Acvila Residence
Acvila Residence

Acvila Residence

Intrarea Foișorului Nr. 14

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Acvila Residence

Prețuri disponibile doar la cerere. Te rugăm să completezi formularul de contact pentru a-ți trimite oferta completă.

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 24 decembrie 2022

CONTACT Acvila Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Acvila Residence

 • Complex sportiv: Carpatic Escaladă & Bouldering la 15 minute de condus
 • Piață: Piața Veteranilor la 10 minute de condus
 • Mall: Fashion House la 5 minute de condus
 • Școală: Școala Mare la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Gradinita nr. 3 la 10 minute de condus
 • Stație de tramvai: Depoul Militari la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Crăiței în imediata apropiere
 • Parc: Parc Bragadiru la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Preciziei la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Parcul industrial de pe A1 la 20 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image la 5 minute de condus

Acvila Residence Modele de locuințe

4 rezultate

Se afișează 1-4 din 4 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Acvila Residence Acvila Residence Acvila Residence Acvila Residence Acvila Residence Acvila Residence Acvila Residence Acvila Residence Acvila Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Acvila Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Acvila Residence se află în Domnești, o localitate situată în partea de sud a zonei metropolitane a Bucureștiului. Domneștiul a câștigat în popularitate în ultimii ani datorită accesibilității excelente către capitală și atmosferei mai liniștite, departe de agitația urbană. Cu străzi mai puțin aglomerate și predominanța caselor, este ideal pentru cei care își doresc un stil de viață mai calm, dar totuși aproape de facilitățile oferite de oraș.

Pe lângă străzi libere la ore normale, traficul este fluid și la ore de vârf. Asta înseamnă că, deși lucrezi în București, nu vei pierde timp prețios în trafic. Drumurile principale sunt bine întreținute, iar cea mai aglomerată stradă, Strada Teiului, este destul de liberă chiar și în perioadele de vârf.

Ansamblul este înconjurat de spații verzi, parcuri și zone de recreere. Dacă ești pasionat de activități în aer liber, vei găsi cu ușurință locuri unde să te relaxezi sau să te distrezi. În apropiere se află și West Park și Divertiland, locuri excelente pentru a petrece timp de calitate cu familia.

În Domnești, ai toate facilitățile necesare la îndemână: magazine, școli și chiar opțiuni pentru petrecerea timpului liber. Acestea fac din localitate o opțiune tot mai atractivă pentru familiile cu copii. Pe lângă acestea, transportul public este bine pus la punct, iar conexiunile cu Bucureștiul sunt rapide și eficiente.

Avantajele locuirii în Acvila Residence sunt multiple, mai ales dacă lucrezi în București. Distanța până la centrul capitalei nu este un impediment, ci mai degrabă o oportunitate de a te bucura de un echilibru între viața profesională și cea personală. Acest echilibru este susținut și de densitatea scăzută a zonei, care îți oferă liniștea și spațiul necesar pentru a te relaxa după o zi de muncă.

Acvila Residence nu doar că îți oferă un refugiu plăcut, dar îți asigură și toate facilitățile pentru un trai cât mai confortabil. Cu metode de plată flexibile, fie că alegi cash sau credit bancar ipotecar, și suport din partea dezvoltatorului pentru obținerea creditului, devine mult mai ușor să îți îndeplinești visul de a avea o casă într-o zonă prietenoasă și liniștită, dar foarte accesibilă.

Transport

Dacă alegi să te muți în Acvila Residence și lucrezi în București, naveta zilnică nu va fi o problemă. În ceea ce privește transportul public, cele mai apropiate stații de autobuz sunt Crăiței, Șipotul Apelor și Foișorului, la doar 10-15 minute de mers pe jos de ansamblu. Dacă preferi metroul, stațiile Preciziei și Păcii se afla destul de departe, nefiind prea ușor accesibile.

