi și prin linii de transport în comun.

Viața de zi cu zi în Otopeni

Principalul punct de interes al localității Otopeni este aeroportul internațional Henri Coandă, care este cel mai mare aeroport din țară. Locuitorii orașului au la dispoziție o mulțime de alte atracții

Magazine în Otopeni
 • Mega Image
 • Lidl
 • Piața Otopeni
Învățământ în Otopeni
 • Grădinița & Creșa Brainy Kids Club Otopeni
 • Academia Copiilor Nirvana
 • Academia Acton
Recreere în Otopeni
 • Pădurea Petrești
 • Parcul Otopeni
 • Water Park Otopeni
Transport public în Otopeni
 • Liniile de autobuz 304, 780, 783, 784, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477
 • Aeroportul Internațional Henri Coandă

Rata criminalității în Otopeni

Administrativ, Otopeni, face parte din zona de acoperire a Otopeni iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Otopeni însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Otopeni
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Otopeni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Bonavita Rezidential, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Otopeni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Otopeni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate relativ redusă, traficul din jurul Bonavita Rezidential se aglomerează indiferent de oră. Cauza probabilă este absența unor drumuri mai late care să permită un trafic fluent.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Bonavita Rezidential există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 447B,477,448,447,446,444,443.442 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Bonavita Rezidential, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Bonavita Rezidential este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Strada 23 August.

Faptul că Bonavita Rezidential este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Bonavita Rezidential și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Bonavita Rezidential, la care ajung liniile 447B,477,448,447,446,444,443.442.

Bonavita Rezidential se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Bonavita Rezidential au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Localitatea Otopeni se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Otopeni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Otopeni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 485 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 540 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 680 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 850 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Otopeni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Otopeni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Otopeni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț normal în comparație cu media din Ilfov - Nord

Vilele de tip duplex vândute în Bonavita Rezidential costă în medie 150000€, media locală din Ilfov - Nord fiind de 147500 fapt ce poziționează prețurile din Bonavita Rezidential ca fiind unele neutre, în trend cu locația.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Bonavita Rezidential este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Bonavita Rezidential este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Bonavita Rezidential este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Bonavita Rezidential rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 3.81% pentru o vilă duplex

Dacă cumperi o vilă duplex în Bonavita Rezidential, vei putea încasa o chirie de aproximativ 540 EUR pe lună și vei plăti minim 150000 EUR pe casă, ceea ce înseamnă că va trebui să ții vila închiriată non-stop timp de 18 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 7344 EUR pe an și vei plăti cam 450 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1175 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 3% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Bonavita Rezidential.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Bonavita Rezidential va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Bonavita Rezidential se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Bonavita Rezidential oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Bonavita Rezidential.

Cât costă o locuință în Bonavita Rezidential?

Din datele noastre, prețurile din Bonavita Rezidential încep de la 150000€, pentru vilele de tip duplex.

Unde se află Bonavita Rezidential și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Bonavita Rezidential este situat în localitateaOtopeni , la nord de București. Poți ajunge la Bonavita Rezidential folosind autobuzul, ai liniile 447B,477,448,447,446,444,443.442 aproape de casă.

Cum este traficul din zona Bonavita Rezidential?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Bonavita Rezidential este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Strada 23 August.

Ce facilități oferă Bonavita Rezidential locuitorilor săi?

Locuitorii din Bonavita Rezidential au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România