Caro Village Otopeni
Caro Village Otopeni
Caro Village Otopeni

Caro Village Otopeni

Strada Putna Nr. 10

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Caro Village Otopeni

Case de la 195.000 € fără TVA
232.050 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 28 iunie 2023

CONTACT Caro Village Otopeni

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Caro Village Otopeni

 • Complex sportiv: Wellness Club by Greenfield la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Pipera la 10 minute de condus
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 10 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 20 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița cu program prelungit nr. 2 Otopeni la 5 minute de condus
 • Școală: Liceul Teoretic Ioan Petrus la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Piața Băneasa la 10 minute de condus
 • Parc: La Țarcuri la 5 minute de condus
 • Mall: Greenfield Plaza la 5 minute de condus
 • Supermarket: Profi în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Putna în imediata apropiere

Caro Village Otopeni Modele de locuințe

2 rezultate

Se afișează 1-2 din 2 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Caro Village Otopeni
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Caro Village Otopeni. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Ansamblul rezidențial Caro Village Otopeni este situat la marginea orașului Otopeni, pe Strada Putna nr. 10-16. Poziția în nordul Bucureștiului îi oferă o multitudine de avantaje de la liniște, și densitate redusă a populației până la accesibilitate facilă la viața urbană. Ansamblu este format din 17 case, dintre care 16 duplexuri și 1 single, creând o atmosferă familială și prietenoasă.

Localitatea Otopeni este cunoscută pentru străzile sale largi, bine întreținute, ce oferă libertatea de mișcare fără aglomerație, chiar și în orele de vârf. Traficul liber pe Strada 23 August, cel mai aglomerat drum din zonă, îți va ușura naveta către București și îți va economisi timp prețios.

Complexul rezidențial Caro Residence Otopeni oferă o inovație arhitecturală prin proiecte cu un design modern.
Complexul rezidențial Caro Residence Otopeni oferă o inovație arhitecturală prin proiecte cu un design modern.

Otopeni îmbină tradiția cu modernitatea, magazinele și supermarketurile sunt la îndemână, iar școlile și grădinițele din vecinătate oferă o educație de calitate pentru cei mici. Sunt disponibile inclusiv facilități medicale din rețele private.

Vecinătatea Pădurii Tunari este un plus, la fel și accesul la transportul în comun facil, asigurând conexiuni rapide către majoritatea destinațiilor din capitală. Caro Village Otopeni este un ansamblu rezidențial care contribuie la un stil de viață echilibrat, care face din acasă locul perfect.

Transport

Prin poziția sa locuitorii din Caro Village Otopeni au acces facil la transportul public, cu două stații de autobuz în apropiere. Stația de autobuz „Putna" se află chiar la intrarea în ansamblu, în timp ce stația „Revoluționarilor" este la o plimbare de 10 minute. Pentru cei care preferă metroul, stația „Pipera" se află la o distanță de 8 km, accesibilă în aproximativ 120 de minute de mers pe jos sau circa 10 minute de mers cu mașina.

Cei care optează pentru mașina proprie vor beneficia de trafic liber în zonă, inclusiv în orele de vârf, datorită străzilor largi și bine întreținute. Strada 23 August, cel mai aglomerat drum din zonă, este totuși liberă, fără a necesita evitare.

Macheta ansamblului.
Macheta ansamblului.

Un avantaj major pentru viitorii locatari este includerea locul de parcare în prețul locuințelor din Caro Village Otopeni. Fiecare locuință oferă un loc de parcare, cu posibilitatea extinderii pentru un al doilea.

Deși ansamblul nu oferă o stație de încărcare pentru mașini electrice în interiorul său, posesorii acestor vehicule pot folosi stațiile din împrejurimi sau îți pot monta, fiind vorba de locuințe individuale.

În concluzie, Caro Village Otopeni se bucură de o poziție excelentă, cu acces ușor la transportul public și trafic liber pentru cei care călătoresc cu mașina. Locurile de parcare incluse în preț sunt un avantaj considerabil. Calificativul pentru opțiunile de transport este un solid 4 din 5, datorită accesibilității și confortului, depunctarea fiind efectul absenței unei stații de încărcare pentru mașini electrice în interiorul ansamblului, care ar ridica nota la maximum posibil.

