Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Patrick Residence 1

Locuințe și prețuri Patrick Residence 1

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile
Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Patrick Residence 1 alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Patrick Residence 1

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Patrick Residence 1, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Patrick Residence 1

Patrick Residence 1 Lifestyle

Magazinele sunt departe
Mall în apropiere
Alei de jogging

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Patrick Residence 1

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Patrick Residence 1, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Patrick Residence 1 au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Patrick Residence 1!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Patrick Residence 1 este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Patrick Residence 1!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Patrick Residence 1

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Patrick Residence 1. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Patrick Residence 1 Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Patrick Residence 1:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Patrick Residence 1, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Patrick Residence 1, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Patrick Residence 1:Educație

Găsești școala la câteva minute de Patrick Residence 1!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Patrick Residence 1 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Patrick Residence 1

Deși nu există grădiniță chiar în Patrick Residence 1, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Patrick Residence 1, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Patrick Residence 1:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Patrick Residence 1, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Ai un loc de joacă aproape de casă!

Cu toate că nu există loc de joacă chiar în Patrick Residence 1, vei găsi unul destul de aproape, la câteva minute de condus.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Patrick Residence 1 care să implice și copiii.

Patrick Residence 1:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Patrick Residence 1 te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Patrick Residence 1 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Patrick Residence 1 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Patrick Residence 1:Curățenie

Întreținerea spațiilor verzi lasă de dorit

Din ce am observat când am vizitat Patrick Residence 1, spațiile verzi nu erau așa bine îngrijite, iar florile nu erau îngrijite sau lipseau cu totul. E loc de îmbunătățire.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Patrick Residence 1 sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Patrick Residence 1 par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Patrick Residence 1 Tineri

Metrou M1,M3, M5 aproape
Aproape de centru
Alei de jogging

Patrick Residence 1:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1,M3, M5 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Patrick Residence 1 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1,M3, M5.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Patrick Residence 1, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 122,126,137,138,168,196,226,236,268,336,368,668,N110,N116. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 8,10,11,25.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Patrick Residence 1 este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Patrick Residence 1:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Patrick Residence 1 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Patrick Residence 1.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Patrick Residence 1 are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Patrick Residence 1:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Patrick Residence 1 pentru a ajunge la ea.

Poți face jogging pe lângă casă

Dacă îți place să faci câte o repriză de alergare dimineața sau seara, Patrick Residence 1 este perfect pentru tine deoarece există alei de jogging chiar în interiorul ansamblului.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Patrick Residence 1 vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Patrick Residence 1 Persoane cu dizabilități

În evaluare
Rampe de acces în clădiri
Treceri de pietoni semnalizate acustic

Patrick Residence 1:Persoane cu dizabilități fizice

Există rampe de acces

În Patrick Residence 1, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Patrick Residence 1, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Patrick Residence 1 nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Patrick Residence 1:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Patrick Residence 1 nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Patrick Residence 1 nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni sunt semnalizate fonic

Patrick Residence 1 este un loc foarte sigur pentru persoanele care au probleme de vedere deoarece trecerile de pietoni importante sunt semnalizate acustic.

Facilități Patrick Residence 1 Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Patrick Residence 1

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri
EV-Mag la 2 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Patrick Residence 1 nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Patrick Residence 1 nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Patrick Residence 1 nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Patrick Residence 1 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Patrick Residence 1 Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Patrick Residence 1:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Patrick Residence 1, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Patrick Residence 1 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Patrick Residence 1, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Patrick Residence 1:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Patrick Residence 1 nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Patrick Residence 1 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Patrick Residence 1 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Patrick Residence 1

Aproape de centru
Densitate medie
Trafic aglomerat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Patrick Residence 1 pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Patrick Residence 1 nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Patrick Residence 1 de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Patrick Residence 1

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 5

Despre Cotroceni

Cartierul Cotroceni este unul dintre cele mai râvnite cartiere ale Bucureștiului. Deși se află în centrul orașului, este un cartier liniștit și verde, care atrage prin arhitectura sa deosebit de frumoasă. Este un cartier situat pe deal, cu o istorie foarte bogată și cu personalități importante care au locuit aici: Marini Preda, Ion Barbu sau Liviu Rebreanu.

Imobilele din Cotroceni sunt scumpe, însă prețul este unul justificat, dat fiind faptul că multe dintre clădiri au un regim mic de înălțime și beneficiază chiar de câte o mică grădină.

Viața de zi cu zi în Cotroceni

În cartierul Cotroceni există câteva repere notabile reprezentate de Universități, Palate vechi, Spitale sau instituții de artă și cultură.

