0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

SilverTree Residence
SilverTree Residence

SilverTree Residence

Strada Salciei, nr. 55, București - Sector 5
Actualizat pe 2021-10-08

Prețuri și locuințe SilverTree Residence

Vizitează SilverTree Residence

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții SilverTree Residence.

Descoperă SilverTree Residence!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre SilverTree Residence! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

SilverTree Residence Lifestyle

Supermarket în apropiere
Restaurante în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de SilverTree Residence

Neevaluat Familii cu copii

În evaluare

Revino pentru a vedea cât de potrivit este SilverTree Residence pentru familia ta!

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul SilverTree Residence satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este SilverTree Residence!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e SilverTree Residence pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e SilverTree Residence!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în SilverTree Residence

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit SilverTree Residence. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități SilverTree Residence Familii cu copii

În evaluare
Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

SilverTree Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara SilverTree Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află SilverTree Residence vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în SilverTree Residence, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

SilverTree Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de SilverTree Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul SilverTree Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de SilverTree Residence

Deși nu există grădiniță chiar în SilverTree Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de SilverTree Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

SilverTree Residence:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul SilverTree Residence, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea SilverTree Residence și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din SilverTree Residence care să implice și copiii.

SilverTree Residence:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În SilverTree Residence te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în SilverTree Residence nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din SilverTree Residence nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

SilverTree Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin SilverTree Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în SilverTree Residence nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din SilverTree Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități SilverTree Residence Tineri

Metrou M5 aproape
Puține variante de divertisment
Parc mare în apropiere

SilverTree Residence:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M5 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul SilverTree Residence este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M5, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în SilverTree Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 105,122,126,173,185,221,222,302,368,385,R421,R423,R424,R425,R426,R427,R428,T12,T14,T15,T16. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 41,47.

Stai departe de centru

SilverTree Residence este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

SilverTree Residence:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, SilverTree Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în SilverTree Residence nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în SilverTree Residence va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

SilverTree Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din SilverTree Residence pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în SilverTree Residence nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în SilverTree Residence vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități SilverTree Residence Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic
Fără facilități pentru cei cu handicap senzorial

SilverTree Residence:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul SilverTree Residence nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în SilverTree Residence, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în SilverTree Residence nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

SilverTree Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din SilverTree Residence nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din SilverTree Residence nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din SilverTree Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități SilverTree Residence Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă SilverTree Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 4 km - 2 locuri - 1 locuri
McDonalds la 10 km - - - 2 locuri
EV-Mag la 10 km - - - 2 locuri

Facilități SilverTree Residence Animale de companie

Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

SilverTree Residence:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află SilverTree Residence sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial SilverTree Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din SilverTree Residence ai, în ofertă, cosmetică canină.

SilverTree Residence:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate SilverTree Residence nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. SilverTree Residence are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în SilverTree Residence, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier SilverTree Residence

La periferia capitalei
Densitate redusă
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate SilverTree Residence pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul SilverTree Residence este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Bronz Conectivitate

Destul de izolat

SilverTree Residence nu este foarte aproape de niciun drum important și nici nu are acces la transportul public.

Detalii

Zonă și împrejurimi SilverTree Residence

În evaluare
Poziționare București - Vest
Administrație Sector 5
Cartier Ghencea

Despre Ghencea

Ghencea este o zonă importantă a Bucureștiului, situată în sectorul 6 al orașului. Cu numeroase blocuri de peste 10 etaje construite începând cu anii 50, Ghencea este o zonă rezidențială în care trăiesc mulți oameni.

Dacă la început majoritatea celor care se mutau aici o făceau pentru proximitatea față de fabrica de confecții Tricodava, astăzi o fac pentru costul destul de mic al apartamentelor, pentru numeroasele proiecte rezidențiale noi și pentru faptul că în Ghencea pot fi găsite absolut toate utilitățile necesare.

Viața de zi cu zi în Ghencea

Pentru sportivi, cel mai important punct de interes din Ghencea este complexul sportiv Steaua. Pentru locuitori, Ghencea oferă o serie de alte obiective precum magazinele sau spațiile destinate relaxării.

Magazine în Ghencea
 • Mega Image
 • Profi
 • Lidl
Învățământ în Ghencea
 • Școala Gimnazială Nr. 144
 • Grădinița Sfântul Andrei
 • Gradinița GoodStart
Recreere în Ghencea
 • Bazinul de înot Steaua Bucureşti
 • Parcul Drumul Taberei
 • Parcul Tineretului (20 min)
Transport public în Ghencea
 • Stația de metrou Râul Doamnei
 • Liniile de autobuz 105, 122, 126, 173, 185, 221, 222, 302, 368, 385, R421, R423, R424, R425, R426, R427, R428, T12, T14, T15, T16
 • Liniile de tramvai 41, 47

Rata criminalității în Ghencea

Administrativ, Ghencea, face parte din zona de acoperire a Sector 5 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 133 de infracțiuni, mult sub media de 178 de infracțiuni constatată în celelalte sectoare. Aceste date arată că, deși stigmatizat și perceput ca unul dintre cele mai periculoase sectoare, Sectorul 5 este, în realitate, unul în care sunt înregistrate cele mai puține infracțiuni. Explicația vine din faptul că aici acționează facțiuni criminale care evită contactul cu „civilii” și care își reglează conturile exclusiv între ei, fără a implica alți locuitori. Deci, conform datelor statistice, Ghencea este unul dintre cele mai sigure din capitală.

