Complex Lake Residence
Complex Lake Residence

Complex Lake Residence

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Complex Lake Residence

Studio de la 125.500 € fără TVA
149.345 cu TVA de 19% inclus

2 Camere de la 124.882 € fără TVA
148.610 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 162.000 € fără TVA
192.780 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 23 noiembrie 2023

CONTACT Complex Lake Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Complex Lake Residence

 • Școală: International School for Primary Education în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Parc Bazilescu la 0 minute de condus
 • Stație de autobuz: Cartier Dămăroaia în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Bazilescu în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița Ursuletu în imediata apropiere
 • Mall: Colosseum la 5 minute de condus
 • Piață: Piața Crângași la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Cartier Dămăroaia în imediata apropiere
 • Complex sportiv: AeroSquash Băneasa la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere

Complex Lake Residence Modele de locuințe

17 rezultate

Se afișează 1-17 din 17 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Complex Lake Residence Complex Lake Residence Complex Lake Residence Complex Lake Residence Complex Lake Residence Complex Lake Residence Complex Lake Residence Complex Lake Residence Complex Lake Residence Complex Lake Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Complex Lake Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Situat în zona Dămăroaia din sectorul 1, Complexul Lake Residence oferă o oază de liniște și confort, la doar câțiva pași de lacul Grivița. Cu un număr limitat de 24 de apartamente, acest ansamblu rezidențial este perfect pentru cei care își doresc intimitate și un stil de viață care să le ofere un confort superior.

Proiectul imobiliar are marele avantaj de a fi realizat într-o zonă cu densitate redusă de case, ceea ce oferă un liniște și intimitate rezidenților.
Proiectul imobiliar are marele avantaj de a fi realizat într-o zonă cu densitate redusă de case, ceea ce oferă liniște și intimitate rezidenților.

Zona înconjurătoare beneficiază de un trafic liber, chiar și în orele de vârf, grație bulevardului Luptătorilor, artera principală din apropiere care preia și diseminează traficul. Bulevardul face ușor legătura cu Bulevardul Bucureștii Noi și de aici, cu toate zonele de interes din Capitală. Asta înseamnă că vei ajunge rapid la orice destinație, fără a te stresa cu aglomerația tipică a orașului.

Lake Residence este un complex intim, care cuprinde doar două imobile cu regim mic de înălțime. P+2 şi P+3, cu un total de 24 de apartamente, construit pe un teren de 2045 mp. Ambele imobile au locuri de parcare în subsol şi supraterane. Apartamentele de la parter beneficiază de curți proprii. Fiecare apartament are contorizare individuală, încălzire în pardoseală, centrală proprie şi ventiloconvectoare.

Pentru cumpărături, ai la dispoziție magazine precum Lidl, Mega Image sau Kaufland, iar pentru cei cu copii, există școli și grădinițe în apropiere. Practic, totul este gândit astfel încât să poți avea o viață armonioasă, înconjurată de natură, dar cu toate facilitățile urbane la îndemână.

Transport

Complexul Lake Residence (cunoscut și sub numele de Grivița Lake Residence) are avantajul poziționării într-o zonă cu acces facil la multiple mijloace de transport public. Dacă ești adeptul transportului public, vei fi încântat să afli că mai multe stații de autobuz și tramvai din Cartierul Dămăroaia sunt la doar 10 minute de mers pe jos. Totodată, stațiile de metrou de la Parc Bazilescu și Jiului sunt accesibile în aproximativ 20 de minute de mers pe jos. Ai acces la liniile de autobuz 331, 112,205, 148, 149 și 261 precum și la tramvaiele liniei 24.

Pentru cei care preferă să utilizeze mașina proprie, zona este ideală datorită traficului liber, chiar și în orele de vârf. Bulevardul Luptătorilor se poate aglomera ocazional la orele de vârf, dar nu prezintă probleme majore de trafic.

În ceea ce privește parcările de reședință acestea sunt supra și subterane, dar trebuie achiziționate separat pe lângă costul locuinței. Există stații de încărcare pentru mașini electrice, pentru fiecare dintre cele două imobile, în subteran, ceea ce este un avantaj suplimentar pentru posesorii de mașini electrice.

În ceea ce privește opțiunile de transport, complexul Grivița Lake Residence are 4 puncte din 5. Deși este o locația periferică, este accesibilă și oferă și variate opțiuni de transport public și facilități pentru mașinile electrice, ceea ce fac din acest ansamblu o opțiune atractivă. Un minus este faptul că locurile de parcare trebuie achitate separat.