Magazine în Cotroceni
 • Piaţa Cotroceni
 • Mega Image
 • Vulcan Value Centre
Învățământ în Cotroceni
 • Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila
 • Grădinița Numărul 271
 • Școala Gimnazială Numărul 150
Recreere în Cotroceni
 • Grădina Botanică Dimitrie Brândză
 • Muzeul Național Cotroceni
 • Opera Națională București
Transport public în Cotroceni
 • Stațiile de metrou Academia Militară, Eroilor
 • Liniile de autobuz 122, 126, 137, 138, 168, 196, 226, 236, 268, 336, 368, 668, N110, N116
 • Liniile de troleibuz 61, 66, 69, 90, 91

Rata criminalității în Cotroceni

Administrativ, Cotroceni, face parte din zona de acoperire a Sector 5 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 133 de infracțiuni, mult sub media de 178 de infracțiuni constatată în celelalte sectoare. Aceste date arată că, deși stigmatizat și perceput ca unul dintre cele mai periculoase sectoare, Sectorul 5 este, în realitate, unul în care sunt înregistrate cele mai puține infracțiuni. Explicația vine din faptul că aici acționează facțiuni criminale care evită contactul cu „civilii” și care își reglează conturile exclusiv între ei, fără a implica alți locuitori. Deci, conform datelor statistice, Cotroceni este unul dintre cele mai sigure din capitală.

Rata criminalității în Sector 5
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cotroceni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Patrick Residence 1, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cotroceni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cotroceni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Patrick Residence 1

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Aglomerat
Restul zilei Trafic Aglomerat

În ciuda faptului că zona în care se află Patrick Residence 1 găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Patrick Residence 1 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1,M3, M5.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Patrick Residence 1 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 122,126,137,138,168,196,226,236,268,336,368,668,N110,N116 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 8,10,11,25.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Patrick Residence 1, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși există bulevarde largi aproape de Patrick Residence 1, traficul este destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. De aceea îți recomandăm să eviți Drumul Sării în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Patrick Residence 1

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Patrick Residence 1 este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1,M3, M5 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Patrick Residence 1, la care ajung liniile 122,126,137,138,168,196,226,236,268,336,368,668,N110,N116. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Patrick Residence 1 vor avea acces și la liniile de tramvai 8,10,11,25, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Patrick Residence 1 se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Construcție Patrick Residence 1

Distincții eDezvoltator acordate Patrick Residence 1 pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Patrick Residence 1 sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Patrick Residence 1 s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Patrick Residence 1, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Patrick Residence 1 duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Patrick Residence 1

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 136. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Patrick Residence 1

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Patrick Residence 1

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Patrick Residence 1 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Patrick Residence 1 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Patrick Residence 1 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Patrick Residence 1

În evaluare
Gresie lucioasă

În Patrick Residence 1 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Patrick Residence 1 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Patrick Residence 1 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Patrick Residence 1

Termică Încălzire prin pardoseală
centrală Romstal
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Patrick Residence 1

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Patrick Residence 1 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Patrick Residence 1 s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Patrick Residence 1, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Patrick Residence 1

Siguranțe cu protecție la curentare

În Patrick Residence 1 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Patrick Residence 1 nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Patrick Residence 1, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Patrick Residence 1

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Patrick Residence 1 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Patrick Residence 1 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Patrick Residence 1 am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Patrick Residence 1

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Patrick Residence 1

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Patrick Residence 1 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Patrick Residence 1, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Patrick Residence 1 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Patrick Residence 1

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 42 cm grosime, din care 12 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Patrick Residence 1, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Patrick Residence 1 au o grosime de 42 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Patrick Residence 1 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 12 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Patrick Residence 1.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Patrick Residence 1 s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația Patrick Residence 1

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Patrick Residence 1 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Patrick Residence 1, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Patrick Residence 1, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Patrick Residence 1

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Patrick Residence 1. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Patrick Residence 1 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Patrick Residence 1, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Patrick Residence 1 Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Patrick Residence 1 pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Patrick Residence 1 nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Patrick Residence 1!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Patrick Residence 1 nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Cotroceni ca investiție

Chirie Studio 350€
Chirie 2 camere 505€
Chirie 3 camere 620€

Cartierul Cotroceni face parte din sectorul 5 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Cotroceni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Cotroceni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 505 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 620 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 765 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1200 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1500 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Cotroceni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Cotroceni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Cotroceni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Patrick Residence 1

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Patrick Residence 1 față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Patrick Residence 1 se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Patrick Residence 1 se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Patrick Residence 1 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Patrick Residence 1 rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Patrick Residence 1

Chiria medie 9.2€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Patrick Residence 1 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Patrick Residence 1 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Patrick Residence 1

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Patrick Residence 1 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Patrick Residence 1 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Patrick Residence 1 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Patrick Residence 1 Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Patrick Residence 1?

Momentan colectăm, de la Patrick Residence 1, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Patrick Residence 1 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Patrick Residence 1 este situat în cartierul Cotroceni din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Patrick Residence 1 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Patrick Residence 1?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul Patrick Residence 1 este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Drumul Sării.

Ce facilități oferă Patrick Residence 1 locuitorilor săi?

Locuitorii din Patrick Residence 1 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Patrick Residence 1?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!