În cazul în care ești posesorul unei mașini, zona din jurul Acvila Residence este ideală pentru tine. Densitatea scăzută și traficul liber, inclusiv în orele de vârf, îți vor face naveta plăcută. Strada Teiului, cea mai aglomerată din zonă, este totuși destul de liberă, ceea ce înseamnă că nu vei întâmpina probleme majore cu traficul.

Dacă vorbim de parcare, Acvila Residence îți oferă opțiunea de a avea un loc de parcare în interiorul curții. Este posibil ca aceste locuri să fie plătite separat, dar având în vedere avantajele de a locui în acest ansamblu, costul ar putea fi unul acceptabil.

Pentru cei care dețin mașini electrice, informațiile disponibile nu specifică dacă există stații de încărcare în interiorul ansamblului. Totuși, având în vedere dezvoltarea continuă a infrastructurii pentru mașinile electrice, este posibil să fie instalate stații de încărcare în apropierea ansamblului.

În concluzie, Acvila Residence oferă o varietate de opțiuni pentru naveta zilnică, fie că optezi pentru transportul public sau pentru mașina personală. Densitatea scăzută a zonei și traficul liber adaugă un plus de confort și eficiență. Aș oferi un calificativ de 3 din 5, deoarece, deși ansamblul este bine poziționat și oferă mai multe opțiuni de transport, distanța până la stațiile de metrou ar putea fi un dezavantaj pentru cei care preferă acest mod de transport.

Cumpărături

Pentru cumpărăturile zilnice, viitorii locatari ai Acvila Residence au la dispoziție mai multe opțiuni în apropiere. Două supermarketuri, Mega Image și Profi, sunt situate la o distanță de doar 5 minute de condus. Acest lucru aduce un confort imens, mai ales pentru familiile cu un program aglomerat.

Dacă ești un fan al produselor bio, ai noroc. Fiind în zona metropolitană, Acvila Residence beneficiază de proximitatea față de numeroși producători locali. Aici poți găsi de la ouă și carne până la legume și fructe crescute fără pesticide. Cea mai apropiată piață este Piața Drumul Taberei (Moghioroș), la o distanță de aproximativ 15 minute cu mașina.

În ceea ce privește magazinele specializate, ansamblul nu dispune de astfel de opțiuni în interiorul său. Cu toate acestea, dat fiind că ansamblul se află în zona metropolitană, în apropiere se pot găsi numeroase magazine specializate, de la brutării până la tutungerii.

Pentru cei pasionați de shopping, zona oferă acces la mai multe mall-uri situate la distanțe de până la 30 de minute de condus. Fashion House, Militari Shopping și Plaza România sunt doar câteva exemple, fiecare având o varietate largă de magazine și opțiuni pentru petrecerea timpului liber.

În concluzie, Acvila Residence oferă numeroase opțiuni pentru cumpărăturile zilnice, de la supermarketuri până la producători locali și mall-uri. Însă, lipsa unor magazine specializate în interiorul ansamblului ar putea fi un mic dezavantaj pentru unii. Aș acorda un calificativ de 4 din 5, deoarece, în ciuda acestei mici lipsuri, ansamblul își îndeplinește foarte bine scopul de a oferi acces la o gamă variată de opțiuni pentru cumpărături.

Familii

Acvila Residence nu dispune de o grădiniță în incintă, dar cea mai apropiată grădiniță se află la doar 10 minute de condus. O astfel de proximitate facilitează viața părinților și reduce stresul legat de naveta zilnică a copiilor.

În ceea ce privește școlile, situația este similară. Deși nu există o școală direct în ansamblu, Școala Mare este la o distanță de doar 5 minute cu mașina. Asta înseamnă mai puțin timp petrecut în trafic și mai mult timp pentru activități în familie.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Acvila Residence este existența parcurilor amenajate în interiorul ansamblului. Acest lucru nu doar încurajează activitățile în aer liber, dar oferă și un spațiu sigur pentru copii să se joace. Limitatoarele de viteză pe străzile ansamblului adaugă un plus de siguranță, evitând situații periculoase în apropierea zonelor verzi.