Cumpărături

Pentru cumpărăturile zilnice, viitorii locatari ai complexului Lake Residence au la dispoziție supermarket-uri în imediata apropiere. Mega Image este la doar 0.5 km distanță, la 5-10 minute de mers pe jos. Alte opțiuni în vecinătate sunt Profi, Kaufland și Lidl la distanțe între 1 și 3 km.

Ai acces rapid la Piața Băneasa și la târgurile săptămânale din parcul Agronomiei. În plus zona oferă posibilitatea de cumpăra produse de la localnici. Sunt magazine cu specific în zonă (farmacii, brutării etc) precum și mici unități cu produse diverse.

Pentru cei pasionați de shopping, există mai multe mall-uri în apropiere. Colosseum este la doar 5 minute de mers cu mașina, în timp ce Băneasa Shopping City și Grant Shopping Center sunt la aproximativ 10 minute de condus. Acesta este un avantaj major pentru cei care vor să îmbine confortul cu distracția.

În concluzie, complexului Lake Residence are 4 puncte din 5 când vine vorba de opțiunile de cumpărături. Accesul facil la supermarket-uri, mall-uri și piață agroalimentară oferă un mix excelent pentru orice tip de cumpărător. Se pierde un punct din cauza lipsei de magazine specializate în imediata vecinătate a complexului.

Familii

Pentru familiile cu copii, Complexul Lake Residence oferă acces la grădinițe în apropiere, precum Grădinița Ursulețul, Grădinița Ciupercuța, la doar 5 minute de condus, dar și Grădinița cu program prelungit Winnie și Grădinița de copii 47. Oferta educațională pentru școlari și elevii mai mari este de-a dreptul generoasă. Școala Gimnazială 177, 178 și 179, Școala Specială 8, dar și International School for Primary Education, Bucharest, Colegiul Tehnic „Media" și Școala Genesis.

Accesul în complexul rezidențial este restricționat, fiind permis doar pe bază de cartelă și supravegheat video.
Accesul în complexul rezidențial este restricționat, fiind permis doar pe bază de cartelă și supravegheat video.

Complexul nu dispune de parcuri proprii, dar Parcul Bazilescu este la o distanță de 2 km, accesibil în 30 de minute de mers pe jos. Acesta oferă o ocazie excelentă pentru socializare și activități în aer liber. Nu există unor locuri de joacă în complex, dar spațiul verde din spatele ansamblului și până în buza lacului este permis accesului public.

Colosseum Mall este și el la doar 5 minute de condus, oferind o varietate de opțiuni culinare, iar în vecinătate sunt mai multe locații mici care livrează mâncare la domiciliu.

În materie de securitate, Complexul Lake Residence se mândrește cu un sistem de acces restricționat prin cartele, oferind astfel un mediu sigur pentru locatari. Nu sunt precizate specific măsurile de siguranță la incendiu. Ansamblul este prietenos cu animalele de companie, iar în vecinătate există cabinete veterinare.

Complexului Lake Residence primește 4 puncte din 5 posibile. Ansamblul se pretează bine pentru familiile cu copii datorită proximității față de școli și grădinițe, dar și pentru siguranța oferită. Lipsa facilităților de joacă în incintă și detaliile insuficiente privind măsurile anti-incendiu îl împiedică să obțină un scor perfect.

Tineri

Complexul Lake Residence nu dispune de piscină, dar oferă o gamă variată de opțiuni pentru divertisment. Barul Draft Pub Tankeria Ursus și Zodiac sunt la 15, respectiv 45 de minute de mers pe jos. Dacă ești fan al cafelelor, Costa Coffee este la doar 10 minute de mers pe jos. Pentru cumpărături și relaxare, Colosseum Mall este la o distanță de 5 minute cu mașina, oferind o varietate de magazine și spații de socializare.

În materie de fitness, cele mai apropiate săli sunt World Class și Clever Fit, la 20 și 30 de minute de mers pe jos. Ambele oferă dotări pentru antrenament de rezistență și cardio, adaptându-se nevoilor tinerilor activi. Pentru cei pasionați de sport, AeroSquash Băneasa și Academia de Fotbal Sport Team sunt la doar 5 minute de mers cu mașina.

Complexul nu dispune de alei de jogging, dar Parcul Bazilescu este la 30 de minute de mers pe jos, oferind un spațiu verde pentru alergări și relaxare.

