Grand Urban Residence 2
Grand Urban Residence 2
Grand Urban Residence 2

Grand Urban Residence 2

Strada Drumul Dealul Cucului Nr. 25

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Grand Urban Residence 2

Studio de la 40.026 € fără TVA
42.027 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 53.282 € fără TVA
55.946 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 80.426 € fără TVA
84.447 cu TVA de 5% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 02 octombrie 2023

CONTACT Grand Urban Residence 2

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Grand Urban Residence 2

 • Grădiniță: Dumbolino în imediata apropiere
 • Supermarket: Profi în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona centrală a Capitalei la 15 minute de condus
 • Piață: Asia Market la 5 minute de condus
 • Parc: Parcul Tudor Arghezi în imediata apropiere
 • Mall: Grand Arena în imediata apropiere
 • Școală: Grădinița 167 în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Clubul Sportiv Mako Ryu Gym în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Apărătorii Patriei la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Căp. Răducanu Cristea la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: C.E.T. Progresul în imediata apropiere

Grand Urban Residence 2 Modele de locuințe

7 rezultate

Se afișează 1-7 din 7 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Grand Urban Residence 2 Grand Urban Residence 2
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Grand Urban Residence 2. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Bucureștiul este un oraș plin de energie și diversitate, iar alegerea locului unde vrei să îți stabilești căminul poate fi o decizie grea. Totuși, cartierul Progresul din Sectorul 4 își câștigă rapid un loc în topul opțiunilor. E un cartier cu o densitate mixtă, adică vei găsi aici atât blocuri cât și case, și asta îi oferă un echilibru foarte plăcut. Nu e nici prea aglomerat, nici prea izolat, oferind astfel o atmosferă prietenoasă.

Dacă vorbim de trafic, în Progresul te vei bucura de străzi largi, mai ales pe bulevardele principale. Așadar, te poți aștepta la un trafic liber, chiar și în orele de vârf. Drumul Dealul Aluniș este cel mai aglomerat, dar chiar și așa, condițiile de trafic sunt decente. În plus, această zonă are o rețea de transport public bine dezvoltată, ceea ce înseamnă că poți ajunge ușor în alte părți ale orașului.

Pentru cei care lucrează în București, cartierul Progresul oferă un echilibru perfect între viața de zi cu zi și viața profesională. Poziția periferică, în sudul orașului, îți oferă avantajul de a fi ușor de accesat, dar și destul de aproape de centrul orașului pentru a te bucura de toate facilitățile pe care capitala le oferă.

În cartier găsești o serie de facilități care fac viața de zi cu zi mult mai plăcută: magazine, școli, parcuri și chiar mall-uri în apropiere. Având în vedere că ești la doar câțiva pași de natură, dar și de urban, ai parte de o viață activă și echilibrată.

Acum că am descris pe larg cartierul, să trecem la ceea ce ne adună aici: Grand Urban Residence 2. Amplasat pe Strada Drumul Dealul Cucului Nr. 25, acest ansamblu rezidențial se bucură de toate beneficiile pe care le-am descris anterior. Cu 176 de locuințe disponibile, de la garsoniere la apartamente cu 2 și 3 camere, și tot atâtea locuri de parcare, Grand Urban Residence 2 este un proiect ambițios care oferă o gamă largă de opțiuni pentru cei interesați. Având în vedere densitatea mixtă a zonei și traficul liber, acest ansamblu promite o viață liniștită, dar conectată la ritmul urban.

Transport

Dacă te-ai gândit să te muți în Grand Urban Residence 2, știu că una dintre principalele tale preocupări este transportul. În ceea ce privește transportul public, trebuie să spun că opțiunile sunt variate, deși niciuna nu se află la mai puțin de 15 minute de mers pe jos. Stația de metrou Apărătorii Patriei și cea de la Piața Sudului sunt la aproximativ 35, respectiv 40 de minute distanță. Dacă preferi autobuzul, stațiile Bd. Constantin Brâncoveanu și Dorohoi sunt la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Stațiile de tramvai C.F.R. Progresul și Anghel Nuțu sunt și ele la o distanță de aproximativ 25 de minute.

