OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
Prima Vista
Prima Vista

Prima Vista

Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Prima Vista

Prețuri disponibile doar la cerere. Te rugăm să completezi formularul de contact pentru a-ți trimite oferta completă.

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 14 iunie 2023

CONTACT Prima Vista

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Prima Vista

 • Parc: Parcul Verdi în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: George Constantinescu în imediata apropiere
 • Școală: Școala Gimnazială Luca la 5 minute de condus
 • Mall: Promenada Mall în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Electronica în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Blokx în imediata apropiere
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița nr. 7 în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus

Prima Vista Modele de locuințe

18 rezultate

Se afișează 1-18 din 18 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Prima Vista Prima Vista Prima Vista Prima Vista Prima Vista
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Prima Vista. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

În inima Bucureștiului, într-un cartier cu o bogată istorie și o infrastructură modernă, se află Prima Vista, un ansamblu rezidențial situat pe malul nordic al lacului Floreasca, în zona Tei Toboc, pe strada Fabrica de Glucoză la numerele 6-8.

Prima Vista este unul dintre acele ansambluri rezidențiale care îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o viață confortabilă și plăcută. De la școlile și grădinițele bine cotate, la magazine și centre comerciale moderne, facilitățile limitrofe sunt o combinație perfectă pentru viața omului modern și nevoile sale specifice. La aceasta se adaugă bulevarde largi care fac legătura cu obiectivele din jur și facilitează un trafic accesibil, și zone verzi ideale pentru o plimbare relaxantă.

Lucrările de construcție a ansamblului sunt foarte aproape de final (iulie 2023) iar primele patru unități, complet finalizate sunt deja vândute integral.
Lucrările de construcție a ansamblului sunt foarte aproape de final (iulie 2023) iar primele patru unități, complet finalizate sunt deja vândute integral.

Trebuie menționat că traficul poate fi destul de aglomerat, mai ales în orele de vârf. Însă, chiar și așa, zona este una dintre cele mai bine cotate, având în apropiere numeroase stații de metrou și autobuz, care oferă posibilitatea unei deplasări rapide către orice colț al orașului. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru cei care lucrează în centrul Bucureștiului, permițându-le să ajungă la birou într-un timp scurt, fără a fi nevoie să depindă de mașina personală.

Prima Vista se integrează perfect în peisajul urban. Poziționat în zona mediană a parții de nord a Bucureștiului, ansamblul rezidențial este la doar câteva minute distanță de centrul orașului, ceea ce îl face ideal pentru cei care își doresc să fie în mijlocul acțiunii, dar să se retragă într-un spațiu liniștit și modern la sfârșitul zilei. Cu Șoseaua Fabrica de Glucoză drept arteră principală, accesul către orice destinație devine facil și rapid.

Prima Vista este un ansamblu de 12 blocuri, cu 10 etaje, așezate paralel între ele, cu spații verzi între acestea, perpendiculare pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, și unite între ele printr-o unitate monolit la stradă. Dacă visezi la un echilibru perfect între viața urbană și cea de familie, Prima Vista este una dintre alegerile potrivite.

Transport

În orice metropolă agitată precum Bucureștiul, transportul joacă un rol crucial în decizia de a alege locul potrivit pentru a locui. Prima Vista, amplasat strategic în partea de nord a orașului, oferă multiple opțiuni de deplasare, fie că ești dependent de transportul public sau ești posesorul unei mașini.

Când vine vorba de transportul public, Prima Vista se mândrește cu proximitatea la mai multe puncte de interes. La doar 5 minute de mers pe jos, te poți afla la stația de metrou Pipera, care este o legătură vitală cu restul orașului. Pentru cei care preferă autobuzul, stația George Constantinescu se află chiar în imediata apropiere a ansamblului, iar stația Rocin e la doar 10 minute distanță. Dacă ești fan al tramvaielor, ai noroc! Sunt două stații de tramvai, Platforma Industrială Pipera și Muzeul Aviației, ambele la doar 5, respectiv 10 minute de mers pe jos.

Prima Vista are cel mai mare număr de stații de încărcare pentru electrice dintre toate ansamblurile rezidențiale din București.
Prima Vista are cel mai mare număr de stații de încărcare pentru electrice dintre toate ansamblurile rezidențiale din București.

