Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Splaiul Unirii Residence 2

Locuințe și prețuri Splaiul Unirii Residence 2

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Splaiul Unirii Residence 2

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Splaiul Unirii Residence 2 împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Splaiul Unirii Residence 2 alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Splaiul Unirii Residence 2

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Splaiul Unirii Residence 2, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Splaiul Unirii Residence 2

Splaiul Unirii Residence 2 Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Splaiul Unirii Residence 2

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Splaiul Unirii Residence 2, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Splaiul Unirii Residence 2 satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Splaiul Unirii Residence 2!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Splaiul Unirii Residence 2 este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Aur Animale de companie

Dăm din coadă de fericire!

Parcurile, zonele special amenajate și aleile din Splaiul Unirii Residence 2 sunt ideale pentru cei care au câini mari, care au nevoie de mișcare în fiecare zi.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Splaiul Unirii Residence 2

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Splaiul Unirii Residence 2. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Splaiul Unirii Residence 2 Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Splaiul Unirii Residence 2:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Splaiul Unirii Residence 2, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Splaiul Unirii Residence 2 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de Splaiul Unirii Residence 2.

Splaiul Unirii Residence 2:Educație

Găsești școala la câteva minute de Splaiul Unirii Residence 2!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Splaiul Unirii Residence 2 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Splaiul Unirii Residence 2

Deși nu există grădiniță chiar în Splaiul Unirii Residence 2, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Splaiul Unirii Residence 2, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Splaiul Unirii Residence 2:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Splaiul Unirii Residence 2, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Splaiul Unirii Residence 2, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Splaiul Unirii Residence 2 care să implice și copiii.

Splaiul Unirii Residence 2:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Splaiul Unirii Residence 2 te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Splaiul Unirii Residence 2 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Splaiul Unirii Residence 2 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Splaiul Unirii Residence 2:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Splaiul Unirii Residence 2 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Splaiul Unirii Residence 2 nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Splaiul Unirii Residence 2 par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Splaiul Unirii Residence 2 Tineri

Metrou M1 aproape
Puține variante de divertisment
Parc mare în apropiere

Splaiul Unirii Residence 2:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Splaiul Unirii Residence 2 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Splaiul Unirii Residence 2, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 123,135,223,N111. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,19.

Zonă liniștită și bine conectată

Splaiul Unirii Residence 2 se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Splaiul Unirii Residence 2:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Splaiul Unirii Residence 2 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Splaiul Unirii Residence 2 sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Splaiul Unirii Residence 2 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Splaiul Unirii Residence 2:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Splaiul Unirii Residence 2 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Splaiul Unirii Residence 2 nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Splaiul Unirii Residence 2 vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Splaiul Unirii Residence 2 Persoane cu dizabilități

În evaluare

Splaiul Unirii Residence 2:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Splaiul Unirii Residence 2 nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Splaiul Unirii Residence 2.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Splaiul Unirii Residence 2 nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Splaiul Unirii Residence 2:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Splaiul Unirii Residence 2 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Splaiul Unirii Residence 2 privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Splaiul Unirii Residence 2 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Splaiul Unirii Residence 2 Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Auchan la 2 km - - - 2 locuri
Auchan la 2 km - - - 2 locuri
Eldrive la 3 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Splaiul Unirii Residence 2 sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Splaiul Unirii Residence 2 au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Splaiul Unirii Residence 2 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Splaiul Unirii Residence 2 Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Țarcuri în ansamblu

Splaiul Unirii Residence 2:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Splaiul Unirii Residence 2 de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Splaiul Unirii Residence 2 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Splaiul Unirii Residence 2 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Splaiul Unirii Residence 2:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Splaiul Unirii Residence 2 ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Splaiul Unirii Residence 2 are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Splaiul Unirii Residence 2 deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Cartier Splaiul Unirii Residence 2

Departe de centru
Densitate mare
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Splaiul Unirii Residence 2 pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Splaiul Unirii Residence 2 nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Splaiul Unirii Residence 2 de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Splaiul Unirii Residence 2

Poziționare București - Est
Administrație Sector 3
Cartier Vitan

Despre Vitan

Cartierul Vitan este un cartier mare, din sectorul 3 al capitalei, mărginit de râul Dâmbovița și de cartierele Dristor, Titan, Olteniței, Berceni și Centrul Civic. Este un cartier foarte bine conectat la oraș, cu bulevarde largi ( Calea Vitan și Șoseaua Mihai Bravu), cu o arhitectură bogată, formată atât din blocuri noi de locuințe, cât și din blocuri vechi și case și cu magazine și centre comerciale.

Pentru bucureșteni, cartierul Vitan este unul dintre cele mai atractive cartiere ale orașului grație stațiilor de metrou cu conexiune directă către centru, a centrului comercial București Mall și a imediatei apropieri față de Parcul Natural Văcărești.

Viața de zi cu zi în Vitan

Locuitorii cartierului Vitan se pot bucura de o viață confortabilă, condimentată de numeroasele restaurante, cafenele sau spații de distracție, sport și relaxare. În cartier există și clinici medicale (private sau de stat), grădinițe, școli și alte puncte de interes destinate familiilor.