Pentru cei care preferă să folosească mașina personală, zona Grand Urban Residence 2 este avantajoasă. Traficul este liber, chiar și la orele de vârf, datorită densității mixte și a bulevardelor largi. Drumul Dealul Aluniș este cel mai aglomerat, dar chiar și așa, nu e de evitat neapărat.

În ceea ce privește parcarea, trebuie să știi că aceasta se plătește separat. Nu am informații exacte despre preț, dar dat fiind că sunt 176 de locuri de parcare, este foarte probabil să găsești unul disponibil.

Din păcate, nu am informații despre stații de încărcare pentru mașini electrice în interiorul ansamblului. Asta ar putea fi un dezavantaj pentru cei care folosesc acest tip de transport.

În concluzie, aș da un calificativ de 3 din 5 pentru opțiunile de transport de la Grand Urban Residence 2. Deși ansamblul nu se află în imediata apropiere a unei stații de metrou, autobuz sau tramvai, distanțele sunt acceptabile și există locuri de parcare disponibile. Pe de altă parte, lipsa unei stații de încărcare pentru mașini electrice și costul separat pentru parcare pot fi considerate dezavantaje.

Cumpărături

În Grand Urban Residence 2, ai totul la îndemână când vine vorba de cumpărături. În interiorul ansamblului există magazine alimentare, inclusiv un supermarket. Acest lucru îți oferă avantajul de a face cumpărăturile zilnice fără a părăsi confortul ansamblului, economisind astfel timp și efort.

Dacă ești în căutarea de produse bio, zona periferică în care se află Grand Urban Residence 2 este un atu. Există numeroși producători locali de unde poți achiziționa produse proaspete, crescute fără pesticide sau alte substanțe chimice. Cea mai apropiată piață este Piața Progresul, la doar 5 minute de condus, unde poți găsi o gamă variată de produse.

În ceea ce privește magazinele specializate, deși ansamblul nu dispune de astfel de opțiuni, este posibil să găsești în apropiere brutării, aprozare sau tutungerii. Zona abundă în astfel de comercianți, astfel încât nu vei duce lipsă de nimic.

Pentru cei pasionați de shopping, Grand Urban Residence 2 oferă acces facil la mall-uri. Grand Arena și Centrul Comercial Auchan Berceni sunt la numai 1-1.5 km distanță, adică la o distanță de condus insignifiantă. Sun Plaza, un alt mall popular, se află la doar 10-15 minute de condus.

În concluzie, aș acorda un calificativ de 4 din 5 pentru opțiunile de cumpărături oferite de Grand Urban Residence 2. Avantajele sunt numeroase: magazine alimentare în interiorul ansamblului, proximitatea producătorilor locali și a piețelor, precum și accesul facil la mall-uri. Totuși, lipsește diversitatea magazinelor specializate în interiorul ansamblului, ceea ce ar fi completat tabloul.

Familii

În Grand Urban Residence 2, nu există grădinițe sau școli direct în ansamblu, dar părinții vor aprecia faptul că cele mai apropiate se află la o distanță foarte mică. Grădinița 167 este la numai 1 km distanță, adică la 5 minute de condus. În ceea ce privește școlile, cea mai apropiată este "Colegiul Tehnic 'Miron Nicolescu'", la 2,5 km sau 5 minute de condus.

Locatarii vor avea acces la parcuri în afara ansamblului, cel mai apropiat fiind Parcul Tudor Arghezi, la 20 de minute de mers pe jos. Străzile din Grand Urban Residence 2 au limitatoare de viteză, ceea ce înseamnă un nivel înalt de siguranță, mai ales pentru cei cu copii.

Există locuri de joacă în ansamblu, bine gândite și împrejmuite pentru a preveni accesul copiilor în stradă. Acest aspect aduce un plus de liniște părinților și le permite să își lase copiii să se joace fără griji.

Când vine vorba de mâncare, sunt disponibile mai multe opțiuni de restaurante în apropiere, cum ar fi Polyn Royal Saloon, la doar 15 minute de mers pe jos. Grand Arena, cel mai apropiat mall, se află la o distanță de condus de doar 5 minute.

Securitatea este un punct forte în Grand Urban Residence 2. Accesul este permis doar locatarilor prin cartele de acces, iar zonele publice sunt bine iluminate.