Dacă optezi pentru transportul cu mașina proprie, trebuie să ții cont de specificul zonei.care, în ciuda frumuseții și atractivității sale, poate fi o zonă destul de aglomerată, mai ales în orele de vârf. Șoseaua Fabrica de Glucoză, artera principală a zonei, tinde să fie foarte aglomerată la orele de vârf, traficul fiind intens pe tot parcursul zilei.

În ceea ce privește parcările, Prima Vista oferă locuri de parcare în subsolul clădirilor, valoarea acestora fiind inclusă în prețul apartamentelor. Ansamblul dispune de stații de încărcare pentru mașinile electrice în interior. Mai mult, fiecare locuință din Prima Vista vine cu propria stație de încărcare privată, ceea ce este cu adevărat impresionant și foarte convenabil pentru proprietarii de mașini electrice.

În concluzie, datorită amestecului de opțiuni de transport public și facilităților pentru cei cu mașini proprii, plus beneficiile pentru posesorii de mașini electrice, Prima Vista are 4,5 puncte din maximum 5. Pierde 0,5 puncte din cauza aglomerației potențiale în orele de vârf, dar, per total, ansamblul este ideal poziționat pentru o varietate largă de nevoi de transport.

Cumpărături

Una dintre preocupările majore atunci când alegi locul în care să locuiești este proximitatea față de locurile de cumpărături. Prima Vista, situat în zona de nord a Bucureștiului, îți vine în ajutor în această privință, punându-ți la dispoziție o varietate de opțiuni.

În interiorul ansamblului, ai avantajul de a avea un supermarket, ceea ce este extrem de practic pentru cumpărăturile zilnice. Imaginați-vă cât de ușor este să mergi după o pâine sau un lapte, fără să mai fie nevoie să ieși din complex. De asemenea, în apropiere se află și un Mega Image, la doar câțiva pași distanță, oferindu-ți o diversitate de produse. În vecinătate există nenumărate magazine specializate.

Zona comercială extinsă acoperă, practic, toate nevoile rezidenților.
Zona comercială extinsă acoperă, practic, toate nevoile rezidenților.

Dacă ești pasionat de produsele bio și preferi să mănânci sănătos, ești în locul potrivit! Zona oferă acces la numeroși producători locali, de la care poți cumpăra ouă, carne, brânză, legume și fructe direct de la sursă, din Piața Agroalimentară Pipera care este la doar 5 minute de condus, fiind locul ideal pentru a face cumpărături proaspete.

Pentru zilele în care vrei să te răsfeți cu o sesiune de shopping sau să te bucuri de o masă în oraș, ai la dispoziție două dintre cele mai populare mall-uri din București: Promenada Mall și Pipera Strip Mall, ambele la o distanță de 15-20 de minute de mers cu mașina.

În concluzie, Prima Vista este un ansamblu rezidențial care ține cont de nevoile zilnice ale rezidenților săi în ceea ce privește cumpărăturile. Pentru aceste facilități ansamblul primește 4,8 puncte din 5.

Familii

Prima Vista este un ansamblu rezidențial care oferă multe facilități, ideal pentru familiile tinere și cele cu copii. În cadrul complexului, există unități de învățământ, inclusiv o școală de arte, permițând copiilor să își dezvolte talentele chiar în apropiere. De asemenea, pentru cei mici, Grădinița nr. 7 se găsește la doar câteva minute de mers cu mașina.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale ansamblului este grădina interioară amenajată. Acest spațiu verde, bine întreținut, oferă locatarilor posibilitatea de a se relaxa. În plus, există locuri de joacă pentru copii, bine delimitate, astfel încât cei mici să se poată juca în siguranță, fără riscul de a ieși pe stradă. Totodată, pentru amatorii de plimbări, Parcul Verdi este la doar 15 minute de mers pe jos.

Familiile ocupate, care preferă să comande mâncare, au posibilitatea de a alege dintre restaurantele Fayn și Guri Guri, situate foarte aproape, și Promenada Mall, situat la o scurtă distanță de condus.

Securitatea este o prioritate la Prima Vista. Accesul este restricționat, fiind monitorizat de o firmă de securitate specializată. Cartelele de acces, patrulele pe străzi și iluminatul permanent asigură o stare de bine pentru locatari.

