BelAir Lake
BelAir Lake

BelAir Lake

Strada Câmpul Pipera Nr. 13H

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc BelAir Lake

Stocul dezvoltatorului a fost epuizat complet. Te rugăm completează formularul de contact pentru a-ți trimite oferte la revânzare.

Disponibilitate: LA REVÂNZARE

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 28 august 2023

CONTACT BelAir Lake

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de BelAir Lake

 • Stație de tramvai: Apicola la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 10 minute de condus
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița Zece la 5 minute de condus
 • Școală: British School of Bucharest la 5 minute de condus
 • Parc: Grădina Zoologică Băneasa în imediata apropiere
 • Mall: Jolie Ville Galleria în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Grădina Zoologică în imediata apropiere
SOLDOUT

Din datele noastre, ansamblul BelAir Lake este vândut complet.
Te rugăm completează formularul de contact pentru a obține oferte de locuințe la revânzare.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
BelAir Lake BelAir Lake BelAir Lake BelAir Lake BelAir Lake
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a BelAir Lake. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Voluntari este o localitate aflată la periferia nordică a Bucureștiului, un spațiu în plină dezvoltare care oferă un mix interesant de urban și rural. De-a lungul timpului, a devenit tot mai atractiv pentru cei care își doresc să scape de aglomerația și zgomotul din capitală, dar să rămână în proximitatea acesteia. Zona are o densitate mixtă, fapt ce îți oferă un echilibru în ceea ce privește densitatea și traficul.

În Voluntari, găsești tot ce ai nevoie pentru un trai confortabil: de la școli și grădinițe până la centre comerciale și restaurante. Drumurile principale sunt largi, bine întreținute și ușor de accesat. Traficul este surprinzător de liber, chiar și în orele de vârf, iar cel mai aglomerat drum, Șoseaua București-Ploiești, este în general bine gestionat.

BelAir Lake este în această zonă armonioasă. Dacă lucrezi în București, avantajele sunt numeroase. În primul rând, distanța până la centrul capitalei nu este mare, iar traficul liber îți va face naveta plăcută și rapidă. Localitatea Voluntari și zona în care se situează BelAir Lake te scapă de stresul și agitația din oraș, oferindu-ți un refugiu liniștit în mijlocul naturii, fără a fi complet izolat de facilitățile urbane.

Ansamblul este format din trei imobile cu arhitectură modernă, fiecare având demisol, parter și 4 etaje de apartamente, cu etajele 3 și 4 sunt retrase.
Ansamblul este format din trei imobile cu arhitectură modernă, fiecare având demisol, parter și 4 etaje de apartamente, cu etajele 3 și 4 sunt retrase.

Un alt avantaj major al poziționării este accesul facil la Șoseaua București-Ploiești, una dintre cele mai importante artere de circulație care te conectează nu doar cu alte zone din București, dar și cu alte orașe din țară.

Și nu în ultimul rând, dacă ești pasionat de shopping sau îți place să îți petreci timpul liber în spații comerciale moderne, ai la dispoziție diverse centre comerciale situate la câteva minute de condus. În plus, Voluntari oferă o mulțime de parcuri și spații verzi unde te poți relaxa sau face sport.

BelAir Lake are 66 de unități locative, diferit compartimentate, câte 22 în fiecare imobil. Ansamblul este o opțiune excelentă pentru cei care își doresc un stil de viață echilibrat, într-un cadru natural de excepție, dar fără a sacrifica accesul la facilitățile urbane. Este necesar de făcut precizarea că, în linie dreaptă sunt circa 800 de metri până la pista Aeroportului Băneasa, dar chiar și așa este locul ideal pentru cei care lucrează în București și își doresc confortul unui loc pitoresc.

Transport

Dacă te gândești să te muți în BelAir Lake și depinzi de transportul public, e bine să știi că stațiile nu sunt chiar la doi pași. Cea mai apropiată stație de metrou este Pipera, la aproximativ 50 de minute de mers pe jos. Dacă preferi tramvaiul, stația Apicola se află la 40 de minute de mers pe jos. În ceea ce privește autobuzele, ai stațiile Grădina Zoologică și Jolie Ville Băneasa, la aproximativ 10 și, respectiv, 15 minute de mers pe jos.

Însă, dacă ai mașina proprie, lucrurile sunt mult simple. Zona de birouri din Pipera este la doar 5 minute de mers cu mașina, iar până în zona centrală a Capitalei faci aproximativ 15 minute (fără trafic). Traficul este liber în general, chiar și în orele de vârf, ceea ce este un mare plus. Totuși, Șoseaua București-Ploiești are mereu un trafic intens, deseori aglomerat.

