Dome Residence
Dome Residence
Dome Residence

Dome Residence

Strada Banatului Nr. 88

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Dome Residence

2 Camere de la 66.667 € fără TVA
70.000 cu TVA de 5% inclus

Case de la 138.655 € fără TVA
165.000 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 22 mai 2023

CONTACT Dome Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Dome Residence

 • Stație de tramvai: Mezeș la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Libertății în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Bazilescu la 10 minute de condus
 • Locuri de muncă: Parcul industrial de pe A1 la 25 minute de condus
 • Complex sportiv: Zumbaala Wake Park la 5 minute de condus
 • Școală: Școala Mogoșoaia la 5 minute de condus
 • Piață: Piața Studioului la 10 minute de condus
 • Mall: Colosseum la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Depou Străulești la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădiniță în imediata apropiere
 • Supermarket: Mega Image la 5 minute de condus

Dome Residence Modele de locuințe

4 rezultate

Se afișează 1-4 din 4 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Dome Residence Dome Residence Dome Residence Dome Residence Dome Residence Dome Residence Dome Residence Dome Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Dome Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Ansamblul Dome Residence este situat pe Strada Banatului Nr. 88 în Chitila, Ilfov, în partea de nord a capitalei, într-o zonă cu un farmec aparte. Aici, casele individuale sunt elementul principal al peisajului, oferind o densitate moderată și un aer de liniște și confortul zonelor limitrofe aglomerației urbane sufocante. Străzile largi și bine întreținute facilitează traficul, care rămâne moderat chiar și la orele de vârf, iar Strada Banatului, cea mai aglomerată din zonă, păstrează un flux auto echilibrat, chiar și în momentele cele mai aglomerate ale zilei.

Localitatea Chitila se bucură de o așezare privilegiată în partea de nord a Bucureștiului, are o atmosferă rurală, calmă și primitoare. În plus, în zonă se îmbină armonios modernitatea cu tradiția, oferind locuitorilor spații verzi și o calitate a standardului de locuire. Casele individuale domină peisajul, iar grădinile acestora bucură privirea.

Ansamblul este format din două corpuri de clădire, una în continuarea celeilalte, perpendiculare pe Strada Banatului, cu o deschidere stradală mică. Regimul de înălțime este mic (P+2) în armonie cu restul construcțiilor din zonă.
Ansamblul este format din două corpuri de clădire, una în continuarea celeilalte, perpendiculare pe Strada Banatului, cu o deschidere stradală mică. Regimul de înălțime este mic (P+2) în armonie cu restul construcțiilor din zonă.

În Chitila, traficul moderat este o constantă. Indiferent de oră, poți ajunge ușor în centrul Bucureștiului sau în alte zone importante ale orașului. Proximitatea față de capitală și accesul facil la drumurile principale conferă un avantaj major celor care lucrează în București, dar doresc să se bucure de liniștea pe care le-o oferă avantajul de a locui aici.

Un alt beneficiu al localizării în Chitila este echilibrul dintre urban și rural. Ai toate facilitățile unui oraș modern, dar fără a fi departe de natură și zone verzi ample. Parcurile și locurile de joacă sunt accesibile – raporta la poziția ansamblului – oferind celor care locuiesc aici ocazia de a petrece timp de calitate în natură.

Dome Residence vine să completeze această imagine idilică, oferind oportunitatea de a locui într-o zonă în care confortul și comoditatea sunt la ele acasă. Aici, viața urbană agitată rămâne la o depărtare sigură, în timp ce te poți bucura de un stil de viață echilibrat, cu acces rapid la toate necesitățile zilnice. În Dome Residence te poți simți acasă, în siguranță.

Transport

Ansamblul Dome Residence se bucură de o poziție strategică, oferind acces rapid la o varietate de opțiuni de transport public. Pentru cei care preferă autobuzul, stațiile Primăria Chitila și Libertății se află în imediata apropiere, la doar 10 minute de mers pe jos. Dacă ești adeptul metroului, stațiile Străulești și Depou Străulești sunt la 60 de minute de mers pe jos (maxim 10 minute de mers cu mașina), iar pentru tramvai, stațiile Meseș și Marmurei sunt la 75 și, respectiv, 85 de minute de mers. La stațiile mai îndepărtate se poate ajunge cu autobuzul sau sistem maxi-taxi

SFSDFS
SDFSDFS

Din perspectiva transportului cu mașina proprie, densitatea zonei este moderată, cu trafic de intensitate medie atât la ore normale, cât și la orele de vârf. Totuși, Strada Păcii, care face legătura cu Șoseaua București-Târgoviște și Centura Bucureștiului poate fi ocazional aglomerată (este oricum o varianta de scurtătură). Pentru cei care lucrează în București, zonele de birouri de la Casa Presei, Parcul industrial de pe A1 și zona de birouri de la Grozăvești sunt la o distanță accesibilă, care variază între 8 și 10 kilometri.

