Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

NearCenter Residence Crangasi
T1R2C1261 | BUCSOLDOUT

NearCenter Residence Crangasi

Strada Munții Gurghiului , Nr. 19, Crângași, Sector 6, București - Vest

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial NearCenter Residence Crangasi din București
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Ansamblul rezidențial 11534 din București

NearCenter Residence Crangasi Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La NearCenter Residence Crangasi fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din NearCenter Residence Crangasi au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din NearCenter Residence Crangasi. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

NearCenter Residence Crangasi Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în NearCenter Residence Crangasi. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul NearCenter Residence Crangasi, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul NearCenter Residence Crangasi pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

NearCenter Residence Crangasi Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în NearCenter Residence Crangasi, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind NearCenter Residence Crangasi însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul NearCenter Residence Crangasi.

NearCenter Residence Crangasi Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în NearCenter Residence Crangasi dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în NearCenter Residence Crangasi s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în NearCenter Residence Crangasi este să verificăm pe teren.

NearCenter Residence Crangasi Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în NearCenter Residence Crangasi dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din NearCenter Residence Crangasi, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din NearCenter Residence Crangasi, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

NearCenter Residence Crangasi Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în NearCenter Residence Crangasi sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 15cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în NearCenter Residence Crangasi. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în NearCenter Residence Crangasi - simple (termopan) sau triple (tripan).

NearCenter Residence Crangasi Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din NearCenter Residence Crangasi, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din NearCenter Residence Crangasi.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În NearCenter Residence Crangasi s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

NearCenter Residence Crangasi Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre NearCenter Residence Crangasi nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din NearCenter Residence Crangasi, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din NearCenter Residence Crangasi, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din NearCenter Residence Crangasi, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția NearCenter Residence Crangasi, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din NearCenter Residence Crangasi fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

NearCenter Residence Crangasi:Cumpărături

În evaluare
Nu știm dacă există supermarket sau minimarket în ansamblu

Nu avem date despre cele mai apropiate magazine față de NearCenter Residence Crangasi, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află NearCenter Residence Crangasi vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de NearCenter Residence Crangasi.

NearCenter Residence Crangasi:Educație

Găsești școala la câteva minute de NearCenter Residence Crangasi!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul NearCenter Residence Crangasi nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de NearCenter Residence Crangasi

Deși nu există grădiniță chiar în NearCenter Residence Crangasi, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de NearCenter Residence Crangasi, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

NearCenter Residence Crangasi:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul NearCenter Residence Crangasi, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în NearCenter Residence Crangasi, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din NearCenter Residence Crangasi care să implice și copiii.

NearCenter Residence Crangasi:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în NearCenter Residence Crangasi fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în NearCenter Residence Crangasi, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea NearCenter Residence Crangasi sunt sau nu împrejmuite.

NearCenter Residence Crangasi:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

NearCenter Residence Crangasi:Transport public

În evaluare
Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul NearCenter Residence Crangasi este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în NearCenter Residence Crangasi, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 162,163,178,601,N110,T7. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 11,41,44.

Zonă liniștită și bine conectată

NearCenter Residence Crangasi se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

NearCenter Residence Crangasi:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții NearCenter Residence Crangasi privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul NearCenter Residence Crangasi.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: NearCenter Residence Crangasi are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

NearCenter Residence Crangasi:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul NearCenter Residence Crangasi.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în NearCenter Residence Crangasi vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

NearCenter Residence Crangasi:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din NearCenter Residence Crangasi.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în NearCenter Residence Crangasi.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul NearCenter Residence Crangasi informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

NearCenter Residence Crangasi:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din NearCenter Residence Crangasi sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la NearCenter Residence Crangasi privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul NearCenter Residence Crangasi sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă NearCenter Residence Crangasi

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul NearCenter Residence Crangasi.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din NearCenter Residence Crangasi sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din NearCenter Residence Crangasi au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din NearCenter Residence Crangasi au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

NearCenter Residence Crangasi:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în NearCenter Residence Crangasi pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de NearCenter Residence Crangasi există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din NearCenter Residence Crangasi ai, în ofertă, cosmetică canină.

