First Estates Pipera
First Estates Pipera

First Estates Pipera

Șoseaua București Nord Nr. 5

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc First Estates Pipera

2 Camere de la 97.000 € fără TVA
101.850 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 149.500 € fără TVA
177.905 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 235.000 € fără TVA
279.650 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: finalizare în 2024-T2

Actualizat la: 28 august 2023

CONTACT First Estates Pipera

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de First Estates Pipera

 • Stație de autobuz: Șoseaua București Nord în imediata apropiere
 • Grădiniță: Echilibria 1 în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Fabrica de Gheață la 5 minute de condus
 • Școală: Școala gimnazială nr. 3 Voluntari - Pipera în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Gelcap în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Mall: Pipera Strip Mall în imediata apropiere

First Estates Pipera Modele de locuințe

5 rezultate

Se afișează 1-5 din 5 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
First Estates Pipera First Estates Pipera First Estates Pipera First Estates Pipera First Estates Pipera First Estates Pipera First Estates Pipera
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a First Estates Pipera. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

First Estates Pipera se află pe Șoseaua București Nord, într-o zonă care a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani. Este un ansamblu rezidențial modern, care îmbină confortul cu utilitatea, situat într-un cartier ce oferă o mulțime de avantaje. În primul rând, locația este una strategică. Te afli la o distanță rezonabilă de centrul orașului, dar și aproape de zonele de business din nordul Bucureștiului, ceea ce îl face ideal pentru cei care lucrează în această zonă.

Ansamblul este compus din blocuri de 8 etaje, astfel încât dacă ești în căutarea unui studio sau a unui apartament cu 2, 3 sau 4 camere, ai de unde alege! Un detaliu care merită menționat este faptul că apartamentele de la parter vin au și curte proprie, un lux pe care nu multe ansambluri din București îl oferă. Acesta este un aspect care adaugă un plus de confort și intimitate, oferindu-ți posibilitatea de a avea un mic spațiu verde doar pentru tine.

Încălzirea gratuită prin panouri fotovoltaice și pompă geotermală este o facilitate inovatoare care aduce un plus semnificativ la First Estates Pipera. Panourile fotovoltaice transformă energia solară în electricitate, în timp ce pompa geotermală extrage căldura din sol pentru a încălzi locuințele. Această combinație nu doar că reduce costurile semnificativ, dar și contribuie la un stil de viață mai sustenabil. Este o soluție excelentă pentru cei care își doresc un confort termic fără grija facturilor mari și cu un impact redus asupra mediului.

În ceea ce privește finanțarea, First Estates Pipera vine cu mai multe opțiuni flexibile. Poți opta pentru rate la dezvoltator dacă nu vrei să te împrumuți de la bancă. Dacă ești un fan al monedelor digitale, vei fi bucuros să afli că plata cu criptomonede este acceptată. În plus, sunt oferite reduceri pentru cei care decid să plătească pe loc. De asemenea, există oferte speciale periodice și pachete avantajoase pentru investitori, ceea ce adaugă un plus de atractivitate ansamblului.

În concluzie, First Estates Pipera este o opțiune excelentă pentru cei care sunt în căutarea unui loc de trai modern, confortabil și bine poziționat. Cu o gamă variată de tipologii de apartamente, opțiuni flexibile de finanțare și facilități care cresc calitatea vieții, acest ansamblu rezidențial se ridică la nivelul așteptărilor celor mai pretențioși cumpărători.

Transport

În ceea ce privește transportul, First Estates Pipera oferă mai multe opțiuni care să îți facă viața mai ușoară. Dacă ești dependent de transportul în comun, ai la dispoziție stația de autobuz Șoseaua București Nord, la doar 15 minute de mers pe jos. Tramvaiul nu este departe nici el, cu stația GelCap la aproximativ 4 minute de condus sau 20 de minute de mers pe jos. Pentru cei care preferă metroul, stația Pipera este la 6 minute de condus, ceea ce este destul de convenabil.