Nu există informații specifice despre măsurile anti-incendiu, dar siguranța este o prioritate evidentă în acest ansamblu.

Deși nu există un cabinet veterinar în ansamblul rezidential Grand Urban Residence 2, cel mai apropiat se află la 1,5 km sau 5 minute de condus.

Concluzionând, aș oferi un calificativ de 4 din 5 pentru Grand Urban Residence 2. Ansamblul oferă un mediu sigur și bine întreținut, cu facilități precum locuri de joacă și măsuri de securitate. Totuși, lipsa unor facilități educative și de petrecere a timpului liber în cadrul ansamblului ar putea fi considerate dezavantaje pentru familii. Dar, per ansamblu, este un loc excelent pentru a crește o familie.

Tineri

În Grand Urban Residence 2, divertismentul pentru tineri nu este departe. Deși ansamblul nu dispune de propriul bar sau cafenea, în imediata vecinătate se află câteva opțiuni. Hacienda Del Patron este un bar situat la doar 5 minute de mers pe jos, ideal pentru serile cu prietenii. Dacă preferi o cafea, ai de ales între cafenelele Five To Go și Coffee & More, la 15-20 de minute de mers pe jos.

În ceea ce privește sălile de fitness, în Grand Urban Residence 2 nu există o astfel de facilitate. Cu toate acestea, Fitness Addiction și Clubul Sportiv Mako Ryu Gym sunt la doar 5 minute de condus, oferind o gamă largă de echipamente și cursuri.

Accesul la cumpărături este și el facilitat, având în vedere că Grand Arena se află la o distanță de doar 1 km. Acest mall oferă o varietate de magazine, restaurante și chiar un cinematograf, transformându-l într-un loc ideal pentru petrecerea timpului liber.

Parcul Văcărești este cel mai apropiat de ansamblu, la 20 de minute de mers cu mașina. Deși ansamblul nu dispune de alei de jogging proprii, parcul oferă un mediu plăcut pentru alergat sau plimbări.

În concluzie, aș oferi un calificativ de 3 din 5 pentru Grand Urban Residence 2 când vine vorba de potrivirea pentru tineri. Ansamblul oferă acces ușor la divertisment, fitness și cumpărături, dar lipsește de facilități proprii precum baruri, cafenele sau săli de sport. Este un loc decent pentru tineri, dar are încă spațiu pentru îmbunătățiri.

Persoane cu handicap

Din păcate, informațiile disponibile nu indică existența unor facilități special concepute pentru persoanele cu handicap locomotor sau senzorial în cadrul Grand Urban Residence 2. Lipsa unor astfel de facilități, precum semnalizare acustică, indicatoare Braille, rampe de acces, sau locuri de parcare speciale, face ca viața de zi cu zi a persoanelor cu dizabilități să fie destul de dificilă în acest ansamblu.

Similar, nu există informații care să sugereze că locuințele din Grand Urban Residence 2 sunt adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale persoanelor cu dizabilități. Facilități precum uși mai late de 90 cm sau treceri la nivel cu pardoseala ar fi fost extrem de utile, dar acestea par să lipsească.

În concluzie, aș oferi un calificativ de 1 din 5 pentru Grand Urban Residence 2 în ceea ce privește adaptabilitatea pentru persoanele cu handicap. Lipsa de facilități adaptate face ca ansamblul să nu fie o opțiune viabilă pentru această categorie de rezidenți, ceea ce este profund dezamăgitor.

Concluzie

Grand Urban Residence 2, amplasat în cartierul Progresul din București, promite să ofere o experiență de viață echilibrată, însă cu câteva puncte slabe notabile. În contextul unui trafic decent și a unei game variate de opțiuni de locuire, ansamblul se profilează ca o alegere solidă pentru o varietate de oameni.

Pentru familiile cu copii, ansamblul oferă siguranță și locuri de joacă, deși lipsește în facilități educative proprii. Tinerii vor aprecia proximitatea barurilor și sălilor de sport, chiar dacă ansamblul nu dispune de astfel de facilități în interior. În ceea ce privește cumpărăturile, există un supermarket în incintă și acces facil la mall-uri și piețe.