NearCenter Residence Crangasi:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci NearCenter Residence Crangasi nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege NearCenter Residence Crangasi deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

44,4504892113487 26,0463601514094

Harta NearCenter Residence Crangasi

Click pe buton pentru a vedea unde se află NearCenter Residence Crangasi

Despre Crângași

Cartierul Crângași este un cartier limitat de Calea Crângași, Calea Giulești și străzile Mehadia și George Vâlsan. Nu este un cartier cu suprafață mare, însă are aproximativ 350 000 de rezidenți și este foarte bine conectat la oraș. În zona pieței Crângași se întâlnesc numeroasele stații de transport în comun, fie că este subteran sau suprateran.

Dacă astăzi cartierul Crângași este considerat a fi unul foarte apropiat de centru, în urmă cu 100 de ani nici măcar nu făcea parte din capitală. Cartierul este compus, în cea mai mare parte, din blocuri de locuințe cu peste 10 etaje construite în perioada comunistă, însă pot fi găsite și case sau diverse proiecte imobiliare noi.

Viața de zi cu zi în Crângași

Pe lista punctelor de interes ale acestui cartier se numără Parcul Crângași reamenajat destul de recent, ștrandul din zonă și numeroasele magazine, supermarket-uri, clinici medicale și alte instituții private sau de stat care contribuie la confortul cetățenilor.

Magazine în Crângași
 • Complexul Agroalimentar Crângași
 • Carrefour Market
 • Lidl
Învățământ în Crângași
 • Colegiul Tehnic Carol I
 • Școala Gimnazială Numărul 167
 • Școala Gimnazială Numărul 168
Recreere în Crângași
 • Parcul Crângași
 • Clubul Sportiv Sportul Studențesc București
 • Lacul Morii
Transport public în Crângași
 • Stația de metrou Crângași
 • Liniile de tramvai 11, 41, 44
 • Liniile de autobuz 162, 163, 178, 601, N110, T7

Rata criminalității în Crângași

Administrativ, Crângași, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Crângași este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Crângași

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în NearCenter Residence Crangasi, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Crângași. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Crângași. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Străzile din jurul NearCenter Residence Crangasi tind să fie aglomerate în special în jurul prânzului și al serii. Acest fapt denotă că zona, deși cu o densitate medie, este populată de persoane care lucrează predominant de acasă.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din NearCenter Residence Crangasi au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de NearCenter Residence Crangasi există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 162,163,178,601,N110,T7 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 11,41,44.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de NearCenter Residence Crangasi, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona NearCenter Residence Crangasi se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Șoseaua Virtuții, în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face NearCenter Residence Crangasi un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de NearCenter Residence Crangasi, la care ajung liniile 162,163,178,601,N110,T7. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în NearCenter Residence Crangasi vor avea acces și la liniile de tramvai 11,41,44, existând cel puțin o stație în cartier.

Cartierul Crângași face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Crângași tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Crângași, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 290 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 390 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 520 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 668 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 835 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Crângași sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Crângași atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Crângași
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din NearCenter Residence Crangasi față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, NearCenter Residence Crangasi nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, NearCenter Residence Crangasi este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, NearCenter Residence Crangasi rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în NearCenter Residence Crangasi se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

NearCenter Residence Crangasi va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în NearCenter Residence Crangasi se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul NearCenter Residence Crangasi oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din NearCenter Residence Crangasi.

Cât costă o locuință în NearCenter Residence Crangasi?

Momentan colectăm, de la NearCenter Residence Crangasi, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află NearCenter Residence Crangasi și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial NearCenter Residence Crangasi este situat în cartierul Crângași din vestul Bucureștiului. Poți ajunge ușor la NearCenter Residence Crangasi folosind metrou M1. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona NearCenter Residence Crangasi?

Locuind în NearCenter Residence Crangasi nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Șoseaua Virtuții.

Ce facilități oferă NearCenter Residence Crangasi locuitorilor săi?

Locuitorii din NearCenter Residence Crangasi au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul NearCenter Residence Crangasi și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vanzari , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România