Magazine în Vitan
 • Piaţa Bobocica
 • Lidl
 • Auchan
Învățământ în Vitan
 • Școala Gimnazială Mihai Botez
 • Școala Metropolitană ARC
 • Școala Gimnazială Numarul 84
Recreere în Vitan
 • Parcul Natural Văcărești
 • Parcul Tineretului
 • Centrul Vechi (15 min)
Transport public în Vitan
 • Stația de metrou Mihai Bravu
 • Liniile de autobuz 123, 135, 223, N111
 • Liniile de tramvai 1, 19

Rata criminalității în Vitan

Administrativ, Vitan, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Vitan se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Vitan

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Splaiul Unirii Residence 2, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Vitan. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Vitan. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Splaiul Unirii Residence 2

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Traficul din jurul Splaiul Unirii Residence 2 tinde să se aglomereze în jurul prânzului, probabil ca urmare a faptului că în zonă sunt multe clădiri de birouri. Cu toate acestea, la orele de vârf traficul se menține la valori normale.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Splaiul Unirii Residence 2 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Splaiul Unirii Residence 2 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 123,135,223,N111 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,19.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Splaiul Unirii Residence 2, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Splaiul Unirii Residence 2 are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Calea Văcărești.

Transport public și conectivitate Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Splaiul Unirii Residence 2 un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Splaiul Unirii Residence 2, la care ajung liniile 123,135,223,N111. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Splaiul Unirii Residence 2 vor avea acces și la liniile de tramvai 1,19, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Splaiul Unirii Residence 2 se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Construcție Splaiul Unirii Residence 2

Distincții eDezvoltator acordate Splaiul Unirii Residence 2 pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Splaiul Unirii Residence 2 sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Splaiul Unirii Residence 2 sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Neevaluat Izolație

În evaluare

Încercăm să ne dăm seama dacă iți va fi frig în Splaiul Unirii Residence 2!

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Splaiul Unirii Residence 2 duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Splaiul Unirii Residence 2

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 115. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Splaiul Unirii Residence 2

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Splaiul Unirii Residence 2 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Splaiul Unirii Residence 2 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Splaiul Unirii Residence 2 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Gresie lucioasă

În Splaiul Unirii Residence 2 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Splaiul Unirii Residence 2 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Splaiul Unirii Residence 2 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Splaiul Unirii Residence 2

Termică Încălzire cu radiatoare

Instalație termică Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Splaiul Unirii Residence 2 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Splaiul Unirii Residence 2 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Splaiul Unirii Residence 2.

Instalație electrică Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Splaiul Unirii Residence 2 dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Splaiul Unirii Residence 2 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Splaiul Unirii Residence 2 este să verificăm pe teren.

Instalație sanitară Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Splaiul Unirii Residence 2 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Splaiul Unirii Residence 2 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Splaiul Unirii Residence 2, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Splaiul Unirii Residence 2

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Splaiul Unirii Residence 2 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Splaiul Unirii Residence 2, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Splaiul Unirii Residence 2 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Splaiul Unirii Residence 2, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Splaiul Unirii Residence 2 au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Splaiul Unirii Residence 2 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Splaiul Unirii Residence 2.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Splaiul Unirii Residence 2 s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Splaiul Unirii Residence 2 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Splaiul Unirii Residence 2, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Splaiul Unirii Residence 2, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Splaiul Unirii Residence 2

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Splaiul Unirii Residence 2. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Splaiul Unirii Residence 2 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Splaiul Unirii Residence 2, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Splaiul Unirii Residence 2 Investiție

Distincții eDezvoltator câștigate de Splaiul Unirii Residence 2 pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Splaiul Unirii Residence 2 pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Splaiul Unirii Residence 2 pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Splaiul Unirii Residence 2 nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Vitan ca investiție

Chirie Studio 285€
Chirie 2 camere 390€
Chirie 3 camere 460€

Cartierul Vitan face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Vitan nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Vitan, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 390 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 460 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1032 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1290 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Vitan sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Vitan atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Vitan
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Preț achiziție Peste media zonei
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

Preț mare în comparație cu media din București - Est

Prețurile apartamentelor cu două camere din Splaiul Unirii Residence 2 se situează peste media zonei, acestea fiind de aproximativ 94500€ în comparație cu prețul mediu al pieței din București - Est, situat pe la 74560€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Splaiul Unirii Residence 2 este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Splaiul Unirii Residence 2 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Splaiul Unirii Residence 2 rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Splaiul Unirii Residence 2

Chiria medie 7.1€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Rată de capitalizare de 3.75% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Splaiul Unirii Residence 2, vei putea încasa o chirie de aproximativ 390 EUR pe lună și vei plăti minim 94500 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 18 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 4633 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 741 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 3% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Splaiul Unirii Residence 2.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Splaiul Unirii Residence 2 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Splaiul Unirii Residence 2

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Splaiul Unirii Residence 2 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Splaiul Unirii Residence 2 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Splaiul Unirii Residence 2 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Splaiul Unirii Residence 2 Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Splaiul Unirii Residence 2?

Din datele noastre, prețurile din Splaiul Unirii Residence 2 încep de la 94500€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Splaiul Unirii Residence 2 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Splaiul Unirii Residence 2 este situat în cartierul Vitan din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Splaiul Unirii Residence 2 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Splaiul Unirii Residence 2?

Locuind în Splaiul Unirii Residence 2 nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Calea Văcărești.

Ce facilități oferă Splaiul Unirii Residence 2 locuitorilor săi?

Locuitorii din Splaiul Unirii Residence 2 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Splaiul Unirii Residence 2?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!