North Avenue
North Avenue

North Avenue

Șoseaua București Nord Nr. 5

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc North Avenue

2 Camere de la 130.140 € fără TVA
154.867 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 181.614 € fără TVA
216.121 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 14 septembrie 2023

CONTACT North Avenue

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de North Avenue

 • Mall: Pipera Strip Mall în imediata apropiere
 • Grădiniță: Echilibria 1 în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Fabrica de Gheață la 5 minute de condus
 • Școală: Școala gimnazială nr. 3 Voluntari - Pipera în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Gelcap în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Șoseaua București Nord în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 0 minute de condus

North Avenue Modele de locuințe

38 rezultate

Se afișează 1-20 din 38 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
North Avenue North Avenue North Avenue North Avenue North Avenue North Avenue North Avenue North Avenue North Avenue North Avenue
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a North Avenue. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

North Avenue se profilează ca un ansamblu rezidențial modern, situat într-o zonă în continuă ascensiune. Cu o configurație arhitecturală ce include două imobile cu 6 etaje, ansamblul găzduiește un total de 102 apartamente, deservite de lifturi de înaltă calitate de la Schindler. Această diversitate de spații locative face ca North Avenue să fie potrivit pentru o gamă largă de cumpărători, de la tineri până la familii.

Zona în care se află ansamblul este un alt punct forte. Acest cartier a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani, devenind tot mai atractiv pentru cei care își doresc să investească într-o locuință. Accesul facil la transportul în comun, precum autobuze, tramvaie și metrou, îl face ideal pentru cei care lucrează în centru sau în alte părți ale orașului.

În plus, cartierul beneficiază de o serie de investiții în infrastructură și servicii publice. Asta înseamnă că, pe lângă accesul la transport, viitorii rezidenți vor beneficia și de facilități moderne, de la drumuri și trotuare până la iluminat public eficient. De asemenea, se fac investiții în spații verzi și locuri de joacă, ceea ce îl face ideal pentru familiile cu copii.

Un alt aspect demn de menționat este oferta variată de locuri de parcare. Acestea sunt plătite separat și au prețuri care variază în funcție de tipul de parcare ales. Cu opțiuni atât acoperite, cât și descoperite, fiecare rezident își poate alege tipul de parcare care i se potrivește cel mai bine.

În concluzie, North Avenue nu este doar un ansamblu rezidențial, ci un mic univers în sine, conceput pentru a satisface o varietate de nevoi și stiluri de viață. Cu o gamă largă de apartamente, facilități moderne și o locație într-un cartier în plină dezvoltare, acesta reprezintă o opțiune excelentă pentru oricine este în căutarea unei noi locuințe. Dacă îți dorești un echilibru între viața urbană agitată și liniștea unui cartier rezidențial, North Avenue ar putea fi răspunsul pe care îl cauți.

Transport

În ceea ce privește accesul la transportul public, North Avenue oferă o gamă variată de opțiuni care îți vor ușura considerabil viața de zi cu zi. Dacă ești adeptul mersului pe jos, vei ajunge în aproximativ 10 minute la stația de autobuz Șoseaua Pipera Nord. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care preferă să evite aglomerația din trafic și să se bucure de o plimbare scurtă în aer liber.

Pentru cei care preferă tramvaiul, stația GelCap este la o distanță de 15 minute de mers pe jos. Acesta poate fi un mod eficient și economic de a ajunge în diverse puncte ale orașului. Dacă însă metroul este mijlocul tău de transport preferat, stația Pipera este la doar 5 minute de condus. Acesta este un avantaj major, mai ales în zilele aglomerate, când timpul este esențial.

Dar ce faci dacă ai mașină? Ei bine, North Avenue ofera rezidentilor locuri de parcare atât la parterul acoperit, cât și în exteriorul clădirii. Prețurile sunt de 12.000 EUR + TVA pentru parcările acoperite și de 10.000 EUR + TVA pentru cele descoperite. Acestea sunt plătite separat și adaugă un plus de confort și siguranță pentru mașina ta.

În concluzie, în ceea ce privește transportul, North Avenue stă foarte bine. Cu acces ușor la multiple forme de transport public și opțiuni de parcare generoase, mobilizarea în și în afara cartierului este mai mult decât facilă. Aș acorda un rating de 4 din 5 pentru această secțiune, deoarece, deși ansamblul nu dispune de propriile facilități de transport, proximitatea față de diverse mijloace de transport public și opțiunile de parcare compensează în bună masură.