Cumpărături

La Caro Village Otopeni, cumpărăturile zilnice sunt o plăcere, nu o corvoadă. La doar 5 minute de condus, vei găsi supermarketul Profi, unde poți achiziționa produsele necesare pentru fiecare zi. Acesta oferă o gamă variată de produse, de la alimente de bază până la articole pentru casă și grădină.

Zona metropolitană în care se află Caro Village Otopeni este bogată în producători locali. Agricultorii din împrejurimi îți oferă ocazia de a cumpăra ouă, carne, brânză, legume și fructe direct de la sursă. Piața Otopeni și Tunari sunt la distanțe sensibil egale și oferă o diversitate de produse proaspete.

Dacă ești în căutarea unui loc pentru shopping sau distracție, Caro Village Otopeni este situat în apropiere de două mall-uri importante. Greenfield Plaza și Jolie Ville Galleria, la 5 și, respectiv, 10 minute de condus, îți oferă o varietate de magazine, restaurante și opțiuni de divertisment.

În concluzie, Caro Village Otopeni oferă acces excelent la opțiuni de cumpărături variate, de la produse de bază până la specialități și divertisment. Cu un calificativ de 5 din 5, acest ansamblu rezidențial îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru necesitățile uzuale sau ocazionale.

Familii

Caro Village Otopeni se află într-o poziție avantajoasă pentru familiile cu copii mici, oferind acces la grădinițe precum Grădinița cu program prelungit nr. 2 Otopeni și centrul educațional preșcolar „Alexander Kindergarten” la o distanță de circa 2 km, ambele la doar 10 minute de condus. Acest lucru economisește timp și îți oferă flexibilitate în alegerea celei mai potrivite grădinițe pentru copilul tău.

De la complexul rezidențial sunt de parcurs aproximativ 1,2 km până la este până la Grădinița cu program prelungit Nr. 4 din Otopeni și sunt 2,8 km până la Grădinița Germană „Engel Bengel”, iar până la Liceul Teoretic „Ioan Petrus” sunt 3,6 km.

Pentru familiile cu copii mai mari, Liceul Teoretic Ioan Petrus este la doar 5 minute de condus. Accesul facil la învățământul de calitate este esențial pentru dezvoltarea academică și socială a copiilor.

Nu există restaurante sau opțiuni de mâncare livrată în ansamblu: deși nu există un spațiu de joacă amenajat, copiii au beneficiul curților individuale și al aleii centrale, pavată și monitorizată video.

Securitatea la Caro Village Otopeni este asigurată prin acces restricționat cu cartele de acces. Această măsură de securitate aduce liniște și confort. Măsurile de siguranță la incendiu sunt limitate, având doar hidranți în stradă și uși cu deschidere de panică.

Pentru iubitorii de animale, ansamblul nu oferă facilități speciale, dar există cabinete veterinare în apropiere, la 15 minute de condus. Aceasta poate fi convenabilă pentru îngrijirea și sănătatea animalelor de companie.

În concluzie, Caro Village Otopeni oferă un mediu prietenos pentru familiile cu copii, oferind acces la educație și securitate. Evaluarea generală pentru viața de zi cu zi a familiilor în acest ansamblu este de 3 din 5. Avantajele precum proximitatea față de grădinițe și școli, precum și securitatea, sunt umbrite de lipsa facilităților de recreere pentru copii, în imediata vecinătate.

Tineri

Pentru tinerii în căutare de distracție și relaxare, Caro Village Otopeni oferă acces convenabil la baruri și cafenele. Deși ansamblul nu are astfel de facilități în incintă, există opțiuni atractive în apropiere. Salon Business Satelit și Left Bank sunt la 40 și respectiv 45 de minute de mers pe jos. Pentru cei care preferă o atmosferă mai liniștită, cafenelele 5 to go și Aromalia Lounge sunt la doar 30 de minute de mers pe jos.

Wellness Club by Greenfield, un complex sportiv situat la 5 minute de condus, poate satisface nevoile tinerilor activi. Deși nu sunt disponibile detalii specifice despre dotările sale, proximitatea și accesibilitatea pot fi avantajoase pentru cei interesați de fitness și sport.

