Belvedere Residence
Belvedere Residence

Belvedere Residence București

Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Belvedere Residence

2 Camere de la 106.000 € fără TVA
111.300 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 150.000 € fără TVA
178.500 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 08 noiembrie 2023

CONTACT Belvedere Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Belvedere Residence

 • Grădiniță: Grădinița nr. 7 în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 0 minute de condus
 • Complex sportiv: Blokx în imediata apropiere
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Mall: Pipera Strip Mall în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Verdi în imediata apropiere
 • Școală: Jerusalem School of Bucharest (JSB) la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Șoseaua Fabrica de Glucoză în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Fabrica de Glucoză 5 în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus

Belvedere Residence Modele de locuințe

16 rezultate

Se afișează 1-16 din 16 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Belvedere Residence Belvedere Residence Belvedere Residence Belvedere Residence Belvedere Residence Belvedere Residence Belvedere Residence Belvedere Residence Belvedere Residence Belvedere Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Belvedere Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Belvedere Residences este un ansamblu modern și confortabil situat în nordul Bucureștiului. Apartamentele cu două, trei și patru camere, inclusiv variante pe două niveluri pentru cele cu două și trei camere, sunt elegante și spațioase și oferă tot confortul unei vieți urbane de calitate.

Ansamblul este format din 13 blocuri monolit, paralele, orientate pe axa sud-vest.
Ansamblul este format din 13 blocuri monolit, paralele, orientate pe axa sud-vest.

Belvedere Residences se află într-o poziție privilegiată, în nordul Capitalei, cu vedere directă către lacul Tei. Acesta este un loc ideal pentru cei care lucrează în zona de nord a Bucureștiului, datorită proximității față de centrele de afaceri importante precum Iride Business Park, Global City sau Swan Office Park. Distanța scurtă până la acestea reprezintă o oportunitate unică pentru miile de angajați care lucrează în corporațiile din apropiere.

În plus, Belvedere Residences beneficiază de acces facil la multiple linii de transport în comun, inclusiv la stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu. Poziția ansamblului oferă flexibilitate și mobilitate maximă pentru deplasarea cu mijloace publice de transport, fiind ideal celor care nu au (sau nu vor să folosească) o mașină proprie.

Un alt avantaj major al acestei poziționări este proximitatea față de numeroase centre comerciale precum Promenada Mall, Pipera Plaza, Veranda Mall sau Băneasa Shopping City. Aceste centre comerciale oferă o gamă variată de magazine și servicii pentru toate gusturile și necesitățile.

Belvedere Residences se află într-o zonă cu multiple instituții de învățământ, începând de la grădinița Mary Poppins, Școala Gimnazială Herăstrău, Liceul „Jean Monnet" și terminând cu Școala Superioară de Aviație Civilă. Aceasta reprezintă o alternativă ideală pentru familiile care doresc să asigure educația copiilor într-un mediu sigur și calitativ.

În ceea ce privește ansamblul rezidențial Belvedere Residences în sine, acesta oferă numeroase facilități pentru locatari. Printre acestea se numără spații comerciale la parterul imobilelor, spații verzi și curți interioare amenajate. De asemenea, ansamblul dispune de locuri de joacă pentru copii și locuri de parcare subterane și supraterane.

Belvedere Residences este mai mult decât un simplu ansamblu rezidențial - el definește un stil de viață modern și confortabil susținut de apartamente compartimentate inteligent, inedit (cele situate pe două niveluri sunt mai mult decât interesante în peisajul locativ din București), luminoase și spațioase, adaptate la stilul de viață al omului modern și la nevoile acestuia.

Cartier dinamic, modern, poziționat ideal, în partea de nord a Bucureștiului, Belvedere Residences poate fi o alegere perfectă prin accesul rapid la centrele de afaceri, la mijloacele de transport în comun și la numeroase alte facilități din zonă. Peste toate se adaugă și o perspectivă largă și senzațională asupra lacului Tei și Bucureștiului, pentru că ceea ce se vede pe ferestrele casei, face parte din decor și ambient.

Transport

Belvedere Residences oferă oportunități variate de transport pentru locuitori, indiferent de preferințele lor. Pentru cei care aleg să folosească transportul public, aceștia au acces imediat la mai multe stații de metrou, tramvai și autobuz.

