OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
Bonavita Rezidential
Bonavita Rezidential
Bonavita Rezidential

Bonavita Rezidential

Strada Putna Nr. 18

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Bonavita Rezidential

Case de la 145.000 € fără TVA
172.550 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 03 octombrie 2023

CONTACT Bonavita Rezidential

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Bonavita Rezidential

 • Parc: La Țarcuri la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 25 minute de condus
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 10 minute de condus
 • Școală: Liceul Teoretic Ioan Petrus la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Wellness Club by Greenfield la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Piața Băneasa la 10 minute de condus
 • Mall: Greenfield Plaza la 5 minute de condus
 • Supermarket: Profi în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Putna în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 15 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița cu program prelungit nr. 2 Otopeni la 10 minute de condus

Bonavita Rezidential Modele de locuințe

3 rezultate

Se afișează 1-3 din 3 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Bonavita Rezidential Bonavita Rezidential Bonavita Rezidential Bonavita Rezidential Bonavita Rezidential
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Bonavita Rezidential. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Bonavita Rezidential este un ansamblu rezidențial cu adevărat special. Situat în Otopeni, îți oferă confortul de a locui într-o zonă liniștită greu de găsit în altă parte în zona limitrofă a Capitalei.

Otopeni, localitate care a devenit în ultimii ani un loc preferat pentru cei care își doresc să scape de agitația orașului, dar care vor să aibă în același timp acces rapid spre București, este din start o opțiune care merită luată în calcul. Este un loc unde te vei putea bucura de aer curat, departe de zgomotul și poluarea urbană, înconjurat de generoase spații verzi.

Bonavita Rezidential este un ansamblu format din 29 de vile de lux, cu design modern
Bonavita Rezidential este un ansamblu format din 29 de vile de lux, cu design modern

Traficul poate fi o problemă, mai ales la orele de vârf, dar avantajul este că există întotdeauna alternative pentru a ajunge în timp util la destinație. Arterele principale de circulație care traversează localitatea îți asigură un acces facil spre orice punct de interes.

În Otopeni, vei găsi și numeroase magazine și restaurante pentru nevoile zilnice sau relaxare în timpul liber. Dacă ai copii, trebuie să știi că sunt școli și grădinițe de calitate, unde micuții vor putea învăța și se vor dezvolta într-un mediu sigur și prietenos.

Bonavita Rezidential este un ansamblu format din 29 de vile de lux, cu design modern și cu spațiile verzi generoase împrejur. Zona este extrem de liniștită, astfel încât te vei putea bucura de un stil de viață relaxat și confortabil.

Bonavita Rezidential se distinge prin designul exclusiv și finisajele premium, astfel încât fiecare locuință este un real răsfăț pentru ochi. De asemenea, eficiența este un aspect important, astfel încât toate locuințele sunt construite într-un mod sustenabil și eficient energetic. Cu alte cuvinte, Bonavita Rezidential nu îți oferă doar o casă, ci un stil de viață complet.

Transport

În Bonavita Rezidential, pentru cei care nu dețin un vehicul propriu, transportul public este o opțiune convenabilă. În imediata apropiere, la doar 10 minute de mers pe jos, ai la dispoziție două stații de autobuz, Putna și Revoluționarilor. Dar să nu uităm de importanța conexiunilor cu restul orașului.

Metroul, care te poate duce rapid în centrul orașului sau în zonele de birouri, se află la o distanță de 8.5 km, stația Pipera fiind cea mai apropiată. De asemenea, ai acces la linia de tramvai, cu stațiile Apicola și Piața Băneasa la aproximativ 7.5 km distanță. Așadar, în funcție de preferințele tale, ai multiple opțiuni de transport.

Stații de încărcare pentru electrice publice sau private.
Stații de încărcare pentru electrice publice sau private.

În Otopeni, traficul poate fi destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. Strada 23 August este cea mai aglomerată. Un aspect care cu siguranță te interesează este parcare. Locul de parcare este inclus în prețul locuințelor din Bonavita Rezidential, așa că nu trebuie să îți faci griji despre unde îți vei lăsa mașina.

Pentru posesorii de mașini electrice, trebuie menționat că există stații încărcare mașini electrice, publice și individuale.

Bonavita Rezidential are un calificativ de 4 din 5 în privința opțiunilor de transport. Deși ansamblul se află la distanțe mai mari de stațiile de metrou și tramvai, proximitatea stațiilor de autobuz și includerea locului de parcare în prețul locuinței compensează acest dezavantaj. Cu siguranță, dacă ai mașina proprie, te vei bucura de confort și accesibilitate la Bonavita Rezidential.