Dacă ai mașină, vei fi încântat să afli că ansamblul dispune de locuri de parcare atât la exterior cât și la subsol. Prețurile sunt de 7000 de euro pentru un loc la exterior și 12000 de euro pentru unul la subsol. În plus, există și stații de încărcare pentru vehiculele electrice, un detaliu care arată cât de mult se pune accentul pe sustenabilitate. Pentru cei care sunt pasionați de mașinile electrice, prezența unei stații de încărcare în ansamblu este un mare plus.

În ceea ce privește accesul la principalele artere ale orașului, Șoseaua București Nord oferă conexiuni rapide către centrul orașului și alte zone importante. Acest lucru te va ajuta să economisești timp prețios în deplasările zilnice, fie că mergi la muncă, fie că îți duci copiii la școală.

Concluzionând, opțiunile de transport din zona First Estates Pipera sunt destul de variate, acoperind atât transportul public, cât și pe cel privat. Cu toate acestea, distanțele până la stațiile de autobuz și tramvai ar putea fi un inconvenient pentru cei care nu doresc să meargă pe jos 15-20 de minute. De asemenea, prețul locurilor de parcare poate fi un factor de descurajare pentru unii. În acest context, aș acorda un rating de 4 din 5 pentru secțiunea de transport. Este bine pus la punct, dar cu câteva aspecte care ar putea fi îmbunătățite.

Cumpărături

Când vine vorba de cumpărături, First Estates Pipera îți oferă o gamă variată de opțiuni, astfel încât să nu simți nevoia să părăsești zona. Pentru nevoile zilnice, ai la dispoziție un Lidl la doar 15 minute de mers pe jos. Dacă ești în căutare de varietate, Penny și Mega Image sunt la doar 3-4 minute de condus. Acest lucru îți permite să ai acces rapid la o gamă largă de produse, de la alimente până la produse de îngrijire personală.

Dacă ești un fan al shopping-ului, vei fi încântat să afli că Pipera Plaza este la doar 10 minute de mers pe jos. Mai mult, Promenada și Băneasa Shopping City sunt la 10, respectiv 20 de minute de condus. Aceste centre comerciale nu oferă doar magazine, ci și locuri unde te poți relaxa, cum ar fi cafenele și cinematografe.

Și dacă ești în căutare de ceva special, Cake Box House, o cofetarie artizanală, este la doar 8 minute de condus. Aici poți găsi tot ce ai nevoie pentru a sărbători o ocazie specială sau pur și simplu pentru a te răsfăța.

În ceea ce privește accesibilitatea, majoritatea magazinelor și centrelor comerciale sunt la o distanță care poate fi parcursă fie pe jos, fie cu mașina într-un timp rezonabil. Acest lucru îți oferă flexibilitatea de a alege modul în care vrei să îți faci cumpărăturile, fără a pierde timp prețios în trafic.

În concluzie, First Estates Pipera oferă o varietate impresionantă de opțiuni pentru cumpărături, de la supermarketuri la centre comerciale și magazine de specialitate. Totuși, pentru cei care nu au mașină, distanța până la unele magazine ar putea fi un mic inconvenient. Având în vedere aceste aspecte, aș acorda un rating de 4 din 5 pentru secțiunea de cumpărături. Opțiunile sunt foarte variate, dar distanțele nu sunt întotdeauna accesibile pe jos.

Familii

Dacă ești părinte și te gândești să te muți în First Estates Pipera, vei fi încântat să afli că zona este prietenoasă cu familiile. Începând cu grădinițele, ai la dispoziție Happy Children Academy și Grădinița Exploria, ambele la doar 6 minute de condus. Dacă vrei mai multe opțiuni, Grădinița Happy Univers este la 10 minute de condus.

