0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apeductului - Rezervelor 2
Apeductului - Rezervelor 2

Apeductului - Rezervelor 2

Strada Weiner Palada, nr. 6B, București - Sector 6
Actualizat pe 2021-10-11

Prețuri și locuințe Apeductului - Rezervelor 2

Vizitează Apeductului - Rezervelor 2

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Apeductului - Rezervelor 2.

Descoperă Apeductului - Rezervelor 2!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Apeductului - Rezervelor 2! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Apeductului - Rezervelor 2 Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Apeductului - Rezervelor 2

Neevaluat Familii cu copii

În evaluare

Revino pentru a vedea cât de potrivit este Apeductului - Rezervelor 2 pentru familia ta!

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul Apeductului - Rezervelor 2 satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Apeductului - Rezervelor 2!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Apeductului - Rezervelor 2 pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Apeductului - Rezervelor 2!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Apeductului - Rezervelor 2

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Apeductului - Rezervelor 2. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Apeductului - Rezervelor 2 Familii cu copii

În evaluare
Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Apeductului - Rezervelor 2:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Apeductului - Rezervelor 2, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Apeductului - Rezervelor 2 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Apeductului - Rezervelor 2, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Apeductului - Rezervelor 2:Educație

Găsești școala la câteva minute de Apeductului - Rezervelor 2!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Apeductului - Rezervelor 2 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Apeductului - Rezervelor 2

Deși nu există grădiniță chiar în Apeductului - Rezervelor 2, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Apeductului - Rezervelor 2, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Apeductului - Rezervelor 2:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Apeductului - Rezervelor 2, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Ai un loc de joacă aproape de casă!

Cu toate că nu există loc de joacă chiar în Apeductului - Rezervelor 2, vei găsi unul destul de aproape, la câteva minute de condus.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Apeductului - Rezervelor 2 care să implice și copiii.

Apeductului - Rezervelor 2:Siguranță

Oricine poate intra în ansamblu

Nu există un sistem de restricționare al accesului, deci oricine poate pătrunde un ansamblu ceea ce nu creează un mediu foarte sigur.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Apeductului - Rezervelor 2 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din Apeductului - Rezervelor 2 nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Apeductului - Rezervelor 2:Curățenie

Întreținerea spațiilor verzi lasă de dorit

Din ce am observat când am vizitat Apeductului - Rezervelor 2, spațiile verzi nu erau așa bine îngrijite, iar florile nu erau îngrijite sau lipseau cu totul. E loc de îmbunătățire.

Pe stradă, nu ai unde să arunci gunoiul

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Apeductului - Rezervelor 2 nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele nu par foarte îngrijite

Aleile și trotuarele pe care le-am folosit pentru a explora Apeductului - Rezervelor 2 păreau neglijate sau murdare. Probabil că ziua în care am venit în vizită nu a fost una în care se făcea curățenie.

Facilități Apeductului - Rezervelor 2 Tineri

Metrou M3 aproape
Aproape de mall
Nu ai unde să faci sport

Apeductului - Rezervelor 2:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Apeductului - Rezervelor 2 este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M3, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Apeductului - Rezervelor 2, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 106,136,137,138,178,236,278,N120,R431,R432,R433. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 8,25,35.

Stai departe de centru

Apeductului - Rezervelor 2 este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Apeductului - Rezervelor 2:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Apeductului - Rezervelor 2 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Apeductului - Rezervelor 2 nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Apeductului - Rezervelor 2 are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Apeductului - Rezervelor 2:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Apeductului - Rezervelor 2 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Apeductului - Rezervelor 2 nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Apeductului - Rezervelor 2 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Apeductului - Rezervelor 2 Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic
Fără facilități pentru cei cu handicap senzorial

Apeductului - Rezervelor 2:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Apeductului - Rezervelor 2 nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Apeductului - Rezervelor 2, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Apeductului - Rezervelor 2 nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Apeductului - Rezervelor 2:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Apeductului - Rezervelor 2 nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Apeductului - Rezervelor 2 nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Apeductului - Rezervelor 2 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Apeductului - Rezervelor 2 Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Apeductului - Rezervelor 2

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 6 km - - - 1 locuri
McDonalds la 4 km - - - 2 locuri
EV-MAG la 7 km - - - 2 locuri