Despre locurile de joacă, ansamblul nu dispune de asemenea facilități, ceea ce poate fi un dezavantaj, însă este contrabalansat de prezența parcurilor din ansamblu.

Familiile ocupate vor aprecia variatele opțiuni de mâncare livrată din zona Acvila Residence. Cu mai multe restaurante la doar 20-30 de minute de mers pe jos și mall-uri precum Fashion House la 5 minute de condus, opțiunile de catering sunt numeroase.

În privința securității, ansamblul dispune de iluminat public și limitatoare de viteză. Aceste măsuri contribuie la un mediu mai sigur pentru rezidenți, deși ar fi benefică o monitorizare video.

Din ce în ce mai multe familii aleg să aibă un animal de companie. În Acvila Residence, cele mai apropiate cabinete veterinare sunt la 10 minute de condus, ceea ce oferă liniște în caz de urgențe.

În concluzie, Acvila Residence prezintă numeroase avantaje pentru familiile moderne, de la proximitatea față de grădinițe și școli, până la securitatea și facilitățile oferite. Totuși, lipsa unor servicii esențiale precum grădinița și școala chiar în incinta ansamblului scade puțin punctajul. Aș oferi un calificativ de 4 din 5, pentru că, deși nu este perfect, ansamblul răspunde la multe dintre nevoile unei familii moderne.

Tineri

Pentru tinerii în căutare de divertisment, Acvila Residence oferă acces facil la diverse baruri și cafenele, utilizând mijloacele de transport. Deoarece ansamblul se află într-o zonă rezidențială liniștită, efervescența și viața de noapte nu sunt foarte ușor accesibile.

În ceea ce privește fitness-ul, ansamblul nu dispune de o sală de sport propriu-zisă, dar în apropiere se află MY Gym, la aproximativ 5 minute cu mașina. Această sală oferă o varietate de echipamente și cursuri, ideale pentru orice tip de antrenament.

Din păcate, Acvila Residence nu dispune de terenuri de sport sau alei de jogging în incintă. Cu toate acestea, Gradina Comunitară este un proiect foarte interesant ce merită explorat.

În ceea ce privește cumpărăturile, Fashion House este un mall aflat la doar 5 minute de condus de Acvila Residence. Acesta oferă o varietate de magazine, restaurante și locuri de divertisment, făcându-l o opțiune excelentă pentru o zi de shopping sau relaxare.

În concluzie, Acvila Residence oferă un cadru liniștit, ideal pentru viața de familie. Cu toate acestea, distanțele până la diferitele puncte de interes pot fi un dezavantaj pentru cei fără mijloc de transport propriu. Aș oferi ansamblului un calificativ de 3 din 5, pentru că, deși oferă o serie de facilități în apropiere, nu are toate elementele pentru un stil de viață dinamic în interiorul complexului.

Persoane cu handicap

Din păcate, informațiile disponibile nu oferă detalii despre facilitățile sau adaptările specifice pentru persoanele cu handicap în cadrul Acvila Residence. Într-un context modern și inclusiv, această lipsă de amenajări esențiale, precum rampe de acces, semnalizare acustică sau indicatoare Braille, reprezintă o dezamăgire.

În ceea ce privește locuințele din Acvila Residence, nu avem date despre uși mai late sau treceri la nivel cu pardoseala, aspecte care ar facilita considerabil viața persoanelor cu handicap locomotor. O adaptare a locuințelor pentru a include astfel de facilități ar putea avea un impact pozitiv semnificativ în viața de zi cu zi a acestor persoane.

În concluzie, pe baza informațiilor disponibile, Acvila Residence nu pare să fie echipat pentru a îndeplini nevoile persoanelor cu handicap, fie ele locomotorii sau senzoriale. Aș oferi ansamblului un calificativ de 1 din 5, pentru lipsa evidentă de facilități și adaptări pentru acest grup de persoane.

