Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Atlas Residence Drumul Taberei
T1R2C150 | BUCPROSPECT

Atlas Residence Drumul Taberei

Bulevardul Timișoara, Nr. 101T, Brâncuși, Sector 6, București - Vest

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Atlas Residence Drumul Taberei din București

Locuințe disponibile în Atlas Residence Drumul Taberei

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

SOLD OUT

Apartament 2 camere 102 mp Atlas Residence Drumul Taberei
Brâncuși Apartament 2 camere
T1R2C150A001
123 mp 84.761,00 €

Compartimentare

1
1

Prezentare

 • Camera de zi

  18,7 mp | 5,25m x 3,55m
 • Bucătăria

  8,8 mp | 3,10m x 3,05m
 • Baia

  4 mp | 2,23m x 1,80m
 • Dormitor

  15,2 mp | 5,25m x 2,90m

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M5
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări și tur virtual
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Ansamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din BucureștiAnsamblul rezidențial 143 din București

Atlas Residence Drumul Taberei Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Atlas Residence Drumul Taberei sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Atlas Residence Drumul Taberei a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Atlas Residence Drumul Taberei au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Atlas Residence Drumul Taberei Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Atlas Residence Drumul Taberei s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Atlas Residence Drumul Taberei sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Atlas Residence Drumul Taberei pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Atlas Residence Drumul Taberei Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Atlas Residence Drumul Taberei folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Atlas Residence Drumul Taberei a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Atlas Residence Drumul Taberei , există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Atlas Residence Drumul Taberei Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Atlas Residence Drumul Taberei s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea), marca Legrand . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Atlas Residence Drumul Taberei nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Atlas Residence Drumul Taberei , s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Atlas Residence Drumul Taberei Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Atlas Residence Drumul Taberei vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Atlas Residence Drumul Taberei sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Atlas Residence Drumul Taberei am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Atlas Residence Drumul Taberei Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Atlas Residence Drumul Taberei sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Atlas Residence Drumul Taberei , pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Atlas Residence Drumul Taberei a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Atlas Residence Drumul Taberei Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Atlas Residence Drumul Taberei , pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Atlas Residence Drumul Taberei au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Atlas Residence Drumul Taberei a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Atlas Residence Drumul Taberei .

Ramele ferestrelor sunt produse de KBE și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Atlas Residence Drumul Taberei s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Atlas Residence Drumul Taberei Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Atlas Residence Drumul Taberei nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Atlas Residence Drumul Taberei , vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Atlas Residence Drumul Taberei , vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Atlas Residence Drumul Taberei . Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Atlas Residence Drumul Taberei sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Atlas Residence Drumul Taberei , vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Atlas Residence Drumul Taberei :Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Atlas Residence Drumul Taberei , deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Atlas Residence Drumul Taberei vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de Atlas Residence Drumul Taberei .

Atlas Residence Drumul Taberei :Educație

Găsești școala la câteva minute de Atlas Residence Drumul Taberei !

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Atlas Residence Drumul Taberei nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Atlas Residence Drumul Taberei

Deși nu există grădiniță chiar în Atlas Residence Drumul Taberei , vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Atlas Residence Drumul Taberei , unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Atlas Residence Drumul Taberei :Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Atlas Residence Drumul Taberei , pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Atlas Residence Drumul Taberei vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Atlas Residence Drumul Taberei care să implice și copiii.

Atlas Residence Drumul Taberei :Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Atlas Residence Drumul Taberei te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Sunt instalate limitatoare de viteză

Copiii sunt în siguranță în Atlas Residence Drumul Taberei , chiar și în situația în care ar ajunge pe stradă. În Atlas Residence Drumul Taberei mașinile circulă cu viteză redusă datorită limitatoarelor de viteză instalate pe drumurile principale.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Atlas Residence Drumul Taberei sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Atlas Residence Drumul Taberei :Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Atlas Residence Drumul Taberei este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Atlas Residence Drumul Taberei sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Atlas Residence Drumul Taberei par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Atlas Residence Drumul Taberei :Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M5 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Atlas Residence Drumul Taberei este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M5.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Atlas Residence Drumul Taberei , vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 168,221,N116,T12,T14. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 8,25,35.

Zonă liniștită și bine conectată

Atlas Residence Drumul Taberei se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Atlas Residence Drumul Taberei :Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Atlas Residence Drumul Taberei ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Atlas Residence Drumul Taberei .

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Atlas Residence Drumul Taberei va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Atlas Residence Drumul Taberei :Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Atlas Residence Drumul Taberei pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Atlas Residence Drumul Taberei nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Atlas Residence Drumul Taberei vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Atlas Residence Drumul Taberei :Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Atlas Residence Drumul Taberei nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Atlas Residence Drumul Taberei , am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Atlas Residence Drumul Taberei nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Atlas Residence Drumul Taberei :Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Atlas Residence Drumul Taberei nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Atlas Residence Drumul Taberei nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Atlas Residence Drumul Taberei nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Atlas Residence Drumul Taberei

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
EV-Mag la 3 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 1 locuri
McDonalds la 3 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Atlas Residence Drumul Taberei nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Atlas Residence Drumul Taberei nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Atlas Residence Drumul Taberei nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Atlas Residence Drumul Taberei au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Atlas Residence Drumul Taberei :Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Atlas Residence Drumul Taberei pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Atlas Residence Drumul Taberei există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Atlas Residence Drumul Taberei ai, în ofertă, cosmetică canină.