Cumpărături

În cadrul Bonavita Rezidential, cumpărăturile de zi cu zi sunt la doar câțiva pași distanță. Aici vei găsi un magazin de tip minimarket, un loc perfect pentru a-ți îndeplini nevoile zilnice, fie că ai nevoie de produse de bază sau de gustări rapide. Este convenabil, accesibil și îți economisește timp.

Însă, dacă ești în căutarea unei varietăți mai largi de produse, supermarketurile din apropiere sunt o opțiune excelentă. Supermarketul Profi se află la doar 20 de minute de mers cu mașina, iar Mega Image este și el aproape, la 30 de minute distanță. Acestea îți oferă o gamă diversă de produse la prețuri competitive.

Dacă ești un iubitor al produselor bio, îți recomandăm să explorezi oferta producătorilor locali. În zona periferică unde se află Bonavita Rezidential, există numeroși agricultori care oferă produse proaspete și naturale. În plus, ai la dispoziție și Piața Agroalimentară Pipera deși este puțin mai departe, dar utilă pentru cumpărăturile săptămânale. În proximitate sunt magazine specializate sau cu oferte mixte.

Pentru o experiență completă de shopping, mall-urile din zonă sunt o alegere excelentă. Poți alege între Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Strip Mall Pipera. Toate oferă o gamă variată de magazine, restaurante și alte facilități de recreere.

Luând în considerare toate aceste aspecte, calificativul este de 4.5 puncte din 5 pentru opțiunile de cumpărături oferite de Bonavita Rezidential. Deși ansamblul nu dispune de magazine specializate în interior, varietatea de opțiuni de cumpărături din zona înconjurătoare, inclusiv supermarketuri, producători locali și centre comerciale, creează un mediu convenabil pentru rezidenți. Bonavita Rezidential îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți îndeplini nevoile de cumpărături, fără a fi necesar să te îndepărtezi prea mult de casă.

Familii

Bonavita Rezidential oferă un mediu excelent pentru creșterea copiilor datorită accesului facil la instituții de învățământ. În apropiere, se găsesc mai multe grădinițe la distanțe care variază de la câteva zeci de minute la 60 de mers pe jos. Acestea sunt FlyKids Otopeni, Brainy Kids Club, care are și creșă, precum și Grădinița cu program prelungit numărul 1, 2 și 4, dar și Grădinița Germană Engel Benge. În condițiile unui trafic moderat, copiii vor putea ajunge în timp util la activitățile zilnice, iar părinții vor avea mai multă libertate de mișcare în gestionarea programului lor.

Totodată, accesul la educație primară și secundară este asigurat prin prezența unor instituții precum Școala generală Ioan Petruș, Școala Primară Rose Mary, Școala Mea, dar și Școala gimnazială numărul 6 și 7, Școala Aletheea și Music Academy Băneasa. La acestea se adaugă British School of Bucharest, Liceul Francez Anna de Noailles și Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, toate situate pe o raza de 2-10 kilometri. În acest fel, elevii vor avea oportunitatea de a urma un traseu educațional coerent și complet, fără a fi nevoiți să se deplaseze pe distanțe mari.

Zona de barbeque este o opțiune ideală pentru socializare.
Zona de barbeque este o opțiune ideală pentru socializare.

Bonavita Rezidential dispune de un parc amenajat chiar în inima ansamblului, un beneficiu enorm pentru locuitori. Avantajul principal constă în posibilitatea de a socializa cu vecinii și a crea grupuri sociale cu copiii acestora, într-un mediu sigur și bine întreținut încurajat inclusiv de existența terenului de badminton, mini teren de baschet, foișor, zonă de barbeque și piscină.

În ceea ce privește locurile de joacă, ansamblul dispune de asemenea de aceste spații special amenajate pentru cei mici. Milaneze Playground, JoacaCuMinte și Kiddo Play Academy sunt printre acestea. Avantajul acestora este reprezentat de proximitatea lor față de locuințe, astfel încât copiii pot ajunge imediat și se pot juca în siguranță.

Familiile ocupate vor beneficia de opțiuni variate pentru mâncarea livrată, având în apropiere restaurante precum Aviator Boutique&Bistro, La Iancu, CUB FOOD, Restaurant Bufetto, Lucky și Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Strip Mall Pipera toate cu o gamă variată de restaurante și magazine.

Securitatea este un aspect esențial pentru Bonavita Rezidential, astfel încât toate zonele publice sunt iluminate permanent, oferind astfel o siguranță sporită. Casele sunt dotate cu sisteme de siguranță, de la detectoare de gaz la detectoare de fum.

Pentru familiile cu animale de companie, ansamblul rezidențial este prietenos, oferind spații verzi extinse. Există în apropiere clinici veterinare, iar centrele comerciale menționate au sectoare destinate animalelor de companie.