Ansamblul nu dispune de piscină, terenuri de sport sau alei de jogging, limitând astfel opțiunile pentru activități sportive și recreative în aer liber.

În concluzie, Caro Village Otopeni oferă oportunități moderate pentru tinerii în căutare de distracție, socializare și sport. Punctajul este de 3 puncte din 5, reflectând un echilibru între oportunități și limitări.

Persoane cu handicap

Caro Village Otopeni nu oferă facilități adecvate pentru persoanele cu handicap vizual sau locomotor. În ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități vizuale, ansamblul nu dispune de semnalizare acustică sau indicatoare tactile Braille, făcând deplasarea în interior dificilă și nesigură pentru aceste persoane.

Pentru persoanele cu handicap locomotor, situația este identică. Lipsesc rampele de acces, locurilor de parcare rezervate, iar ușile de intrare mai puțin late de 90 cm limitează grav accesibilitatea. Singurul aspect pozitiv este prezența trecerilor la nivel cu podeaua în toate locuințele, care facilitează deplasarea cu căruciorul cu rotile. Este însă de notat că ansamblul cuprinde locuințe individuale, astfel că unele facilități pot fi adăugate proprietarilor care au nevoie.

Calificativul pentru acest ansamblu este de 1 din 5, reflectând lipsa de considerație și planificare în acest domeniu crucial.

Concluzie

Caro Village Otopeni reprezintă o alegere potrivită pentru familiile și tinerii care caută un echilibru între viața urbană și cea rurală, oferind acces convenabil la școli, grădinițe, baruri și cafenele. Avantajele includ traficul liber, locurile de parcare incluse în preț și proximitatea față de magazine și supermarketuri.

Totuși, ansamblul suferă de absența facilităților pentru recreere și sport, precum și de măsurile insuficiente de siguranță împotriva incendiilor. Cel mai dezamăgitor aspect este lipsa totală de facilități pentru persoanele cu handicap, care arată o neglijare gravă a acestor nevoi esențiale.

În ciuda avantajelor sale pentru majoritatea locatarilor, aceste limitări importante scad calificativul ansamblului. Prin urmare, Caro Village Otopeni are un calificativ de 3 din 5, reflectând o ofertă bine echilibrată pentru familiile și tinerii, dar cu deficiențe semnificative în domeniul recreerii și al accesibilității pentru persoanele cu handicap.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Caro Village Otopeni;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Caro Village Otopeni;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Caro Village Otopeni;
 • Sisteme de climatizare folosite în Caro Village Otopeni;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Caro Village Otopeni;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Otopeni și randamentul estimativ oferit de Caro Village Otopeni;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Caro Village Otopeni;
 • Analiză comparativă a Caro Village Otopeni față de alte ansambluri din Ilfov - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Otopeni

Ansamblul rezidențial Fairmont Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Fairmont Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Fairmont Residence

Livrare: Finalizat Strada Nicolae Grigorescu Nr. 1, Otopeni, Otopeni

Prețuri Fairmont Residence

 • Case
  202.289€
Ansamblul rezidențial Libertatii Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Libertatii Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord

Libertatii Gardens

Livrare: Finalizat Strada Marin Preda Nr. 5, Otopeni, Otopeni

Prețuri Libertatii Gardens

 • Case
  224.910€
Ansamblul rezidențial Otopeni City Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Otopeni City Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord

Otopeni City Gardens

Livrare: Finalizat Drumul Gării Nr. 58, Otopeni, Otopeni

Prețuri Otopeni City Gardens

Ansamblul rezidențial Feel Home Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Feel Home Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Feel Home Residence

Livrare: Finalizat Strada Ciprian Porumbescu Nr. 11B, Otopeni, Otopeni

Prețuri Feel Home Residence

 • Case
  159.000€
Ansamblul rezidențial Olympia Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Olympia Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Olympia Residence

Livrare: Finalizat Strada Marin Sorescu Nr. 3, Otopeni, Otopeni

Prețuri Olympia Residence

 • 3 Camere
  122.325€
Ansamblul rezidențial MS Exclusiv din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial MS Exclusiv din Otopeni, Ilfov - Nord

