MyPlace North
MyPlace North

MyPlace North

Șoseaua București-Nord Nr. 10H

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc MyPlace North

Studio de la 89.900 € fără TVA
94.395 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 120.204 € fără TVA
143.043 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 149.900 € fără TVA
178.381 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 199.900 € fără TVA
237.881 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 23 noiembrie 2023

CONTACT MyPlace North

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de MyPlace North

 • Stație de autobuz: Șoseaua București Nord în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 0 minute de condus
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Fabrica de Gheață la 5 minute de condus
 • Școală: Școala gimnazială nr. 3 Voluntari - Pipera în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița Zece în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Gelcap în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Mall: Pipera Strip Mall în imediata apropiere

MyPlace North Modele de locuințe

23 rezultate

Se afișează 1-20 din 23 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North MyPlace North
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a MyPlace North. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

My Place NORTH, situat pe Str. Câmpul Pipera, te invită să descoperi un stil de viață modern într-o zonă în plină ascensiune: Pipera. Acest cartier, cunoscut pentru dinamismul său și pentru clădirile moderne, oferă un echilibru perfect între viața urbană și cea rezidențială. Ansamblul este compus din blocuri cu peste 4 etaje, deservite de lifturi marca Schindler, renumită pentru calitate și siguranță. Cu două scări în componență, ansamblul este proiectat pentru a oferi confort și accesibilitate.

La parter, vei găsi spații comerciale, ceea ce îți va ușura viața în momentele când ai nevoie rapid de diverse produse sau servicii. Dacă ești în căutarea unui apartament la parter, vei fi încântat să afli că acestea dispun de curți proprii, oferindu-ți un strop de natură și intimitate. În ceea ce privește tipologia apartamentelor, My Place NORTH vine cu o varietate de opțiuni, de la studio-uri până la penthouse-uri, astfel încât să poți alege conform nevoilor și stilului tău de viață.

Pipera este o zonă ce a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani, devenind un hub pentru afaceri și un punct de atracție pentru cei care își doresc un stil de viață activ, dar și pentru familiile tinere. Proximitatea față de centrul orașului, dar și față de zonele de birouri, face din acest cartier unul extrem de atractiv. În plus, Pipera oferă acces facil către multiple facilități, de la școli și grădinițe la centre comerciale și spații de recreere.

În concluzie, My Place NORTH nu este doar un ansamblu rezidențial, ci un stil de viață. Cu o arhitectură modernă, facilități la îndemână și o locație într-unul dintre cele mai dinamice cartiere ale Bucureștiului, ansamblul promite o experiență de locuit care îmbină confortul cu utilitatea, într-un cadru urban de excepție.

Transport

În materie de transport, My Place NORTH îți oferă o serie de opțiuni care te vor ajuta să te deplasezi cu ușurință în orice colț al orașului. Să începem cu transportul în comun, o opțiune tot mai populară în zilele noastre. Stația de autobuz Pasaj CFR Constanța este la doar 3 minute de mers pe jos de ansamblu. Acest lucru îți permite să ajungi rapid în diverse puncte cheie ale orașului, fără a-ți face griji pentru trafic sau parcare.

Dacă preferi mai degrabă să circuli cu tramvaiul, stația Rocin este la 5 minute de condus. Este o opțiune excelentă dacă vrei să eviți aglomerația din metrou în orele de vârf. Și vorbind de metrou, stația Pipera, unul dintre cele mai importante noduri de transport al orașului, este la doar 6 minute de condus. De aici, ai acces la întreaga rețea de metrou, ceea ce îți deschide ușile către orice destinație din București.

Dar ce faci dacă ai mașină proprie? Ei bine, My Place NORTH a gândit și acest aspect. Ansamblul oferă locuri de parcare, atât la exterior cât și la subsol. Prețurile încep de la 10.000 de euro pentru un loc la exterior și 13.000 de euro pentru unul la subsol. Și nu e tot! Dacă ești pasionat de tehnologie și ai un vehicul electric, vei fi încântat să afli că există stații de încărcare special amenajate.

În concluzie, indiferent de modul în care preferi să te deplasezi, My Place NORTH îți oferă soluții. Fie că optezi pentru transportul în comun, fie că îți place să fii la volanul propriului vehicul, ai toate facilitățile la îndemână. Și nu uita, Pipera este un cartier bine conectat, așadar vei avea întotdeauna multiple căi de acces către și dinspre ansamblu.

Având în vedere varietatea și proximitatea opțiunilor de transport, precum și facilitățile pentru cei cu mașini proprii, ansamblul My Place NORTH merită un rating de 4.5 din 5. Este aproape perfect, dar prețul locurilor de parcare poate fi un dezavantaj pentru unii.

Cumpărături

Când vine vorba de cumpărături, My Place NORTH îți oferă o plajă largă de opțiuni, concepute pentru a-ți face viața cât mai ușoară. Începem cu supermarketul din incintă, o facilitate care îți va economisi mult timp. Gândește-te doar cât de convenabil este să cobori câteva etaje pentru a-ți face cumpărăturile zilnice sau pentru a cumpăra ceva la ultimul moment.