Atlas Residence Drumul Taberei :Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Atlas Residence Drumul Taberei ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Atlas Residence Drumul Taberei nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Atlas Residence Drumul Taberei , în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,4191892 25,9991708

Harta Atlas Residence Drumul Taberei

Click pe buton pentru a vedea unde se află Atlas Residence Drumul Taberei

Despre Brâncuși

Cartierul Brâncuși este unul dintre cele mai noi cartiere din București, mărginit în partea de nord de Bulevardul Timișoara și în est, vest și sud de străzile Valea Oltului, Valea Doftanei și șoseaua de centură.

Este un cartier aerisit, cu blocuri cu regim de înălțime mic, construite de către ANL pentru tinerii care au nevoie de o locuință socială.

Viața de zi cu zi în Brâncuși

Locuitorii cartierului Brâncuși au acces la magazine și un parc al cartierului, precum și la hypermarket-uri și diverse alte servicii care au capacitatea de a face viața mai ușoară.

Magazine în Brâncuși
 • Mega Image
 • Lidl
 • Kaufland
Învățământ în Brâncuși
 • Centrul educațional Academia Piticilor
 • Grădinița Art Play
 • Școala Gimnazială Sfântul Andrei
Recreere în Brâncuși
 • Parcul Constantin Brâncuşi
 • Parcul Sfântul Andrei
 • Parcul Drumul Taberei
Transport public în Brâncuși
 • Stația de metrou Valea Ialomiței
 • Liniile de autobuz 168, 221, N116, T12, T14
 • Liniile de tramvai 8, 25, 35

Rata criminalității în Brâncuși

Administrativ, Brâncuși, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Brâncuși este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Brâncuși

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Atlas Residence Drumul Taberei , cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Brâncuși. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Brâncuși. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Traficul din jurul ansamblului rezidențial Atlas Residence Drumul Taberei este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Atlas Residence Drumul Taberei au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M5.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Atlas Residence Drumul Taberei există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 168,221,N116,T12,T14 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 8,25,35.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Atlas Residence Drumul Taberei , ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Atlas Residence Drumul Taberei se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Bulevardul Iuliu Maniu, în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Atlas Residence Drumul Taberei un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M5 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Atlas Residence Drumul Taberei , la care ajung liniile 168,221,N116,T12,T14. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Atlas Residence Drumul Taberei vor avea acces și la liniile de tramvai 8,25,35, existând cel puțin o stație în cartier.

Cartierul Brâncuși face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Brâncuși nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Brâncuși, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 410 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 900 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1125 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Brâncuși sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Brâncuși atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Brâncuși
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț mare în comparație cu media din București - Vest

Prețurile apartamentelor cu două camere din Atlas Residence Drumul Taberei se situează peste media zonei, acestea fiind de aproximativ 84761€ în comparație cu prețul mediu al pieței din București - Vest, situat pe la 65846€.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Atlas Residence Drumul Taberei nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Atlas Residence Drumul Taberei nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Rată de capitalizare de 3.12% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Atlas Residence Drumul Taberei , vei putea încasa o chirie de aproximativ 300 EUR pe lună și vei plăti minim 84761 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 21 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 3564 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 570 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 3% pe an.

Clientelă stabilă: familii

Datorită facilităților din interiorul și din jurul Atlas Residence Drumul Taberei , ansamblul este ideal pentru familiile cu copii. Acest tip de clienți este ideal pentru cei care caută chiriași de lungă durată deoarece familiile își schimbă rar locuința ba chiar deseori aleg să cumpere.

Recomandăm 3 camere sau case ca investiție

Fiind un ansamblu prietenos cu familiile, în Atlas Residence Drumul Taberei se vor putea închiria ușor apartamentele mari cu 3 sau 4 camere, precum și orice tip de casă. Deși au un preț de achiziție mai mare, randamentul acestor unități tinde să fie mai bun decât cele ieftine în special datorită chiriașilor pe lungă durată și a costurilor mai mici cu reparațiile. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip single s-ar putea să fie o investiție potrivită.

Rate doar prin bancă

Atlas Residence Drumul Taberei nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Atlas Residence Drumul Taberei nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Atlas Residence Drumul Taberei nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Atlas Residence Drumul Taberei ?

Din datele noastre, prețurile din Atlas Residence Drumul Taberei încep de la 84761€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Atlas Residence Drumul Taberei și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Atlas Residence Drumul Taberei este situat în cartierul Brâncuși din vestul Bucureștiului. Poți ajunge ușor la Atlas Residence Drumul Taberei folosind metrou M5. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Atlas Residence Drumul Taberei ?

Locuind în Atlas Residence Drumul Taberei nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Iuliu Maniu.

Ce facilități oferă Atlas Residence Drumul Taberei locuitorilor săi?

Locuitorii din Atlas Residence Drumul Taberei au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Atlas Residence Drumul Taberei și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Alexandra Elena Culcea , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România