Poți să ajungi rapid în centrul orașului sau în alte zone importante din București, cu metroul de la stația Aurel Vlaicu, care se află la aproximativ 1.5 km distanță de Belvedere Residences. De asemenea, stația de metrou Pipera este la doar 0.5 km distanță și oferă acces rapid către alte zone ale orașului.

Tramvaiul și autobuzul oferă variante convenabile în apropierea ansamblului rezidențial. Stațiile de tramvai Gelcap și Electronica sunt situate la doar 0.5 km distanță și poți ajunge la ele pe jos în aproximativ 5 minute. De asemenea, există mai multe stații de autobuz în zonă, cum ar fi Fabrica de Glucoză (la 0.5 km), Rocin (la 0.5 km) și Pipera (la 0.5 km).

Pentru cei care preferă să se deplaseze cu mașina proprie, este important să știe că zona Belvedere Residences are o densitate moderată a traficului, ceea ce face ca naveta zilnică să fie mai ușoară și mai plăcută comparativ cu alte zone ale Bucureștiului. În timpul orelor de vârf, traficul poate fi aglomerat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, dar acesta poate fi evitat prin utilizarea altor rute alternative.

Parcarea subterană Belvedere Residences. Locurile se achiziționează contra cost, separat de prețul apartamentului.
Parcarea subterană Belvedere Residences. Locurile se achiziționează contra cost, separat de prețul apartamentului.

În ceea ce privește parcarea, ansamblul rezidențial oferă locuri de parcare subterane și supraterane pentru locatari. Prețurile pentru un loc de parcare pot varia în funcție de preferințe și cerințele individuale ale fiecărui locatar. Dar, este important de menționat că locurile de parcare sunt disponibile contra cost și trebuie achiziționate separat.

Belvedere Residences nu dispune în prezent de stații de încărcare pentru mașinile electrice în interiorul ansamblului rezidențial. Cu toate acestea, există stații de încărcare pentru mașini electrice în apropierea zonei, la o distanță accesibilă. Cel mai apropiat punct de încărcare se află la aproximativ 0.5 km distanță.

Concluzionând, există multiple opțiuni pentru transportul zilnic pentru cei care locuiesc în Belvedere Residences, indiferent dacă aleg transportul public sau mașina proprie. Accesibilitatea este asigurată de proximitatea față de stațiile importante din zona București Nord. De asemenea, locurile de parcare disponibile contribuie la confortul și comoditatea rezidenților. Poate fi o dificultate absența stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice.

În urma evaluării tuturor acestor aspecte, ansamblului Belvedere Residences primește un calificativ de 4 puncte din 5. Accesibilitatea bună către mijloacele de transport public și infrastructura adecvată pentru parcarea autovehiculelor sunt un beneficiu, punctul pierdut fiind consecința absenței stațiilor electrice.

Cumpărături

Belvedere Residences oferă locuitorilor săi multiple opțiuni pentru a-și face cumpărăturile zilnice. Ansamblul rezidențial dispune de magazine alimentare în interior, inclusiv un minimarket, care oferă o gamă variată de produse pentru nevoile zilnice ale locatarilor. Aceasta este o soluție pentru cei care doresc să aibă acces rapid și facil la alimente și alte produse esențiale fără a fi nevoie să părăsească ansamblul.

Multe și diverse alternative sunt în exteriorul complexului. Mega Image, Carrefour Market sunt supermarketuri în apropierea ansamblului Belvedere Residences și oferă o gamă largă de produse alimentare și nealimentare.

Pentru cei interesați de produse bio și proaspete, numeroși producători locali pot furniza ouă, carne, brânză, legume și fructe proaspete. În plus, cea mai apropiată piața agroalimentară este Piața Pipera, la aproximativ 2.5 km distanță, bine aprovizionată cu produse proaspete și de calitate.

În ceea ce privește magazinele specializate, în ansamblul Belvedere Residences există brutării, aprozare și altele care oferă produse specifice. Aceste magazine aduc un plus de diversitate și comoditate pentru locatarii ansamblului.

Pentru o experiență completă de cumpărături, locatarii Belvedere Residences au acces facil la galerii comerciale și mall-urile din apropiere. Promenada Mall este la doar 1.5 km distanță și oferă o gamă variată de magazine, restaurante și servicii. De asemenea, Pipera Strip Mall se află la aceeași distanță și este o altă opțiune convenabilă pentru cumpărături.