Școlile nu sunt nici ele departe. Școala Gimnazială nr. 3 Pipera și Școala Primară nr. 10 sunt la 6 minute de condus, iar Școala Germană Hermann Oberth este la 20 de minute de mers pe jos sau 9 minute cu mașina. Acest lucru îți oferă flexibilitatea de a alege o instituție de învățământ care să se potrivească cel mai bine nevoilor copilului tău.

Pentru activități după școală, ai la dispoziție Life is Cool Aviației și Grădinița Alphabet, la 10, respectiv 9 minute de condus. În plus, ansamblul dispune de un loc de joacă pentru copii în incintă, iar pentru zilele când vrei să ieși, Universe VR și Kinder Village Playground sunt la 5 și 10 minute de condus.

Spațiile verzi sunt esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și pentru un stil de viață sănătos. În cadrul ansamblului First Estates Pipera, ai la dispoziție spații verzi bine întreținute, ideale pentru plimbări scurte sau pentru a lăsa copiii să se joace în aer liber. Este un avantaj mare să ai această opțiune chiar la ușa ta, fără a fi nevoit să te deplasezi.

Dacă însă vrei să schimbi peisajul, ai câteva opțiuni la distanțe rezonabile. Parcul Regina Ana este la doar 8 minute de condus, un loc perfect pentru plimbări sau picnicuri. Parcul Petricani și Parcul Tei sunt și ele la o distanță de 4-7 minute de condus, oferind astfel o varietate de peisaje și activități, de la terenuri de sport la locuri de joacă pentru copii.

Herăstrău, unul dintre cele mai mari parcuri din București, este la 15 minute de condus. Aici, posibilitățile sunt practic nelimitate: poți face o plimbare cu barca, poți merge cu bicicleta sau poți pur și simplu să te relaxezi pe iarba verde. În plus, Grădina Zoologică București este și ea la 15 minute de condus, oferind o ocazie educativă și distractivă pentru întreaga familie.

În ceea ce privește securitatea, ansamblul este bine păzit, cu restricționare pe bază de cartelă, camere de supraveghere și o firmă de securitate. Acest lucru îți oferă liniștea că familia ta este în siguranță.

În concluzie, First Estates Pipera oferă multe facilități pentru familiile cu copii, dar distanțele până la acestea sunt mai accesibile cu mașina decât pe jos. Deși securitatea și opțiunile educaționale sunt excelente, accesul la parcuri și locuri de joacă ar fi fost mai convenabil dacă erau la o distanță care să permită mersul pe jos. Așadar, aș acorda un rating de 4 din 5 pentru această secțiune. Este aproape perfect, dar ar fi fost ideal dacă majoritatea facilităților ar fi fost la o distanță de mers pe jos.

Tineri

Dacă ești tânăr și îți place să trăiești la intensitate maximă, First Estates Pipera îți oferă o gamă variată de opțiuni pentru petrecerea timpului liber. Începând cu cafenele și restaurante, ai la dispoziție Coffice Swan și Passione Ristorante, la doar 10-15 minute de mers pe jos. Dacă ești în grabă, 1 Minute Coffee Shop este la doar 4 minute de condus. Și să nu uităm de McDonald's, unde poți ajunge în 15 minute de mers pe jos, ideal pentru o gustare rapidă.

Pentru cei pasionați de fitness, ai de unde alege. 18Gym Pipera și Stay Fit Gym sunt la 5 minute de condus. Dacă preferi un antrenament mai complex, WorldClass București Planet și WorldClass București Pipera Plaza sunt la 15-18 minute de mers pe jos. Cu atâtea opțiuni, nu ai cum să ratezi o zi de antrenament.

Distracția nu se oprește aici. Dacă ești un fan al sporturilor ecvestre, clubul de echitație Hai pe cai este la 10 minute de condus. Pentru iubitorii de artă și teatru, Teatrul Apropo se află la 5 minute de condus. Dacă ești în căutarea unei experiențe mai active, Blokx Climbing Gym este la 5 minute de condus, iar Muzeul Imersiv al Noilor Arte te așteaptă la 7 minute de condus.