Cumpărături

Când vine vorba de cumpărături, North Avenue îți oferă o varietate de opțiuni care îți vor face viața mult mai ușoară. Dacă ești genul de persoană care își face cumpărăturile în drum spre casă, vei fi încântat să afli că ai la dispoziție mai multe supermarketuri în apropiere. Lidl este la doar 10 minute de mers pe jos, o distanță ideală pentru a-ți face cumpărăturile zilnice fără a fi nevoit să te urci în mașină. Dacă îți place să ai opțiuni, supermarketurile Penny și Mega Image sunt la o distanță de doar 4, respectiv 3 minute de condus.

Pentru o experiență de cumpărături mai extinsă, mall-ul Pipera Plaza este la o plimbare de 10 minute. Aici vei găsi nu doar magazine de îmbrăcăminte și electronice, ci și locuri unde poți lua o cafea sau chiar cine cu prietenii sau familia. Este locul perfect pentru a petrece câteva ore în weekend, fie că ești în căutare de divertisment, fie că ai nevoie de ceva anume.

Și pentru că știm cât de important este timpul tău, să nu uităm de magazinele de specialitate. Dacă ai nevoie de ceva specific, probabil vei găsi în zona Pipera, fără a fi nevoit să traversezi tot orașul.

În concluzie, în materie de cumpărături, North Avenue îți oferă tot ce ai putea să îți dorești, de la supermarketuri la mall-uri și magazine de specialitate. Proximitatea acestora adaugă un plus de valoare vieții tale de zi cu zi, economisind timp și energie. Aș acorda un rating de 4.5 din 5 pentru această secțiune, deoarece ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru cumpărături, toate la o distanță foarte mică de ansamblu.

Familii

Dacă ești părinte și te gândești să faci din North Avenue acasă, vei fi încântat să afli că ansamblul oferă o serie de facilități și servicii care îți vor face viața mai ușoară. Începem cu educația celor mici: ai la dispoziție două grădinițe, Happy Universe și Exploria, la doar 8, respectiv 5 minute de condus. Pentru școlarizare, ai opțiuni variate, de la Școala Germană Hermann Oberth, la 20 de minute de mers pe jos, până la Școala Generală nr. 3 și Școala Primară nr. 10, ambele la 5 minute de condus.

Dar educația nu se oprește la școală. Există și opțiuni pentru afterschool, cum ar fi Life is Cool Aviatiei, la 10 minute de condus, unde copiii pot continua să învețe într-un mediu relaxat. Pentru timp liber, ai la dispoziție patru parcuri în apropiere, cel mai apropiat fiind Dimitrie Pompeiu, la 6 minute de condus. De asemenea, Kinder Village, un loc de joacă, este la 20 de minute de mers pe jos, oferind o oază de distracție și socializare pentru cei mici.

În ceea ce privește securitatea, North Avenue pune accent pe un mediu sigur pentru toți locatarii. Accesul în ansamblu este restricționat și monitorizat de o firmă de securitate. Fiecare clădire este echipată cu hidranți, semnalizare pentru evacuare și detectoare de fum pe toate palierele. Aceste măsuri adaugă un strat suplimentar de liniște, știind că familia ta este în siguranță.

În concluzie, North Avenue este un loc ideal pentru familiile care caută un mediu sigur, cu acces la educație și recreere. Aș acorda un rating de 4 din 5 pentru această secțiune, deoarece ansamblul oferă o gamă completă de servicii și facilități care răspund nevoilor familiilor moderne.

Tineri

Dacă ești tânăr și în căutarea unui stil de viață activ și diversificat, North Avenue îți oferă o gamă largă de opțiuni. Începem cu fitness-ul, un aspect esențial pentru mulți dintre noi. World Class București Pipera este la doar 10 minute de mers pe jos, oferindu-ți acces la o varietate de clase și echipamente de ultimă generație. Dacă preferi ceva mai aproape, Stay Fit Gym Pipera este la 5 minute de condus și oferă un mediu mai intim pentru antrenamente.

În ceea ce privește opțiunile culinare și locurile unde te poți relaxa cu prietenii, ai de unde alege. Coffice Swan și La Pescaderia sunt la 10 minute de mers pe jos, fiecare cu un meniu și o atmosferă care să te scoată din rutină. Dacă ești în mood pentru ceva asiatic, Beijing Garden este la 12 minute de mers pe jos, iar pentru cei care preferă fast-food, McDonald's este la aceeași distanță.