În concluzie, aș oferi Complexului Lake Residence un calificativ de 3 din 5. Poziționarea în apropierea barurilor, cafenelelor și sălilor de fitness îl face atractiv pentru tineri, dar lipsa unor facilități sportive în incintă limitează opțiunile pentru un stil de viață activ.

Persoane cu handicap

Complexul Lake Residence are un drum lung de parcurs în ceea ce privește facilitățile pentru persoanele cu handicap. Nu sunt disponibile rampe de acces pentru cei cu mobilitate redusă, ceea ce poate reprezenta o barieră majoră în deplasare și nici facilități pentru cei cu deficiențe senzoriale.

Singurul aspect pozitiv este că toate locuințele din complex dispun de treceri la nivel cu podeaua, facilitând astfel deplasarea cu căruciorul cu rotile. Cu toate acestea, aceasta este o măsură minimă care ar trebui să fie standard în orice complex modern.

În concluzie, complexului Lake Residence are 1 punct din 5, urmare a lipsei totale de facilități pentru persoanele cu handicap ceea ce-l face nepotrivit pentru această categorie de rezidenți.

Concluzie

Complexul Lake Residence oferă o experiență mixtă pentru diferite categorii de locatari. Pe de o parte, pentru familiile cu copii, ansamblul prezintă avantaje notabile: proximitatea de școli și grădinițe, un sistem de acces securizat și posibilitatea de a ajunge rapid la parcuri și restaurante din vecinătate.

Pentru tineri, ofertele de divertisment sunt variate, prin prezența parcului în vecinătate este un avantaj. Absența rampelor de acces este un minus important.

În ansamblu, Complexul Lake Residence are puncte forte, în special pentru familiile cu copii, dar are și lacune majore în ceea ce privește facilitățile pentru persoanele cu handicap. Astfel, în evaluarea generală, calificativul este de 3 puncte din 5, notă care reflectă potențialul ansamblului de a oferi un stil de viață de calitate, dar și lipsurile acestuia.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Complex Lake Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Complex Lake Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Complex Lake Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Complex Lake Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Complex Lake Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Dămăroaia și randamentul estimativ oferit de Complex Lake Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Complex Lake Residence;
 • Analiză comparativă a Complex Lake Residence față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Dămăroaia

Ansamblul rezidențial The Level Apartments din Dămăroaia, București - Nord
Ansamblul rezidențial The Level Apartments din Dămăroaia, București - Nord

The Level Apartments

Livrare: Necunoscut Intrarea Străulești Nr. 17, Dămăroaia, Sector 1

Prețuri The Level Apartments

 • Studio
  73.136€
Ansamblul rezidențial Casa Presei Residence din Dămăroaia, București - Nord
Ansamblul rezidențial Casa Presei Residence din Dămăroaia, București - Nord

Casa Presei Residence

Livrare: Necunoscut Intrarea Străulești Nr. 1C, Dămăroaia, Sector 1

Prețuri Casa Presei Residence

 • 4 Camere
  404.481€
Ansamblul rezidențial Escape Residence din Dămăroaia, București - Nord
Ansamblul rezidențial Escape Residence din Dămăroaia, București - Nord

Escape Residence

Livrare: Necunoscut Șoseaua Străulești Nr. 29, Dămăroaia, Sector 1

Prețuri Escape Residence

 • 2 Camere
  104.514€
 • 3 Camere
  123.745€
 • 4 Camere
  364.711€
Ansamblul rezidențial Art City din Dămăroaia, București - Nord
Ansamblul rezidențial Art City din Dămăroaia, București - Nord

Art City

Livrare: Finalizat Bulevardul Petroliştilor Nr. 8A, Dămăroaia, Sector 1

Prețuri Art City

Ansamblul rezidențial Complex Lake Residence din Dămăroaia, București - Nord
Ansamblul rezidențial Complex Lake Residence din Dămăroaia, București - Nord

Complex Lake Residence

Livrare: Finalizat Aleea Snagov Nr. 19, Dămăroaia, Sector 1

Prețuri Complex Lake Residence

 • Studio
  149.345€
 • 2 Camere
  148.610€
 • 3 Camere
  192.780€
Ansamblul rezidențial Infinity Nord din Dămăroaia, București - Nord
Ansamblul rezidențial Infinity Nord din Dămăroaia, București - Nord

Infinity Nord

Livrare: 2030-T1 Șoseaua Străulești Nr. 69, Dămăroaia, Sector 1

Prețuri Infinity Nord