Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apeductului Residence
T1R2C1050 | BUCSOLDOUT

Apeductului Residence

Strada Weiner Palada , Nr. 6B, Roșu, Sector 6, București - Vest

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Apeductului Residence din București
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!

Viscolului Resdence Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Viscolului Resdence fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Viscolului Resdence au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Viscolului Resdence. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Viscolului Resdence Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Viscolului Resdence. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Viscolului Resdence, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Viscolului Resdence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Viscolului Resdence Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Viscolului Resdence, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Viscolului Resdence însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Viscolului Resdence.

Viscolului Resdence Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Viscolului Resdence dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Viscolului Resdence s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Viscolului Resdence este să verificăm pe teren.

Viscolului Resdence Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Viscolului Resdence dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Viscolului Resdence, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Viscolului Resdence, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Viscolului Resdence Izolația fonică

În evaluare
Nu știm cât de bună este izolația fonică

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Viscolului Resdence, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Viscolului Resdence. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Viscolului Resdence - simple (termopan) sau triple (tripan).

Viscolului Resdence Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Viscolului Resdence, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Viscolului Resdence.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Viscolului Resdence încă nu avem această informație.

Viscolului Resdence Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Viscolului Resdence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Viscolului Resdence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Viscolului Resdence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Viscolului Resdence, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Viscolului Resdence, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Viscolului Resdence fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Viscolului Resdence:Cumpărături

În evaluare
Nu știm dacă există supermarket sau minimarket în ansamblu

Nu avem date despre cele mai apropiate magazine față de Viscolului Resdence, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Viscolului Resdence.

Viscolului Resdence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Viscolului Resdence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Viscolului Resdence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Viscolului Resdence

Deși nu există grădiniță chiar în Viscolului Resdence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Viscolului Resdence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Viscolului Resdence:Recreere

În evaluare
Există parcuri în zonă dar nu știm clar cât de frumoase sunt

Deși nu există niciun parc în interiorul Viscolului Resdence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Viscolului Resdence, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Viscolului Resdence care să implice și copiii.

Viscolului Resdence:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Viscolului Resdence fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Viscolului Resdence, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Viscolului Resdence sunt sau nu împrejmuite.

Viscolului Resdence:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Viscolului Resdence:Transport public

În evaluare

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Viscolului Resdence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 138,178,278,R434.

Stai departe de centru

Viscolului Resdence este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Viscolului Resdence:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Viscolului Resdence privind accesul locuitorilor la piscină.

Vei găsi numeroase localuri în mall

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Viscolului Resdence.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Viscolului Resdence are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Viscolului Resdence:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Viscolului Resdence.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Viscolului Resdence și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Viscolului Resdence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Viscolului Resdence.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Viscolului Resdence.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Viscolului Resdence informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Viscolului Resdence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Viscolului Resdence sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Viscolului Resdence privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Viscolului Resdence sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Viscolului Resdence

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Viscolului Resdence.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Viscolului Resdence:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Viscolului Resdence, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Viscolului Resdence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Viscolului Resdence, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Viscolului Resdence:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Viscolului Resdence nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Viscolului Resdence deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,4417085589198 25,9929886648276

Harta Viscolului Resdence

Click pe buton pentru a vedea unde se află Viscolului Resdence

Despre Roșu

Roșu este un sat din comuna Chiajna, lipit de București în partea de nord vest. Format în cea mai mare parte din case, satul a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani grație dezvoltării unuia dintre cele mai mari cartiere rezidențiale moderne: Militari Residence. Locuitorii localității au acces rapid către oraș și în același timp se pot bucura de acces către pădurea Dudu sau către lacul Morii.

Cei care aleg să se mute în Roșu vor descoperi o zonă într-o continuă metamorfoză, care are toate șansele ca pe viitor să devină un important punct de interes rezidențial.

Viața de zi cu zi în Roșu

Locuitorii din Roșu au acces rapid către oraș prin străzi largi, cum este Alexandru Ioan Cuza sau prin mijloace de transport în comun. De asemenea, au acces la supermarket-uri, hypermarket-uri și numeroase servicii de frumusețe, sport, relaxare și sănătate.

Magazine în Roșu
 • Complexul Comercial Militari Shopping
 • Lidl
 • Penny
Învățământ în Roșu
 • Liceul Tehnologic Doamna Chiajna
 • Şcoala & Grădinița Ika
 • Grădinița David Mihai
Recreere în Roșu
 • Lacul Morii
 • Grădina Zoologică Chiajna
 • Complex Sportiv 2000
Transport public în Roșu
 • Liniile de autobuz 138, 178, 278, R434
 • Stația de metrou Păcii (15 min)
 • Stație de taxi Roșu

Rata criminalității în Roșu

Administrativ, Roșu, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Roșu este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Roșu

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Viscolului Resdence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Roșu. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Roșu. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Traficul din jurul ansamblului rezidențial Viscolului Resdence este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Viscolului Resdence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 138,178,278,R434 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Viscolului Resdence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Viscolului Resdence are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Bulevardul Iuliu Maniu.

Faptul că Viscolului Resdence este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Viscolului Resdence și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Viscolului Resdence, la care ajung liniile 138,178,278,R434.

În jurul Viscolului Resdence se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Viscolului Resdence este poziționat în partea de vest a capitalei, ceea ce garantează locuitorilor acces facil către Autostrada 1 (București - Pitești), ideal pentru cei care traversează des Valea Oltului. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Viscolului Resdence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Roșu face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Roșu nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Roșu, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 250 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 520 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 650 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Roșu sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Roșu atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Roșu
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț bun în comparație cu media din București - Vest

În Viscolului Resdence vei găsi locuințe la prețuri aflate spre limita inferioară a zonei. Spre exemplu, un apartament cu două camere în Viscolului Resdence începe de la 52200€ în condițiile în care media de preț pentru acest tip de unitate în București - Vest este de 65846€.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Viscolului Resdence nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Viscolului Resdence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Viscolului Resdence rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 0.00% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Viscolului Resdence, vei putea încasa o chirie de aproximativ 330 EUR pe lună și vei plăti minim 52200 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 0 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 0 EUR pe an și vei plăti cam 0 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 0 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 0% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Viscolului Resdence.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Viscolului Resdence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Viscolului Resdence se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Viscolului Resdence oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Viscolului Resdence.

Cât costă o locuință în Viscolului Resdence?

Din datele noastre, prețurile din Viscolului Resdence încep de la 37850€, pentru studio-uri (garsoniere). Apartamentele cu două camere încep de la 52200€.

Unde se află Viscolului Resdence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Viscolului Resdence este situat în cartierul Roșu din vestul Bucureștiului. Poți ajunge la Viscolului Resdence folosind autobuzul, ai liniile 138,178,278,R434 aproape de casă.

Cum este traficul din zona Viscolului Resdence?

Locuind în Viscolului Resdence nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Iuliu Maniu.

Ce facilități oferă Viscolului Resdence locuitorilor săi?

Locuitorii din Viscolului Resdence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Viscolului Resdence și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vanzari , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România