Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Carol Park Apartments

Locuințe și prețuri Carol Park Apartments

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile
Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Carol Park Apartments alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Carol Park Apartments

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Carol Park Apartments, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Carol Park Apartments

Carol Park Apartments Galerie Foto

Derulează la dreapta pentru a vedea toate imaginile.

Ansamblul rezidential Carol Park Apartments din București - Central
Carol Park Apartments
Ansamblul rezidential Carol Park Apartments din București - Central
Carol Park Apartments
Ansamblul rezidential Carol Park Apartments din București - Central
Carol Park Apartments
Ansamblul rezidential Carol Park Apartments din București - Central
Carol Park Apartments
Ansamblul rezidential Carol Park Apartments din București - Central
Carol Park Apartments

Carol Park Apartments Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Nu ai localuri aproape
Alei de jogging

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Carol Park Apartments

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Carol Park Apartments, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Carol Park Apartments au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Carol Park Apartments!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Carol Park Apartments este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Aur Animale de companie

Dăm din coadă de fericire!

Parcurile, zonele special amenajate și aleile din Carol Park Apartments sunt ideale pentru cei care au câini mari, care au nevoie de mișcare în fiecare zi.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Carol Park Apartments

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Carol Park Apartments. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Carol Park Apartments Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Carol Park Apartments:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Carol Park Apartments, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Carol Park Apartments vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. Carol Park Apartments se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

Carol Park Apartments:Educație

Găsești școala la câteva minute de Carol Park Apartments!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Carol Park Apartments nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Carol Park Apartments

Deși nu există grădiniță chiar în Carol Park Apartments, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Carol Park Apartments, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Carol Park Apartments:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Carol Park Apartments, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Carol Park Apartments vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Carol Park Apartments care să implice și copiii.

Carol Park Apartments:Siguranță

În evaluare

Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Carol Park Apartments fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Carol Park Apartments, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Carol Park Apartments sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Carol Park Apartments:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Carol Park Apartments este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Carol Park Apartments Tineri

Metrou M1, M2, M3 aproape
Aproape de centru
Alei de jogging

Carol Park Apartments:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1, M2, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Carol Park Apartments este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M2, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Carol Park Apartments, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 133,312,313,391,N105. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Carol Park Apartments este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Carol Park Apartments:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Carol Park Apartments ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Carol Park Apartments sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Carol Park Apartments va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Carol Park Apartments:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Carol Park Apartments pentru a ajunge la ea.

Poți face jogging pe lângă casă

Dacă îți place să faci câte o repriză de alergare dimineața sau seara, Carol Park Apartments este perfect pentru tine deoarece există alei de jogging chiar în interiorul ansamblului.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Carol Park Apartments vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Carol Park Apartments Persoane cu dizabilități

În evaluare

Carol Park Apartments:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Carol Park Apartments.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Carol Park Apartments.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Carol Park Apartments informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Carol Park Apartments:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Carol Park Apartments sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Carol Park Apartments privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Carol Park Apartments sunt semnalizate acustic.

Facilități Carol Park Apartments Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Carol Park Apartments

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Enel X la 1 km - - - 4 locuri
MOL la 3 km - 2 locuri - 1 locuri
ENEL la 2 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Carol Park Apartments nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Carol Park Apartments au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Carol Park Apartments au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Carol Park Apartments Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Țarcuri în ansamblu

Carol Park Apartments:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Carol Park Apartments de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Carol Park Apartments nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Carol Park Apartments ai, în ofertă, cosmetică canină.

Carol Park Apartments:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Carol Park Apartments ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Carol Park Apartments are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Carol Park Apartments, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Carol Park Apartments

Aproape de centru
Densitate redusă
Trafic lejer la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Carol Park Apartments pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Carol Park Apartments este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Carol Park Apartments de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Carol Park Apartments

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 4

Despre Tineretului

Cartierul Tineretului este un cartier mare din sectorul 4 al capitalei, întins pe 62.5 hectare. Acesta poartă numele parcului în care locuitorii de aici se relaxează și este foarte atractiv prin proximitatea față de zona centrală. Este un cartier cu foarte multe blocuri construite în anii 70 și 80, care au un regim de înălțime P+10E, dar și cu o zonă de case cu unul, maxim două etaje.

Cei care doresc să se mute în acest cartier sunt motivați de numeroasele facilități de transport (metrou, tramvai, autobuz, troleibuz) și de bulevardele largi, care oferă acces rapid către centru.