Transportul este un punct unde ansamblul nu strălucește neapărat. Deși străzile sunt largi și traficul decent, lipsa unei stații de metrou în apropiere și costul separat pentru parcare pot fi considerate dezavantaje. În plus, ansamblul nu este prietenos pentru persoanele cu handicap, lipsind de facilități speciale cum ar fi rampe sau semnalizare Braille.

În concluzie, aș oferi ansamblului Grand Urban Residence 2 un calificativ de 3 din 5. Ansamblul excelează în oferirea unui mediu sigur și confortabil, cu acces la o serie de facilități în imediata vecinătate. Cu toate acestea, lipsa unor facilități critice, precum cele pentru persoanele cu handicap și facilități educative în interior, diminuează potențialul său de a fi o alegere excelentă pentru toată lumea.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Grand Urban Residence 2;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Grand Urban Residence 2;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Grand Urban Residence 2;
 • Sisteme de climatizare folosite în Grand Urban Residence 2;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Grand Urban Residence 2;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Progresul și randamentul estimativ oferit de Grand Urban Residence 2;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Grand Urban Residence 2;
 • Analiză comparativă a Grand Urban Residence 2 față de alte ansambluri din București - Sud.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Progresul

Ansamblul rezidențial Top House Residence din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Top House Residence din Progresul, București - Sud

Top House Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Metalurgiei Nr. 61C, Progresul, Sector 4

Prețuri Top House Residence

 • Studio
  55.500€
 • 2 Camere
  68.300€
 • 3 Camere
  110.250€
Ansamblul rezidențial Viva Residence Metalurgiei din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Viva Residence Metalurgiei din Progresul, București - Sud

Viva Residence Metalurgiei

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Binelui Nr. 33, Progresul, Sector 4

Prețuri Viva Residence Metalurgiei

 • Studio
  46.500€
 • 2 Camere
  54.900€
 • 3 Camere
  91.900€
Ansamblul rezidențial Sabinas Residence Brancoveanu din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Sabinas Residence Brancoveanu din Progresul, București - Sud

Sabinas Residence Brancoveanu

Livrare: Necunoscut Strada Boltei Nr. 34, Progresul, Sector 4

Prețuri Sabinas Residence Brancoveanu

 • Studio
  44.000€
 • 2 Camere
  53.000€
 • 3 Camere
  85.000€
Ansamblul rezidențial CityHouse București din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial CityHouse București din Progresul, București - Sud

CityHouse București

Livrare: Necunoscut Strada Tiparniței Nr. 85, Progresul, Sector 4

Prețuri CityHouse București

 • Case
  166.481€
Ansamblul rezidențial HomeLuk Residence din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial HomeLuk Residence din Progresul, București - Sud

HomeLuk Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Dealul Cucului Nr. 52, Progresul, Sector 4

Prețuri HomeLuk Residence

 • Studio
  37.346€
 • 2 Camere
  53.167€
 • 3 Camere
  75.768€
Ansamblul rezidențial Odei Towers din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Odei Towers din Progresul, București - Sud

Odei Towers

Livrare: Finalizat Strada Odei Nr. 76, Progresul, Sector 4

Prețuri Odei Towers

 • Studio
  55.125€
 • 2 Camere
  64.575€
 • 3 Camere
  96.075€
 • 4 Camere
  148.750€
Ansamblul rezidențial Odei 162 din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Odei 162 din Progresul, București - Sud

Odei 162

Livrare: Necunoscut Strada Odei Nr. 162, Progresul, Sector 4

Prețuri Odei 162

Ansamblul rezidențial Dealu Babii din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Dealu Babii din Progresul, București - Sud

Dealu Babii

Livrare: Necunoscut Strada Dealul Babii Nr. 26, Progresul, Sector 4

Prețuri Dealu Babii

 • Studio
  54.075€
 • 3 Camere
  99.750€
Ansamblul rezidențial Grand Urban Residence 2 din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Grand Urban Residence 2 din Progresul, București - Sud

Grand Urban Residence 2

Livrare: Finalizat Strada Drumul Dealul Cucului Nr. 25, Progresul, Sector 4

Prețuri Grand Urban Residence 2

 • Studio
  42.027€
 • 2 Camere
  55.946€
 • 3 Camere
  84.447€
Ansamblul rezidențial Arghezi Park Residence din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Arghezi Park Residence din Progresul, București - Sud