În ceea ce privește parcările, în Dome Residence există locuri de parcare, însă acestea pot fi plătite separat. Nu există stații de încărcare pentru mașinile electrice în interiorul ansamblului, facilități care pot fi accesate în zone sau pot fi implementate în ansamblu ulterior prin demersul proprietarilor.

În concluzie, Dome Residence oferă un acces decent la transportul public, cu stații de autobuz în proximitate și stații de metrou și tramvai la distanțe mai mari. Traficul moderat și accesul facil la zonele de birouri fac naveta cu mașina proprie o opțiune confortabilă. Ansamblul primește 4 puncte din 5 maxim posibile, pentru facilitățile existente, cu un minus pentru distanță în unele cazuri și absența stației pentru încărcarea mașinilor electrice.

Cumpărături

Dome Residence oferă o experiență completă în ceea ce privește cumpărăturile zilnice. La un kilometri distanță, aproximativ cinci minute de mers pe jos sunt doua supermarketuri Mega și, respectiv Lidl, plus multa magazine mici specializate.

În zona metropolitană a Ilfov, Dome Residence este înconjurat de numeroși producători locali. În Chitila, ușor accesibile sunt numeroase puncte unde se comercializează legume, fructe și produse alimentare proaspete. Piața Crângași, cel mai mare centru agroalimentar este la circa 20 de minute de condus.

Pentru iubitorii de shopping, accesul la mall-uri este simplu și rapid. Militari Shopping și Băneasa Shopping City sunt la doar 15 și, respectiv, 20 de minute de condus. Aceste centre comerciale oferă o gamă largă de magazine, restaurante și facilități de divertisment.

În concluzie, Dome Residence asigură o gamă variată de opțiuni pentru cumpărături, de la necesitățile zilnice până la produse specializate și experiențe de shopping premium. Evaluarea conferă ansamblului 4 puncte din 5.

Familii

Dome Residence prezintă numeroase facilități care îl fac ideal pentru familiile cu copii. Accesul la educație este ușor. Grădinița Voinicel II și Grădinița 195 sunt la 15 și respectiv 35 de minute de mers pe jos. Școala Generală Chitila, Școala Pro. Ion Vișoiu și Școala Primară Ion Olteanu sunt pe o rază de doi kilometri, toate ușor accesibile.

Zona verde extinsă din împrejurimi oferă spații plăcute pentru relaxare. Animalele de companie sunt binevenite, iar copiii, deși nu au un loc de joacă amenajat, au la dispoziție un astfel de perimetru la câteva minute de ansamblu. Aceste facilități promovează activitățile în aer liber și creează un mediu comunitar sănătos.

Familiile ocupate din Dome Residence au la dispoziție numeroase opțiuni pentru mâncare livrată, iar Militari Shopping, la doar 15 minute de condus, oferă o varietate de restaurante. De asemenea, securitatea ansamblului este asigurată prin acces restricționat și monitorizare video.

Cu toate acestea, măsurile de siguranță la incendiu sunt minimale, cu detectoare de fum și planuri de evacuare doar la parter.

Ansamblul este prietenos cu animalele de companie, în vecinătate fiind magazine dedicate și cabinete veterinare.

În concluzie, Dome Residence oferă un mediu prietenos și comunitar, cu facilități excelente pentru educație, relaxare și stil de viață activ. Cu toate acestea, lipsa unor măsuri adecvate de siguranță la incendiu scade puțin din calificativ, astfel că primește 4 puncte din 5, recomandându-l familiilor care caută un loc de viață complet.

Tineri

Dome Residence oferă tinerilor oportunități variate de divertisment. În vecinătate sunt "5 to go" și "Loco Pub", ambele la 25 de minute de mers pe jos, sau pot vizita "Bar", la 60 de minute de mers

Pentru cei interesați de cumpărături, "Colosseum Mall" este la doar 10 minute de condus și oferă o gamă largă de magazine, restaurante și alte facilități pentru un weekend plăcut. Un alt mall în apropiere este "Băneasa Shopping City", la 20 de minute de condus, cu o ofertă diversificată de branduri și locuri de petrecere a timpului liber.

În ceea ce privește sălile de fitness, Dome Residence nu dispune de una proprie, însă "Stay Fit Gym" și "Clever Fit" sunt la 60 și 75 de minute de mers pe jos (15 cu mașina), oferind echipamente moderne pentru antrenamente variate.