Dacă ești în căutarea unor activități mai neconvenționale, Centrul de Echitație Hai Pe Cai și Muzeul Imersiv al Noilor Arte sunt la 12, respectiv 7 minute de condus. Acestea oferă o abordare diferită a timpului liber, fie că ești un iubitor de artă sau un aventurier care vrea să încerce ceva nou.

În concluzie, North Avenue se adresează nevoilor tinerilor prin diversitatea și proximitatea opțiunilor de petrecere a timpului liber. Fie că ești un sportiv dedicat, un foodie sau un iubitor de artă și cultură, ai tot ce îți trebuie la îndemână. Aș acorda un rating de 5 din 5 pentru această secțiune, deoarece ansamblul și zona înconjurătoare oferă o gamă largă de activități care să satisfacă gusturile variate ale tinerilor.

Persoane cu handicap

Ansamblul rezidențial a fost proiectat cu gândul la inclusivitate, fapt evidențiat de ușile largi de peste 90 cm, atât în locuințe cât și în clădirile comune. Aceasta nu este doar o cerință tehnică, ci și un detaliu care îmbunătățește semnificativ calitatea vieții pentru persoanele cu mobilitate redusă sau pentru familiile cu cărucioare.

În plus, ușile sunt la nivel cu podeaua, ceea ce elimină necesitatea de a trece peste praguri înalte sau alte obstacole. Acest aspect este deosebit de util pentru persoanele care folosesc scaune cu rotile sau care au alte nevoi speciale de mobilitate. Este un detaliu care arată că dezvoltatorii au avut în vedere confortul și accesibilitatea, nu doar estetica sau funcționalitatea.

Cu toate acestea, este important să menționăm că accesibilitatea nu se limitează la uși largi și treceri la nivel cu podeaua. Într-un context ideal, ar fi fost binevenite și alte facilități, cum ar fi rampe de acces, lifturi cu panouri de control în Braille sau semnalizări auditive. Acestea sunt elemente care ar completa portofoliul de facilități accesibile și ar face viața și mai ușoară pentru toți locatarii.

În ceea ce privește viitorul, ar fi interesant să vedem dacă North Avenue va continua să investească în facilități care îmbunătățesc accesibilitatea. De exemplu, un sistem de navigare tactilă pentru nevăzători sau locuri de parcare rezervate pentru persoane cu dizabilități ar fi adăugiri valoroase.

În concluzie, North Avenue face pași importanți în direcția corectă, dar mai este loc pentru îmbunătățiri. Ușile largi și la nivel cu podeaua sunt un început excelent, dar accesibilitatea este un domeniu în care nu există prea multe facilități. Pentru eforturile lor actuale, aș acorda ansamblului un rating de 2.5 din 5, cu speranța că viitoarele dezvoltări vor continua să pună accent pe acest aspect crucial.

Concluzie

În încheiere, North Avenue se prezintă ca un ansamblu rezidențial care îmbină cu succes elemente esențiale pentru un stil de viață modern și confortabil. Cu o gamă variată de facilități în apropiere, de la opțiuni de transport până la magazine și școli, ansamblul se adresează unei game largi de locatari, inclusiv familiilor și tinerilor. În plus, atenția acordată accesibilității arată o preocupare pentru nevoile tuturor locatarilor, deși mai sunt încă pași de făcut în această direcție.

Securitatea este un alt punct forte, cu acces restricționat și diverse măsuri care asigură liniștea locatarilor. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că unele facilități, cum ar fi sălile de sport sau locurile de divertisment, ar putea fi mai numeroase în interiorul ansamblului sau în proximitatea imediată.

În ceea ce privește locurile de parcare, opțiunile sunt variate, dar costurile suplimentare pot fi un dezavantaj pentru unii. De asemenea, în timp ce accesibilitatea este un punct de plecare solid, există încă loc pentru îmbunătățiri care să faciliteze viața persoanelor cu nevoi speciale.

În ansamblu, North Avenue se profilează ca o opțiune atractivă pentru cei care caută un echilibru între confort, utilitate și securitate. Cu toate acestea, ca în orice ansamblu rezidențial, există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri. Pe baza tuturor aspectelor analizate, aș acorda ansamblului un rating general de 4 din 5. Este un scor care reflectă calitatea și diversitatea facilităților, dar și câteva puncte unde dezvoltatorii ar putea investi pentru a oferi o experiență și completă locatarilor.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din North Avenue;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din North Avenue;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din North Avenue;
 • Sisteme de climatizare folosite în North Avenue;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul North Avenue;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de North Avenue;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul North Avenue;
 • Analiză comparativă a North Avenue față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€