În concluzie, Belvedere Residences oferă multiple opțiuni. Cu magazine alimentare în interiorul ansamblului rezidențial și cu supermarketuri renumite în apropiere, precum și acces facil la producători locali și piețe agroalimentare, aprovizionarea cu alimente a rezidenților este satisfăcută simplu și comod.

În urma evaluării tuturor acestor aspecte, ansamblului Belvedere Residences are un calificativ de 4 din 5 puncte. Este lăudabilă varietatea opțiunilor de cumpărături disponibile în zonă, precum și pe prezența magazinelor specializate în interiorul ansamblului rezidențial. Punctul pierdut este urmarea unui grad mai ridicat de aglomerare urbană și a bugetului de timp necesar a fi alocat cumpărăturilor zilnice și săptămânale.

Familii

Belvedere Residence reprezintă un loc ideal pentru familii, beneficiind de un mediu sigur și prietenos, care permite accesul facil către grădinițe, școli, parcuri, locuri de joacă și restaurante.

În ceea ce privește accesul la grădinițe, acest ansamblu rezidențial nu include o grădiniță propriu-zisă în interiorul complexului. Totuși, în apropiere există numeroase opțiuni de învățământ preșcolar. Una dintre cele mai apropiate este Grădinița nr. 7, la doar 1.5 km distanță, accesibilă în doar 5 minute cu mașina.

Locurile de joacă sunt amenajate astfel încât să cei mici să fie în deplină siguranță.
Locurile de joacă sunt amenajate astfel încât să cei mici să fie în deplină siguranță.

Accesul la școli este, de asemenea, un avantaj dacă locuiești în acest ansamblu. Deși nu există o școală în interiorul Belvedere Residence, în imediată vecinătate există mai multe instituții de învățământ. Cea mai apropiată este Școala Gimnazială Luca, situată la numai 2 km distanță, la care se poate ajunge în 5 minute cu mașina.

Din păcate, ansamblul nu dispune de un parc propriu, însă în vecinătate sunt mai multe spații verzi generoase. Cel mai apropiat este Parcul Verdi, la care se poate ajunge în doar 20 de minute de mers pe jos. Acesta este un loc ideal pentru socializare și relaxare, atât pentru cei mici, cât și pentru părinții lor.

Belvedere Residence dispune de locuri de joacă pentru copii, ceea ce reprezintă un avantaj major pentru familiile cu copii. Aceste spații de joacă sunt dotate cu accesorii diverse (tobogane, leagăne, bănci etc). Copiii se pot juca în siguranță, pot interacționa cu alți copii din ansamblu.

Există numeroase restaurante în apropiere care oferă servicii de livrare la domiciliu. Printre acestea se numără Urban Foods și Samsara, la doar 10 minute de mers pe jos. De asemenea, cel mai apropiat mall este Promenada Mall, la 1.5 km distanță, unde se află mai multe restaurante, cu profiluri diverse și numeroase magazine.

Securitatea este o prioritate majoră în cadrul Belvedere Residence. Accesul în ansamblu este permis doar locatarilor, fiind restricționat de o firmă de securitate specializată. De asemenea, străzile din ansamblu sunt patrulate permanent de angajații firmei de securitate, asigurând astfel o protecție maximă. În plus, toate zonele publice sunt iluminate permanent, sporind siguranța locatarilor.

În privința siguranței anti-incendiu, ansamblul dispune de semnalizare pentru evacuare pe toate palierele, dar hidranți există doar în stradă. Toate ușile de acces în clădiri se deschid spre exterior. Este de menționat că nu există deloc extinctoare, detectoare de fum, aspersoare automate sau planuri de evacuare, ceea ce este un element în minus pentru administrator și dezvoltator.

În concluzie, Belvedere Residence reprezintă un mediu ideal pentru familiile care doresc confort, accesibilitate și securitate, dar nu pot fi trecute cu vederea aspectele care pot și trebuie îmbunătățite. Din acest motiv, primește doar 4 din 5 puncte.

