Midtown Residence
Midtown Residence

Midtown Residence

Strada Matei Voievod Nr. 114

Lifestyle
În evaluare
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Midtown Residence

2 Camere de la 104.762 € fără TVA
110.000 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 129.412 € fără TVA
154.000 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 04 iulie 2023

CONTACT Midtown Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Midtown Residence

 • Stație de autobuz: Agricultori în imediata apropiere
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Piață: Piața En-Gros Antrefrig la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Saria Star Club în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona centrală a Capitalei la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Piața Iancului în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Vatra Luminoasă în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița Schritt fuer Schritt în imediata apropiere
 • Școală: Şcoala Postliceală Sanitară "Carol Davila" în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Ciurea în imediata apropiere
 • Mall: Mega Mall în imediata apropiere

Midtown Residence Modele de locuințe

4 rezultate

Se afișează 1-4 din 4 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Midtown Residence Midtown Residence Midtown Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Midtown Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Midtown Residence se află în Sectorul 2 al Bucureștiului, mai exact pe Strada Matei Voievod, un loc bine cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă. Sectorul 2 se întinde de la zona centrală a orașului până la periferii, având o diversitate care îl face atrăgător pentru toate categoriile de oameni. Acesta este un cartier plin de istorie, dar și de modernitate, care oferă o paletă largă de opțiuni pentru petrecerea timpului liber. De la parcuri până la centre comerciale și instituții culturale, aici ai la dispoziție tot ce ai nevoie.

Cartierul este dominat de blocuri, ceea ce indică o densitate ridicată a populației, însă ansamblul în sine se află într-o zonă liniștită de case și blocuri scunde. Asta înseamnă că vei avea parte de multă diversitate și vei întâlni oameni din toate colțurile lumii. Străzile sunt, în general, largi și bine întreținute, majoritatea fiind bulevarde. Traficul este moderat în timpul zilei și devine mai aglomerat în orele de vârf, în special pe Strada Matei Voievod, care este unul dintre cele mai aglomerate drumuri din zonă.

Locuind în Sectorul 2, ai acces rapid la mijloacele de transport în comun, ceea ce este un avantaj imens dacă lucrezi în centru sau în altă parte a orașului. Gândește-te cât de ușor va fi să ajungi la birou fără să îți faci griji pentru trafic. De asemenea, dacă ai copii, există numeroase școli și grădinițe în apropiere, facilitând astfel viața de familie.

Poziționarea centrală a Midtown Residence în Sectorul 2 îți oferă acces ușor către toate zonele orașului. Nu doar că ești bine conectat la rețeaua de metrou și autobuz, dar ești și la o distanță scurtă de puncte de interes majore, cum ar fi Palatul Cotroceni sau Afi Palace Cotroceni. Asta înseamnă că, indiferent de planurile tale de weekend sau nevoile zilnice, ai tot ce îți trebuie la îndemână.

În concluzie, locația Midtown Residence oferă o combinație excelentă de accesibilitate, diversitate și facilități. Cu trafic moderat și mijloace de transport la doar câțiva pași, acesta este locul ideal pentru cei care își doresc o viață activă în inima Bucureștiului. Cu siguranță, alegând să locuiești aici, vei avea totul la îndemână.

Transport

Dacă te gândești să devii rezident al Midtown Residence, vei fi bucuros să afli că transportul nu va fi o problemă. Ansamblul este la mai puțin de 15 minute de mers pe jos de mai multe stații de transport public. Stațiile de autobuz Vatra Luminoasă și Agricultori sunt chiar în imediata apropiere. De asemenea, ai acces la stații de metrou precum Piața Iancului și Piața Muncii, la doar 10 minute de mers pe jos. Nu putem uita nici de stațiile de tramvai Vatra Luminoasă și Piața Iancului, aflate la aceeași distanță comodă.

Dacă preferi să folosești mașina personală, trebuie să știi că traficul din zona Midtown Residence este moderat, dar poate deveni aglomerat în orele de vârf. Strada Matei Voievod este cea mai aglomerată arteră, deci poate fi bine să o eviți în acele momente. În ceea ce privește parcările, ansamblul oferă locuri de parcare în subsol, care pot fi însă plătite separat.

Pentru cei care au mașini electrice, nu am informații concrete despre existența unei stații de încărcare în interiorul ansamblului. Cu toate acestea, datorită poziționării centrale, este probabil să găsești o stație de încărcare în zona apropiată.

