Novum Politehnica
Novum Politehnica

Novum Politehnica

Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 6R

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Novum Politehnica

Studio de la 98.900 € fără TVA
103.845 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 99.900 € fără TVA
104.895 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 179.900 € fără TVA
214.081 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 349.900 € fără TVA
416.381 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 04 iulie 2023

CONTACT Novum Politehnica

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Novum Politehnica

 • Mall: AFI Cotroceni în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Grozăvești la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Kidsland în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Carpatic Escaladă & Bouldering în imediata apropiere
 • Școală: Hub AutoVortex în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Grozăvești în imediata apropiere
 • Piață: Piața Orizont în imediata apropiere
 • Supermarket: Auchan în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Lift Politehnica în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Universitatea Politehnica în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Bd. Iuliu Maniu în imediata apropiere

Novum Politehnica Modele de locuințe

19 rezultate

Se afișează 1-19 din 19 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Novum Politehnica Novum Politehnica Novum Politehnica Novum Politehnica Novum Politehnica Novum Politehnica Novum Politehnica
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Novum Politehnica. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Cotroceni este unul dintre cartierele emblematice ale Bucureștiului, un spațiu care combină modernitatea cu arhitectura istorică. Aici, străduțele pitorești sunt presărate cu case vechi, unele dintre ele datând din perioada interbelică. Cartierul găzduiește o gamă variată de instituții educaționale, inclusiv Facultățile de Medicină, Medicină Veterinară, Biologie, ceea ce îi conferă un aer tânăr și dinamic. Este un cartier care atrage oameni din toate domeniile, fie că sunt studenți, tineri profesioniști sau familii cu copii.

Traficul în Cotroceni este moderat în cea mai mare parte a zilei, dar bulevardele largi pot deveni aglomerate în orele de vârf. Totuși, unul dintre avantajele majore ale locației este proximitatea față de centrul orașului. Acest aspect este esențial pentru cei care lucrează în centrul capitalei, făcând naveta mai puțin stresantă.

Acum, să trecem la Novum Politehnica, ansamblul rezidențial care îmbină toate aceste elemente într-o propunere cu adevărat atrăgătoare. Cu o adresă pe Bulevardul Iuliu Maniu, locația este privilegiată. Imaginează-ți să ieși din casă și să fii la câțiva pași de toate facilitățile urbane. Și nu este vorba doar de poziționarea centrală; conectivitatea este excelentă, ceea ce înseamnă că ai acces rapid la metrou, autobuze și tramvaie.

Dacă lucrezi în București, Novum Politehnica te scutește de stresul navetei zilnice. Traficul moderat al zonei și proximitatea față de centrul orașului îți permit să ajungi rapid la birou sau la întâlniri. În plus, pentru cei cu mașină, bulevardul larg facilitează circulația, chiar și în orele de vârf.

Dezvoltatorul Novum Invest aduce peste 11 ani de experiență în domeniul imobiliar, ceea ce se reflectă în calitatea premium a construcției. De la tâmplărie de înaltă performanță până la încălzire în pardoseală, fiecare detaliu este gândit pentru confortul tău. Layout-ul apartamentelor este ușor de personalizat, astfel încât să îți creezi propria oază de liniște în mijlocul orașului.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui spațiu care să îți ofere echilibrul perfect între viața profesională și cea personală, Novum Politehnica în Cotroceni este o opțiune care merită luată în considerare. Este locul unde calitatea vieții se îmbină armonios cu oportunitățile urbane, toate acestea fiind amplificate de o conectivitate excelentă și de calitatea premium a locuințelor.

Transport

Dacă te gândești să te muți în Novum Politehnica, transportul nu va fi o problemă. În ceea ce privește transportul public, ai la îndemână mai multe opțiuni. Stațiile de autobuz de la Universitatea Politehnica sunt chiar lângă ansamblu, în imediata apropiere. La doar 10 minute de mers pe jos, găsești și stații de metrou: Cale acces A, B și C Stație Metrou Politehnica (M3). Tot la aproximativ 10 minute distanță ai acces la stații de tramvai de pe Bd. Iuliu Maniu.

Pentru cei cu mașină proprie, e bine de știut că zona are un trafic moderat în general, devenind aglomerat doar la orele de vârf. Bulevardul Iuliu Maniu este cea mai aglomerată arteră și ar trebui evitată în acele momente. Dacă job-ul tău e în zona de birouri de la Grozăvești sau în centrul Capitalei, timpul de condus estimat este foarte rezonabil, variind între 5 și 10 minute.

