Elite Residence Măgurele 3
Elite Residence Măgurele 3

Elite Residence Măgurele 3

Strada Sulfinei Nr. 15

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Elite Residence Măgurele 3

Studio de la 36.690 € fără TVA
38.525 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 52.571 € fără TVA
55.200 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 82.738 € fără TVA
86.875 cu TVA de 5% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 04 iulie 2023

CONTACT Elite Residence Măgurele 3

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Elite Residence Măgurele 3

 • Parc: Parc Bragadiru la 10 minute de condus
 • Grădiniță: Grădiniță la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Depoul Alexandria la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Clubul Sportiv Mako Ryu Gym la 10 minute de condus
 • Mall: Centrul Comercial Drumul Taberelor la 10 minute de condus
 • Stație de metrou: Râul Doamnei la 10 minute de condus
 • Supermarket: Penny Market Măgurele în imediata apropiere
 • Piață: Agricol în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Grozăvești la 20 minute de condus
 • Stație de autobuz: Unirii în imediata apropiere
 • Școală: Școala Gimnaziala nr.1 Jilava la 10 minute de condus

Elite Residence Măgurele 3 Modele de locuințe

14 rezultate

Se afișează 1-14 din 14 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Elite Residence Măgurele 3 Elite Residence Măgurele 3 Elite Residence Măgurele 3 Elite Residence Măgurele 3
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Elite Residence Măgurele 3. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Înainte de a lua o decizie atât de importantă precum achiziționarea unei locuințe, locația este un factor crucial. Elite Residence Măgurele 3 își face apariția într-o zonă cu densitate mică, având în principal case în vecinătate. Aceasta creează o atmosferă liniștită și plăcută, ceea ce îți va oferi o oază de calm la finalul unei zile aglomerate.

Măgurele este o localitate situată în partea sudică a zonei metropolitane a Bucureștiului, în județul Ilfov. Aflându-se la doar 1 km de centrul orașului, accesibilitatea nu este o problemă. Drumurile sunt bine întreținute, iar traficul este moderat, chiar și în orele de vârf, ceea ce face ca deplasarea să fie una ușoară și rapidă. În plus, cel mai aglomerat drum din zonă, DNCB, se dovedește a fi o arteră importantă pentru cei care lucrează sau fac naveta în București.

Localitatea este în plină dezvoltare, fapt ce atrage tot mai multe investiții și servicii de calitate. Astfel, poți profita de tot ce oferă un oraș în expansiune: magazine, restaurante, școli și chiar centre de divertisment. În același timp, păstrează un echilibru perfect cu natura, având numeroase spații verzi unde te poți relaxa sau petrece timp cu cei mici.

Elite Residence Măgurele 3 iese în evidență printr-un proiect bine gândit, care pune accent pe spațiile verzi. Construit pe un teren de 3750 mp, ansamblul rezidențial dedică peste 30% din suprafață spațiilor verzi. Acest lucru nu este doar estetic plăcut, ci și benefic pentru sănătatea ta și a familiei tale. Respiri un aer mai curat și ai la dispoziție un cadru ideal pentru activități în aer liber.

În ce privește tipul de locuințe, ai de unde alege. Cu 6 case de tip townhouse și 25 de apartamente de 1, 2 sau 3 camere, Elite Residence Măgurele 3 este adaptat nevoilor diverse ale celor care își caută un cămin. Îți poți alege locuința ideală, fie că ești un tânăr profesionist sau faci parte dintr-o familie numeroasă.

În concluzie, dacă lucrezi în București dar îți dorești un stil de viață mai liniștit, Elite Residence Măgurele 3 este alegerea potrivită. Îmbină accesibilitatea cu confortul și calitatea vieții, într-un cadru ce încurajează dezvoltarea personală și familială. Cu termen de finalizare în vara anului 2023, acum este momentul ideal să îți alegi viitorul cămin.