Referitor la locurile de muncă, dacă lucrezi în zona centrală a Capitalei, Pipera sau Grozăvești, ești la o distanță foarte convenabilă. Cu mașina, ajungi în aproximativ 10-20 de minute, ceea ce este un mare plus pentru stilul de viață urban.

În concluzie, pentru opțiunile de transport, Midtown Residence merită un calificativ de 4.5 din 5. Cu acces rapid la transportul public și la artere importante ale orașului, viața ta zilnică va fi mult mai ușoară. Singurul aspect care ar putea fi îmbunătățit este clarificarea opțiunilor pentru mașinile electrice. În rest, acest ansamblu pare să ofere tot ce ai putea să îți dorești în materie de mobilitate.

Cumpărături

Dacă alegi să locuiești în Midtown Residence, trebuie să știi că ai la dispoziție numeroase supermarketuri în apropiere. De exemplu, Mega Image este la doar 0.5 km distanță, adică la câteva minute de condus. InterMacedonia, un alt supermarket, se află la aceeași distanță convenabilă.

În ceea ce privește produsele bio, zona nu este una periferică, dar ai acces la Piața Iancului, la doar 5 minute de condus și Piața Obor, aflată puțin mai departe dar care oferă o mare varietate de produse. Aici poți găsi ouă, carne și legume de la producători locali, o opțiune sănătoasă și etică.

De la brutării până la magazine de vinuri, ai tot ce îți dorești la o distanță de cel mult câteva minute de condus.

În ceea ce privește mall-urile, ai acces la Bucur Obor, Mega Mall și Veranda Mall, fiecare la aproximativ 5 minute de condus. Acestea oferă o varietate largă de magazine, restaurante și zone de divertisment, completând astfel experiența ta de shopping.

În concluzie, pentru opțiunile de cumpărături, Midtown Residence primește un 4.5 din 5. Indiferent de necesitățile tale, ai la dispoziție o gamă variată de opțiuni, fie că e vorba de cumpărături zilnice, produse bio sau magazine specializate. Ansamblul și zona în care se află te pun la un pas de tot ce ai nevoie pentru un trai confortabil.

Familii

Familia ta va simți ca acasă în Midtown Residence. În apropiere sunt disponibile mai multe grădinițe, precum Montessori Kindergarden of Bucharest și Grădinița nr. 201, la doar câteva minute de condus. Acest lucru îți simplifică viața, în special în diminețile aglomerate.

Școlile sunt, de asemenea, la o distanță convenabilă. De exemplu, International British School of Bucharest și Colegiul Național Emil Racoviță sunt la mai puțin de 1 km distanță, accesibile rapid cu mașina. Colegiul Național Mihai Viteazul și Colegiul Național George Coșbuc, ambele, licee de elită, se află puțin mai departe, însă accesibile în maxim 10 minute cu mașina.

Pentru familiile ocupate, există opțiuni de mâncare livrată din restaurantele din zonă, precum Cuptorul cu Lemne și DaDa, care sunt la câțiva pași distanță. De asemenea, Mega Mall este la doar 5 minute de condus.

În ceea ce privește securitatea, ansamblul dispune de iluminat public, sporind astfel sentimentul de siguranță. Nu există informații despre măsuri suplimentare de securitate sau siguranța anti-incendiu.

Animalele de companie sunt binevenite, existând cabinete veterinare în apropiere, precum Vetsana și Crystal Vet Non-Stop, la doar câteva minute de condus.

În concluzie, Midtown Residence este un ansamblu rezidențial care îndeplinește majoritatea nevoilor unei familii moderne. De la accesul facil la educație și spații verzi până la opțiuni de mâncare și facilități pentru animale de companie, ansamblul oferă un pachet aproape complet. Aș oferi un calificativ de 4 din 5, retrăgând un punct pentru lipsa detaliilor despre măsurile de securitate și siguranța anti-incendiu.

Tineri

Dacă ești tânăr și îți dorești un stil de viață activ, Midtown Residence este locul potrivit pentru tine. În apropiere se află baruri ca MODELiER și RSS Pub, la doar 10-15 minute de mers pe jos. Perfect pentru o seară relaxantă cu prietenii. Cafenele ca DaMask Caffe și Snack Lab sunt la fel de aproape, oferindu-ți locul ideal pentru o întâlnire casual sau pentru a lucra în liniște.

În ceea ce privește fitness-ul, din păcate, nu există o sală de fitness direct în ansamblu. Cu toate acestea, SAS Gym Piața Alba Iulia și World Class sunt la aproximativ 20 de minute de mers pe jos, unde poți menține un stil de viață sănătos.