Concluzie

În concluzie, Acvila Residence oferă o varietate de avantaje, fiind un ansamblu ideal pentru familii. Acestea vor aprecia proximitatea la grădinițe și școli, spațiile verzi și opțiunile de mâncare. Însă, ansamblul nu dispune de facilități interne precum grădiniță, sală de sport sau locuri de joacă pentru copii, și este notabil dezavantajat în privința accesibilității pentru persoanele cu handicap.

Transportul este un alt aspect mixt: deși străzile sunt mai puțin aglomerate și există opțiuni de transport public, stațiile de metrou și tramvai sunt destul de îndepărtate. În plus, pentru cei care nu au mașină personală, distanțele până la diverse facilități pot fi un obstacol.

Așadar, ansamblul pare să ofere un echilibru între o viață liniștită și accesul la diferite facilități, dar are și câteva dezavantaje notabile. Având în vedere toate aceste aspecte, aș oferi ansamblului Acvila Residence un calificativ de 3 din 5. Este o opțiune decentă pentru familiile și tinerii care doresc să evite aglomerația orașului, dar are nevoie de îmbunătățiri în anumite domenii pentru a deveni o alegere excelentă pentru toată lumea.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Acvila Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Acvila Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Acvila Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Acvila Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Acvila Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Domnești și randamentul estimativ oferit de Acvila Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Acvila Residence;
 • Analiză comparativă a Acvila Residence față de alte ansambluri din Ilfov - Sud.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Domnești

Ansamblul rezidențial Florilor Villa din Domnești, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Florilor Villa din Domnești, Ilfov - Sud

Florilor Villa

Livrare: 2024-T2 Strada Teiului Nr. 19, Domnești, Domnești

Prețuri Florilor Villa

Ansamblul rezidențial Ewe Residence din Domnești, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Ewe Residence din Domnești, Ilfov - Sud

Ewe Residence

Livrare: Finalizat Strada Fortului Nr. 104, Domnești, Domnești

Prețuri Ewe Residence

 • Case
  130.000€
Ansamblul rezidențial Fortului Residence din Domnești, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Fortului Residence din Domnești, Ilfov - Sud

Fortului Residence

Livrare: Finalizat Str. Fortului Nr. 37, Domnești, Domnești

Prețuri Fortului Residence

 • Case
  124.000€
Ansamblul rezidențial Hera Residence 3 din Domnești, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Hera Residence 3 din Domnești, Ilfov - Sud

Hera Residence 3

Livrare: Necunoscut Strada Fortului Nr. 22, Domnești, Domnești

Prețuri Hera Residence 3

 • Case
  128.000€
Ansamblul rezidențial Tulip Residence din Domnești, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Tulip Residence din Domnești, Ilfov - Sud

Tulip Residence

Livrare: Finalizat Strada Foisorului Nr. 5, Domnești, Domnești

Prețuri Tulip Residence

 • Case
  109.900€
Ansamblul rezidențial Acvila Residence din Domnești, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Acvila Residence din Domnești, Ilfov - Sud

Acvila Residence

Livrare: Finalizat Intrarea Foișorului Nr. 14, Domnești, Domnești

Prețuri Acvila Residence

Ansamblul rezidențial Intrarea Trăznetului din Domnești, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Intrarea Trăznetului din Domnești, Ilfov - Sud

Intrarea Trăznetului

Livrare: Necunoscut Strada Intrarea Trăznetului Nr. 5, Domnești, Domnești

Prețuri Intrarea Trăznetului

Ansamblul rezidențial 4Villas Domnești din Domnești, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial 4Villas Domnești din Domnești, Ilfov - Sud

4Villas Domnești

Livrare: Finalizat Strada Narciselor Nr. 13, Domnești, Domnești

Prețuri 4Villas Domnești

 • Case
  119.000€
Ansamblul rezidențial Harmony Residence Domnesti din Domnești, Ilfov - Sud
Ansamblul rezidențial Harmony Residence Domnesti din Domnești, Ilfov - Sud

Harmony Residence Domnesti

Livrare: Necunoscut Strada Cetinei Nr. 31, Domnești, Domnești

Prețuri Harmony Residence Domnesti

 • Case
  166.600€