Catted Family
Catted Family

Catted Family

Șoseaua București Nord Nr. 14C

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Catted Family

2 Camere de la 125.000 € fără TVA
148.750 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 165.000 € fără TVA
196.350 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 202.000 € fără TVA
240.380 cu TVA de 19% inclus

Case de la 336.000 € fără TVA
399.840 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: finalizare în 2023-T4

Actualizat la: 08 noiembrie 2023

CONTACT Catted Family

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Catted Family

 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Fabrica de Gheață la 5 minute de condus
 • Școală: Școala gimnazială nr. 3 Voluntari - Pipera în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Gelcap în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Șoseaua București Nord în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Mall: Pipera Strip Mall în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym în imediata apropiere
 • Grădiniță: Echilibria 1 în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 0 minute de condus

Catted Family Modele de locuințe

18 rezultate

Se afișează 1-18 din 18 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Catted Family Catted Family Catted Family Catted Family Catted Family Catted Family Catted Family
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Catted Family. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Bine ai venit în universul Catted Family, un ansamblu rezidențial ce se află pe Șoseaua București Nord 14C, în comuna Voluntari, o zonă în plină dezvoltare și cu un potențial imens. Acest ansamblu nu este doar o colecție de clădiri, ci un adevărat ecosistem pentru un stil de viață modern și confortabil. Cu mai multe clădiri avand 128 de apartamente și 12 townhouse-uri, Catted Family oferă o varietate de opțiuni locative, fie că ești la început de drum sau ai o familie numeroasă.

Ce face această zonă atât de atractivă? În primul rând, localizarea. Voluntari este o comună ce a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani, devenind practic o extensie a Capitalei. Aici, vei găsi o combinație armonioasă între viața de oraș și liniștea specifică zonelor rezidențiale. În plus, accesul facil la transportul în comun și proximitatea față de București îți permit să te bucuri de toate avantajele unui oraș mare, fără a suferi din cauza aglomerației și a zgomotului.

În ceea ce privește organizarea ansamblului, Catted Family a fost gândit pentru a satisface o gamă largă de nevoi. Fiecare clădire are o structură de tip P+2+3R, iar una dintre ele dispune și de subsol. În ceea ce privește parcarea, ansamblul oferă flexibilitate. Poți opta pentru un loc de parcare subteran la prețul de 15.000 EUR + TVA sau, dacă preferi, poți beneficia de un loc de parcare exterior, inclus în prețul locuinței.

În concluzie, Catted Family nu este doar un loc unde să locuiești, ci un spațiu unde să trăiești în adevăratul sens al cuvântului. Cu o gamă variată de facilități în apropiere, de la transport și magazine până la școli și parcuri, acest ansamblu rezidențial este ideal pentru oricine caută un echilibru între viața profesională și cea personală.

Transport

Să vorbim despre transport, un aspect crucial atunci când alegi o nouă locuință. Ansamblul Catted Family se află într-o zonă bine conectată din punct de vedere al transportului public și privat. Dacă ești dependent de autobuz pentru naveta zilnică, vei fi încântat să afli că stația Șoseaua București Nord este la doar 7 minute de mers pe jos. Acesta este un detaliu important, mai ales dacă te gândești la zilele ploioase sau la cele în care timpul este esențial.

Pentru cei care preferă tramvaiul, stația GelCap este la o distanță de 15 minute de mers pe jos. Deși nu este chiar la colțul străzii, este o opțiune bună pentru cei care nu au probleme cu o plimbare scurtă.

Dacă metroul este mijlocul tău de transport preferat, stația Pipera este la 5 minute de condus. Aceasta este o veste excelentă pentru cei care lucrează în centrul orașului sau care doresc să ajungă rapid în diverse zone ale Bucureștiului.

În ceea ce privește parcarea, ansamblul oferă flexibilitate. Locurile de parcare exterioare sunt incluse în prețul imobilului, ceea ce este un mare plus. Dacă însă preferi un loc de parcare subteran, acesta va costa 15.000 EUR + TVA. Este bine să ai opțiuni, mai ales când vine vorba de ceva atât de important ca parcarea.

Și nu în ultimul rând, pentru cei care pot plăti cash, ansamblul oferă reduceri. Acesta este un mic bonus care poate face o diferență mare în bugetul tău.

În concluzie, ansamblul Catted Family stă destul de bine la capitolul transport. Cu acces facil la autobuz, tramvai și metrou, plus opțiuni de parcare flexibile, îți oferă libertatea de a alege cum să te deplasezi. Totuși, un punct de metrou mai apropiat ar fi fost ideal. De aceea, acord un rating de 4 din 5 pentru această secțiune. Este aproape perfect, dar ca în orice situație, întotdeauna există loc de îmbunătățiri.

Cumpărături

Când vine vorba de cumpărături, locatarii ansamblului Catted Family sunt într-o poziție privilegiată. Începând cu necesitățile de bază, ai la dispoziție două supermarketuri foarte accesibile. Atât Penny cât și Mega Image sunt la o distanță de doar 5 minute de condus, ceea ce înseamnă că poți face cumpărăturile zilnice fără bătăi de cap. Este un avantaj imens să nu pierzi timpul în trafic atunci când ai nevoie rapid de ceva de la magazin.