Facilități Apeductului - Rezervelor 2 Animale de companie

În evaluare
Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Apeductului - Rezervelor 2:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Apeductului - Rezervelor 2 sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Apeductului - Rezervelor 2 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Apeductului - Rezervelor 2, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Apeductului - Rezervelor 2:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Apeductului - Rezervelor 2 nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Apeductului - Rezervelor 2 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Apeductului - Rezervelor 2 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Apeductului - Rezervelor 2

La periferia capitalei
Densitate redusă
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Apeductului - Rezervelor 2 pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Apeductului - Rezervelor 2 este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Bronz Conectivitate

Destul de izolat

Apeductului - Rezervelor 2 nu este foarte aproape de niciun drum important și nici nu are acces la transportul public.

Detalii

Zonă și împrejurimi Apeductului - Rezervelor 2

În evaluare
Poziționare București - Vest
Administrație Sector 6
Cartier Militari

Despre Militari

Situat în sectorul 6 al Capitalei, cartierul Militari este străbătut de bulevardul Iuliu Maniu care face legătura între București și autostrada A1. Este un cartier aglomerat, în care își trăiesc viața peste 300 000 de persoane.

Dacă până în anii 80 cartierul avea un aspect rural, fiind compus numai din case, începând cu acel deceniu comuniștii au decis să demoleze casele și să construiască blocuri cu 10 etaje care sunt și astăzi reprezentative pentru zonă.

Viața de zi cu zi în Militari

Cartierul Militari este un cartier în care locuitorii pot găsi absolut tot ceea ce au nevoie, de la magazine până la instituții de învățământ și de la stații de transport în comun subteran și suprateran, până la diverse opțiuni de distracție.

Magazine în Militari
 • Complexul Comercial Militari Shopping
 • Kaufland
 • Piața Gorjului
Învățământ în Militari
 • Școala Gimnazială Ion Dumitriu Bucureşti
 • Grădinița nr. 195 Prichindel
 • Liceul Tehnologic Petru Poni
Recreere în Militari
 • Parcul Iuliu Maniu
 • Lacul Morii
 • Parcul Păcii
Transport public în Militari
 • Stațiile de metrou Preciziei, Păcii, Gorjului, Lujerului
 • Liniile de autobuz 106, 136, 137, 138, 178, 236, 278, N120, R431, R432, R433
 • Liniile de tramvai 8, 25, 35

Rata criminalității în Militari

Administrativ, Militari, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Militari este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Militari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Apeductului - Rezervelor 2, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Militari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Militari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Apeductului - Rezervelor 2

Infrastructură Străzi înguste
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Fiind amplasat într-o zonă în care predomină casele, traficul din jurul Apeductului - Rezervelor 2 nu se aglomerează niciodată cât să genereze întârzieri însă rămâne destul de încărcat indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Apeductului - Rezervelor 2 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Apeductului - Rezervelor 2 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 106,136,137,138,178,236,278,N120,R431,R432,R433 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 8,25,35.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Apeductului - Rezervelor 2, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Traficul din Apeductului - Rezervelor 2 se aglomerează și din cauza faptului că străzile din jur sunt înguste. Chiar și așa, nu se formează ambuteiaje. Totuși, dacă poți, încearcă să eviți Strada Weiner Palada la orele de vârf, pentru a nu avea probleme cu traficul.

Transport public și conectivitate Apeductului - Rezervelor 2

Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Acces rapid A1

Poziționarea periferică a Apeductului - Rezervelor 2 este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M3 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Apeductului - Rezervelor 2, la care ajung liniile 106,136,137,138,178,236,278,N120,R431,R432,R433. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Apeductului - Rezervelor 2 vor avea acces și la liniile de tramvai 8,25,35, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de Apeductului - Rezervelor 2.

Apeductului - Rezervelor 2 este poziționat în partea de vest a capitalei, ceea ce garantează locuitorilor acces facil către Autostrada 1 (București - Pitești), ideal pentru cei care traversează des Valea Oltului. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Apeductului - Rezervelor 2 au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Apeductului - Rezervelor 2

Distincții eDezvoltator acordate Apeductului - Rezervelor 2 pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită Apeductului - Rezervelor 2 pentru finisaje!