În ceea ce privește parcarea, la BelAir Lake va trebui să plătești separat pentru un loc de parcare, care se află în subsolul clădirilor. Parcarea subterană este dotată cu lift și sisteme de siguranță, dar nu are stație de încărcare pentru mașini electrice.

BelAir Lake are 4 puncte din 5 în ceea ce privește opțiunile de transport. Deși nu este ideal situat pentru cei care depind exclusiv de transportul public, oferă condiții excelente pentru cei cu mașină proprie, inclusiv accesul facil la principalele zone de birouri și la centrul orașului. Traficul liber este un alt avantaj major care ar trebui să cântărească destul de mult în decizia ta.

Cumpărături

Pentru cumpărăturile zilnice, locatarii din BelAir Lake au acces la numeroase supermarketuri în imediată apropiere. Mega Image și Carrefour sunt la doar o distanță de 1 km, adică practic la un pas de casă. Dacă ești fan Lidl, o să te bucuri să afli că există unul la aproximativ 1,5 km distanță, la doar 5 minute de mers cu mașina.

Din punct de vedere al produselor bio, BelAir Lake se bucură de o poziție privilegiată. Fiind într-o zonă periferică, ai acces la numeroși producători locali. Este întotdeauna o idee bună să cumperi de la aceștia, având în vedere că produsele sunt adesea fără pesticide și animalele sunt crescute în curte. Cea mai apropiată piață este Piața Agroalimentară Băneasa, la aproximativ 5 minute de mers cu mașina.

Datorită poziționării BelAir Lake într-o zonă periferică, ai acces la numeroase magazine de specialitate în apropiere, dar în perimetrul ansamblului nu există unități comerciale.

În materie de shopping, ai la dispoziție două mall-uri la doar 1 km distanță: Băneasa Shopping City și Jolie Ville Galleria. Dacă vrei să încerci ceva diferit, Pipera Strip Mall este la doar 5 minute de condus. Se adaugă METRO Băneasa și Ikea.

În concluzie, BelAir Lake stă foarte bine la capitolul cumpărături, pentru care primește maximum de 5 puncte din 5 posibile (notă rar obținută de alte ansambluri rezidențiale). Apropierea de supermarketuri mari, piața agroalimentară și mall-uri te scutește de orice griji legate de cumpărături, indiferent de nevoile tale.

Familii

În BelAir Lake, grădinițele sunt la o distanță de aproximativ 5 minute de mers cu mașina. De exemplu, Grădinița 238 București și Echilibria 1 sunt foarte accesibile, ceea ce înseamnă că diminețile vor fi mai puțin agitate pentru părinții cu copii mici.

În ceea ce privește școlile, cele mai apropiate se găsesc la o distanță de aproximativ 5-10 minute de mers cu mașina. British School of Bucharest și Școala gimnazială nr. 3 Voluntari - Pipera sunt alte câteva soluții ideale pentru elevi.

Ansamblul nu dispune de o zonă verde proprie, dar acestea sunt de jur împrejurul ansamblului și pot fi parcurse cu piciorul. Cele mai apropiate parcuri sunt Grădina Zoologică Băneasa și Parcul Casa Albă, aflate la sunt la 10-15 minute de mers pe jos. Animalele de companie au acces la aceste parcuri.

Cât despre locurile de joacă, în sensul strict al cuvântului, cel mai apropiat este la 40-45 de minute de mers pe jos. Cu toate acestea, mall-urile din apropiere pot oferi alternative pentru distracția copiilor.

Toate apartamentele au terase generoase, dar cele de ultimele două etaje sunt cu adevărat spectaculoase.
Toate apartamentele au terase generoase, dar cele de ultimele două etaje sunt cu adevărat spectaculoase.

Din punct de vedere culinar, familiile ocupate vor aprecia restaurantele din apropiere, ca Green Garlic Pub sau Phill, la doar 10 minute de mers pe jos. Băneasa Shopping City, cel mai apropiat mall, este la 1 km distanță.

Securitatea este un punct forte al ansamblului. Accesul este restricționat prin cartele, iar aleile interioare sunt supravegheate video. Iluminatul public provine de la cel local și acoperă drumuri principale.

În ceea ce privește siguranța la incendiu, există hidranți, semnalizare pentru evacuare și detectoare de fum. Cu toate acestea, lipsesc aspersoarele automate și planurile de evacuare.

Cel mai apropiat cabinet veterinar, Daisy Vet, este la 5 minute de condus, iar în apropiere sunt magazine dedicate.