Grădina interioară este un beneficiu suplimentar, cu atât mai mult cu cât este complet lipsită de prezența mașinilor care au parcare subterană inclusă în prețul apartamentelor (beneficiu excepțional).
Grădina interioară este un beneficiu suplimentar, cu atât mai mult cu cât este complet lipsită de prezența mașinilor care au parcare subterană inclusă în prețul apartamentelor (beneficiu excepțional).

În ceea ce privește siguranța la incendiu, ansamblul este dotat cu toate măsurile necesare: extinctoare, hidranți, semnalizare pentru evacuare, detectoare de fum și sisteme de ventilație în toate clădirile.

Familiile cu animale de companie se pot bucura de facilitățile Prima Vista. Parcurile sunt primitor pentru animale, iar în zonă se găsește un cabinet veterinar și numeroase pet-shop-uri.

În concluzie, Prima Vista este ansamblul ideal pentru familiile care își doresc un mediu sigur, primitor și dotat cu toate facilitățile. Cu o ofertă atât de bogată și gândită în detaliu, ansamblul primește 4,9 puncte din 5

Tineri

Prima Vista se dovedește a fi o alegere excelentă și pentru tineri, oferindu-le numeroase oportunități de relaxare și activități fizice. În cadrul complexului, tinerii au la dispoziție o sală de fitness spațioasă, care face parte dintr-o rețea națională. Aceasta le permite să se antreneze într-un mediu profesionist, având posibilitatea de a utiliza abonamentul și în alte locații din țară.

Pentru cei care doresc să se relaxeze într-o atmosferă plăcută, Starbucks și FruFru sunt doar la câțiva pași distanță. În plus, pentru serile în care doresc să iasă în oraș, Barletto și Simbis sunt situate la distanțe de mers pe jos accesibile. Promenada Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din zonă, este la o scurtă distanță de condus, oferind o gamă variată de magazine, restaurante și activități de divertisment.

Nu există un teren de sport specific în ansamblu, dar tinerii au numeroase opțiuni în exterior, cum ar fi Blokx sau Clubul Planet Swim & Gym, care sunt la doar câteva minute de mers cu mașina. De asemenea, pentru cei pasionați de alergare, aleile ansamblului se pot dovedi ideale pentru jogging, iar Parcul Verdi, la 15 minute de mers pe jos, oferă un peisaj natural ideal pentru alergare.

În concluzie, Prima Vista oferă un mediu dinamic și adaptat nevoilor tinerilor. Cu atât de multe facilități la îndemână și în apropiere, calificativul este de 4.5 din 5. Pierde 0,5 puncte din cauza lipsei unor terenuri de sport specifice în ansamblu, deși Prima Vista rămâne o opțiune ideală pentru tineri datorită facilităților oferite și proximității punctelor de interes.

Persoane cu handicap

Prima Vista a depus eforturi considerabile pentru a asigura accesibilitatea persoanelor cu handicap locomotor. În spațiile publice, complexul dispune de rampe de acces pe stradă, facilitând circulația persoanelor care utilizează cărucioare cu rotile. De asemenea, se evidențiază prin faptul că în toate zonele sunt disponibile locuri de parcare rezervate special pentru persoanele cu handicap, garantând astfel acces rapid și convenabil la destinație.

În ceea ce privește locuințele din Prima Vista, s-au adoptat măsuri lăudabile pentru a facilita mobilitatea. Ușile de intrare în toate clădirile sunt proiectate să aibă o lățime de peste 90 cm, permițând astfel accesul facil cu căruciorul cu rotile. Mai mult, toate locuințele sunt echipate cu treceri la nivel cu podeaua, eliminând astfel orice obstacol ce ar putea împiedica deplasarea cu căruciorul.

În concluzie, Prima Vista s-a adaptat în mare măsură nevoilor persoanelor cu handicap locomotor, oferind o serie de facilități menite să le ușureze viața de zi cu zi. Ansamblul are un calificativ de 4 din 5, recunoscându-i-se dezvoltatorului eforturile depuse, și minime îmbunătățiri necesare.

Concluzie

Ansamblul Prima Vista, reprezintă o fuziune armonioasă între tradiție și modernitate. Beneficiind de o poziționare strategică în nordul Bucureștiului, ansamblul oferă acces rapid către puncte vitale ale orașului, iar transportul este facilitat atât pentru cei care folosesc mijloacele de transport în comun, cât și pentru cei care optează pentru mașina personală.