Transport

Elite Residence Măgurele 3 se bucură de o poziție avantajoasă în ceea ce privește accesul la transportul public. Dacă ești tipul care preferă autobuzul, ai la dispoziție câteva opțiuni la o distanță rezonabilă. Stațiile Atomiștilor 94, Măgurele Facultatea de Fizică și A.C.R. se află la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos. Acestea te pot conecta ușor cu alte zone ale orașului.

Trebuie să știi că stațiile de tramvai Depoul Alexandria și Antiaeriană sunt destul de îndepărtate, la aproximativ 75 de minute de mers pe jos. În acest caz, optarea pentru mașina personală sau un alt mijloc de transport ar fi mai practică. Metroul nu prea este o opțiune practică pentru locuitorii acestui ansamblu, cea mai apropiată stație fiind la aproximativ 11 km.

Pentru cei care preferă să utilizeze mașina personală, densitatea zonei este moderată, și traficul este decent atât în orele normale, cât și la orele de vârf. Cu toate acestea, drumul DNCB poate fi destul de aglomerat și ar trebui evitat în timpul orelor de vârf dacă este posibil.

În ceea ce privește parcarea, locurile de parcare se plătesc separat și sunt situate în incinta ansamblului Elite Residence Măgurele 3. Aceasta oferă un nivel suplimentar de confort și securitate, fără a fi nevoie să cauți un loc liber pe străzile adiacente.

Din păcate, nu avem informații despre existența unei stații de încărcare pentru mașinile electrice în interiorul ansamblului. Dacă acest aspect este important pentru tine, va trebui să îți încarci mașina la cea mai apropiată stație de încărcare din zonă.

Concluzia mea personală este că Elite Residence Măgurele 3 merită un calificativ de 4 din 5 în ceea ce privește opțiunile de transport. Deși ansamblul oferă acces ușor la mai multe forme de transport public și drumuri cu trafic moderat pentru cei cu mașini personale, distanțele mari până la stațiile de tramvai și metrou sunt un dezavantaj. Totuși, posibilitatea de a achiziționa un loc de parcare în ansamblu este un plus.

Cumpărături

Pentru cumpărăturile zilnice, Elite Residence Măgurele 3 nu dispune de magazine în incinta ansamblului. Cu toate acestea, în apropiere ai la dispoziție Penny Market și Agricol, la doar 1 km distanță, accesibili în câteva minute cu mașina. Dacă ești în căutarea altor opțiuni, Profi și Kaufland sunt și ele la o distanță de aproximativ 4 km, adică 5 minute de condus.

Dacă ești un iubitor de produse bio, locația în zona metropolitană a sudului Ilfov vine la pachet cu acces la numeroși producători locali. De la aceștia poți cumpăra ouă, carne, brânză, legume și fructe crescute în mod natural. În plus, cea mai apropiată piață, Agricol, este la doar 1 km distanță.

În ceea ce privește magazinele specializate, nu există informații care să indice prezența lor în ansamblul Elite Residence Măgurele 3. Totuși, având în vedere poziționarea ansamblului în zona metropolitană, este foarte posibil să găsești în apropiere numeroase magazine de specialitate, de la brutării la tutungerii.

Pentru iubitorii de shopping, cele mai apropiate mall-uri sunt Centrul Comercial Drumul Taberelor, Grand Arena și Centrul Comercial Auchan Berceni. Toate se află la o distanță de sub 30 de minute de condus, oferindu-ți o gamă variată de magazine și servicii.

În concluzie, Elite Residence Măgurele 3 oferă o gamă largă de opțiuni pentru cumpărături, de la supermarketuri la producători locali și mall-uri. Aș acorda un calificativ de 4 din 5, deoarece, deși nu există magazine în incinta ansamblului, accesul la diverse puncte de cumpărături este rapid și convenabil.

Familii

Elite Residence Măgurele 3 nu dispune de o grădiniță în incinta ansamblului, însă există o grădiniță la o distanță de aproximativ 4 km, accesibilă în doar 5 minute cu mașina. Este importantă proximitatea unei instituții de învățământ preșcolar pentru familiile cu copii mici.

