Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Limanului Residence

Vizitează Limanului Residence

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Limanului Residence împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Limanului Residence alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Limanului Residence

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Limanului Residence, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Limanului Residence

Limanului Residence Lifestyle

Magazinele sunt departe
Nu ai localuri aproape
Alei de jogging

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Limanului Residence

Argint Familii cu copii

Potrivit pentru familia ta

Limanului Residence este un locul ideal pentru a-ți întemeia o familie. Dar, cum nicăieri nu este totul absolut perfect, are și unele minusuri pe care le poți afla din cele de mai jos.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Limanului Residence au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Limanului Residence!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Limanului Residence este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Limanului Residence!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Limanului Residence

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Limanului Residence. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Limanului Residence Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Limanului Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Limanului Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Limanului Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Limanului Residence, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Limanului Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Limanului Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Limanului Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Limanului Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Limanului Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Limanului Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Limanului Residence:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Limanului Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Limanului Residence care să implice și copiii.

Limanului Residence:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Limanului Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Sunt instalate limitatoare de viteză

Copiii sunt în siguranță în Limanului Residence, chiar și în situația în care ar ajunge pe stradă. În Limanului Residence mașinile circulă cu viteză redusă datorită limitatoarelor de viteză instalate pe drumurile principale.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Limanului Residence sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Limanului Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Limanului Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Limanului Residence nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Limanului Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Limanului Residence Tineri

Metrou M4 aproape
Puține variante de divertisment
Alei de jogging

Limanului Residence:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M4 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Limanului Residence este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M4.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Limanului Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,N117,N118,R436,R402,R474. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 24.

Zonă liniștită și bine conectată

Limanului Residence se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Limanului Residence:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Limanului Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Limanului Residence sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Limanului Residence va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Limanului Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Limanului Residence pentru a ajunge la ea.

Poți face jogging pe lângă casă

Dacă îți place să faci câte o repriză de alergare dimineața sau seara, Limanului Residence este perfect pentru tine deoarece există alei de jogging chiar în interiorul ansamblului.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Limanului Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Limanului Residence Persoane cu dizabilități

În evaluare

Limanului Residence:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Limanului Residence nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Limanului Residence.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Limanului Residence informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Limanului Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Limanului Residence sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Limanului Residence privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Limanului Residence sunt semnalizate acustic.

Facilități Limanului Residence Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Limanului Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Enel la 2 km - - - 2 locuri
Enel la 3 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 5 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Limanului Residence nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Limanului Residence au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Limanului Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Limanului Residence Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe

Limanului Residence:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Limanului Residence de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Limanului Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Limanului Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

Limanului Residence:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Limanului Residence nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Limanului Residence deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Cartier Limanului Residence

Departe de centru
Densitate redusă
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Limanului Residence pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Limanului Residence este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Limanului Residence de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Limanului Residence

Poziționare București - Vest
Administrație Sector 1
Cartier Bucureștii Noi

Despre Bucureștii Noi

Bucureștii Noi este un cartier din sectorul 1 al capitalei, care adună peste 75000 de locuitori. Situat în nordul orașului, acesta a aparținut de-a lungul timpului de comuna Băneasa sau de orașul Grivița. Din 1950 a fost integrat în București. Locuitorii de aici se bucură de străzi lungi, perpendiculare pe arterele principale, de acces la metrou și de toate utilitățile necesare ( apă, canalizare, gaze, asfalt, etc).

În ultimii ani, datorită poziției foarte bune și a accesului rapid către centrul orașului și în același timp către aeroportul Otopeni, cartierul a beneficiat de construcția unui număr mare de proiecte rezidențiale noi.

Viața de zi cu zi în Bucureștii Noi

Magazine în Bucureștii Noi
 • Colosseum Retail Park
 • Kaufland
 • Piața 16 Februarie
Învățământ în Bucureștii Noi
 • Școala Gimnazială nr. 179
 • Școala Gimnazială Numărul 181
 • Grădinița Numărul 47
Recreere în Bucureștii Noi
 • Parcul Bazilescu
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Dendrologic Chitila
Transport public în Bucureștii Noi
 • Stațiile de metrou Jiului, Parc Bazilescu, Laminorului, Străulești
 • Liniile de autobuz 112, N117, N118, R436, R402, R474
 • Linia de troleibuz 97

Rata criminalității în Bucureștii Noi

Administrativ, Bucureștii Noi, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Bucureștii Noi o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Bucureștii Noi

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Limanului Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Bucureștii Noi. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Bucureștii Noi. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Limanului Residence

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Fiind amplasat într-o zonă în care predomină casele, traficul din jurul Limanului Residence nu se aglomerează niciodată cât să genereze întârzieri însă rămâne destul de încărcat indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Limanului Residence au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M4.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Limanului Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,N117,N118,R436,R402,R474 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 24.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Limanului Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Limanului Residence se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Bulevardul Bucureștii Noi, în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Limanului Residence

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Limanului Residence un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M4 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Limanului Residence, la care ajung liniile 112,N117,N118,R436,R402,R474. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Limanului Residence vor avea acces și la liniile de tramvai 24, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Limanului Residence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Limanului Residence

Distincții eDezvoltator acordate Limanului Residence pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Limanului Residence sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din Limanului Residence sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Limanului Residence, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Limanului Residence duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Limanului Residence

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 124. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Limanului Residence

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Limanului Residence

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Limanului Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Limanului Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Limanului Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Limanului Residence

În evaluare
Gresie lucioasă

În Limanului Residence s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Limanului Residence sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Limanului Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Limanului Residence

Termică Încălzire cu radiatoare

Instalație termică Limanului Residence

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Limanului Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Limanului Residence a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Limanului Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Limanului Residence

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Limanului Residence dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Limanului Residence s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Limanului Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Limanului Residence

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Limanului Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Limanului Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Limanului Residence, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Limanului Residence

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Limanului Residence

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Limanului Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Limanului Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Limanului Residence - simple (termopan) sau triple (tripan).

Izolația termică Limanului Residence

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Limanului Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Limanului Residence au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Limanului Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Limanului Residence.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Limanului Residence încă nu avem această informație.

Hidroizolația Limanului Residence

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Limanului Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Limanului Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Limanului Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Limanului Residence

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Limanului Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Limanului Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Limanului Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Limanului Residence Investiție

Distincții eDezvoltator câștigate de Limanului Residence pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Limanului Residence pentru revânzare

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Limanului Residence!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Limanului Residence nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Bucureștii Noi ca investiție

Chirie Studio 300€
Chirie 2 camere 415€
Chirie 3 camere 530€

Cartierul Bucureștii Noi face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Bucureștii Noi nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Bucureștii Noi, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 415 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 950 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile duplex: 1168 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1460 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Bucureștii Noi sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Bucureștii Noi atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Bucureștii Noi
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Limanului Residence

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Limanului Residence față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Limanului Residence nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Limanului Residence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Limanului Residence rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Limanului Residence

Chiria medie 7.5€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Limanului Residence se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Limanului Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Limanului Residence

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Limanului Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Limanului Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Limanului Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Limanului Residence Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Limanului Residence?

Momentan colectăm, de la Limanului Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Limanului Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Limanului Residence este situat în cartierul Bucureștii Noi din vestul Bucureștiului. Pentru a ajunge la Limanului Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Limanului Residence?

Locuind în Limanului Residence nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Bucureștii Noi.

Ce facilități oferă Limanului Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Limanului Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Limanului Residence?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!