Dar ce faci când ai nevoie de mai mult decât alimente și produse de bază? Ei bine, ai la dispoziție o gamă variată de opțiuni pentru shopping. Pipera Plaza este la doar 5 minute de mers pe jos, o distanță ideală pentru o plimbare relaxată sau pentru a lua masa în oraș. Dacă ești în căutarea unei experiențe de cumpărături mai diverse, Promenada este la 10 minute de condus și oferă o selecție largă de magazine, de la îmbrăcăminte la electronice. Și dacă planul tău este să petreci o zi întreagă la cumpărături, Băneasa Shopping City, situat la 18 minute de condus, este locul ideal.

În plus, dacă ești în căutarea unor produse mai specializate, există și magazine de acest gen în zonă, deși s-ar putea să fie nevoie să te deplasezi un pic mai mult pentru a le găsi. Cu toate acestea, varietatea și proximitatea fac din această zonă un loc excelent pentru cumpărături.

În concluzie, Catted Family oferă o gamă largă de opțiuni pentru cumpărături, fie că e vorba de necesitățile zilnice sau de plăcerile ocazionale de shopping. Cu toate acestea, aș fi preferat să văd și câteva magazine de specialitate mai aproape de ansamblu. Având în vedere toate aceste aspecte, acord acestei secțiuni un rating de 4 din 5. Este aproape perfect, dar cum în viață întotdeauna există loc de mai bine, un magazin de specialitate în apropiere ar fi fost cireașa de pe tort.

Familii

Dacă ești în căutarea unui loc ideal pentru a-ți crește familia, ansamblul Catted Family din Voluntari merită toată atenția ta. În primul rând, să vorbim despre opțiunile educaționale pentru cei mici. Ai la dispoziție Grădinița Educarium, care este la doar 15 minute de mers pe jos sau 8 minute cu mașina. Dacă vrei să explorezi și alte opțiuni, Grădinița Happy Univers și Grădinița Exploria sunt la 8 și 5 minute de condus, respectiv.

Și nu te îngrijora, școlile sunt la fel de accesibile. Școala Gimnazială nr. 3 Pipera și Școala Primară nr. 10 sunt la o distanță de aproximativ 5 minute cu mașina. Dacă ai un interes pentru educația alternativă, Școala Germană Hermann Oberth este la 15 minute de mers pe jos. Pentru activități extrașcolare, ai la dispoziție Gradinița Alphabet și Feli's Kids, la 8 și, respectiv, 15 minute de condus, ceea ce îți oferă o flexibilitate mare în a alege programul potrivit pentru copilul tău.

În ceea ce privește recreerea și timpul liber, ansamblul vine cu un loc de joacă pentru copii, ceea ce este un mare plus. Dacă vrei să încerci ceva nou, Universe VR, un loc de joacă VR indoors, este la doar 3 minute de condus. Pentru zilele însorite, Kinder Village Playground este la 15 minute de mers pe jos, iar pentru iubitorii de natură, parcurile Dimitrie Pompeiu, Petricani și Tei sunt la maxim 10 minute de condus.

Siguranța este o altă preocupare majoră pentru orice părinte, și aici ansamblul stă destul de bine. Accesul este restricționat prin firmă de securitate și cartelă, asigurând liniștea și siguranța familiei tale.

În concluzie, ansamblul Catted Family din Voluntari pare să aibă tot ce îți trebuie pentru a-ți crește familia într-un mediu sigur și stimulativ. De la opțiuni educaționale variate la spații de joacă și parcuri, totul este la îndemână. Aș acorda un rating de 4 din 5 pentru această secțiune, deoarece îndeplinește toate cerințele esențiale pentru o viață de familie armonioasă. Cu siguranță, este un loc unde te-ai simți confortabil să îți crești copiii.

Tineri

Dacă ești tânăr și în căutarea unui stil de viață activ și social, ansamblul Catted Family din Voluntari are multe de oferit. Începem cu cafenelele, care sunt esențiale pentru orice întâlnire cu prietenii sau pentru o zi de lucru remote. Ted's Coffee este la doar 5 minute de mers pe jos, oferindu-ți cafeaua perfectă și un ambient plăcut. Dacă ești în căutarea unui loc mai retras, Foxtrot Coffee Shop este la 15 minute de mers pe jos și oferă o atmosferă cozy.

Pentru cei care preferă o masă în oraș, există și opțiuni de restaurante. Passione Ristorante este la 10 minute de mers pe jos și oferă o experiență culinară italiană autentică. Dacă ești în mood pentru ceva tradițional, Restaurant Pipera este la 20 de minute de mers pe jos și oferă o gamă variată de preparate românești.