În ceea ce privește opțiunile de petrecere a timpului liber pentru tineri, First Estates Pipera stă destul de bine. Cu o varietate de cafenele, săli de sport și locuri de divertisment la distanțe relativ mici, ansamblul oferă un echilibru între activități indoor și outdoor. În acest context, aș acorda un rating de 4.5 din 5, deoarece, deși există multe opțiuni disponibile în zonă, mare parte dintre ele sunt mai ușor accesibile cu mașina decât pe jos.

Persoane cu handicap

În ceea ce privește accesibilitatea, First Estates Pipera a făcut pași importanți pentru a asigura un mediu prietenos și accesibil pentru toată lumea, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități. Ansamblul dispune de rampe de acces pentru scaune cu rotile, atât la trotuare, cât și la intrarea în clădiri. Acest lucru facilitează accesul și deplasarea, făcând viața mai ușoară pentru cei cu nevoi speciale.

Un alt aspect bine gândit este panoul de control al liftului, care include scris Braille și semnalizare acustică. Braille este un sistem de scris și citit tactil, destinat persoanelor cu deficiențe de vedere. Semnalizarea acustică în lift este, de asemenea, un plus, ajutând la orientarea persoanelor cu deficiențe vizuale.

Coridoarele sunt largi pe holurile comune, iar ușile au o lățime de peste 90 cm, atât în spațiile comune, cât și în apartamente. Aceasta facilitează deplasarea cu un scaun cu rotile sau cu alte dispozitive de asistență. În plus, cutiile poștale și sistemele de acces sunt amplasate la o înălțime potrivită pentru un utilizator de scaun rulant.

În ansamblu, First Estates Pipera a făcut eforturi considerabile pentru a asigura accesibilitatea și confortul tuturor rezidenților, indiferent de nevoile lor. Prin urmare, aș acorda un rating de 4 din 5 pentru accesibilitate. Ansamblul este foarte bine adaptat, dar ca în orice situație, întotdeauna există loc de îmbunătățiri.

Concluzie

După o evaluare cuprinzătoare a ansamblului First Estates Pipera, este clar că acesta oferă un amestec bine echilibrat de facilități și servicii care pot atrage o gamă diversă de locatari. Unul dintre aspectele remarcabile este angajamentul ansamblului față de sustenabilitate, oferind încălzire gratuită prin intermediul panourilor fotovoltaice și a pompei geotermale.

În ceea ce privește transportul, ansamblul este relativ bine poziționat, deși proximitatea unei stații de autobuz sau tramvai ar fi adus un plus de valoare. Opțiunile de cumpărături sunt numeroase și la distanțe acceptabile, ceea ce facilitează viața de zi cu zi. Familii cu copii vor aprecia accesul la educație și locuri de joacă, într-un cadru securizat. Tinerii, la rândul lor, au la dispoziție o varietate de opțiuni pentru petrecerea timpului liber, deși prezența unui cinema în apropiere ar fi completat spectrul de activități.

Per total, First Estates Pipera se prezintă ca un ansamblu rezidențial solid, cu multe puncte forte, dar și cu câteva aspecte ce ar putea fi optimizate. De exemplu, facilități suplimentare pentru persoanele cu dizabilități sau opțiuni de transport în comun mai accesibile ar aduce un plus semnificativ. În acest context, aș acorda un rating de 4.5 din 5. Ansamblul se distinge prin multe avantaje, dar are și câteva zone unde ar putea aduce îmbunătățiri pentru a deveni cu adevărat excepțional.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din First Estates Pipera;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din First Estates Pipera;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din First Estates Pipera;
 • Sisteme de climatizare folosite în First Estates Pipera;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul First Estates Pipera;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de First Estates Pipera;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul First Estates Pipera;
 • Analiză comparativă a First Estates Pipera față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€