Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Matei Basarab 59 Luxury Building

Matei Basarab 59 Luxury Building

Strada Matei Basarab , Nr. 59, Cartierul Evreiesc, Sector 3, București - Central

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Matei Basarab 59 Luxury Building din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Matei Basarab 59 Luxury Building!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Matei Basarab 59 Luxury Building și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vanzari , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 11505 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11505 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11505 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11505 din BucureștiAnsamblul rezidențial 11505 din București

Matei Basarab 59 Luxury Building Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Matei Basarab 59 Luxury Building fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Matei Basarab 59 Luxury Building au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Matei Basarab 59 Luxury Building. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Matei Basarab 59 Luxury Building Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Matei Basarab 59 Luxury Building. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Matei Basarab 59 Luxury Building, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Matei Basarab 59 Luxury Building pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Matei Basarab 59 Luxury Building Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Matei Basarab 59 Luxury Building, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Matei Basarab 59 Luxury Building însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Matei Basarab 59 Luxury Building.

Matei Basarab 59 Luxury Building Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Matei Basarab 59 Luxury Building dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Matei Basarab 59 Luxury Building s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Matei Basarab 59 Luxury Building este să verificăm pe teren.

Matei Basarab 59 Luxury Building Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Matei Basarab 59 Luxury Building dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Matei Basarab 59 Luxury Building, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Matei Basarab 59 Luxury Building, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Matei Basarab 59 Luxury Building Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Matei Basarab 59 Luxury Building sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 15cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Matei Basarab 59 Luxury Building. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Matei Basarab 59 Luxury Building - simple (termopan) sau triple (tripan).

Matei Basarab 59 Luxury Building Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Matei Basarab 59 Luxury Building, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Matei Basarab 59 Luxury Building.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Matei Basarab 59 Luxury Building s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Matei Basarab 59 Luxury Building Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Matei Basarab 59 Luxury Building nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Matei Basarab 59 Luxury Building, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Matei Basarab 59 Luxury Building, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Matei Basarab 59 Luxury Building, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Matei Basarab 59 Luxury Building, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Matei Basarab 59 Luxury Building fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Cumpărături

În evaluare
Nu știm dacă există supermarket sau minimarket în ansamblu

Nu avem date despre cele mai apropiate magazine față de Matei Basarab 59 Luxury Building, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Matei Basarab 59 Luxury Building vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Matei Basarab 59 Luxury Building.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Educație

Găsești școala la câteva minute de Matei Basarab 59 Luxury Building!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Matei Basarab 59 Luxury Building nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Matei Basarab 59 Luxury Building

Deși nu există grădiniță chiar în Matei Basarab 59 Luxury Building, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Matei Basarab 59 Luxury Building, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Recreere

În evaluare
Există parcuri în zonă dar nu știm clar cât de frumoase sunt

Deși nu există niciun parc în interiorul Matei Basarab 59 Luxury Building, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Matei Basarab 59 Luxury Building, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Matei Basarab 59 Luxury Building care să implice și copiii.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Matei Basarab 59 Luxury Building fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Matei Basarab 59 Luxury Building, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Matei Basarab 59 Luxury Building sunt sau nu împrejmuite.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Transport public

În evaluare
Găsești o stație de metrou pentru M1, M2, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Matei Basarab 59 Luxury Building este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M2, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Matei Basarab 59 Luxury Building, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 605. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 14,40,55.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Matei Basarab 59 Luxury Building este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Matei Basarab 59 Luxury Building privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Matei Basarab 59 Luxury Building.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Matei Basarab 59 Luxury Building are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Matei Basarab 59 Luxury Building.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Matei Basarab 59 Luxury Building și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Matei Basarab 59 Luxury Building.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Matei Basarab 59 Luxury Building.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Matei Basarab 59 Luxury Building informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Matei Basarab 59 Luxury Building sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Matei Basarab 59 Luxury Building privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Matei Basarab 59 Luxury Building sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Matei Basarab 59 Luxury Building

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Matei Basarab 59 Luxury Building.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Matei Basarab 59 Luxury Building:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Matei Basarab 59 Luxury Building pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Matei Basarab 59 Luxury Building există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Matei Basarab 59 Luxury Building ai, în ofertă, cosmetică canină.