Mega Mall este la doar 5 minute de condus, oferind o gamă variată de magazine, restaurante și zone de divertisment. Este un loc de întâlnire perfect pentru tineri, fie că ești în căutare de haine trendy, fie că vrei să vezi un film nou.

Pentru cei pasionați de alergat, Parcul și Stadionul Național Lia Manoliu se află la 10-15 minute de mers pe jos. Chiar dacă ansamblul nu dispune de alei special amenajate pentru jogging, aceste parcuri sunt alternative excelente.

În concluzie, Midtown Residence oferă un echilibru între viața socială și cea activă pentru tineri. Cu acces facil la baruri, cafenele, săli de fitness și parcuri, ansamblul rezidențial are toate ingredientele necesare pentru un stil de viață dinamic. Aș oferi un calificativ de 4 din 5, deoarece, deși oferă multe facilități în apropiere, lipsește o sală de fitness sau un teren de sport în cadrul ansamblului.

Persoane cu handicap

Din păcate, Midtown Residence nu oferă facilități pentru persoanele cu handicap, nici în spațiile publice, nici în locuințe. Lipsa unor astfel de amenajări, cum ar fi rampe de acces, semnalizare acustică sau indicatoare Braille, înseamnă că persoanele cu dizabilități locomotorii sau senzoriale se vor confrunta cu numeroase obstacole în viața de zi cu zi. De asemenea, faptul că locuințele nu sunt echipate cu uși largi sau treceri la nivel cu pardoseala, le face inadecvate pentru cei cu nevoi speciale.

În concluzie, Midtown Residence nu este un ansamblu rezidențial adaptat pentru persoanele cu handicap. I-aș acorda un calificativ de 1 din 5, deoarece nu face niciun efort pentru a asigura accesibilitatea și confortul acestui segment important al populației. Este dezamăgitor să observăm că într-o societate modernă, încă există zone rezidențiale care nu iau în considerare nevoile tuturor cetățenilor.

Concluzie

Midtown Residence din Sectorul 2 al Bucureștiului se prezintă ca o opțiune atractivă pentru diverse categorii de oameni, de la familiile cu copii până la tinerii activi. Poziționarea centrală și accesul la mijloacele de transport în comun, inclusiv metroul și autobuzele, sunt puncte forte. Facilitățile de cumpărături, de la magazine alimentare proprii până la mall-uri la doar 5 minute de condus, adaugă confort și comoditate.

Familiile vor aprecia proximitatea școlilor și grădinițelor de elită, iar pentru tineri, diversitatea de opțiuni pentru socializare și activități fizice, deși nu direct în ansamblu, sunt un plus. Însă, lipsa unei săli de fitness în ansamblu și absența detaliilor despre măsuri de securitate sunt puncte care ar putea fi îmbunătățite.

Dezamăgirea profundă vine în cazul accesibilității pentru persoanele cu handicap. Ansamblul nu oferă facilități de acces sau caracteristici adaptate, ceea ce este o omisiune semnificativă într-o societate modernă.

În concluzie, Midtown Residence excelează în multe domenii, dar are și lacune care nu pot fi trecute cu vederea. Îi acord un calificativ de 3.5 din 5. Este un ansamblu care oferă multe facilități și un stil de viață confortabil pentru majoritatea, dar care ar putea și trebuie să îmbunătățească în domeniile de securitate și accesibilitate pentru persoanele cu handicap.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Midtown Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Midtown Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Midtown Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Midtown Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Midtown Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Iancului și randamentul estimativ oferit de Midtown Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Midtown Residence;
 • Analiză comparativă a Midtown Residence față de alte ansambluri din București - Est.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Iancului

Ansamblul rezidențial Veris Residence din Iancului, București - Est
Ansamblul rezidențial Veris Residence din Iancului, București - Est

Veris Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Ferdinand I Nr. 75, Iancului, Sector 2

Prețuri Veris Residence

Ansamblul rezidențial Midtown Residence din Iancului, București - Est
Ansamblul rezidențial Midtown Residence din Iancului, București - Est

Midtown Residence

Livrare: Finalizat Strada Matei Voievod Nr. 114, Iancului, Sector 2

Prețuri Midtown Residence

 • 2 Camere
  110.000€
 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial Heliade 12 din Iancului, București - Est
Ansamblul rezidențial Heliade 12 din Iancului, București - Est

Heliade 12

Livrare: Necunoscut Strada Ion Heliade Rădulescu Nr. 12, Iancului, Sector 2

Prețuri Heliade 12

 • Studio
  82.950€
 • 2 Camere
  120.750€
 • 3 Camere
  180.880€