Arghezi Park Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Binelui Nr. 146, Progresul, Sector 4

Prețuri Arghezi Park Residence

 • Studio
  49.350€
 • 2 Camere
  68.250€
 • 3 Camere
  95.550€
Ansamblul rezidențial Family Afi Residence Brancoveanu 2 din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Family Afi Residence Brancoveanu 2 din Progresul, București - Sud

Family Afi Residence Brancoveanu 2

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Dealu Babii Nr. 32, Progresul, Sector 4

Prețuri Family Afi Residence Brancoveanu 2

 • Studio
  47.600€
 • 2 Camere
  55.200€
 • 3 Camere
  83.900€
Ansamblul rezidențial Complex Bucuria Residence din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Complex Bucuria Residence din Progresul, București - Sud

Complex Bucuria Residence

Livrare: 2024-T1 Drumul Postalionului Nr. 93, Progresul, Sector 4

Prețuri Complex Bucuria Residence

 • Studio
  50.825€
 • 2 Camere
  66.215€
 • 3 Camere
  88.350€
Ansamblul rezidențial Belle Residence din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Belle Residence din Progresul, București - Sud

Belle Residence

Livrare: Finalizat Strada Aurel Persu Nr. 91, Progresul, Sector 4

Prețuri Belle Residence

 • Studio
  41.500€
 • 2 Camere
  58.200€
 • 3 Camere
  84.000€
Ansamblul rezidențial Brown Residence - Metalurgiei Park Residence faza 2 din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Brown Residence - Metalurgiei Park Residence faza 2 din Progresul, București - Sud

Brown Residence - Metalurgiei Park Residence faza 2

Livrare: Finalizat Strada Drumul Binelui Nr. 15, Progresul, Sector 4

Prețuri Brown Residence - Metalurgiei Park Residence faza 2

 • 2 Camere
  69.500€
 • 3 Camere
  99.900€
Ansamblul rezidențial Viva Residence - Metalurgiei Park Residence faza 2 din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Viva Residence - Metalurgiei Park Residence faza 2 din Progresul, București - Sud

Viva Residence - Metalurgiei Park Residence faza 2

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Jilavei Nr. 51, Progresul, Sector 4

Prețuri Viva Residence - Metalurgiei Park Residence faza 2

Ansamblul rezidențial Aimee Residence Brancoveanu din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Aimee Residence Brancoveanu din Progresul, București - Sud

Aimee Residence Brancoveanu

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Dealul Cucului Nr. 17, Progresul, Sector 4

Prețuri Aimee Residence Brancoveanu

 • Studio
  51.500€
 • 2 Camere
  61.500€
 • 3 Camere
  81.800€
Ansamblul rezidențial Venus Residence 4 din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Venus Residence 4 din Progresul, București - Sud

Venus Residence 4

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Binelui Nr. 8c, Progresul, Sector 4

Prețuri Venus Residence 4

 • 2 Camere
  54.999€
 • 3 Camere
  92.000€
 • 4 Camere
  155.000€
Ansamblul rezidențial Family Ideal Residence din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Family Ideal Residence din Progresul, București - Sud

Family Ideal Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Binelui Nr. 255, Progresul, Sector 4

Prețuri Family Ideal Residence

 • Studio
  46.000€
 • 2 Camere
  48.000€
 • 3 Camere
  79.900€
Ansamblul rezidențial The Grand Kristal Residence City Metalurgiei din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial The Grand Kristal Residence City Metalurgiei din Progresul, București - Sud

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei

Livrare: Necunoscut Dumitru Brumarescu Nr. 14, Progresul, Sector 4

Prețuri The Grand Kristal Residence City Metalurgiei

 • 2 Camere
  68.900€
 • 3 Camere
  99.900€
 • 4 Camere
  119.900€
Ansamblul rezidențial Vienna Parkside Residence din Progresul, București - Sud
Ansamblul rezidențial Vienna Parkside Residence din Progresul, București - Sud

Vienna Parkside Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Binelui Nr. 51, Progresul, Sector 4

Prețuri Vienna Parkside Residence

 • Studio
  63.335€
 • 2 Camere
  85.703€
 • 3 Camere
  143.561€