În ceea ce privește școlile, cea mai apropiată este Școala Gimnaziala nr.1 Jilava, la o distanță de 5 km, accesibilă în 10 minute cu mașina. Acesta ar putea fi un factor de luat în considerare pentru familiile cu școlari.

Ansamblul nu dispune de parcuri interioare, dar limitatoarele de viteză pe străzile principale și secundare asigură un mediu mai sigur pentru copii. Cel mai apropiat parc, Parc Bragadiru, este la 5 km distanță, la aproximativ 15 minute cu mașina.

Nu există locuri de joacă în Elite Residence Măgurele 3. Cel mai apropiat loc de joacă este la 2 km distanță, ceea ce înseamnă aproximativ 30 de minute de mers pe jos.

Pentru familiile ocupate, nu există un restaurant în incinta ansamblului, dar în apropiere se află Green Restaurant și Casa Luca, la circa 3.5 km distanță. Cel mai apropiat mall este Centrul Comercial Drumul Taberelor, la 6.5 km.

În materie de securitate, ansamblul beneficiază de iluminat public permanent în toate zonele publice, inclusiv parcări și alei. Detaliile legate de măsurile anti-incendiu nu sunt disponibile.

Din ce în ce mai multe familii aleg să aibă un animal de companie. În acest sens, este important de știut că cel mai apropiat cabinet veterinar este la o distanță de 2.5 km, accesibil în 5 minute cu mașina.

În concluzie, Elite Residence Măgurele 3 oferă un mediu decent pentru familiile cu copii, datorită măsurilor de securitate și a proximității față de grădinițe și școli. Totuși, lipsa facilităților de recreere și a unor servicii esențiale în incinta ansamblului reprezintă un dezavantaj. Aș acorda un calificativ de 3 din 5, având în vedere aceste aspecte.

Tineri

Pentru tinerii interesați de viața socială și activități fizice, Elite Residence Măgurele 3 oferă o serie de opțiuni în apropiere. În ceea ce privește divertismentul, nu există baruri sau cafenele în ansamblu, dar în apropiere se află "5 to go", "San Diego" și "Dominium Grill and Bar’, la distanțe de 5-10 minute de mers cu mașina.

Nu există o sală de fitness în ansamblu, dar "Urban Fitness & Gym" și "Clubul Sportiv Mako Ryu Gym" sunt la distanțe cuprinse între 4,5 și 6 km. Ambele săli sunt accesibile în mai puțin de 15 minute cu mașina.

Elite Residence Măgurele 3 nu dispune de terenuri de sport sau alei pentru jogging. Totuși, Parc Bragadiru este la o distanță de aproximativ 5 km, ceea ce ar putea fi un substitut adecvat pentru cei interesați de jogging sau activități în aer liber.

Cel mai apropiat mall este Centrul Comercial Drumul Taberelor, situat la o distanță de 6,5 km, accesibil în 10 minute cu mașina. Acesta este un complex comercial mare, care oferă o varietate de magazine, restaurante și alte facilități de petrecere a timpului liber.

În concluzie, Elite Residence Măgurele 3 pare să fie o opțiune decentă pentru tineri, dar nu excelentă. Îi acord un calificativ de 3 din 5, deoarece, deși sunt disponibile unele facilități în apropiere, ansamblul însuși nu oferă mult în materie de divertisment sau sport.

Persoane cu handicap

Din păcate, trebuie să menționez că Elite Residence Măgurele 3 nu dispune de facilități pentru persoanele cu handicap, fie ele locomotor sau senzorial. Lipsa rampelor de acces, a semnalizării acustice sau a indicatoarelor Braille reprezintă un aspect profund dezamăgitor. De asemenea, locuințele nu sunt echipate cu uși mai late de 90 cm sau cu treceri la nivel cu pardoseala, ceea ce îngrădește considerabil mobilitatea și accesul.