În concluzie, Bonavita Rezidential oferă numeroase avantaje pentru familii, cum ar fi accesul la educație, spații de joacă și verzi, precum și posibilitatea de a avea o viață socială activă. În acest sens, ansamblul merită 3 puncte din 5, pentru facilitățile existente, cu un minus legat de distanța la care acestea se află.

Tineri

Bonavita Rezidential nu are alte facilități în interiorul complexului, cu excepția celor deja menționate (teren de badminton, baschet, piscina și locul de grătar), dar există opțiuni accesibile în proximitate. Printre cele mai apropiate se numără Mastercard Business Lounge, Tarom Business Lounge și Espressamente Illy, toate la o distanță de aproximativ 2.5 km, ceea ce ar însemna în jur de 40 de minute de mers pe jos.

Pentru shopping, cei care locuiesc în Bonavita Rezidential pot ajunge rapid la mallurile menționate care oferă o gamă largă de magazine de brand, restaurante și cafenele, dar și supermarket, sală de fitness și cinematografe, oferind astfel locuitorilor posibilitatea de a avea un stil de viață diversificat și activ.

În apropiere se găsesc două săli de fitness: Power Plate și World Class Otopeni, ambele la o distanță de aproximativ 3 km, ceea ce înseamnă un timp de condus de aproximativ 35 de minute. Adăugăm și apropierea și accesul facil la Therme, Water Park Otopeni, Edenland Park, Stejarii Country Club și Complex Olimpic de Natație Otopeni.

Per ansamblu, Bonavita Rezidential oferă un mediu liniștit și confortabil pentru tinerii care doresc să achiziționeze o locuință. Deși există opțiuni multiple, acestea nu sunt în vecinătatea imediată, motiv pentru care ansamblul primește doar 3.5 din 5 puncte posibile pentru că a ajunge la oricare dintre aceste locații este necesară deplasare cu mașina, pe jos și cu mijloacele de transport în comun.

Persoane cu handicap

Bonavita Rezidential pare să fie în urmă în ceea ce privește adaptarea facilităților sale pentru a încuraja accesul și autonomia persoanelor cu handicap. Nu există rampe de acces și lipsesc locurile de parcare special destinate persoanelor cu handicap, un aspect care poate crea probleme suplimentare în ceea ce privește accesul la locuințele lor.

Locuințele pot satisface parțial nevoile celor care se deplasează în scaune rulante, locuințele au treceri la nivel cu podeaua care facilitează deplasarea cu căruciorul cu rotile. Acest lucru poate oferi o oarecare autonomie în interiorul locuinței.

Bonavita Rezidential nu este foarte prietenoasă cu persoanele cu dizabilități. Apreciem prezența trecerilor la nivel cu podeaua în locuințe, dar absența altor facilități oferă doar 1,5 puncte din 5.

Concluzie

Ansamblul rezidențial Bonavita Rezidential prezintă numeroase avantaje. Punctele forte ale complexului includ accesul relativ bun la educație, cu mai multe instituții de învățământ în proximitate, și spațiile de joacă și verzi care sunt disponibile pentru familiile cu copii.

De asemenea, complexul este prietenos cu animalele de companie, având spații verzi extinse. Pentru tineri, ansamblul oferă o locație relativ convenabilă cu acces la mall-uri în apropiere, precum și săli de fitness și parcuri.

Pe baza acestor considerente, Bonavita Rezidential are un calificativ de 3 din 5. Acesta oferă o serie de facilități care pot face viața mai convenabilă pentru rezidenți, dar deficiențele în ceea ce privește distanța, accesibilitatea și anumite facilități esențiale scad punctajul.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Bonavita Rezidential;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Bonavita Rezidential;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Bonavita Rezidential;
 • Sisteme de climatizare folosite în Bonavita Rezidential;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Bonavita Rezidential;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Otopeni și randamentul estimativ oferit de Bonavita Rezidential;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Bonavita Rezidential;
 • Analiză comparativă a Bonavita Rezidential față de alte ansambluri din Ilfov - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Otopeni

Ansamblul rezidențial Fairmont Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Fairmont Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Fairmont Residence

Livrare: Finalizat Strada Nicolae Grigorescu Nr. 1, Otopeni, Otopeni

Prețuri Fairmont Residence

 • Case
  202.289€
Ansamblul rezidențial Libertatii Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Libertatii Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord

Libertatii Gardens

Livrare: Finalizat Strada Marin Preda Nr. 5, Otopeni, Otopeni

Prețuri Libertatii Gardens

 • Case
  224.910€
Ansamblul rezidențial Otopeni City Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Otopeni City Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord

Otopeni City Gardens

Livrare: Finalizat Drumul Gării Nr. 58, Otopeni, Otopeni

Prețuri Otopeni City Gardens

Ansamblul rezidențial Feel Home Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Feel Home Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Feel Home Residence