MS Exclusiv

Livrare: Necunoscut Strada Crăițelor Nr. 11, Otopeni, Otopeni

Prețuri MS Exclusiv

Ansamblul rezidențial Bonavita Rezidential din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Bonavita Rezidential din Otopeni, Ilfov - Nord

Bonavita Rezidential

Livrare: Necunoscut Strada Putna Nr. 18, Otopeni, Otopeni

Prețuri Bonavita Rezidential

 • Case
  145.000€
Ansamblul rezidențial Caro Village Otopeni din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Caro Village Otopeni din Otopeni, Ilfov - Nord

Caro Village Otopeni

Livrare: Necunoscut Strada Putna Nr. 10, Otopeni, Otopeni

Prețuri Caro Village Otopeni

 • Case
  232.050€
Ansamblul rezidențial Armonia Otopeni Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Armonia Otopeni Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Armonia Otopeni Residence

Livrare: Necunoscut Strada 1 Mai Nr. 54, Otopeni, Otopeni

Prețuri Armonia Otopeni Residence

 • Case
  182.500€
Ansamblul rezidențial Butterfly Țibleș 2 din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Butterfly Țibleș 2 din Otopeni, Ilfov - Nord

Butterfly Țibleș 2

Livrare: Necunoscut Strada Țibleș Nr. 20, Otopeni, Otopeni

Prețuri Butterfly Țibleș 2

Ansamblul rezidențial SMART din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial SMART din Otopeni, Ilfov - Nord

SMART

Livrare: Necunoscut Strada 1 Mai Nr. 51D, Otopeni, Otopeni

Prețuri SMART

 • Case
  125.000€
Ansamblul rezidențial DaVinci Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial DaVinci Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

DaVinci Residence

Livrare: Necunoscut Str. Marin Sorescu Nr. 2, Otopeni, Otopeni

Prețuri DaVinci Residence

 • Case
  177.310€
Ansamblul rezidențial Etalon Residence 2 din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Etalon Residence 2 din Otopeni, Ilfov - Nord

Etalon Residence 2

Livrare: Necunoscut Strada Oașului Nr. , Otopeni, Otopeni

Prețuri Etalon Residence 2

Ansamblul rezidențial Antracit Residence 8 Mesteacanului din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Antracit Residence 8 Mesteacanului din Otopeni, Ilfov - Nord

Antracit Residence 8 Mesteacanului

Livrare: Necunoscut Intrarea Mesteacănului Nr. 16, Otopeni, Otopeni

Prețuri Antracit Residence 8 Mesteacanului

 • Case
  289.900€
Ansamblul rezidențial Antracit Residence 9 din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Antracit Residence 9 din Otopeni, Ilfov - Nord

Antracit Residence 9

Livrare: Necunoscut Strada 1 Mai Nr. 37B, Otopeni, Otopeni

Prețuri Antracit Residence 9

 • Case
  369.900€
Ansamblul rezidențial Arcadia Concept din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Arcadia Concept din Otopeni, Ilfov - Nord

Arcadia Concept

Livrare: Necunoscut Strada Ciprian Porumbescu Nr. 11E, Otopeni, Otopeni

Prețuri Arcadia Concept

 • Case
  189.210€
Ansamblul rezidențial Toparceanu Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Toparceanu Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Toparceanu Residence

Livrare: Necunoscut Strada George Topârceanu Nr. 42, Otopeni, Otopeni

Prețuri Toparceanu Residence

 • Case
  279.650€
Ansamblul rezidențial Autograph Otopeni Villas din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Autograph Otopeni Villas din Otopeni, Ilfov - Nord

Autograph Otopeni Villas

Livrare: Necunoscut Intrarea Mesteacănului Nr. 16R, Otopeni, Otopeni

Prețuri Autograph Otopeni Villas

 • Case
  241.570€
Ansamblul rezidențial Odai City Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Odai City Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord

Odai City Gardens

Livrare: Necunoscut Strada Ciprian Porumbescu Nr. , Otopeni, Otopeni

Prețuri Odai City Gardens

 • Case
  157.675€