Având în vedere acest context, nu pot decât să acord un calificativ de 1 din 5 pentru Elite Residence Măgurele 3 în ceea ce privește adaptabilitatea pentru persoanele cu dizabilități. Lipsa oricăror facilități în acest sens este dezamăgitoare și reprezintă un semnal de alarmă pentru dezvoltatorii imobiliari să ia în considerare nevoile tuturor cetățenilor.

Concluzie

Elite Residence Măgurele 3 prezintă un mix de avantaje și dezavantaje care îl fac potrivit pentru anumite grupuri demografice, dar mai puțin atractiv pentru altele. Localizarea într-o zonă liniștită, cu acces ușor la București și la numeroase facilități din apropiere, îi conferă un punctaj bun. Acest ansamblu oferă o varietate de tipuri de locuințe, satisfăcând nevoile familiilor numeroase, dar și ale tinerilor profesioniști. Totuși, există lacune notabile în ceea ce privește facilitățile de divertisment și sportive în interiorul ansamblului, precum și lipsa unei abordări incluzive pentru persoanele cu dizabilități. Pentru familiile cu copii, proximitatea față de grădinițe și școli este un plus, dar lipsa spațiilor de joacă și a parcurilor interioare scade din atractivitate. Tinerii ar putea găsi în apropiere baruri, cafenele și săli de fitness, însă ansamblul în sine nu oferă mult în materie de divertisment. Cel mai dezamăgitor aspect este lipsa totală de facilități pentru persoanele cu dizabilități. Aceasta este o omisiune gravă în zilele noastre și reduce semnificativ atractivitatea ansamblului pentru o parte importantă a populației. În concluzie, aș acorda ansamblului Elite Residence Măgurele 3 un calificativ general de 3 din 5. În timp ce oferă un mediu decent pentru anumite categorii de rezidenți, eșuează în a furniza un spectru complet de facilități și servicii care ar face din acesta o comunitate cu adevărat inclusivă și diversă.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Elite Residence Măgurele 3;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Elite Residence Măgurele 3;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Elite Residence Măgurele 3;
 • Sisteme de climatizare folosite în Elite Residence Măgurele 3;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Elite Residence Măgurele 3;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Măgurele și randamentul estimativ oferit de Elite Residence Măgurele 3;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Elite Residence Măgurele 3;
 • Analiză comparativă a Elite Residence Măgurele 3 față de alte ansambluri din Ilfov - Sud.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Măgurele

Ansamblul rezidențial Gardena Residence din Măgurele, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Gardena Residence din Măgurele, Ilfov - Sud

Gardena Residence

Livrare: Finalizat Strada Livezii Nr. 5, Măgurele, Măgurele

Prețuri Gardena Residence

 • Case
  78.000€
Ansamblul rezidențial Elite Residence Măgurele 3 din Măgurele, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Elite Residence Măgurele 3 din Măgurele, Ilfov - Sud

Elite Residence Măgurele 3

Livrare: Finalizat Strada Sulfinei Nr. 15, Măgurele, Măgurele

Prețuri Elite Residence Măgurele 3

 • Studio
  38.525€
 • 2 Camere
  55.200€
 • 3 Camere
  86.875€
Ansamblul rezidențial Soca Residence din Măgurele, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Soca Residence din Măgurele, Ilfov - Sud

Soca Residence

Livrare: Finalizat Strada Basmului Nr. 6, Măgurele, Măgurele

Prețuri Soca Residence

 • Case
  94.000€
Ansamblul rezidențial Avras Residence 2 din Măgurele, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Avras Residence 2 din Măgurele, Ilfov - Sud

Avras Residence 2

Livrare: Necunoscut Strada Atomiștilor Nr. 237, Măgurele, Măgurele

Prețuri Avras Residence 2

 • Studio
  40.920€
 • 2 Camere
  52.440€
 • 3 Camere
  95.800€