Din păcate, ansamblul nu dispune de terenuri de sport sau alei de jogging în interior. Cu toate acestea, Amfiteatru Parc Valea Mangului, Mangu Skate Park oferă facilitați interesante.

În concluzie, Dome Residence are un potențial mare pentru tineri, oferind acces la divertisment și relaxare, dar și la sport și natură. Punctajul este de 3 din 5, reflectând ofertele variate, dar și locurile în care se poate îmbunătăți.

Persoane cu handicap

Dome Residence pune un accent deosebit pe accesibilitatea pentru persoanele cu handicap, creând un mediu prietenos și confortabil. Pentru persoanele cu handicap vizual, semnalizarea acustică la trecerile de pietoni asigură o navigare sigură și eficientă. Aceasta facilitează deplasarea și conferă independență.

Pentru persoanele cu handicap locomotor, Dome Residence a implementat rampe de acces electrice, facilitând intrarea în clădire. În plus, căsuțele poștale sunt instalate la o înălțime accesibilă din scaunul cu rotile, iar locuri de parcare speciale sunt rezervate în toate zonele. Aceste detalii demonstrează atenția la nevoile specifice ale locuitorilor.

În ceea ce privește locuințele, ușile de intrare sunt mai late de 90 cm, permițând accesul facil cu căruciorul cu rotile. Trecerile la nivel cu podeaua în toate locuințele facilitează deplasarea, făcând viața de zi cu zi mai ușoară și mai plăcută.

Concluzia mea este că Dome Residence este un exemplu remarcabil de incluziune și considerație pentru nevoile persoanelor cu handicap. Calificativul este 5 din 5, reflectând eforturile consistente de a face viața locuitorilor cât mai confortabilă și independentă.

Concluzie

Dome Residence, situat în Chitila, Ilfov - Nord, se profilează ca un ansamblu rezidențial care împletește armonios modernitatea cu tradiția. Accesibilitatea la transport, diversitatea opțiunilor pentru cumpărături și proximitatea față de capitală îi conferă un avantaj considerabil. Pentru familiile cu copii, educația și spațiile de joacă sunt bine gândite, în timp ce tinerii pot beneficia de diverse opțiuni de divertisment. Detaliile legate de accesibilitate pentru persoanele cu handicap sunt impresionante, marcând un nivel înalt de incluziune și considerație.

Cu toate acestea, există și câteva puncte ce ar putea fi îmbunătățite, precum măsurile de siguranță la incendiu și facilitățile sportive în incintă. Aceste aspecte scad puțin din calitatea generală a ansamblului.

În concluzie, Dome Residence se prezintă ca un loc de locuit echilibrat, oferind confort și comoditate, dar și o oportunitate de a te bucura de liniștea unei localități mai retrase. Calificativul general pentru acest ansamblu este 4 din 5. Acest scor reflectă o ofertă solidă și variată, dar și recunoaște zonele în care ar putea fi aduse îmbunătățiri pentru a asigura o experiență de locuire și mai plăcută.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Dome Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Dome Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Dome Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Dome Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Dome Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Chitila și randamentul estimativ oferit de Dome Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Dome Residence;
 • Analiză comparativă a Dome Residence față de alte ansambluri din Ilfov - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Chitila

Ansamblul rezidențial Bradului Residence din Chitila, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Bradului Residence din Chitila, Ilfov - Nord

Bradului Residence

Livrare: Necunoscut Strada Bradului Nr. 15, Chitila, Chitila

Prețuri Bradului Residence

Ansamblul rezidențial Dome Residence din Chitila, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Dome Residence din Chitila, Ilfov - Nord

Dome Residence

Livrare: Finalizat Strada Banatului Nr. 88, Chitila, Chitila

Prețuri Dome Residence

 • 2 Camere
  70.000€
 • Case
  165.000€
Ansamblul rezidențial Bamse Residence Banatului din Chitila, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Bamse Residence Banatului din Chitila, Ilfov - Nord

Bamse Residence Banatului

Livrare: Necunoscut Șoseaua Banatului Nr. 88, Chitila, Chitila

Prețuri Bamse Residence Banatului

 • 2 Camere
  89.250€
 • Case
  238.000€
Ansamblul rezidențial Fratti Uplake din Chitila, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Fratti Uplake din Chitila, Ilfov - Nord

Fratti Uplake

Livrare: Necunoscut Strada Păcii Nr. 71, Chitila, Chitila

Prețuri Fratti Uplake

 • 2 Camere
  105.000€
 • 3 Camere
  126.000€
 • 4 Camere
  249.900€