Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Tineretului City

Locuințe și prețuri Tineretului City

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile
Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Tineretului City alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Tineretului City

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Tineretului City, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Tineretului City

Tineretului City Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Tineretului City

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Tineretului City, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Tineretului City au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Tineretului City!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Tineretului City este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Aur Animale de companie

Dăm din coadă de fericire!

Parcurile, zonele special amenajate și aleile din Tineretului City sunt ideale pentru cei care au câini mari, care au nevoie de mișcare în fiecare zi.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Tineretului City

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Tineretului City. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Tineretului City Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Tineretului City:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Tineretului City, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Tineretului City vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. Tineretului City se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

Tineretului City:Educație

Găsești școala la câteva minute de Tineretului City!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Tineretului City nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Tineretului City

Deși nu există grădiniță chiar în Tineretului City, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Tineretului City, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Tineretului City:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Tineretului City, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Tineretului City vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Tineretului City care să implice și copiii.

Tineretului City:Siguranță

Oricine poate intra în ansamblu

Nu există un sistem de restricționare al accesului, deci oricine poate pătrunde un ansamblu ceea ce nu creează un mediu foarte sigur.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Tineretului City nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Tineretului City sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Tineretului City:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Tineretului City este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Tineretului City sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Tineretului City par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Tineretului City Tineri

Metrou M1, M2, M3 aproape
Aproape de centru
Parc mare în apropiere

Tineretului City:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1, M2, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Tineretului City este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M2, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Tineretului City, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 133,312,313,391,N105. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Tineretului City este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Tineretului City:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Tineretului City ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Tineretului City sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Tineretului City va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Tineretului City:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Tineretului City pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Tineretului City nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Tineretului City vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Tineretului City Persoane cu dizabilități

În evaluare
Rampe de acces în clădiri
Fără facilități pentru cei cu handicap senzorial

Tineretului City:Persoane cu dizabilități fizice

Există rampe de acces

În Tineretului City, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Tineretului City, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Tineretului City nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Tineretului City:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Tineretului City nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Tineretului City nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Tineretului City nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Tineretului City Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Tineretului City

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 1 km - 2 locuri 1 locuri -
Eldrive la 4 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Tineretului City nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Tineretului City nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Tineretului City nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Tineretului City au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Tineretului City Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Țarcuri în ansamblu

Tineretului City:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Tineretului City de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Tineretului City nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Tineretului City ai, în ofertă, cosmetică canină.

Tineretului City:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Tineretului City ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Tineretului City are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Tineretului City, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Tineretului City

Aproape de centru
Densitate mare
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Tineretului City pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Tineretului City nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Tineretului City de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Tineretului City

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 4

Despre Tineretului

Cartierul Tineretului este un cartier mare din sectorul 4 al capitalei, întins pe 62.5 hectare. Acesta poartă numele parcului în care locuitorii de aici se relaxează și este foarte atractiv prin proximitatea față de zona centrală. Este un cartier cu foarte multe blocuri construite în anii 70 și 80, care au un regim de înălțime P+10E, dar și cu o zonă de case cu unul, maxim două etaje.

Cei care doresc să se mute în acest cartier sunt motivați de numeroasele facilități de transport (metrou, tramvai, autobuz, troleibuz) și de bulevardele largi, care oferă acces rapid către centru.

Viața de zi cu zi în Tineretului

Cartierul Tineretului este deservit de mai multe unități de învățământ, un liceu și două facultăți particulare, de piețe agroalimentare, parcuri și diverse instituții, atât pentru copii, cât și pentru adulți. În zonă există și mai multe proiecte imobiliare moderne.