Livrare: Finalizat Strada Ciprian Porumbescu Nr. 11B, Otopeni, Otopeni

Prețuri Feel Home Residence

 • Case
  159.000€
Ansamblul rezidențial Olympia Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Olympia Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Olympia Residence

Livrare: Finalizat Strada Marin Sorescu Nr. 3, Otopeni, Otopeni

Prețuri Olympia Residence

 • 3 Camere
  122.325€
Ansamblul rezidențial MS Exclusiv din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial MS Exclusiv din Otopeni, Ilfov - Nord

MS Exclusiv

Livrare: Necunoscut Strada Crăițelor Nr. 11, Otopeni, Otopeni

Prețuri MS Exclusiv

Ansamblul rezidențial Bonavita Rezidential din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Bonavita Rezidential din Otopeni, Ilfov - Nord

Bonavita Rezidential

Livrare: Necunoscut Strada Putna Nr. 18, Otopeni, Otopeni

Prețuri Bonavita Rezidential

 • Case
  145.000€
Ansamblul rezidențial Caro Village Otopeni din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Caro Village Otopeni din Otopeni, Ilfov - Nord

Caro Village Otopeni

Livrare: Necunoscut Strada Putna Nr. 10, Otopeni, Otopeni

Prețuri Caro Village Otopeni

 • Case
  232.050€
Ansamblul rezidențial Armonia Otopeni Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Armonia Otopeni Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Armonia Otopeni Residence

Livrare: Necunoscut Strada 1 Mai Nr. 54, Otopeni, Otopeni

Prețuri Armonia Otopeni Residence

 • Case
  182.500€
Ansamblul rezidențial Butterfly Țibleș 2 din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Butterfly Țibleș 2 din Otopeni, Ilfov - Nord

Butterfly Țibleș 2

Livrare: Necunoscut Strada Țibleș Nr. 20, Otopeni, Otopeni

Prețuri Butterfly Țibleș 2

Ansamblul rezidențial SMART din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial SMART din Otopeni, Ilfov - Nord

SMART

Livrare: Necunoscut Strada 1 Mai Nr. 51D, Otopeni, Otopeni

Prețuri SMART

 • Case
  125.000€
Ansamblul rezidențial DaVinci Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial DaVinci Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

DaVinci Residence

Livrare: Necunoscut Str. Marin Sorescu Nr. 2, Otopeni, Otopeni

Prețuri DaVinci Residence

 • Case
  177.310€
Ansamblul rezidențial Etalon Residence 2 din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Etalon Residence 2 din Otopeni, Ilfov - Nord

Etalon Residence 2

Livrare: Necunoscut Strada Oașului Nr. , Otopeni, Otopeni

Prețuri Etalon Residence 2

Ansamblul rezidențial Antracit Residence 8 Mesteacanului din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Antracit Residence 8 Mesteacanului din Otopeni, Ilfov - Nord

Antracit Residence 8 Mesteacanului

Livrare: Necunoscut Intrarea Mesteacănului Nr. 16, Otopeni, Otopeni

Prețuri Antracit Residence 8 Mesteacanului

 • Case
  289.900€
Ansamblul rezidențial Antracit Residence 9 din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Antracit Residence 9 din Otopeni, Ilfov - Nord

Antracit Residence 9

Livrare: Necunoscut Strada 1 Mai Nr. 37B, Otopeni, Otopeni

Prețuri Antracit Residence 9

 • Case
  369.900€
Ansamblul rezidențial Arcadia Concept din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Arcadia Concept din Otopeni, Ilfov - Nord

Arcadia Concept

Livrare: Necunoscut Strada Ciprian Porumbescu Nr. 11E, Otopeni, Otopeni

Prețuri Arcadia Concept

 • Case
  189.210€
Ansamblul rezidențial Toparceanu Residence din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Toparceanu Residence din Otopeni, Ilfov - Nord

Toparceanu Residence

Livrare: Necunoscut Strada George Topârceanu Nr. 42, Otopeni, Otopeni

Prețuri Toparceanu Residence

 • Case
  279.650€
Ansamblul rezidențial Autograph Otopeni Villas din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Autograph Otopeni Villas din Otopeni, Ilfov - Nord

Autograph Otopeni Villas

Livrare: Necunoscut Intrarea Mesteacănului Nr. 16R, Otopeni, Otopeni

Prețuri Autograph Otopeni Villas

 • Case
  241.570€
Ansamblul rezidențial Odai City Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Odai City Gardens din Otopeni, Ilfov - Nord

Odai City Gardens

Livrare: Necunoscut Strada Ciprian Porumbescu Nr. , Otopeni, Otopeni

Prețuri Odai City Gardens

 • Case
  157.675€