Dacă însă preferi să explorezi și alte opțiuni, ai la dispoziție o serie de supermarketuri în apropiere. Lidl și Freshful by EMAG sunt la doar 15 minute de mers pe jos. Acestea îți oferă o gamă variată de produse alimentare. Dacă ești în căutarea unor oferte speciale, Penny și Mega Image sunt la 3-4 minute de condus, oferindu-ți o selecție diversă de produse la prețuri competitive.

Dar cumpărăturile nu se rezumă doar la alimente și produse de bază, zona Pipera fiind cunoscută pentru centrele sale comerciale, iar My Place NORTH nu face excepție. Ansamblul dispune de o galerie comercială proprie, unde vei găsi o varietate de magazine, de la îmbrăcăminte la electronice. Dacă îți dorești o experiență de shopping mai extinsă, Pipera Plaza este la 15 minute de mers pe jos, iar Promenada la 7 minute de condus. Pentru cei care sunt în căutarea unor produse mai exclusiviste, Băneasa Shopping City este la 15 minute de condus.

Și nu în ultimul rând, pentru cei care sunt pasionați de produse de panificație sau doresc ceva special, Sixty 7 Bakery este la doar 4 minute de condus. Aici vei găsi o gamă de produse de patiserie de înaltă calitate, perfecte pentru o ocazie specială sau pentru un răsfăț culinar.

În ceea ce privește opțiunile de cumpărături, My Place NORTH se situează foarte bine, oferind o varietate mare de magazine și supermarketuri, atât în incinta ansamblului cât și în proximitate. Pentru această secțiune, ansamblul merită un rating de 5 din 5, datorită diversității și accesibilității opțiunilor de cumpărături.

Familii

Dacă ești în căutarea unui loc ideal pentru a-ți crește familia, My Place NORTH și zona Pipera oferă un mediu propice. Începem cu educația, un aspect esențial pentru orice părinte. Ai la dispoziție mai multe grădinițe în apropiere, cum ar fi Grădinița Educarium la 20 de minute de mers pe jos sau Grădinița Happy Univers și Grădinița Exploria, la 8 și respectiv 5 minute de condus.

Școlile sunt și ele la o distanță convenabilă. Școala Gimnazială nr. 3 Pipera este la 4 minute de condus, iar Școala Primară nr. 10 la 5 minute. Dacă ești interesat de un curriculum internațional, Școala Germană Hermann Oberth este la 20 de minute de mers pe jos sau 9 minute cu mașina. Pentru activități extrașcolare, ai opțiuni de afterschool ca Life is Cool Aviației și Grădinița Alphabet, la 7 și 8 minute de condus.

Pentru recreere, ansamblul dispune de un loc de joacă pentru copii, care este împrejmuit pentru a asigura siguranța celor mici. Alte opțiuni de divertisment în apropiere includ Universe VR, un loc de joacă VR indoors la 2 minute de mers pe jos, și Kinder Village Playground la 20 de minute de mers pe jos.

În ceea ce privește securitatea, My Place NORTH a pus accent pe o serie de măsuri care să asigure un mediu sigur pentru toată familia. Accesul în ansamblu este restricționat cu cartelă, iar drumurile principale au limitatoare de viteză. Iluminatul public este complet, iar fiecare clădire este echipată cu hidranți. Pe toate palierele vei găsi extinctoare, semnalizare pentru evacuare, butoane de panică și detectoare de fum. Planurile de evacuare sunt afișate pe toate palierele, iar ușile exterioare sunt ignifuge. Mai mult, ansamblul dispune și de un buncar la subsol, pentru situații extreme.

Având în vedere facilitățile educaționale, opțiunile de recreere și măsurile exhaustive de securitate, My Place NORTH se dovedește a fi un mediu excelent pentru familiile cu copii. Aș acorda un rating de 5 din 5 pentru această secțiune, deoarece ansamblul îndeplinește toate cerințele pentru o viață de familie sigură și împlinită.

Tineri

Dacă ești tânăr și în căutarea unui loc care să îți ofere o gamă variată de activități și opțiuni pentru a-ți petreci timpul liber, My Place NORTH și zona Pipera sunt exact ce ai nevoie. Începem cu cafenelele și restaurantele, esențiale pentru orice ieșire cu prietenii sau pentru momentele în care ai nevoie de o pauză. Barista Think Coffee este la doar 1 minut de mers pe jos, perfect pentru o cafea de dimineață sau o întâlnire rapidă. Alte opțiuni includ 1 Minute Coffee Shop și Cooperativa FRUFRU, la 10 și respectiv 15 minute de mers pe jos. Dacă ești în mood pentru o cină specială, Passione Ristorante se află la 15 minute de mers pe jos, iar dacă preferi o opțiune de fast-food pentru a ronțăi ceva pe fugă, McDonalds se află la 10 minute de mers pe jos.

Pentru cei care pun accent pe un stil de viață activ, zona oferă mai multe săli de fitness. 18Gym Pipera este la 5 minute de mers pe jos, iar WorldClass București Planet și WorldClass București Pipera Plaza la 13-15 minute de mers pe jos. Dacă preferi o sală mai intimă, Stay Fit Gym este la 6 minute de condus.