Viața de zi cu zi în Tineretului

Cartierul Tineretului este deservit de mai multe unități de învățământ, un liceu și două facultăți particulare, de piețe agroalimentare, parcuri și diverse instituții, atât pentru copii, cât și pentru adulți. În zonă există și mai multe proiecte imobiliare moderne.

Magazine în Tineretului
 • Mega Image
 • Piața Norilor
 • Carrefour Market
Învățământ în Tineretului
 • Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir
 • Colegiul Național Gheorghe Șincai
 • Școala Generală nr. 97
Recreere în Tineretului
 • Parcul Tineretului
 • Parcul Carol I
 • Centrul Vechi (15 min)
Transport public în Tineretului
 • Stațiile de metrou Tineretului, Timpuri Noi
 • Linia de tramvai 19
 • Liniile de autobuz 133, 312, 313, 391, N105

Rata criminalității în Tineretului

Administrativ, Tineretului, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Tineretului o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Tineretului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Carol Park Apartments, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Tineretului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Tineretului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Carol Park Apartments

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Liber
Restul zilei Trafic Liber

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Carol Park Apartments rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Carol Park Apartments au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M2, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Carol Park Apartments există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 133,312,313,391,N105 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Carol Park Apartments, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Carol Park Apartments se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită DN5 și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Transport public și conectivitate Carol Park Apartments

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Carol Park Apartments este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M2, M3 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Carol Park Apartments, la care ajung liniile 133,312,313,391,N105. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Carol Park Apartments vor avea acces și la liniile de tramvai 19, existând cel puțin o stație în cartier.

Construcție Carol Park Apartments

Distincții eDezvoltator acordate Carol Park Apartments pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Carol Park Apartments sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Carol Park Apartments sunt calitative.

Detalii
Bronz Izolație

Nu strică o bluză în plus

Locuind în Carol Park Apartments, din cauza calității izolațiilor, vei simți „magia iernii” pe pielea tău.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Carol Park Apartments duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Carol Park Apartments

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 152. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Carol Park Apartments

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Dierre

Pereți, tavan și uși interioare Carol Park Apartments

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Carol Park Apartments sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Carol Park Apartments a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Carol Park Apartments au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Carol Park Apartments

În evaluare
Gresie lucioasă

În Carol Park Apartments s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Carol Park Apartments sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Carol Park Apartments pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Carol Park Apartments

Termică Încălzire prin pardoseală
centrală Viessmann
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Carol Park Apartments

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Carol Park Apartments folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Carol Park Apartments s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Carol Park Apartments.

Instalație electrică Carol Park Apartments

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Carol Park Apartments s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Carol Park Apartments s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Carol Park Apartments, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Carol Park Apartments

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Carol Park Apartments vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Carol Park Apartments sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Carol Park Apartments, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație Carol Park Apartments

Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Carol Park Apartments

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Carol Park Apartments sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Carol Park Apartments, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Carol Park Apartments a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Carol Park Apartments

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Carol Park Apartments, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Carol Park Apartments au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Carol Park Apartments a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Carol Park Apartments.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Carol Park Apartments încă nu avem această informație.

Hidroizolația Carol Park Apartments

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Carol Park Apartments nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Carol Park Apartments, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Carol Park Apartments, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Carol Park Apartments

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Carol Park Apartments. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Carol Park Apartments sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Carol Park Apartments, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Carol Park Apartments Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Carol Park Apartments pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Carol Park Apartments nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Carol Park Apartments!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Carol Park Apartments nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Tineretului ca investiție

Chirie Studio 305€
Chirie 2 camere 450€
Chirie 3 camere 500€

Cartierul Tineretului face parte din sectorul 4 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Tineretului tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Tineretului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 305 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 500 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 570 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 748 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 935 Euro pe lună, cu 4 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Tineretului sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Tineretului atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Tineretului
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Carol Park Apartments

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Carol Park Apartments față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Carol Park Apartments se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Carol Park Apartments se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Carol Park Apartments este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Carol Park Apartments rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Carol Park Apartments

Chiria medie 8.2€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Carol Park Apartments se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Carol Park Apartments va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Carol Park Apartments

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Carol Park Apartments nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Carol Park Apartments nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Carol Park Apartments nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Carol Park Apartments Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Carol Park Apartments?

Momentan colectăm, de la Carol Park Apartments, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Carol Park Apartments și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Carol Park Apartments este situat în cartierul Tineretului din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Carol Park Apartments depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Carol Park Apartments?

Traficul din jurul Carol Park Apartments este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este DN5.

Ce facilități oferă Carol Park Apartments locuitorilor săi?

Locuitorii din Carol Park Apartments au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Carol Park Apartments?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!