Tineri

Belvedere Residence, situat în zona de nord a Bucureștiului, pare să ofere un stil de viață plin de energie pentru tineri. În ciuda faptului că nu dispune de o piscină și nici de o sală de fitness în incintă, ansamblul este înconjurat de numeroase opțiuni de divertisment și sport.

Pentru cei cărora le place să se relaxeze într-un mediu prietenos, există mai multe baruri și cafenele în apropiere. „Barletto”, „Simbi's” și „La Roka” sunt doar la câteva minute distanță cu mașina, oferind un mediu perfect pentru socializare. Pentru cumpărături, Promenada Mall este la doar 5 minute de un drum cu mașina și 15 de mers pe jos și oferă o multitudine de magazine, restaurante și activități de divertisment.

În privința activităților sportive, există mai multe cluburi sportive la o distanță foarte mică „Blokx", „Clubul Planet Swim & Gym" și „Vertical Spirit Baicului" și vin cu numeroase facilități, de la înot la alpinism de sală, perfecte pentru antrenament și distracție.

Cât despre jogging, Parcul Verdi, la doar 20 de minute de mers pe jos de ansamblu, este locul ideal și cadru perfect pentru alergare sau plimbare.

În concluzie, Belvedere Residence reușește să combine echilibrat viața urbană și activitățile de timp liber, chiar în lipsa unor facilități în cadrul ansamblului rezidențial. Pentru toate acestea calificativul este 4 din 5, deoarece, deși există o serie de opțiuni pentru tineri în ceea ce privește divertismentul și activitățile sportive, acestea nu sunt în ansamblu și impun deplasarea pe distanțe scurte și medii.

Persoane cu handicap

Accesibilitatea pentru persoanele cu handicap în Belvedere Residence lasă mult de dorit. Din păcate, complexul nu dispune de facilitățile necesare pentru a ajuta persoanele cu handicap vizual, lipsind atât semnalizarea acustică cât și indicatoarele tactile Braille. Aceasta le restricționează libertatea de mișcare în interiorul complexului.

În ceea ce privește persoanele cu handicap locomotor, situația este de asemenea nesatisfăcătoare. Nu există rampe de acces, iar căsuțe poștale sunt prea sus pentru cei din fotoliu rulant. Singurul beneficiu sunt locurile de parcare rezervate pentru persoanele cu handicap.

În ceea ce privește locuințele, acestea sunt mai bine pregătite pentru accesibilitate. Toate ușile de intrare în locuințe au o lățime de peste 90 cm, permițând un acces facil cu un cărucior cu rotile. De asemenea, toate locuințele dispun de treceri la nivel cu podeaua, facilitând deplasarea.

Belvedere Residence primește un calificativ de 2 puncte din 5 în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap. Deși există unele facilități pentru persoanele cu handicap locomotor în locuințe, absența rampelor de acces, a semnalizării acustice și a indicatoarelor Braille fac viața de zi cu zi dificilă pentru persoanele cu nevoi speciale. Este imperativ ca Belvedere Residence să își îmbunătățească facilitățile pentru a deveni un spațiu cu adevărat inclusiv și prietenos.

Concluzie

Ansamblul rezidențial Belvedere Residence este un loc modern și confortabil, conceput pentru a fi prietenos și sigur. Poziția, în nordul Bucureștiului, este un avantaj suplimentar. Punctele forte ale acestui ansamblu rezidențial includ poziționarea privilegiată în apropierea unor centre de afaceri importante, accesul facil la multiple linii de transport în comun și proximitatea față de centre comerciale. Toate acestea sunt un plus ce contribuie la o viață bună, facilitând accesul la servicii și activități diverse.

Zona comercială a ansamblului rezidențial și o parte din locurile de parcare exterioare.
Zona comercială a ansamblului rezidențial și o parte din locurile de parcare exterioare.

În ceea ce privește familiile, ansamblul oferă avantajele ce decurg din proximitatea existenței unei grădinițe și a școlilor. Și locurile de joacă din ansamblu sunt un beneficiu. Belvedere Residence nu are piscină și nici sală de fitness în incintă, dar acestea există, ca opțiuni în apropiere.

Siguranța este o prioritate în cadrul Belvedere Residence și este satisfăcută corect. Accesul este restricționat, fiind permis doar rezidenților și invitaților acestora și există patrulare permanentă.