Divertismentul nu este neglijat nici el. Dacă ești pasionat de echitație, clubul Hai pe cai este la 10 minute de condus. Este o opțiune excelentă pentru weekend-uri sau pentru a învăța ceva nou. Și nu uita, ansamblul este situat într-o zonă cu acces facil la diverse evenimente și activități culturale ce au loc în București, așa că nu vei avea timp să te plictisești.

În plus, nu putem omite galeria comercială proprie a ansamblului și proximitatea față de centre comerciale mari ca Pipera Plaza, Promenada și Băneasa Shopping City. Aici poți găsi tot ce ai nevoie, de la magazine de îmbrăcăminte la cinematografe și locuri de joacă VR.

My Place NORTH oferă o gamă largă de opțiuni pentru tineri, de la locuri unde să mănânci și să te relaxezi, la săli de sport și opțiuni de divertisment. Având în vedere varietatea și accesibilitatea acestor facilități, aș acorda un rating de 5 din 5 pentru această secțiune. Este un loc unde orice tânăr s-ar simți acasă, având la dispoziție tot ce îi trebuie pentru un stil de viață activ și plin de evenimente.

Persoane cu handicap

Accesibilitatea este un aspect esențial în alegerea unei locuințe, și My Place NORTH a făcut ceva pași importanți în această direcție. Ansamblul a fost proiectat astfel încât să ofere o viață cât mai independentă pentru persoanele cu nevoi speciale. Unul dintre primele lucruri pe care le vei observa sunt rampele de acces pentru scaune cu rotile la trotuare, facilitând accesul în ansamblu și în clădiri.

În ceea ce privește lifturile, acestea nu sunt doar de o marcă renumită, Schindler, dar sunt și echipate cu instrucțiuni scrise cu Braille. Acest sistem de scriere în relief ajută persoanele cu deficiențe de vedere să utilizeze liftul fără ajutor extern. De asemenea, lifturile au avertizări sonore, care anunță etajul la care ai ajuns, un detaliu util pentru aceeași categorie de persoane.

Ușile de acces în locuință și în clădire au o lățime de peste 90 cm, ceea ce facilitează accesul cu un scaun cu rotile. Acest standard este menținut și în spațiile comune, asigurând o deplasare fără obstacole în întreg ansamblul. Coridoarele pe holurile comune sunt de asemenea suficient de largi pentru a permite o manevrare ușoară a unui scaun cu rotile.

În materie de securitate, ansamblul dispune de o serie de facilități precum butoane de panică, detectoare de fum și planuri de evacuare pe toate palierele, asigurând astfel un mediu sigur pentru toți locatarii, indiferent de nevoile lor.

My Place NORTH a investit într-o serie de facilități care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții pentru persoanele cu nevoi speciale. De la rampe de acces și până la lifturi echipate cu Braille și avertizări sonore, ansamblul se străduiește să fie inclusiv. Aș acorda un rating de 2.5 din 5 pentru această secțiune, deoarece, deși sunt făcuți pași importanți, întotdeauna există loc de îmbunătățiri.

Concluzie

După o analiză detaliată a ansamblului My Place NORTH, este clar că acesta oferă o gamă largă de facilități și avantaje care îl fac atractiv pentru o varietate de locatari, de la familii la tineri și persoane cu nevoi speciale. Zona Pipera, în care se află ansamblul, este bine conectată la mijloacele de transport și oferă numeroase opțiuni pentru cumpărături, educație și recreere.

În ceea ce privește transportul, accesul facil la autobuz, tramvai și metrou, precum și opțiunile de parcare, sunt de apreciat. La capitolul cumpărături, proximitatea față de supermarketuri, mall-uri și magazine de specialitate adaugă un plus de valoare. Familii cu copii vor găsi aici un mediu propice pentru creștere și dezvoltare, datorită școlilor, grădinițelor și locurilor de joacă din apropiere, precum și a măsurilor de securitate implementate. Tinerii vor aprecia, de asemenea, varietatea de opțiuni pentru petrecerea timpului liber, de la cafenele și restaurante la săli de fitness și locuri de divertisment.

În privința accesibilității, ansamblul a făcut eforturi semnificative pentru a asigura un mediu prietenos pentru persoanele cu nevoi speciale, deși există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri.

În concluzie, My Place NORTH reușește să îmbine cu succes o locație excelentă cu o gamă variată de facilități și servicii, făcându-l o opțiune atractivă pentru orice tip de locatar. Dacă ar fi să acord un rating general, acesta ar fi 4,5 din 5. Punctează foarte bine la majoritatea capitolelor, dar ca în orice comunitate în dezvoltare, există întotdeauna loc de mai bine. Cu toate acestea, ansamblul se prezintă ca o investiție imobiliară inteligentă și un loc excelent pentru a trăi.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din MyPlace North;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din MyPlace North;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din MyPlace North;
 • Sisteme de climatizare folosite în MyPlace North;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul MyPlace North;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de MyPlace North;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul MyPlace North;
 • Analiză comparativă a MyPlace North față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€