Dacă ești un entuziast al fitness-ului, vei fi încântat să afli că ai la dispoziție mai multe săli de sport în apropiere. WorldClass București Pipera și WorldClass București Planet sunt la 7, respectiv 10 minute de mers pe jos. Dacă preferi un antrenament mai personalizat, Stay Fit Gym este la 7 minute de condus și oferă o gamă largă de clase și echipamente.

Pentru cei care sunt în căutarea unui tip diferit de divertisment, "Hai pe cai", un club de echitație, este la doar 10 minute de condus. Este o oportunitate excelentă pentru a încerca ceva nou și pentru a te deconecta de la agitația urbană.

În concluzie, ansamblul Catted Family oferă o varietate mare de opțiuni pentru tineri, fie că ești un foodie, un fan al fitness-ului sau pur și simplu în căutarea unui loc unde să te relaxezi și să te distrezi. Aș acorda un rating de 4.5 din 5 pentru această secțiune, deoarece ansamblul și zona înconjurătoare oferă toate ingredientele pentru un stil de viață activ și social. Cu siguranță, nu vei avea timp să te plictisești aici!

Persoane cu handicap

Accesibilitatea într-un ansamblu rezidențial este un aspect crucial, mai ales pentru persoanele cu dizabilități sau pentru familiile cu nevoi speciale. Ansamblul Catted Family a făcut pași importanți în această direcție, dar sunt și aspecte care lasă loc de îmbunătățiri. Să începem cu punctele pozitive: ușile de acces în locuință și în clădire au o lățime de peste 90 cm, iar ușile sunt la nivel cu podeaua. Acestea sunt detalii care pot face o diferență semnificativă în viața de zi cu zi a unei persoane cu dizabilități locomotorii.

Cu toate acestea, aceste facilități, deși binevenite, nu sunt suficiente pentru a asigura o viață independentă și confortabilă pentru persoanele cu dizabilități severe. Lipsesc facilități precum rampe de acces, lifturi adaptate, panouri cu scris Braille sau semnalizări auditive, care sunt esențiale pentru o persoană cu deficiențe de vedere sau de auz. De asemenea, nu există informații despre posibilitatea de a avea cutii poștale la înălțimea accesibilă pentru utilizatorii de scaun rulant sau despre alte facilități care să permită o viață cât mai independentă.

În ceea ce privește parcarea, deși există locuri de parcare subterane, acestea sunt plătite separat. Acest aspect poate fi un dezavantaj pentru persoanele cu dizabilități care au nevoie de acces rapid și facil la vehiculul lor.

În concluzie, ansamblul Catted Family a făcut eforturi notabile pentru a asigura un grad de accesibilitate, dar acestea sunt departe de a fi suficiente pentru a acoperi nevoile complexe ale persoanelor cu dizabilități. În această privință, aș acorda un rating de 2.5 din 5 pentru accesibilitate. Facilitățile existente sunt un pas în direcția corectă, dar sunt departe de a oferi un mediu de viață complet accesibil și confortabil pentru toți rezidenții.

Concluzie

În concluzie, ansamblul rezidențial Catted Family oferă o gamă largă de facilități și avantaje care pot atrage diferite categorii de cumpărători, de la tineri la familii și chiar persoane în vârstă. Cu toate acestea, există și câteva puncte care necesită îmbunătățiri.

Pe partea pozitivă, ansamblul se bucură de o locație excelentă, cu acces facil la transportul public și la o varietate de opțiuni pentru cumpărături. De asemenea, pentru familiile cu copii, proximitatea școlilor, grădinițelor și parcurilor este un mare plus. Tinerii vor aprecia, de asemenea, varietatea de opțiuni pentru petrecerea timpului liber, de la cafenele la săli de fitness și locuri de divertisment.

Cu toate acestea, ansamblul are câteva puncte slabe care nu pot fi trecute cu vederea. În primul rând, accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități este încă un aspect care necesită atenție și investiții suplimentare. Deși există facilități precum uși largi și treceri la nivel cu podeaua, acestea sunt departe de a fi suficiente pentru a asigura un mediu de viață complet accesibil. În al doilea rând, opțiunile de parcare pot fi un dezavantaj, mai ales pentru cei care au nevoie de acces rapid la un vehicul.

În ceea ce privește securitatea, ansamblul oferă un nivel decent, dar aici, de asemenea, ar putea fi loc pentru îmbunătățiri, cum ar fi instalarea unor camere de supraveghere suplimentare sau a unui sistem de securitate mai avansat.

Catted Family este un loc promițător pentru a trăi, dar cu câteva rezerve. Dacă dezvoltatorii ar investi în îmbunătățirea accesibilității și a securității, acest ansamblu ar putea deveni cu adevărat excepțional. Pe baza evaluării tuturor aspectelor, aș acorda ansamblului un rating de 4 din 5. Este un loc bun pentru a trăi, dar cu spațiu pentru îmbunătățiri semnificative.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Catted Family;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Catted Family;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Catted Family;
 • Sisteme de climatizare folosite în Catted Family;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Catted Family;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de Catted Family;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Catted Family;
 • Analiză comparativă a Catted Family față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€