În ceea ce privește parcările, Novum Politehnica oferă locuri de parcare în subsolul clădirilor, însă acestea sunt plătite separat. Nu am informații despre existența unei stații de încărcare în interiorul ansamblului, însă te poți orienta către stații de încărcare din zona centrală, aflate la o distanță rezonabilă.

În concluzie, Novum Politehnica se prezintă foarte bine din punct de vedere al opțiunilor de transport. Având în vedere proximitatea stațiilor de transport public, traficul moderat și opțiunile de parcare, aș acorda un calificativ de 4.5 din 5. Se pierd câteva puncte doar pentru aglomerația din orele de vârf și pentru faptul că parcarea nu este inclusă în prețul locuinței.

Cumpărături

Dacă planifici sa te muți în Novum Politehnica, vei descoperi că opțiunile pentru cumpărături sunt foarte variate. În ceea ce privește cumpărăturile zilnice, ai la dispoziție supermarketuri precum Auchan și Mega Image, fiecare la o distanță de doar 1 km, accesibili în câteva minute cu mașina. Nu există magazine în incinta ansamblului, dar cu siguranță nu vei simți lipsa acestora.

Pentru cei pasionați de produse bio, cea mai apropiată piață este Piața Orizont, situată la 1 km distanță, accesibilă în câteva minute cu mașina. Deși Novum Politehnica nu se află într-o zonă periferică sau metropolitană, piața oferă o gamă largă de produse bio și tradiționale, provenite direct de la producători locali.

În ceea ce privește magazinele specializate, nu există astfel de opțiuni în incinta ansamblului. Cu toate acestea, în apropiere vei găsi numeroase magazine de specialitate, variind de la brutării la tutungerii.

Și dacă ești în căutarea unor cumpărături mai extinse sau de o zi de relaxare, ai acces la mall-uri precum AFI Cotroceni și Plaza România, ambele la sub 30 de minute de condus. Aceste centre comerciale oferă o varietate largă de magazine, restaurante și activități de divertisment.

În concluzie, Novum Politehnica oferă o gamă largă de opțiuni pentru cumpărături, de la supermarketuri și piețe la mall-uri și magazine specializate. Toate acestea sunt la o distanță accesibilă, făcând viața de zi cu zi extrem de convenabilă. Aș acorda un calificativ de 4.5 din 5, pierzând doar câteva puncte pentru lipsa magazinelor în incinta ansamblului.

Familii

Dacă ești părinte și te gândești să te muți în Novum Politehnica, vei avea acces la grădinițe precum Kidsland și Grădinița Ada, ambele la doar 5 minute de condus. În ceea ce privește școlile, Școala Primară Politehnica este cea mai apropiată, tot la 5 minute de condus.

În ansamblu, există zone verzi extinse, perfecte pentru activități în aer liber. Plus, cu limitatoare de viteză pe străzi, copiii se pot juca în siguranță. Dacă vrei să ieși din ansamblu, Parcul Grozăvești este la 10 minute de mers pe jos.

Nu există locuri de joacă în ansamblu, dar cele mai apropiate sunt la 15 minute de mers pe jos. Pentru zilele aglomerate, ai numeroase opțiuni de livrare de mâncare, cu restaurante precum La Plăcinte și Al Wady la doar 10 minute de mers pe jos. AFI Cotroceni e la mai puțin de 1 km distanță.

Când vine vorba de securitate, ansamblul este bine dotat cu extinctoare, hidrante și semnalizări de evacuare. Totul este gândit pentru a oferi un mediu sigur și confortabil.

În ultimii ani, animalele de companie au devenit parte integrantă a familiei. Novum Politehnica este destul de prietenos pentru animalele de companie. Cel mai apropiat cabinet veterinar este la 1 km distanță, iar parcul Grozăvești, unde își pot face plimbările, este la 10 minute de mers pe jos.

În concluzie, Novum Politehnica se pretează foarte bine pentru familii, oferind acces rapid la facilități educaționale, recreative și de servicii. Siguranța și securitatea sunt bine asigurate, iar opțiunile de petrecere a timpului liber sunt diverse. Aș acorda un calificativ de 4.5 din 5, datorită echilibrului între accesibilitate, siguranță și facilități. Pierde jumătate de punct pentru lipsa unor locuri de joacă în interiorul ansamblului.

Tineri

Dacă ești tânăr și îți place să socializezi, Novum Politehnica oferă o varietate de opțiuni. Nu există un bar sau o cafenea direct în ansamblu, dar ai de unde alege în zonă. De exemplu, 5 to go și Starbucks sunt la doar 10 minute de mers pe jos, iar pentru o seară cu prietenii, Club Texas și Arena Pub sunt la 15 minute de mers. AFI Cotroceni, un mall imens cu tot ce ai putea dori, este la doar jumătate de km distanță.