Necesită îmbunătățire siguranța la incendiu și accesibilitatea pentru persoanele cu handicap, unde ansamblul are multe lacune și este departe de a fi complet inclusiv. Absența rampelor de acces și a semnalizării pentru persoanele cu deficiențe de vedere îi limitează pe aceștia în deplasarea și accesul la facilități.

Belvedere Residence primește un calificativ general de 3.5 din 5. Punctele forte sunt: poziționarea strategică și facilitățile externe în apropiere. Puncte negative: siguranța la incendiu și accesibilitatea limitată pentru persoanele cu handicap. Belvedere Residence reprezintă o opțiune rezonabilă pentru familiile și tinerii care doresc să locuiască în nordul Bucureștiului, iar cu unele îmbunătățiri poate deveni un loc cu adevărat complet.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Belvedere Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Belvedere Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Belvedere Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Belvedere Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Belvedere Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Floreasca și randamentul estimativ oferit de Belvedere Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Belvedere Residence;
 • Analiză comparativă a Belvedere Residence față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Floreasca

Ansamblul rezidențial Belvedere Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Belvedere Residence din Floreasca, București - Nord

Belvedere Residence

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6, Floreasca, Sector 2

Prețuri Belvedere Residence

 • 2 Camere
  105.000€
 • 3 Camere
  172.550€
Ansamblul rezidențial Floreasca Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Floreasca Residence din Floreasca, București - Nord

Floreasca Residence

Livrare: Necunoscut Strada Dâmbovicioarei Nr. 10, Floreasca, Sector 2

Prețuri Floreasca Residence

Ansamblul rezidențial Rahmaninov 38 din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Rahmaninov 38 din Floreasca, București - Nord

Rahmaninov 38

Livrare: Finalizat Strada Serghei Rahmaninov Nr. 38, Floreasca, Sector 2

Prețuri Rahmaninov 38

 • 2 Camere
  259.420€
 • 3 Camere
  541.450€
Ansamblul rezidențial One Verdi Park Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial One Verdi Park Residence din Floreasca, București - Nord

One Verdi Park Residence

Livrare: Necunoscut Strada Barbu Văcărescu Nr. 164, Floreasca, Sector 2

Prețuri One Verdi Park Residence

 • 2 Camere
  296.310€
 • 3 Camere
  332.010€
 • 4 Camere
  522.410€
Ansamblul rezidențial Rahmaninov Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Rahmaninov Residence din Floreasca, București - Nord

Rahmaninov Residence

Livrare: Necunoscut Strada Rahmaninov Nr. 50, Floreasca, Sector 2

Prețuri Rahmaninov Residence

 • 2 Camere
  999.600€
 • 3 Camere
  1.270.920€
 • 4 Camere
  1.285.200€
Ansamblul rezidențial Nordis View din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nordis View din Floreasca, București - Nord

Nordis View

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6a, Floreasca, Sector 2

Prețuri Nordis View

 • 2 Camere
  203.133€
 • 3 Camere
  343.315€
 • 4 Camere
  502.775€
Ansamblul rezidențial Yacht Kid din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Yacht Kid din Floreasca, București - Nord

Yacht Kid

Livrare: Necunoscut Strada Anton Holban Nr. 6, Floreasca, Sector 2

Prețuri Yacht Kid

Ansamblul rezidențial Brick Lofts din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Brick Lofts din Floreasca, București - Nord

Brick Lofts

Livrare: Finalizat Intrarea Chefalului Nr. 10A, Floreasca, Sector 2

Prețuri Brick Lofts

Ansamblul rezidențial F-Zeen Floreasca Lake din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial F-Zeen Floreasca Lake din Floreasca, București - Nord

F-Zeen Floreasca Lake

Livrare: Finalizat Calea Floreasca Nr. 236, Floreasca, Sector 2

Prețuri F-Zeen Floreasca Lake

Ansamblul rezidențial Prima Vista din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Prima Vista din Floreasca, București - Nord

Prima Vista

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6, Floreasca, Sector 2

Prețuri Prima Vista

Ansamblul rezidențial One High District din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial One High District din Floreasca, București - Nord

One High District

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 14, Floreasca, Sector 2

Prețuri One High District

 • Studio
  153.748€
 • 2 Camere
  173.740€
 • 3 Camere
  262.276€
 • 4 Camere
  372.827€