Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Trapezului Residence 10

Trapezului Residence 10

Strada Fetești , Nr. 40, Ozana, Sector 3, București - Est

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Trapezului Residence 10 din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Trapezului Residence 10!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Trapezului Residence 10 și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Departamentul de vanzari , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 11623 din București

Trapezului Residence 10 Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Trapezului Residence 10 fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Trapezului Residence 10 au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Trapezului Residence 10. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Trapezului Residence 10 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Trapezului Residence 10. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Trapezului Residence 10, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Trapezului Residence 10 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Trapezului Residence 10 Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Trapezului Residence 10, cel mai probabil pe gaz.

Nu știm ce sistem de distribuție s-a utilizat

Sistemul de distribuție al agentului termic influențează considerabil eficiența energetică a locuinței. Încă nu avem aceste informații privind Trapezului Residence 10 însă vom reveni cu ele imediat ce facem audit-ul la șantier.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Trapezului Residence 10.

Trapezului Residence 10 Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Trapezului Residence 10 dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Trapezului Residence 10 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Trapezului Residence 10 este să verificăm pe teren.

Trapezului Residence 10 Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Trapezului Residence 10 dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Trapezului Residence 10, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Trapezului Residence 10, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Trapezului Residence 10 Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Trapezului Residence 10 sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 15cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Trapezului Residence 10. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Trapezului Residence 10 - simple (termopan) sau triple (tripan).

Trapezului Residence 10 Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Trapezului Residence 10, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Trapezului Residence 10.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Trapezului Residence 10 s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Trapezului Residence 10 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Trapezului Residence 10 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Trapezului Residence 10, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Trapezului Residence 10, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Trapezului Residence 10, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Trapezului Residence 10, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Trapezului Residence 10 fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Trapezului Residence 10:Cumpărături

În evaluare
Nu știm dacă există supermarket sau minimarket în ansamblu

Nu avem date despre cele mai apropiate magazine față de Trapezului Residence 10, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Trapezului Residence 10 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Trapezului Residence 10.

Trapezului Residence 10:Educație

Găsești școala la câteva minute de Trapezului Residence 10!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Trapezului Residence 10 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Trapezului Residence 10

Deși nu există grădiniță chiar în Trapezului Residence 10, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Trapezului Residence 10, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Trapezului Residence 10:Recreere

În evaluare
Există parcuri în zonă dar nu știm clar cât de frumoase sunt

Deși nu există niciun parc în interiorul Trapezului Residence 10, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Trapezului Residence 10, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Trapezului Residence 10 care să implice și copiii.

Trapezului Residence 10:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Trapezului Residence 10 fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Trapezului Residence 10, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Trapezului Residence 10 sunt sau nu împrejmuite.

Trapezului Residence 10:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Trapezului Residence 10:Transport public

În evaluare
Găsești o stație de metrou pentru M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Trapezului Residence 10 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Trapezului Residence 10, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz N111. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19,27,40.

Zonă liniștită și bine conectată

Trapezului Residence 10 se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Trapezului Residence 10:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Trapezului Residence 10 privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Trapezului Residence 10.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Trapezului Residence 10 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Trapezului Residence 10:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Trapezului Residence 10.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Trapezului Residence 10 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Trapezului Residence 10:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Trapezului Residence 10.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Trapezului Residence 10.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Trapezului Residence 10 informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Trapezului Residence 10:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Trapezului Residence 10 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Trapezului Residence 10 privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Trapezului Residence 10 sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Trapezului Residence 10

În evaluare
Nu știm încă dacă există stație de încărcare în ansamblu
Nu este clar dacă există sau va exista o stație de încărcare mașini electrice în interiorul Trapezului Residence 10.
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Trapezului Residence 10:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Trapezului Residence 10 pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Trapezului Residence 10 există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Trapezului Residence 10 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Trapezului Residence 10:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Trapezului Residence 10 are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Trapezului Residence 10 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,4136666214638 26,1834874886136

Harta Trapezului Residence 10

Click pe buton pentru a vedea unde se află Trapezului Residence 10

Despre Ozana

Cartierul Ozana este un cartier mic, dar populat din estul Bucureștiului. Deservit de stația de metrou 1 Decembrie 1918, precum și de mijloace de alte mijloace de transport în comun, oferă acces rapid către centru. Este un cartier în care majoritatea blocurilor au regim mic de înălțime ( P+4), ceea ce oferă senzația de spațiu și poate să asigure suficient de multe locuri de parcare pentru toată lumea.

Printre punctele convingătoare ale acestui cartier se numără zonele pline de verdeață, liniștea și numeroasele magazine mai mici, sau mai mari, aflate în imediată apropiere.

Viața de zi cu zi în Ozana

Cei care aleg să locuiască în cartierul Ozana au acces la toate punctele de interes utile unei familii: grădinițe, școli, magazine, clinici medicale, lăcașe de cult, etc. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea:

Magazine în Ozana
 • Lidl
 • Penny
 • Piața Trapezului
Învățământ în Ozana
 • Școala Gimnazială Nr. 149
 • Grădinița Numărul 160
 • Liceul tehnic Costin D. Nenițescu
Recreere în Ozana
 • Parcul Cara
 • Cineplexx
 • Parcul Alexandru Ioan Cuza (15 min)
Transport public în Ozana
 • Stația de metrou 1 Decembrie 1918
 • Liniile de tramvai 19, 27, 40
 • Linia de autobuz N111

Rata criminalității în Ozana

Administrativ, Ozana, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Ozana se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Ozana

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Trapezului Residence 10, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Ozana. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Ozana. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Traficul din jurul ansamblului rezidențial Trapezului Residence 10 este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Trapezului Residence 10 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Trapezului Residence 10 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile N111 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19,27,40.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Trapezului Residence 10, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Trapezului Residence 10 are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Bulevardul Theodor Pallady.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Trapezului Residence 10 un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Trapezului Residence 10, la care ajung liniile N111. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Trapezului Residence 10 vor avea acces și la liniile de tramvai 19,27,40, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Trapezului Residence 10 se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Poziția estică a Trapezului Residence 10 asigură o bună conectivitate cu Autostrada 2 (București - Constanța), ideal pentru cei care ajung des pe litoral. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Trapezului Residence 10 au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Ozana face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Ozana nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Ozana, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 375 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 435 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Ozana sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Ozana atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Ozana
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Trapezului Residence 10 față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Trapezului Residence 10 este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Trapezului Residence 10 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Trapezului Residence 10 rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Trapezului Residence 10 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Trapezului Residence 10 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Trapezului Residence 10 se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Trapezului Residence 10 oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Trapezului Residence 10.

Cât costă o locuință în Trapezului Residence 10?

Momentan colectăm, de la Trapezului Residence 10, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Trapezului Residence 10 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Trapezului Residence 10 este situat în cartierul Ozana din zona estică a Bucureștiului . Poți ajunge ușor la Trapezului Residence 10 folosind metrou M3. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Trapezului Residence 10?

Locuind în Trapezului Residence 10 nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Theodor Pallady.

Ce facilități oferă Trapezului Residence 10 locuitorilor săi?

Locuitorii din Trapezului Residence 10 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România