BelAir Lake are 3 puncte din 5 pentru facilitățile destinate familiilor. Accesul facil la grădinițe, școli și servicii veterinare este un plus, dar aspectele legate de recreere și spațiile destinate copiilor, precum și iluminatul stradal sunt puncte cu minus.

Tineri

Dacă ești tânăr și te gândești să te muți în BelAir Lake, opțiunile de divertisment sunt un aspect important. În apropiere, găsim baruri ca Simbis și Draft Pub Tankeria Ursus, la circa 45-60 de minute de mers pe jos. Pentru iubitorii de cafea, Starbucks și Manufaktura Băneasa sunt la doar 15 minute de mers pe jos.

În ceea ce privește fitness-ul, nu există o sală direct în ansamblu, dar ai opțiuni ca World Class și Power Plate la o distanță de 15-40 de minute de mers pe jos. Aceste săli oferă o gamă largă de echipamente și cursuri care pot satisface orice tip de antrenament.

Dacă îți place să alergi, cel mai apropiat parc este Grădina Zoologică Băneasa, la doar 10 minute de mers pe jos. E o oază verde unde poți face jogging în liniște, departe de agitația urbană.

Băneasa Shopping City este cel mai apropiat mall, situat la doar 1 km distanță. Acesta oferă o varietate de magazine, restaurante și chiar și un cinema, transformându-l într-un loc ideal pentru socializare și cumpărături.

Pentru toate acestea BelAir Lake are un calificativ de 3 din 5. Deși nu oferă facilități sportive în incintă, proximitatea față de săli de fitness, parcuri și locuri de divertisment compensează parțial această lipsă. Totuși, accesul la aceste locații poate fi un pic incomod fără o mașină, având în vedere distanțele și timpul de deplasare.

Persoane cu handicap

Când vine vorba de accesibilitate pentru persoanele cu handicap, BelAir Lake lasă de dorit. În primul rând, ansamblul nu are semnalizare acustică sau indicatoare tactile Braille, ceea ce face deplasarea extrem de dificilă pentru persoanele cu deficiențe vizuale. În plus, absența rampelor de acces și a locurilor de parcare speciale complică mult viața celor cu handicap locomotor.

Din păcate, nici măcar căsuțele poștale nu sunt instalate la o înălțime accesibilă din scaunul cu rotile. Această lipsă de considerație poate transforma o activitate simplă, cum ar fi ridicarea corespondenței, într-o sarcină dificilă.

Un singur aspect pozitiv ar fi trecerile la nivel cu podeaua în toate locuințele, facilitând deplasarea cu căruciorul cu rotile deși ușile de intrare în locuințe nu sunt mai late de 90 cm, ceea ce limitează accesul.

În concluzie, aș oferi ansamblului BelAir Lake un calificativ de 1 din 5 în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap. Lipsa aproape totală de facilități face viața extrem de dificilă pentru aceste persoane, ceea ce este profund dezamăgitor.

Concluzie

BelAir Lake din Voluntari se profilează ca o opțiune interesantă pentru cei care caută o viață echilibrată între urban și suburban. Amplasat într-o zonă în plină dezvoltare, ansamblul oferă un refugiu confortabil la o distanță rezonabilă de capitală. Cu acces ușor la Șoseaua București-Ploiești și traficul liber, naveta zilnică devine mai puțin stresantă. În plus, opțiunile de cumpărături sunt variate și la îndemână, de la supermarketuri la produse bio.

Cu toate acestea, există și câteva dezavantaje. În ceea ce privește transportul public, ansamblul nu este foarte bine conectat, ceea ce îl face mai puțin atractiv pentru cei fără mașină. Familii cu copii ar putea fi preocupate de lipsa zonelor verzi și a locurilor de joacă în ansamblu, chiar dacă grădinițele și școlile sunt relativ aproape. La fel și zgomotul ocazional, este drept provenit de la pista Aeroportului Băneasa.

Pentru tineri, opțiunile de divertisment sunt acceptabile, dar nu excelente, iar pentru persoanele cu handicap, facilitățile sunt practic inexistente.

Ansamblul BelAir Lake are un calificativ de 3 din 5. Este o opțiune bună pentru cei care își doresc să trăiască departe de oraș, dar cu facilitățile urbane accesibile, deși condiționate de existența unui mijloc propriu de deplasare.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din BelAir Lake;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din BelAir Lake;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din BelAir Lake;
 • Sisteme de climatizare folosite în BelAir Lake;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul BelAir Lake;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de BelAir Lake;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul BelAir Lake;
 • Analiză comparativă a BelAir Lake față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€