Familiile pot descoperi în Prima Vista un mediu sigur și primitor, cu spații verzi, locuri de joacă și facilități educative în proximitate. Tinerii se vor bucura de numeroase oportunități de relaxare, precum sală de fitness internă sau cafenelele și barurile din apropiere. În plus, persoanele cu handicap locomotor sunt luate în considerare, având la dispoziție facilități precum rampe de acces, locuri de parcare speciale și uși largi pentru accesul cu căruciorul.

Având în vedere avantajele multiple și aspectele care pot fi îmbunătățite, ansamblul Prima Vista are un calificativ general de 4,5 puncte din 5. Dezvoltatorul și proiectanții au dovedit o grijă reală față de nevoile locatarilor.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Prima Vista;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Prima Vista;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Prima Vista;
 • Sisteme de climatizare folosite în Prima Vista;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Prima Vista;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Floreasca și randamentul estimativ oferit de Prima Vista;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Prima Vista;
 • Analiză comparativă a Prima Vista față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Floreasca

Ansamblul rezidențial Belvedere Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Belvedere Residence din Floreasca, București - Nord

Belvedere Residence

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6, Floreasca, Sector 2

Prețuri Belvedere Residence

 • 2 Camere
  105.000€
 • 3 Camere
  172.550€
Ansamblul rezidențial Floreasca Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Floreasca Residence din Floreasca, București - Nord

Floreasca Residence

Livrare: Necunoscut Strada Dâmbovicioarei Nr. 10, Floreasca, Sector 2

Prețuri Floreasca Residence

Ansamblul rezidențial Rahmaninov 38 din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Rahmaninov 38 din Floreasca, București - Nord

Rahmaninov 38

Livrare: Finalizat Strada Serghei Rahmaninov Nr. 38, Floreasca, Sector 2

Prețuri Rahmaninov 38

 • 2 Camere
  259.420€
 • 3 Camere
  541.450€
Ansamblul rezidențial One Verdi Park Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial One Verdi Park Residence din Floreasca, București - Nord

One Verdi Park Residence

Livrare: Necunoscut Strada Barbu Văcărescu Nr. 164, Floreasca, Sector 2

Prețuri One Verdi Park Residence

 • 2 Camere
  296.310€
 • 3 Camere
  332.010€
 • 4 Camere
  522.410€
Ansamblul rezidențial Rahmaninov Residence din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Rahmaninov Residence din Floreasca, București - Nord

Rahmaninov Residence

Livrare: Necunoscut Strada Rahmaninov Nr. 50, Floreasca, Sector 2

Prețuri Rahmaninov Residence

 • 2 Camere
  999.600€
 • 3 Camere
  1.270.920€
 • 4 Camere
  1.285.200€
Ansamblul rezidențial Nordis View din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nordis View din Floreasca, București - Nord

Nordis View

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6a, Floreasca, Sector 2

Prețuri Nordis View

 • 2 Camere
  203.133€
 • 3 Camere
  343.315€
 • 4 Camere
  502.775€
Ansamblul rezidențial Yacht Kid din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Yacht Kid din Floreasca, București - Nord

Yacht Kid

Livrare: Necunoscut Strada Anton Holban Nr. 6, Floreasca, Sector 2

Prețuri Yacht Kid

Ansamblul rezidențial Brick Lofts din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Brick Lofts din Floreasca, București - Nord

Brick Lofts

Livrare: Finalizat Intrarea Chefalului Nr. 10A, Floreasca, Sector 2

Prețuri Brick Lofts

Ansamblul rezidențial F-Zeen Floreasca Lake din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial F-Zeen Floreasca Lake din Floreasca, București - Nord

F-Zeen Floreasca Lake

Livrare: Finalizat Calea Floreasca Nr. 236, Floreasca, Sector 2

Prețuri F-Zeen Floreasca Lake

Ansamblul rezidențial Prima Vista din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial Prima Vista din Floreasca, București - Nord

Prima Vista

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6, Floreasca, Sector 2

Prețuri Prima Vista

Ansamblul rezidențial One High District din Floreasca, București - Nord
Ansamblul rezidențial One High District din Floreasca, București - Nord

One High District

Livrare: Necunoscut Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 14, Floreasca, Sector 2

Prețuri One High District

 • Studio
  153.748€
 • 2 Camere
  173.740€
 • 3 Camere
  262.276€
 • 4 Camere
  372.827€