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Apeductului - Rezervelor 2 sunt calitative.

Detalii
Neevaluat Izolație

În evaluare

Încercăm să ne dăm seama dacă iți va fi frig în Apeductului - Rezervelor 2!

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Apeductului - Rezervelor 2 duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Apeductului - Rezervelor 2

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 132. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Apeductului - Rezervelor 2

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Ideea

Pereți, tavan și uși interioare Apeductului - Rezervelor 2

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Apeductului - Rezervelor 2 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Apeductului - Rezervelor 2 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Apeductului - Rezervelor 2 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Apeductului - Rezervelor 2

În evaluare
Gresie lucioasă

În Apeductului - Rezervelor 2 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Apeductului - Rezervelor 2 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Apeductului - Rezervelor 2 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Apeductului - Rezervelor 2

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Ferroli
Electrică Descărcătoare anti-fulger
siguranțe Schneider

Instalație termică Apeductului - Rezervelor 2

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Apeductului - Rezervelor 2 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Apeductului - Rezervelor 2 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Apeductului - Rezervelor 2, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Apeductului - Rezervelor 2

Siguranțe cu protecție la curentare

În Apeductului - Rezervelor 2 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea), marca Schneider . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Apeductului - Rezervelor 2 nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Apeductului - Rezervelor 2, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Apeductului - Rezervelor 2

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Apeductului - Rezervelor 2 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Apeductului - Rezervelor 2 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Apeductului - Rezervelor 2 trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație Apeductului - Rezervelor 2

În evaluare
Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Apeductului - Rezervelor 2

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime

Pereții care separă locuințele în Apeductului - Rezervelor 2 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Apeductului - Rezervelor 2, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Apeductului - Rezervelor 2 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Apeductului - Rezervelor 2

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Apeductului - Rezervelor 2, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Apeductului - Rezervelor 2 au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Apeductului - Rezervelor 2 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Apeductului - Rezervelor 2.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Apeductului - Rezervelor 2 s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația Apeductului - Rezervelor 2

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Apeductului - Rezervelor 2 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Apeductului - Rezervelor 2, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Apeductului - Rezervelor 2, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Apeductului - Rezervelor 2

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Apeductului - Rezervelor 2. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Apeductului - Rezervelor 2 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Apeductului - Rezervelor 2, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Apeductului - Rezervelor 2 Investiție

Suport bun pentru investitori

Distincții eDezvoltator câștigate de Apeductului - Rezervelor 2 pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Apeductului - Rezervelor 2 pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Apeductului - Rezervelor 2 pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Argint Facilități de plată

Suport limitat

Apeductului - Rezervelor 2 nu oferă investitorilor decât ajutoare de bază.

Detalii

Militari ca investiție

Chirie Studio 270€
Chirie 2 camere 430€
Chirie 3 camere 560€

Cartierul Militari face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Militari nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Militari, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 560 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 560 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 700 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Militari sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Militari atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Militari
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Apeductului - Rezervelor 2

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Apeductului - Rezervelor 2 față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Apeductului - Rezervelor 2 nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Apeductului - Rezervelor 2 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Apeductului - Rezervelor 2 rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Apeductului - Rezervelor 2

Chiria medie 7.8€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Apeductului - Rezervelor 2.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Apeductului - Rezervelor 2 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Apeductului - Rezervelor 2

Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Da
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Apeductului - Rezervelor 2 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Apeductului - Rezervelor 2 un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Apeductului - Rezervelor 2 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Apeductului - Rezervelor 2 Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Apeductului - Rezervelor 2?

Momentan colectăm, de la Apeductului - Rezervelor 2, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Apeductului - Rezervelor 2 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Apeductului - Rezervelor 2 este situat în cartierul Militari din vestul Bucureștiului. Pentru a ajunge la Apeductului - Rezervelor 2 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Apeductului - Rezervelor 2?

Locuind în Apeductului - Rezervelor 2 nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Strada Weiner Palada.

Ce facilități oferă Apeductului - Rezervelor 2 locuitorilor săi?

Locuitorii din Apeductului - Rezervelor 2 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Apeductului - Rezervelor 2?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Apeductului - Rezervelor 2 Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Apeductului - Rezervelor 2 și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.