Pe partea de fitness, nu există o sală direct în ansamblu, dar ai acces la Gema Fitness și World Class la doar 10 minute de mers pe jos. Fie că ești fan cardio sau îți place să lucrezi cu greutăți, aceste săli au tot ce îți trebuie.

Din păcate, Novum Politehnica nu dispune de terenuri sportive sau alei pentru jogging. Totuși, ai opțiunea să te plimbi sau să faci exerciții în Parcul Grozăvești sau Complexul Studențesc Leu, ambele la 10 minute de mers pe jos.

În concluzie, Novum Politehnica este potrivit pentru tineri, având un mix ofertant de opțiuni de relaxare și activități fizice. Cu toate acestea, absența unor facilități sportive în cadrul ansamblului îi scade puțin atractivitatea. Aș acorda un calificativ de 3.5 din 5, considerând că ansamblul are potențial, dar mai are loc de îmbunătățiri în ceea ce privește facilitățile pentru tineri.

Persoane cu handicap

Novum Politehnica a făcut pași importanți în direcția accesibilității pentru persoanele cu dizabilități. Pentru cei cu handicap vizual, semnalizarea acustică la ascensoare vine ca un ajutor esențial în orientare. În cazul persoanelor cu handicap locomotor, existența rampelor de acces pe stradă facilitează deplasarea, iar poziționarea căsuțelor poștale la o înălțime accesibilă din scaunul cu rotile este un plus.

Cu toate acestea, ansamblul are și lacune. Lipsesc locurile de parcare special destinate, care sunt esențiale pentru autonomie. În plus, doar în unele clădiri și locuințe există facilități precum uși mai late de 90 cm și treceri la nivel cu podeaua, limitând astfel opțiunile de alegere a unei locuințe potrivite.

În concluzie, Novum Politehnica face eforturi de a include persoanele cu dizabilități, dar mai sunt îmbunătățiri de făcut. Aș oferi un calificativ de 3 din 5, reflectând eforturile pozitive, dar și aspectele care necesită atenție suplimentară.

Concluzie

Novum Politehnica în Cotroceni reprezintă o propunere de locuire diversificată, potrivită pentru mai multe categorii de locatari: familii, tineri și, într-o măsură mai mică, persoane cu handicap. Ansamblul impresionează prin amplasarea sa strategică, aproape de centrul orașului, și prin accesul facil la mijloacele de transport public. Pentru familiile cu copii, proximitatea școlilor și grădinițelor este un atu de neignorat. Totodată, lipsa unor locuri de joacă în incinta ansamblului scade puțin din atractivitate.

Pentru tinerii în căutare de socializare și activități fizice, ansamblul stă destul de bine. Are aproape baruri, cafenele și săli de fitness, însă lipsește un spațiu propriu pentru sport.

În ceea ce privește persoanele cu handicap, sunt făcute eforturi pentru a le integra, dar sunt și aspecte care necesită atenție. Semnalizările acustice și rampelor de acces sunt puncte pozitive, însă absența locurilor de parcare specializate și a unor facilități în toate clădirile limitează opțiunile.

În concluzie, Novum Politehnica se dovedește a fi un ansamblu rezidențial cu numeroase facilități și beneficii, dar cu unele puncte ce pot fi îmbunătățite. Aș acorda un calificativ general de 4 din 5. Scorul este susținut de localizare, accesibilitate și varietatea de servicii în apropiere, dar este afectat de absența unor facilități pentru tineri și de lacunele în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Novum Politehnica;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Novum Politehnica;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Novum Politehnica;
 • Sisteme de climatizare folosite în Novum Politehnica;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Novum Politehnica;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Cotroceni și randamentul estimativ oferit de Novum Politehnica;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Novum Politehnica;
 • Analiză comparativă a Novum Politehnica față de alte ansambluri din București - Central.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Cotroceni

Ansamblul rezidențial The Building 68 din Cotroceni, București - Central
Ansamblul rezidențial The Building 68 din Cotroceni, București - Central

The Building 68

Livrare: 2024-T1 Strada Ion Marcu Nr. 13, Cotroceni, Sector 5

Prețuri The Building 68

Ansamblul rezidențial Novum Politehnica din Cotroceni, București - Central
Ansamblul rezidențial Novum Politehnica din Cotroceni, București - Central

Novum Politehnica

Livrare: Necunoscut Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 6R, Cotroceni, Sector 5

Prețuri Novum Politehnica

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  104.895€
 • 3 Camere
  214.081€
 • 4 Camere
  416.381€