Rata criminalității în Sector 5
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Ghencea

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în SilverTree Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Ghencea. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Ghencea. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură SilverTree Residence

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Liber

Deși este înconjurat de case, deci se află într-o zonă cu densitate redusă, traficul din jurul SilverTree Residence se aglomerează la ore de vârf, dar nu generează blocaje și nici întârzieri semnificative. În afara intervalelor orare cu trafic intens, se circulă fluent pe toate arterele învecinate.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din SilverTree Residence au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M5.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de SilverTree Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 105,122,126,173,185,221,222,302,368,385,R421,R423,R424,R425,R426,R427,R428,T12,T14,T15,T16 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 41,47.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de SilverTree Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona SilverTree Residence se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Șoseaua Alexandriei , în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate SilverTree Residence

Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Acces rapid A1

Poziționarea periferică a SilverTree Residence este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M5 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de SilverTree Residence, la care ajung liniile 105,122,126,173,185,221,222,302,368,385,R421,R423,R424,R425,R426,R427,R428,T12,T14,T15,T16. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în SilverTree Residence vor avea acces și la liniile de tramvai 41,47, existând cel puțin o stație în cartier.

Aeroportul Henri Coandă (OTP) este destul de departe de SilverTree Residence.

SilverTree Residence este poziționat în partea de vest a capitalei, ceea ce garantează locuitorilor acces facil către Autostrada 1 (București - Pitești), ideal pentru cei care traversează des Valea Oltului. Fiind la periferia orașului, locuitorii din SilverTree Residence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție SilverTree Residence

Distincții eDezvoltator acordate SilverTree Residence pentru calitatea construcției sale

Neevaluat Finisaje

În evaluare

Ne dăm seama ce medalie merită SilverTree Residence pentru finisaje!

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În SilverTree Residence s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din SilverTree Residence sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din SilverTree Residence duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e SilverTree Residence

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 137. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje SilverTree Residence

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare SilverTree Residence

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din SilverTree Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul SilverTree Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în SilverTree Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet SilverTree Residence

În evaluare
Gresie lucioasă

În SilverTree Residence s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din SilverTree Residence sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul SilverTree Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații SilverTree Residence

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Altele
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică SilverTree Residence

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în SilverTree Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale. Un alt aspect important este că vei putea porni sau opri centrala de la distanță, printr-o aplicație de smartphone.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul SilverTree Residence a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din SilverTree Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură. Centrala termică poate fi controlată printr-o aplicație mobilă, astfel că vei putea regla temperatura din interior, la valoarea de confort dorită, chiar și atunci când nu ești acasă. Este metoda care aduce economii și te ajută să fie cald atunci când ajungi acasă.

Instalație electrică SilverTree Residence

Siguranțe cu protecție la curentare

În SilverTree Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din SilverTree Residence nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din SilverTree Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară SilverTree Residence

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii SilverTree Residence vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din SilverTree Residence sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din SilverTree Residence, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație SilverTree Residence

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică SilverTree Residence

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în SilverTree Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul SilverTree Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul SilverTree Residence a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică SilverTree Residence

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În SilverTree Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din SilverTree Residence au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul SilverTree Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din SilverTree Residence.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În SilverTree Residence s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația SilverTree Residence

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre SilverTree Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din SilverTree Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din SilverTree Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență SilverTree Residence

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din SilverTree Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din SilverTree Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din SilverTree Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

SilverTree Residence Investiție

Suport bun pentru investitori

Distincții eDezvoltator câștigate de SilverTree Residence pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este SilverTree Residence pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în SilverTree Residence pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Argint Facilități de plată

Suport limitat

SilverTree Residence nu oferă investitorilor decât ajutoare de bază.

Detalii

Ghencea ca investiție

Chirie Studio 285€
Chirie 2 camere 310€
Chirie 3 camere 400€

Cartierul Ghencea face parte din sectorul 5 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Ghencea tind să fie cu aproximativ 5procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Ghencea, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 310 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 410 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 900 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1125 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Ghencea sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Ghencea atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Ghencea
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în SilverTree Residence

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din SilverTree Residence față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, SilverTree Residence nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, SilverTree Residence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, SilverTree Residence rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în SilverTree Residence

Chiria medie 5.6€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în SilverTree Residence.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

SilverTree Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la SilverTree Residence

Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Da
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

SilverTree Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul SilverTree Residence un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul SilverTree Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

SilverTree Residence Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în SilverTree Residence?

Momentan colectăm, de la SilverTree Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află SilverTree Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial SilverTree Residence este situat în cartierul Ghencea din vestul Bucureștiului. Pentru a ajunge la SilverTree Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona SilverTree Residence?

Locuind în SilverTree Residence nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Șoseaua Alexandriei .

Ce facilități oferă SilverTree Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din SilverTree Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la SilverTree Residence?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

SilverTree Residence Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul SilverTree Residence și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.