Magazine în Tineretului
 • Mega Image
 • Piața Norilor
 • Carrefour Market
Învățământ în Tineretului
 • Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir
 • Colegiul Național Gheorghe Șincai
 • Școala Generală nr. 97
Recreere în Tineretului
 • Parcul Tineretului
 • Parcul Carol I
 • Centrul Vechi (15 min)
Transport public în Tineretului
 • Stațiile de metrou Tineretului, Timpuri Noi
 • Linia de tramvai 19
 • Liniile de autobuz 133, 312, 313, 391, N105

Rata criminalității în Tineretului

Administrativ, Tineretului, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Tineretului o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Tineretului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Tineretului City, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Tineretului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Tineretului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Tineretului City

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

Tineretului City se află într-o zonă foarte densă, astfel că traficul tinde să fie foarte aglomerat indiferent de oră. Locuind aici, te vei confrunta des cu ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Tineretului City au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M2, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Tineretului City există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 133,312,313,391,N105 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Tineretului City, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de Tineretului City, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Pasajul Piața Sudului în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Tineretului City

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Tineretului City este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M2, M3 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Tineretului City, la care ajung liniile 133,312,313,391,N105. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Tineretului City vor avea acces și la liniile de tramvai 19, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Tineretului City se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Construcție Tineretului City

Distincții eDezvoltator acordate Tineretului City pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Tineretului City sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Tineretului City sunt calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Tineretului City, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Tineretului City duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Tineretului City

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 117. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Tineretului City

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Classen

Pereți, tavan și uși interioare Tineretului City

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Tineretului City sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Tineretului City a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Tineretului City au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Tineretului City

În evaluare
Gresie lucioasă

În Tineretului City s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Tineretului City sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Tineretului City pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Tineretului City

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Immergas
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Tineretului City

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Tineretului City folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Tineretului City a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Tineretului City, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Tineretului City

Siguranțe cu protecție la curentare

În Tineretului City s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Tineretului City nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Tineretului City, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Tineretului City

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Tineretului City vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Tineretului City sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Tineretului City am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Tineretului City

Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Tineretului City

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Tineretului City sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Tineretului City, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Tineretului City a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Tineretului City

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Tineretului City, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Tineretului City au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Tineretului City a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Tineretului City.

Ramele ferestrelor sunt produse de Veka și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Tineretului City s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația Tineretului City

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Tineretului City nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Tineretului City, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Tineretului City, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Tineretului City

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Tineretului City. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Tineretului City sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Tineretului City, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Tineretului City Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Tineretului City pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Tineretului City nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Tineretului City!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Tineretului City nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Tineretului ca investiție

Chirie Studio 305€
Chirie 2 camere 450€
Chirie 3 camere 500€

Cartierul Tineretului face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Tineretului tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Tineretului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 305 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 500 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 570 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 748 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 935 Euro pe lună, cu 4 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Tineretului sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Tineretului atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Tineretului
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Tineretului City

În evaluare
Preț achiziție Peste media zonei
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

Preț mare în comparație cu media din București - Central

Prețurile apartamentelor cu două camere din Tineretului City se situează peste media zonei, acestea fiind de aproximativ 117625€ în comparație cu prețul mediu al pieței din București - Central, situat pe la 96000€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Tineretului City se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Tineretului City se scumpesc de la an la an.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Tineretului City nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în Tineretului City

Chiria medie 8.2€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Rată de capitalizare de 3.52% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Tineretului City, vei putea încasa o chirie de aproximativ 450 EUR pe lună și vei plăti minim 117625 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 19 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 5346 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 855 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 3% pe an.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Tineretului City se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Tineretului City va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Tineretului City

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Tineretului City nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Tineretului City nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Tineretului City nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Tineretului City Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Tineretului City?

Din datele noastre, prețurile din Tineretului City încep de la 79137€, pentru studio-uri (garsoniere). Apartamentele cu două camere încep de la 117625€.

Unde se află Tineretului City și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Tineretului City este situat în cartierul Tineretului din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Tineretului City depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Tineretului City?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Tineretului City este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Pasajul Piața Sudului.

Ce facilități oferă Tineretului City locuitorilor săi?

Locuitorii din Tineretului City au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Tineretului City?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!