Matei Basarab 59 Luxury Building:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Matei Basarab 59 Luxury Building nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Matei Basarab 59 Luxury Building nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,4312155273024 26,116535861919

Harta Matei Basarab 59 Luxury Building

Click pe buton pentru a vedea unde se află Matei Basarab 59 Luxury Building

Despre Cartierul Evreiesc

Deși febra demolărilor din anii 80 a distrus o mulțime de case din cartierul Evreiesc, acesta păstrează încă o parte din farmecul de odinioară. Cartierul Evreiesc se află în imediata apropiere a pieței Unirii și reușește să ofere o combinație interesantă între străzi și bulevarde foarte aglomerate și zone destul de aerisite.

Cei care doresc să locuiască în acest cartier vor găsi o mulțime de construcții cu parfum interbelic, dar și blocuri construite în perioada anilor 70-80 sau blocuri noi.

Viața de zi cu zi în Cartierul Evreiesc

Locuitorii cartierului Evreiesc au acces rapid la supermarket-uri și magazine, precum și la o mulțime de obiective medicale, religioase sau educaționale.

Magazine în Cartierul Evreiesc
 • Centrul Comercial Unirea
 • Carrefour Unirii
 • Centrul Comercial Cocor
Învățământ în Cartierul Evreiesc
 • Complexul Educațional Laude-Reut
 • Școala Gimnazială Barbu Delavrancea
 • Colegiul Național Matei Basarab
Recreere în Cartierul Evreiesc
 • Teatrul Evreiesc de Stat
 • Centrul Vechi
 • Parcul Unirii
Transport public în Cartierul Evreiesc
 • Stațiile de metrou Piața Unirii 1, Piața Unirii 2
 • Liniile de tramvai 14, 40, 55
 • Linia de autobuz 605

Rata criminalității în Cartierul Evreiesc

Administrativ, Cartierul Evreiesc, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Cartierul Evreiesc se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cartierul Evreiesc

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Matei Basarab 59 Luxury Building, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cartierul Evreiesc. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cartierul Evreiesc. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În ciuda faptului că zona în care se află Matei Basarab 59 Luxury Building găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Matei Basarab 59 Luxury Building au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M2, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Matei Basarab 59 Luxury Building există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 605 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 14,40,55.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Matei Basarab 59 Luxury Building, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona Matei Basarab 59 Luxury Building este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Bulevardul Unirii.

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Matei Basarab 59 Luxury Building este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M2, M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Matei Basarab 59 Luxury Building, la care ajung liniile 605. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Matei Basarab 59 Luxury Building vor avea acces și la liniile de tramvai 14,40,55, existând cel puțin o stație în cartier.

Cartierul Cartierul Evreiesc face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Cartierul Evreiesc nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Cartierul Evreiesc, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 4060 Euro pe lună, cu 8 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 5075 Euro pe lună, cu 10 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Cartierul Evreiesc sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Cartierul Evreiesc atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Cartierul Evreiesc
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Matei Basarab 59 Luxury Building față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Matei Basarab 59 Luxury Building se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Matei Basarab 59 Luxury Building se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Matei Basarab 59 Luxury Building este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Matei Basarab 59 Luxury Building rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Matei Basarab 59 Luxury Building se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Matei Basarab 59 Luxury Building va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Matei Basarab 59 Luxury Building se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Matei Basarab 59 Luxury Building oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Matei Basarab 59 Luxury Building.

Cât costă o locuință în Matei Basarab 59 Luxury Building?

Momentan colectăm, de la Matei Basarab 59 Luxury Building, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Matei Basarab 59 Luxury Building și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Matei Basarab 59 Luxury Building este situat în cartierul Cartierul Evreiesc din centrul capitalei. Poți ajunge ușor la Matei Basarab 59 Luxury Building folosind metrou M1, M2, M3. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Matei Basarab 59 Luxury Building?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Matei Basarab 59 Luxury Building este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Bulevardul Unirii.

Ce facilități oferă Matei Basarab 59 Luxury Building locuitorilor săi?

Locuitorii din Matei Basarab 59 Luxury Building au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România